Lipt. Mikuláš – Prievidza 6:0 (kon.) | Topoľčany – Spišská N. Ves 5:4 (kon.) | P.H.K. 3b Prešov – Trnava 6:1 (kon.)
Bardejov – SR 18 8:0 (kon.) | Senica – Pov. Bystrica 5:2 (kon.) | Detva – Michalovce 5:1 (kon.)
koniec
P.H.K. 3b Prešov
6:1 (3:1, 1:0, 2:0)
HK Gladiators Trnava
Piatok 14.11.2014, 17:30 • ICE Aréna, Prešov • TIPOS Slovenská hokejová liga (SR)
Partner:
     
    58:27
    A máme tu ďalší trest, zákrok na Kivadera sa najprv nepískal, ten na Ferenca už ale áno, na trestnú lavicu putuje Martin Baran.
     
    57:26
    To ako dnes píska rozhodca je veľkou záhadou, následne už poslal aj Trnavčana na dve minúty na trestnú lavicu, konkrétne Šimšiča, ktorý získava okrem dvoch minút za podrazenie aj osobný trest za nešportové správanie. Aby mal čoskoro kto hrať...
     
    56:32
    Rozhodca posiela ďalších Prešovčanov von z hry, Vartovník získal menší aj osobný trest, Prešov tak bude hrať v trojici.
     
    54:48
    Dušan Kobeľa ale nedovolene bránil druhého protihráča a vyslúžil si dve minúty. Presilovka Prešova tak končí.
     
    54:45
    Do šance šiel Julián Achs, prekľučkoval sa až ku tyčke kde zakončil, no Riečický mal betóny na mieste a zasahuje.
     
    53:32
    Do samostatného nájadzu sa dostal Jozef Tomčák, zastaviť ho dokázal Kubica len sekunutím a Petrovič zároveň zasahuje úspešne.
     
    53:00
    Bachratý pri tyčke si prehodil puk na bekhend a snažil sa zakončiť k opačnej tyči, avšak neuspel zoči-voči brankárovi Riečickému.
     
    52:10
    Chovan ako aj Závodský už zamierili do šatní, dostali osobný trest za bitku no a ešte kapitáni niečo riešia s rozhodcom.
     
    52:10
    Tribúny burácajú a zápas získava náboj, Trnavčan Jakub Závodský sa na mantineli pustil do Ľubomíra Chovana a videli sme pästný súboj, za ktorý by boli hrdí aj v NHL! Chovan nakoniec súpera poslal k zemi a víťazným gestom rozjasal štadión!
     
    51:43
    Marko Ferenc oslabuje domáci tím po faule kolenom, Trnava tak bude mať ďalšiu presilovku, zatiaľ už v početnej výhode ale dvakrát inkasovala.
     
    51:40
    Obrovská šanca hostí, Martin Baran dostal puk na opačnú tyč, kde mal odkrytú bránu, okamžite aj vystrelil, Riečický sa ale vrhá po puku a parádnym tigrím skokom zabraňuje gólu! Krásny moment.
     
    51:00
    Do veľkej šanci sa dostal aj Čunderlík, ten ale z tesnej blízkosti netrafil pri tyčke bránu!
     
    49:49
    Prešov dáva gól! Marko Ferenc šiel po protihráčoch v presilovke tvrdo, nakoniec až získal puk, zobral si ho Pavlovský, MARKO FERENC ale korčuľoval po mantineli, kapitán mu poslal puk, Ferenc sa dostal až do kruhu na buly odkiaľ to namieril k vzdialenejšej tyči, sieť za brankárom sa rozvlnila a Ferenc oslavuje prvý hattrick v seniorskej kariére!

    Asistencia: Marcel Pavlovský
     
    49:25
    Na ľade ostáva ležať jeden z hráčov Trnavy, postaral sa o to Ihor Jaroš, na ktorého sa už vykrikuje Urban Demo. Jaroš získava aj osobný trest na desať minút, to sa mu podarilo aj naposledy v Prievidzi... Dvojminútový trest si za neho odsedí Čopák.
     
