Augsburg – Frankfurt 2:1 (kon.) | Bayern – Stuttgart 1:0 (kon.) | Hannover – Freiburg 3:2 (kon.)
Hertha – Dortmund 0:4 (kon.) | Hoffenheim – Braunschweig 3:1 (kon.) | Leverkusen – Brémy 2:1 (kon.)
Mainz – Hamburger 3:2 (kon.) | Schalke – Norimberk 4:1 (kon.) | Wolfsburg – Mönchengladbach 3:1 (kon.)
koniec
TSG 1899 Hoffenheim
3:1 (1:0)
Eintracht Braunschweig
Sobota 10.05.2014, 15:30 • Wirsol Rhein-Neckar-Arena, Sinsheim • Nemecká Bundesliga
Predzápasové kurzy
     
    Sezóna 2013/2014 sa v Bundeslige končí!
     
    88
    Eintracht Braunschweig dal gól!
    Tak napokon aspoň kozmetická úprava skóre. JAN HOCHSCHEIDT sa uvoľnil za obranu a jeho strelu si domáci ešte nešťastne sami zrazili do siete.
     
    85
    Teraz nám je hostí až ľúto. Dostali sa do skvele j´príležitosti, no jej záverečné prevedenie iba podčiarklo zúfalstvo Braunschweigu. Kumbela v poslednej chvíli pred odkrytou bránkou netrafil loptu.
     
    81
    Striedanie v tíme TSG 1899 Hoffenheim: z ihriska odchádza Volland, prichádza Hamad.
     
    77
    Striedanie v tíme TSG 1899 Hoffenheim: z ihriska odchádza Salihović, prichádza Nazário.
     
    75
    Striedanie v tíme TSG 1899 Hoffenheim: z ihriska odchádza Johnson, prichádza Toljan.
     
    74
    Striedanie v tíme Eintracht Braunschweig: z ihriska odchádza Boland, prichádza Hochscheidt.
     
    73
    Striedanie v tíme Eintracht Braunschweig: z ihriska odchádza Bičakčić, prichádza Doğan.
     
    70
    Hoffenheim dal gól!
    A tak sa aj stalo. Po prechode k šestnástke sme videli center, ktorý gólman Davari iba zrazil pred seba, kde bol úplne voľný KEVIN VOLLAND, ktorý nekompromisne napálil loptu do siete.
     
    65
    Firmino pri oslavách zhodil tričko, za čo inkasuje kartový trest. Rozhodca ale musel dôrazne napomínať aj maskota domácich, ktorý vybehol na trávnik a oslavoval spolu so svojimi obľúbencami.
     
    64
    Hoffenheim dal gól!
    Týmto domáci napravili zaváhanie spred niekoľkých desiatok sekúnd. Po výbornom centri sa k lopte dostal ROBERTO FIRMINO a nekompromisne vo výskoku nohou prekonal Davariho.
     
    62
    Obrovská šanca hostí! Bol v nej Kumbela, ktorý sa skvele uvoľnil a už-už sa zdalo, že pôjde na brankára úplne sám. Grahl ale v poslednej chvíli vybehol a dokázal loptu zastaviť.
     
    54
    Obrovská šanca domácich! Po výbornom centri sa do zakončenia dostal Salihović, ktorý po svojej rane už takmer oslavoval. Lopta nekompromisne letela do siete, no na bránkovej čiare ju vykopol Bičakčić.
     
    53
    Striedanie v tíme Eintracht Braunschweig: z ihriska odchádza Oehrl, prichádza Vrančić.
     
    51
    Konečne snáď uvidíme niečo zaujímavé. Domáci hráči prevzali iniciatívu na svoje kopačky a usadili sa pred šestnástkou súpera. Po autovou vhadzovaní lopta preletela popred bránku Davariho, no tam ju nik nezasiahol.
     
    45
    Veľká šanca na druhý gól! Po rýchlom prechode už lopta smerovala na hráča, ktorý by mohol zakončiť do prázdnej bránky, no hostia ju skopli na rohový kop. Po ňom sa Hoffenheim k zakončeniu nedostal.
     
    41
    Tento roh ale Hoffenheimu absolútne nevyšiel! Domáci ho zahrali priamo na kopačky súpera, ktorý okamžite v dvojici vyštartoval do protiútoku, no našťastie pre domácich sa nedostal k strele.
     
    39
    Teraz ale musíme Bellarabiho pochváliť! Po zbabranej predchádzajúcej šanci si chcel napraviť renomé a tvrdo vypálil z ľavej strany, no jeho pokusu chýbal potrebný smer. Rozhodne ale išlo o podstatne lepšiu akciu.
     
    37
    Máme tu ďalšiu žltú kartu. Vyslúžil si ju za nepekný faul domáci Strobl, ktorý tak zároveň venoval svojmu súperovi zaujímavú štandarku z viac ako 20 metrov.
     
    35
    Lopty sa chopil Bellarabi a poslal ju priamo do vápna. Tam si povyskočil gólman Grahl a všetko rýchlo upratal. Oveľa zaujímavejší bol ale okamžitý brejk domácich, po ktorom prudkú prihrávku priamo pred bránku hráč Hoffenheimu Volland nespracoval, a tak sme strelu nevideli.
     
    21
    Obrovská šanca na zvýšenie vedenia! Od rohovej zástavky prešla lopta až k vzdialenejšej žrdi, kde bol pripravený Süle. Ten mal síce dostatok času na spracovanie i namierenie, no napriek tomu loptu nepochopiteľne poslal asi meter nad bránku.
     
    15
    Hoffenheim dal gól!
    Neuveriteľné! Z čista jasna tu máme prvý gól zápasu. Po nenápadnom Beckovom centri do vápna sa k hlavičke dostal SEBASTIAN RUDY, ktorý azda ani sám nevie ako, ale prekonáva gólmana.
     
    3
    Hneď v úvode zápasu tu máme prvú žltú kartu. Vyslúžil si ju domáci Polanski, ktorý neprimerane v strede ihriska vyštartoval po súperových nohách.

    Veronika Pancuráková

    Góly: 15. Rudy, 64. Firmino, 70. Volland – 88. Hochscheidt

    Karty:   3. Polanski (HOF), 37. Strobl (HOF), 65. Firmino (HOF)


    TSG 1899 Hoffenheim: Grahl – Beck (C), Abraham, Süle, Johnson – Rudy, Strobl, Firmino, Polanski, Salihović – Volland
    Náhradníci: Stolz – Vestergaard, Toljan, Hamad, Nazário, Gyau, Elyounoussi

    Eintracht Braunschweig: Davari – Kessel, Bičakčić, Correia, Reichel – Bellarabi, Theuerkauf, Boland, Nielsen – Kumbela (C), Oehrl
    Náhradníci: Petković – Doğan, Vrančić, Hochscheidt, Pfitzner, Ademi, Kruppke

    Rozhodca: P. Sippel – Leicher, Schüller