Chabarovsk – Novgorod 1:2 (0:1 po s.n.) | Vladivostok – Kazaň 3:2 (kon.) | Novokuzneck – Viťaz 0:2 (kon.)
Novosibirsk – D. Moskva 1:0 (kon.) | Metallurg Magnitogorsk – Dinamo Minsk 3:0 (kon.) | Ufa – S.Moskva 1:2 (po pr.)
Čeljabinsk – Doneck 0:1 (kon.) | Nižnekamsk – Záhreb 3:2 (1:0 po s.n.) | CSKA Moskva – Omsk 3:1 (kon.)
Riga – Barys 2:2 (3:2 po s.n.) | Lev – Jekaterinburg 3:2 (po pr.) | HC Slovan – Jugra Chanty-Mansijsk 3:2 (1:0 po s.n.)
koniec po predl.
HC Salavat Julajev Ufa
1:2 (1:1, 0:0, 0:0 - 0:1)
Spartak Moskva
Streda 13.11.2013, 14:00 • Ufa-Arena, Ufa (Rusko) • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Je dobojované!
    Úvod predĺženia mal podobný charakter ako záver tretej tretiny, čiže bol veľmi nedynamický a hráčsky neaktívny. V poslednej minúte však Moskovčania obdržali početnú výhodu po Zubarevovom podrazení, ktorú po niekoľkých sekundách využil obranca Deron Quint, ktorý nedal gólmanovi Vasilevskemu strelou z medzikružia žiadnu šancu.

    Moskovčania si po dobrom výkone pripisujú na svoje konto dva body, zatiaľ čo Ufa ostáva doma len s jedným bodom.

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch zo zápasov KHL.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (16:29:10)
     
    Koniec zápasu.
     
    64:37
    Spartak Moskva dal gól!
    Moskovčania napokon dokázali rozhodnúť o svojej výhre v zápase v úvode presilovej hry počas predĺženia. DERON QUINT zachytil puk vo vlastnej obrannej tretine, následne si nakorčuľoval do medzikružia a svojou skvelou strelou pod hornú žŕdku domácej brány prekvapil celú defenzívu Ufy na čele s gólmanom Vasilevskym. Asistenciu si pripisuje Matt Anderson.
     
    64:11
    Na rad prichádza presilová hra pre Spartak Moskva. Na dve minúty si za podrazenie odchádza sadnúť domáci obranca Andrej Zubarev.
     
    63:54
    Z otočky na hranici pravého kruhu pálil hosťujúci Bobrov, no jeho projektil napokon gólman Vasilevsky bez problémob zblokoval svojimi betónmi do rohu klziska.
     
    63:26
    Bodrov sa snažil vybojovať puk na ľavej strane proti Babčukovi, no napokon nebol úspešný. Následne sa domáci len pomalými krokmi dostávajú do stredného pásma.
     
    62:42
    Deron Quint potiahol puk cez stred do útočného pásma a následne tvrdo zakončil, no jeho delovka skončila len mimo domácej brány. Vasilevsky teda zasahovať nemusel.
     
    62:02
    Hosťujúci Volkov tvrdo pálil z hranice pravého kruhu, no jeho projektil napokon skončil len tesne vedľa domácej brány. Gólman Vasilevsky teda zasahovať nemusel.
     
    61:34
    Domáci hokejisti si pri prechode do útočného pásma príliš nerozumeli a následne sa previnili postavením mimo hry. Vhadzovanie sa teda presúva do stredného pásma.
     
    61:19
    Hosťujúci Bodrov napriahol svoju hokejku za ľavým kruhom, no jeho delovka napokon skončila zblokovaná gólmanom Vasilevskym len k bezpečnému zadnému mantinelu.
     
    60:53
    Wandell potiahol puk do útočného pásma po ľavej strane, no napokon nedokázal nič zaujímavé vymyslieť a jeho súperi ho od puku odzbrojili.
     
    60:07
    Ani úvod predĺženia nemá zrovna dynamické tempo. K puku sa na pravej strane dostal hosťujúci Špirko, no ten ho napokon poslal len cez všetky čiary za cenu zakázaného uvoľnenia.
     
    60:01
    Začalo sa predĺženie.
     
    Ani tretia dvadsaťminútovka tohto zápasu napokon góly nepriniesla, i keď mali oba tímy k dispozícii niekoľko početných výhod. Najskôr mali šancu skórovať hostia, ktorí však nevyužili päťminútovú početnú výhodu po vylúčení Chlystova. V závere mali viac šancí hokejisti Ufy, no tí boli len veľmi nedôrazní a dostali zápas do pomerne statického tempa.

    Ktorý z tímov bude úspešnejší v päťminútovom predĺžení? Alebo uvidíme aj samostatné nájazdy?
     
    60:00
    Tretia tretina sa skončila.
     
    59:56
    Domáci Kolcov nahadzoval puk pred moskovskú bránu z ľavej strany, no gólman Glass bol v strehu a dobre zakročil svojou ľavou rukou. Následne už Moskovčania upokojujú tempo hry.
     
    59:26
    Puk sa momentálne nachádza v strednom pásme, kde si ho domáci hráči takticky prihrávajú. Uvidíme však, či sa im podarí ešte niečo zaujímavé vymyslieť.
     
    58:41
    Hokejisti Spartaka Moskva hrajú už v plnom počte a dokázali sa teda bez problémov ubrániť vo svojom oslabení. Momentálne sú pri puku a snažia sa ofenzívne presadiť.
     
    58:20
    Tréner domácej Ufy si vyžiadal oddychový čas!

    Góly a asistencie: 7. Hartikainen (Babčuk, Kulda) – 20. Krutov (Quint, Kozlov), 65. Quint (Anderson)


    HC Salavat Julajev Ufa: Vasilevsky (Volkov) – Babčuk, Kulda, Višnevsky, Isangulov, Zubarev, K. Kolcov, Ščitov, Gurkin – Makarov, Filatov, Hartikainen – Mereskin, Chlystov, Dubrovsky – Pihlström, Kaigorodov, Záborský – Stepanov, Gluchov, Pankov.
    Spartak Moskva: Glass (Ivanov) – Quint, Sergejev, Bodrov, Kulik, Vasiljev, Mamkin, Grišin, Nekolenko – Špirko, Andreson, Wandell – Nikulin,Volkov, Žerdev – Kozlov, Junkov, Krutov – Bobrov, Nesterov, Pešechonov.

    Rozhodca: Viktor Gašilov, Vladimir Nalivaiko – Dmitrij Goljak, Ivan Dedjulja

    Diváci: 7850