Lipt. Mikuláš – Prievidza 6:0 (kon.) | Topoľčany – Spišská N. Ves 5:4 (kon.) | P.H.K. 3b Prešov – Trnava 6:1 (kon.)
Bardejov – SR 18 8:0 (kon.) | Senica – Pov. Bystrica 5:2 (kon.) | Detva – Michalovce 5:1 (kon.)
koniec
P.H.K. 3b Prešov
6:1 (3:1, 1:0, 2:0)
HK Gladiators Trnava
Piatok 14.11.2014, 17:30 • ICE Aréna, Prešov • TIPOS Slovenská hokejová liga (SR)
Partner:
     
    49:49
    Prešov dáva gól! Marko Ferenc šiel po protihráčoch v presilovke tvrdo, nakoniec až získal puk, zobral si ho Pavlovský, MARKO FERENC ale korčuľoval po mantineli, kapitán mu poslal puk, Ferenc sa dostal až do kruhu na buly odkiaľ to namieril k vzdialenejšej tyči, sieť za brankárom sa rozvlnila a Ferenc oslavuje prvý hattrick v seniorskej kariére!

    Asistencia: Marcel Pavlovský
     
    44:48
    Prešov dáva gól! Presilovku ale nakoniec využíva, Jaroš bol najprv zrazený na mantinel, spadol, ale rýchlo sa spamätal, vzal puk ktorý bol pri ňom, pri sebe mal aj Kivadera, obranca ale čakal prihrávku a tak IGOR JAROŠ nakoniec vystrelil k bližšej tyči, čím najskôr zaskočil najskôr aj brankára Petroviča.

    Asistencia: Lukáš Potoček
     
    26:44
    Prešov dáva gól! Juniorská spolupráca oslavuje úspech a štvrtý gól v sieti Miroslava Hálu, pred bránku dostal puk Samo Chalupa, nakoniec ho posunul ešte na pri tyčke stojaceho MARKA FERENCA, ktorý do odkrytej brány posiela druhý gólový pozdrav niekomu tam hore.

    Asistencie: Samuel Chalupa
     
    09:35
    Prešov dáva gól! Tak dnes to strelecky Prešovu ozaj sype, tentokrát to bola len jednoduchá strela obrancu Novického, ktorú tečoval MICHAL KIVADER a Prešov sa tak môže tešiť z vedenia o dva góly.

    Asistencie: Novický, Jaroš
     
    07:36
    Prešov dáva gól! Chyba Hálu, ten dnes nie je vo svojej koži, za bránkou chcel v oslabení prihrávať, avšak vyleteli na neho dvaja hráči Prešova, puk dostal na hokejku MARKO FERENC a pohotovo zakončil do odkrytej brány.

    Asistencia: Marcel Pavlovský
     
    04:10
    Trnava dala gól!
    Tak a už je vyrovnané, zaujímavý začiatok, MAREK LISOŇ držal puk na bekhende, Tomko ho nedokázal odstaviť, ten dostal puk z jednej tyčky na druhú, popri ktorej zakončil do siete.

    Asistencie: Julian Achs
     
    01:45
    Prešov dáva gól! Parádne vystihol v útočnom pásme rozohrávku súpera JOZEF TOMČÁK, šiel tak sám proti Hálovi, ktorý sa hodil po ľade, Tomčák prehodil puk cez hokejku a z uhla zakončil do prázdnej brány! Toto si ozaj zaslúžilo potlesk!

    Bez asistencie
    Športové stávky - recenzie, tipy, triky!
    Pridaj sa ku nám aj na Facebooku!

    Lukáš Rusňák


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK Gladiators Trnava. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 2. Tomčák, 8. Ferenc (Pavlovský), 10. Kivader (Novický, Jaroš), 27. Ferenc (Chalupa), 45. Jaroš (Potoček), 50. Ferenc (Pavlovský) – 5. Lisoň (Achs)


    P.H.K. 3b Prešov: Riečický (Borároš) – V. Sabol, Ľ. Vartovník, Kobeľa, Ľ. Chovan, Novický, Tomko, Komloš, Guntáš – Štrauch, Čopák, Pekarčík – Hájnik, Tomčák, Matejka – Jaroš, Kivader, Potoček – Pavlovský, Chalupa, Ferenc
    HK Gladiators Trnava: Hála (41. Petrovič) – P. Poláček, Demo, Burzala, Závodský, Kubica, Šišmič – Barinka, Baran, Lisoň – Achs, Čunderlík, Bachratý – Hrbáčik, Schmidt, Rosa – Božík

    Rozhodca: Korba – Pribula, Vyšný