NY Rangers – Colorado 3:4 (1:2 po s.n.) | Carolina – Winnipeg 1:3 (kon.) | Montreal – Boston 5:1 (kon.)
Tampa Bay – San Jose 1:2 (kon.) | St. Louis – Nashville 4:3 (kon.) | Minnesota – Buffalo 6:3 (kon.)
Calgary – Arizona 5:3 (kon.) | Edmonton – Ottawa 3:4 (po pr.) | LA Kings – Dallas 0:2 (kon.)
koniec
Montreal Canadiens
5:1 (0:1, 3:0, 2:0)
Boston Bruins
cz Piatok 14.11.2014, 01:30 • Bell Centre, Montreal • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    Jiří SEKÁČ - 5:1
     
    54:06
    Montreal právě vstřelil branku!
    Je to tady! Canadiens se konečně prosadili v přesilové hře a jejich gól střílí český útočník JIŘÍ SEKÁČ! Beaulieu dojel puk, který mu utekl na modré čáře, poslal jej na levé křídlo Sekáčovi, jenž se dostal sám před Svedberga a střelou z mezikruží popáté překonal hostujícího brankáře. Asistence: Nathan Bealieu, Lars Eller.
    Max PACIORETTY - 4:1
     
    45:09
    Montreal právě vstřelil branku!
    Desharnais na modré přebral kotouč od MAXE PACIORETTYHO, zatáhl jej před branku a poslal jej zpátky svému spoluhráči, který už nedokázal zakončit, protože bránící Hamilton bruslí vstřelil svou druhou branku v utkání. Naneštěstí pro něj tak ale učinil do vlastní branky. Rozhodčí prozatím připsali gól Paciorettymu, byť pravděpodobně dojde ke korekci. Asistence: David Desharnais.
    Max PACIORETTY - 3:1
     
    34:57
    Montreal právě vstřelil branku!
    Weaver odčinil svou špatnou rozehrávku tvrdým hitem v obranné třetině, dopředu se rozjel Weise s MAXEM PACIORETTYM, jenž nakonec po skvělé přihrávce svižnou střelou propálil Svedberga. Asistence: Dale Weise, Nick Weaver.
    Lars ELLER - 2:1
     
    33:00
    Montreal právě vstřelil branku!
    Tlak domácích nakonec končí jejich druhou brankou. Gallagher zabojoval za brankou s Hamiltonem a Seidenbergem, předložil puk před ni LARSI ELLEROVI a ten se z bezprostřední blízkosti nemýlil, čímž mírně narušil dnešní tradici Canadiens. Asistence: Brendan Gallagher.
    Dale WEISE - 1:1
     
    22:31
    Montreal právě vstřelil branku!
    DALE WEISE rozhodně nepatří k hráčům, kteří by nás udivovali svým technickým uměním, teď ale tento um skloubil do jednoho se skvělým přehledem! Weise si počínal jako zkušený mazák, Svedberg mu mezi betony nechal mezírku a Weise ji neváhal prostřelit.
    Dougie HAMILTON - 0:1
     
    16:04
    Bruins právě vstřelili branku!
    Tak to bylo rychlé. Malhotra opět prohrál buly v obranném pásmu, puk se dostal na modrou k DOUGIEMU HAMILTONOVI, jenž tvrdou ránou prostřelil Price, jemuž puk propadl mezi pravým betonem a vyrážečkou. Asistence: Loui Eriksson.

    Daniel Polách

    Góly a asistencie: 23. Weise (t.s.), 33. Eller (Gallagher), 35. Pacioretty (Weise, Weaver), 46. Pacioretty (Desharnais), 55. Sekáč (Beaulieu, Eller) – 17. Hamilton (Eriksson)


    Montreal Canadiens: Price (Tokarski) – Subban, Markov, Gilbert, Gončar, Weaver, Jemelin, Beaulieu – Parenteau, Desharnais, Pacioretty – Gallagher, Plekanec, Galchenyuk – Sekáč, Eller, Prust – Weise, Malhotra
    Boston Bruins: Svedberg (Rask) – Hamilton, Seidenberg, McQuaid, Morrow, Trotman, Krug – Griffith, Kelly, Lucic – Smith, Bergeron, Marchand – Eriksson, Soderberg, Fraser – Paille, Campbell, Gagne

    Rozhodca: O'Halloran, Furlatt – Murchison, Cormier