EC-KAC – Znojmo 4:3 (po pr.)
koniec po predl.
KAC Klagenfurt
4:3 (0:0, 1:2, 2:1 - 1:0)
HC LERAM Orli Znojmo
cz Streda 13.11.2013, 19:15 • Eishalle Klagenfurt • bet-at-home ICE Hockey League
Partner:
     
    I když byli Orli střelecky aktivnější, v zápase vedli, tak si s úřadujícím mistrem poradit nedokázali. Zápas sice dotáhli do prodloužení, ale v něm byli šťastnější domácí. To je pro tuto chvíli vše, hlásit se budeme opět v pátek, kdy přineseme opravdu podrobný onlajn přenos ze zápasu s Vídní. Příjemný zbytek večera a brzy napočtenou. (21:38:25)
     
    Konec zápasu.
     
    63:09
    Klagenfurt právě vstřelil branku!
    Druhým gólem v utkání rozhodl o konečném skóre JAMIE LUNDMARK. Asistence: Michael Siklenka.
     
    62:02
    Obě strany se snaží o skórování. Více práce má prozatím Swette, ale nebezpečnější situaci prozatím vyrobil jen Thomas Koch.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Neuvěřitelné nervy přinesla třetí dvacetiminutovka, která ještě nebude poslední částí zápasu. Adam Havlík zajistil Znojmu alespoň bod.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    56:41
    Orli právě vstřelili branku!
    Neuvěřitelné! ADAM HAVLÍK, nejproduktivnější hráč Jihomoravanů, tečoval Fialovu střelu a provádí tím to, v co už snad žádný fanoušek Orlů nevěřil! Asistence: Ondřej Fiala a Milan Procházka.
     
    54:43
    Orli nabídnutou příležitost nevyužili, domácí hrají opět v pěti.
     
    52:43
    Znojmo dostává příležitost ke srovnání, vyloučen autor předchozí branky Scofield (KLG) – dvě minuty za hru vysokou holí.
     
    51:04
    Na ledě se zřejmě přiostřuje, shodně vyloučeni Bořuta (ZNO) a Manuel Geier (KLG) – pět minut za hrubost.
     
    50:14
    Klagenfurt právě vstřelil branku!
    Domácí se dostali do tlaku a ihned jej zužitkovali. TYLER SCOFIELD se dobře zorientoval po vyhraném buly a překonal Hoviho. Asistence: Colton Fretter a Tyler Spurgeon.
     
    47:13
    Hraje se svižný hokej nahoru-dolů se šancemi na obou stranách.
     
    44:39
    Klagenfurt právě vstřelil branku!
    A je opět vyrovnáno. MICHAEL SIKLENKA trefil šibenici a vrací svým barvám naději. Asistence: David Schuller a Tyler Scofield.
     
    41:38
    Klagenfurt se v oslabení blýskl dobrými šancemi, nejdříve Spurgeon unikl obraně Orlů, ale na Hoviho nevyzrál. Následně Iberer nastřelil tyčku!
     
    41:38
    Domácí celek je kompletní.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Druhé dějství bylo na góly atraktivnější, Znojmo navíc vede zásluhou Fialy a Beránka. Střely na branku ve druhé třetině: Klagenfurt 8, Znojmo 9.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:38
    Český zástupce v soutěži si také zahraje přesilovku, vyloučen Siklenka (KLG) – dvě minuty za hrubost.

    Vojta Pojer

    Góly a asistencie: 27. Lundmark (Lammers, Schumnig), 45. Siklenka (Schuller, Scofield), 51. Scofield (Fretter, Spurgeon), 64. Lundmark (Siklenka) – 32. Fiala (Havlík, Procházka), 36. Beránek (Beroun, Šeda), 57. Havlík (Fiala, Procházka)


    KAC Klagenfurt: Swette (Weinhandl) – Iberer, Siklenka, Reichel, Schumnig, Isopp, Furey, Berr, Ratz – Lammers, Koch, Lundmark – Geier M., Schuller, Geier S. – Scofield, Spurgeon, Fretter – Pirmann, Schellander, Kreuzer.
    HC LERAM Orli Znojmo: Hovi (Landsman) – Pavlikovský, Kolarz, Thomas, Štach, Sova, Bořuta, Magovac – Lattner, Blatný, Finsterle – Procházka, Fiala, Havlík – Beroun, Šeda, Beránek – Bartoš, Novák.

    Rozhodca: Falkner, Trilar – Kalb, Hribar