    49:00
    Ďalší menší kiks brankára Trnavy, Kivader mu zobral puk a snažil sa zasunúť spoza brány, nakoniec ale v poslednom momente mu v tom zabránila hokejka protihráča.
     
    46:10
    Marek Lisoň už nakoniec ale uspel, najprv šla jedna z prihrávok tesne okolo tyčky domácej brány, kde ale nebol nikto, Lisoň sa potom dostal z kruhu pred bránu, mieril medzi betóny, ktoré ale Riečický sklepol včas.
     
    44:48
    Prešov dáva gól! Presilovku ale nakoniec využíva, Jaroš bol najprv zrazený na mantinel, spadol, ale rýchlo sa spamätal, vzal puk ktorý bol pri ňom, pri sebe mal aj Kivadera, obranca ale čakal prihrávku a tak IGOR JAROŠ nakoniec vystrelil k bližšej tyči, čím najskôr zaskočil najskôr aj brankára Petroviča.

    Asistencia: Lukáš Potoček
     
    43:01
    Pavol Poláček odchádza za sekunutie na trestnú lavicu a zbytočný faulom daroval Prešovu presilovku.
     
    39:30
    Trnava mala k zníženiu veľmi blízko, keď sa k puku dostal pred bránkou Daniel Rosa, Riečický ležal v bránkovisku, no Rosa ho aj napriek tomu nedokázal prekonať!
     
    38:05
    Samuel Chalupa získava trest za nešportové správanie, pravdupovediac netuším prečo, keďže sa hralo, domáci rozohrávali na útočnú akciu a zrazu rozhodca pískal.
     
    35:40
    Ferenc to všetko mohol napraviť, dostal prihrávku medzi kruhy, neulakomil sa ale zo skvelej pozície na strelu, puk poslal voľnému Chalupovi pri tyčke, ktorý ale len o milimetre bránu netrafil!
     
    33:57
    Prešov si presilovku nezahrá, Martin Baran dostal len osobný trest .
     
    33:55
    Prešov pokračoval v útočnej snahe, pred kruh na buly dostal puk Damián Novický, poslal dobrú strelu na brankára, ktorý ale vyrážačkou puk nasmeroval mimo ihriska.
     
    31:45
    S dôrazom to až nakoniec na mantineli prehnal Dávid Schmidt, za podrazenie ide na dve minúty na trestnú lavicu.
     
    29:00
    Trnava dobre atakovala súpera a dostala sa do obrovskej šance, v nej sa ocitol pred bránkou Dávid Božík, dostal puk, zakončil raz, Riečický vyrazil, z tesnej blízkosti chcel puk pretlačiť znova, avšak ani tentokrát neuspel!
     
    26:44
    Prešov dáva gól! Juniorská spolupráca oslavuje úspech a štvrtý gól v sieti Miroslava Hálu, pred bránku dostal puk Samo Chalupa, nakoniec ho posunul ešte na pri tyčke stojaceho MARKA FERENCA, ktorý do odkrytej brány posiela druhý gólový pozdrav niekomu tam hore.

    Asistencie: Samuel Chalupa
     
    26:06
    Nakoniec si ale Prešov vynútil faul, ktorý prišiel od Pavla Poláčeka, kapitána gladiátorov, ten sa prevynil držaním.
     
    25:00
    Tomčák sa dostal za bránku súpera, spoza nej chcel zakončiť, Hála ale jeho pokus vyrazil, medzi kruhmi sa k strele dostal obranca Novický, aj jeho ale dokázal trnavský gólman zlikvidovať.
     
    20:40
    Martin Baran sa dostal šikovne pred bránu Prešova, bekhendom si pokryl puk a chcel zakončiť k opačnej tyči, nakoniec ho ale dokázal Riečický vychytať.
     
    17:10
    Snaha Čunderlíka nevyšla nazmar, ten zaviezol puk za bránu Prešova kde prišiel Ľubomír Chovan, ktorý ho zastavil držaním.
     
    16:24
    Jaroš hľadal skvelou prihrávkou pred bránkou Kivadera, ten mal rýchlosť, puk dostal ako na zlatom podnose, no zastavil vo faul Petra Barinku.
     
