FC Ural – Kubaň Krasnodar 2:1 (kon.) | Samara – Kazaň 0:4 (kon.) | S. Moskva – Perm 1:0 (kon.)
Groznyj – N.Novgorod 2:0 (kon.)
koniec
FC Ural
2:1 (1:1)
FK Kubaň Krasnodar
cz Sobota 10.05.2014, 11:00 • Stadion Central'nyj • Ruská Premier Liga
Predzápasové kurzy
     
    84
    Ural právě vstřelil branku!
    Neskutečné! Domácí fotbalisté se téměř celé utkání brání a čelí kombinacím soupeře, avšak šest minut před koncem se dostávají do vedení a živí naději na bodový zisk, ba co víc, na výhru. Po volném přímém kopu ze středu hřiště vyskočil na míč Geir Ottesen, který jej z pravé strany, kam běžel gólman, posunul nalevo, kde byl správně postavený DENIS DOROZHKIN, který po minutě na hřišti pravděpodobně rozhoduje o vítězi tohoto utkání. Autor branky stál blízko pravé tyče a usměrnil balon do sítě nohou.
     
    36
    Krasnodar právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno! Parádní gól VLADISLAVA IGNATYEVA srovnává momentální stav utkání. Ruský fotbalista se ujmul míče ve vápně na levé straně, posunul si balon na střed a napálil jej na zadní tyč, kam gólman nedosáhl.
     
    27
    Ural právě vstřelil branku!
    Domácí jdou do vedení! Přestože je Krasnodar mnohem aktivnější, domácí hráči se ujímají vedení po pokutovém kopu. Chilan GERSON ACEVEDO si postavil míč a napálil jej do levé poloviny branky, kam sice gólman skočil, ale nedokázal jej odrazit. Balon proklouzl pod tělem brankáře.

    Dario Becci

    Góly: 27. Acevedo (pen.), 84. Dorozhkin – 36. Ignatyev


    FC Ural: Zabolotnyi – Khozin, Belozerov, Ottesen, Dantsev – Lungu, Fidler, Acevedo, Manucharyan – Erokhin, Koman
    FK Kubaň Krasnodar: Belenov – Zhavnerchik, Dealbert, Armas, Bugaev – Manolev, Sosnin, Kaboré, Ignatyev – Popov, Melgarejo

    Rozhodca: Eskov – Bereznev, Demeshko – Turbin