SR 18 – Prievidza 4:5 (kon.) | Lipt. Mikuláš – Pov. Bystrica 8:2 (kon.) | Spišská N. Ves – Trnava 3:2 (kon.)
Detva – Topoľčany 4:1 (kon.) | Senica – Michalovce 4:2 (kon.)
koniec
HK 32 Liptovský Mikuláš
8:2 (2:1, 3:0, 3:1)
HK 95 Považská Bystrica
Streda 13.11.2013, 17:00 • ZŠ Liptovský Mikuláš • TIPOS Slovenská hokejová liga (SR)
Partner:
     
    Skončilo sa nám tak 19. kolo medzi Liptovským Mikulášom a Považskou Bystricou výsledkom 8:2.

    V dnešnom stretnutí sme videli zaujímavý hokej na oboch stranách, lenže úspešne na tej domácej. Liptáci už od úvodu dávali vyššie tempo smerom do útoku čo sa prejavilo aj na výsledkom skóre.

    Najbližší zápas odohrajú Liptáci v piatok vo Spišskej Novej Vsi. (19:10:39)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    19:38
    Považská Bystrica dala gól!
    V závere zbytočný gól na strane domácich. Palko úmyselne posunul azda pri šanci súpera bránu, načo rozhodcovia nariadili trestné strieľanie. MARIÁN KOLEDA sa nemýlil po tom ako po blafáku mieril pod ľavý vinkel.
     
    19:11
    Na záver prichádza vylúčenie. Po tom ako Ligas za vlastnou bránou fauloval Jančiho, ktorý si obdržal krvavý šrám prichádza vyšší trest. 2+2 minúty za hru so zdvihnutou hokejkou.
     
    18:31
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Na záver stretnutia sa opäť mení stav na svetelnej časomiere v Liptovskom Mikuláši. Domáci sa dostali do útočného pásma, kde sa presadil LUKÁŠ BOKROŠ, ktorý nezaváhal po strele spomedzi kruhov. Asistencia: Maroš Piatka, Ivan Roháč.
     
    17:39
    Stále čakáme na nejakú šancu, keďže od posledného gólu sa nám ani na jednu bránu nezakončovalo. Liptáci teraz smerovali dopredu, lenže ich akciu prerušil ofsajd.
     
    16:48
    Zápas sa nám pomaly dostáva do záverečnej časti. Liptáci sa dostávajú do útočného pásma, kde sa im nepodarilo zakončiť. Niečo vymyslieť skúšajú aj hostia, tí však neuspeli pri pravom mantinely v útočnom pásme.
     
    14:03
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Skóre sa po chvíli v prospech domácich opäť zvyšuje. Liptáci pridávajú aj ôsmi gól, keď zakončenie FRANTIŠKA POLIAČEKA spomedzi kruhov preletelo pomedzi betóny brankárovi Hričinovi. Asistencie: Ondrej Broska, Milan Mach.
     
    12:52
    Liptovský Mikuláš môže v ďalších sekundách iba navýšiť náskok súpera. Na trestnú odchádza Valach za hákovanie.
     
    10:23
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Domáci hráči zvyšujú svoj náskok už o päť gólov, keď takým skoro patentovaným gólom sa predviedol MAROŠ PIATKA, ktorý zúžitkoval presnú prihrávku od Juraja Kurica, po ktorej iba stačilo doraziť puk do odkrytej časti brány. Asistencia: Juraj Kuric.
     
    09:01
    Posledné sekundy sa na zimnom štadióne v Liptovskom Mikuláši nič vážne nedeje. Na teraz to skúsil Sajko od modrej, ale jeho pokus vyrazil brankár do bezpečia.
     
    06:23
    Bez výraznej šance na oboch stranách. Bartík získal puk iba na pár sekúnd, no nakoniec začínať s akciou budú hostia. V posledných sekundách je hra naozaj vyrovnaná.
     
    05:24
    Po pár sekundách tu máme ďalšiu šancu na domácej strane. Kombinácia končí zakončením Piatku, ten o centimetre minul pravú tyč brány súpera. Uvidíme či sa v poslednej časti ešte dočkáme nejakého gólu.
     
    04:11
    Hra sa nám v tretej tretine trošku vyrovnala a hrá sa viacmenej zo strany na stranu. Matejka sa snažil získať puk pri mantineli, ale to sa nepodarilo, po pár sekundách zakončil Nitrianský, ktorý míňa bránu.
     
    03:30
    Domáci síce hrajú v početnej nevýhode, ale hostia sa nevedia dostať do vážnej šance. Na teraz útok skončil síce zakončením, ale Palko si drží počet inkasovaných gólov na počte číslo jedna.
     
    02:23
    Vylúčenie na domácej strane. Po tretíkrát odchádza na trestnú Janči, tentokrát za držanie.
     
    00:15
    V úvode tretej tretiny sa do útoku dostali ako prvý hostia, lenže tí nespôsobili veľké rušno. Liptáci po pár sekundách hrajú so všetkými hráčmi.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
    Športové stávky - recenzie, tipy, triky!
    Pridaj sa ku nám aj na Facebooku!

    Tomáš Batiz


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK 32 Liptovský Mikuláš. Viac informácií tu.


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK 95 Považská Bystrica. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 11. Kuric (Leskovianský, Bartík), 16. Poliaček (Mezovský), 5. Vartovník (Mezovský), 14. Broska, 16. Roháč (Klepáč), 11. Piatka (Kuric), 15. Poliaček (Broska, Mach), 19. Bokroš (Piatka, Roháč) – 9. Koleda (Valach), 20. Koleda (t.s.)


    HK 32 Liptovský Mikuláš: Palko (Duchoň) – Marcinko, Mezovský, Roháč, Janči, Kuric, Bokroš, Špila, Matejka, Klepáč, Poliaček, Vartovník, Sajko, Broska, Mach, Piatka, Kubovčík, Bartík, Nitrianský, Bača, Leskovianský.
    HK 95 Považská Bystrica: Hričina (Buliš) – Hriňa, Dubeň, Holenda, Ižvolt, Čičala, Kostelanský, Valach, Bustin, Líška, Rosenberg, Vokulič, Koleda, Kudlej, Slota, Balušík, Ligas.