    14:20
    Chalupa následne výborne dostal puk do útočného pásma, pred bránkou videl že ide Ferenc, poslal mu puk, Ferenc ho dostal ale na korčule a v obrovskej šanci nedokázal dostať puk do brány!
     
    11:50
    Domkáci nepokryli v útočnom pásme Barana, ten dostal skvelú prihrávku pred bránku, no vo veľkej šanci nedokázal nasmerovať puk za chrbát Riečického!
     
    10:00
    Následne sa do šance dostal Filip Pekarčík, šikovný útočník bol v kruhu na buly, mieril si to medzi betóny, tentokrát si už ale Hála pozor dal.
     
    09:35
    Prešov dáva gól! Tak dnes to strelecky Prešovu ozaj sype, tentokrát to bola len jednoduchá strela obrancu Novického, ktorú tečoval MICHAL KIVADER a Prešov sa tak môže tešiť z vedenia o dva góly.

    Asistencie: Novický, Jaroš
     
    08:10
    Trnava nedokázala vážnejšie ohroziť Riečického a tak dostali šancu domáci, Hájnik potiahol puk do kruhu, prihral Matejkovi, ktorý rozmýšľal, až vystrelil, Hála si ale s jeho nebezpečným pokusom poradil.
     
    07:36
    Prešov dáva gól! Chyba Hálu, ten dnes nie je vo svojej koži, za bránkou chcel v oslabení prihrávať, avšak vyleteli na neho dvaja hráči Prešova, puk dostal na hokejku MARKO FERENC a pohotovo zakončil do odkrytej brány.

    Asistencia: Marcel Pavlovský
     
    05:38
    Na trestnú lavicu putuje Michal Šimšič, Prešov si tak zahrá presilovku.
     
    05:10
    Obrovská šanca domácich, k puku sa dostal Tomčák, poslal ho na Matejku ktorý obišiel brankára, z uhla ale nedokázal zakončiť do siete, následne ešte prihrával pred bránku, ktorá bola takmer celá voľná, ale strelu Vartovníka zblokoval hosťujúci hráč.
     
    04:10
    Trnava dala gól!
    Tak a už je vyrovnané, zaujímavý začiatok, MAREK LISOŇ držal puk na bekhende, Tomko ho nedokázal odstaviť, ten dostal puk z jednej tyčky na druhú, popri ktorej zakončil do siete.

    Asistencie: Julian Achs
     
    01:45
    Prešov dáva gól! Parádne vystihol v útočnom pásme rozohrávku súpera JOZEF TOMČÁK, šiel tak sám proti Hálovi, ktorý sa hodil po ľade, Tomčák prehodil puk cez hokejku a z uhla zakončil do prázdnej brány! Toto si ozaj zaslúžilo potlesk!

    Bez asistencie
     
    01:00
    Peter Barinka sa nedostal do šance, keďže ho poslal k ľadu Ľubomír Chovan, za čo si obranca Prešova vyslúžil dve minúty za nedovolené bránenie.
    Športové stávky - recenzie, tipy, triky!
    Pridaj sa ku nám aj na Facebooku!

    Lukáš Rusňák


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK Gladiators Trnava. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 2. Tomčák, 8. Ferenc (Pavlovský), 10. Kivader (Novický, Jaroš), 27. Ferenc (Chalupa), 45. Jaroš (Potoček), 50. Ferenc (Pavlovský) – 5. Lisoň (Achs)


    P.H.K. 3b Prešov: Riečický (Borároš) – V. Sabol, Ľ. Vartovník, Kobeľa, Ľ. Chovan, Novický, Tomko, Komloš, Guntáš – Štrauch, Čopák, Pekarčík – Hájnik, Tomčák, Matejka – Jaroš, Kivader, Potoček – Pavlovský, Chalupa, Ferenc
    HK Gladiators Trnava: Hála (41. Petrovič) – P. Poláček, Demo, Burzala, Závodský, Kubica, Šišmič – Barinka, Baran, Lisoň – Achs, Čunderlík, Bachratý – Hrbáčik, Schmidt, Rosa – Božík

    Rozhodca: Korba – Pribula, Vyšný