Augsburg – Frankfurt 2:1 (kon.) | Bayern – Stuttgart 1:0 (kon.) | Hannover – Freiburg 3:2 (kon.)
Hertha – Dortmund 0:4 (kon.) | Hoffenheim – Braunschweig 3:1 (kon.) | Leverkusen – Brémy 2:1 (kon.)
Mainz – Hamburger 3:2 (kon.) | Schalke – Norimberk 4:1 (kon.) | Wolfsburg – Mönchengladbach 3:1 (kon.)
koniec
TSG 1899 Hoffenheim
3:1 (1:0)
Eintracht Braunschweig
Sobota 10.05.2014, 15:30 • Wirsol Rhein-Neckar-Arena, Sinsheim • Nemecká Bundesliga
Predzápasové kurzy
     
    Zápas sa napokon skončil hladkým triumfom domácich hráčov. Hostia najvyššiu nemeckú súťaž opúšťajú.

    Zároveň musíme konštatovať, že sa končí aj celý súťažná ročník v Bundeslige. V mene celej redakcie Onlajny.eu vám ďakujeme za pozornosť pri jej sledovaní a veríme, že nám svoju priazeň zachováte aj naďalej.
    Lúči sa s vami Veronika Pancuráková. (17:22:48)
     
    Sezóna 2013/2014 sa v Bundeslige končí!
     
    Koniec zápasu.
     
    90+3
    Prebieha posledná minúta nadstaveného času. V útoku sú ešte domáci, no už sa s loptou iba tak zahrávajú.
     
    90+2
    Hostia ešte loptu nakopli smerom k bránke, no to im príliš nepomohlo. Akékoľvek zakončenie bolo neprijateľné, pretože Hoffenheim okamžite odkopol.
     
    90+1
    Na trávniku sa už nedeje ani neudeje nič zaujímavé. Hráči zápas dohrávajú a na oboch stranách je vidieť, že sa už nikomu nič nechce.
     
    90
    To snáď nie je pravda. Rozhodca nadstavuje ešte 3 minúty.
     
    89
    Hosťom sa podarilo pridať čestný gól. Hochscheidt bol na pochybách, či sa z neho vôbec má tešiť, no napokon radosť prejavil. Nič to ale nemení na tom, že Braunschweig sa lúči s Bundesligou.
     
    88
    Eintracht Braunschweig dal gól!
    Tak napokon aspoň kozmetická úprava skóre. JAN HOCHSCHEIDT sa uvoľnil za obranu a jeho strelu si domáci ešte nešťastne sami zrazili do siete.
     
    87
    Do konca riadnej hracej doby ostávajú tri minúty a pevne veríme, že štvrtý arbiter už nebude nikoho trápiť zbytočným nadstaveným časom. O víťazovi je dávno rozhodnuté.
     
    86
    Na trávniku sa už nedeje nič zaujímavé. Čakáme na záverečný hvizd rozhodcu.
     
    85
    Teraz nám je hostí až ľúto. Dostali sa do skvele j´príležitosti, no jej záverečné prevedenie iba podčiarklo zúfalstvo Braunschweigu. Kumbela v poslednej chvíli pred odkrytou bránkou netrafil loptu.
     
    83
    Naopak, domáci priaznivci sa nemajú na čo sťažovať a užívajú si posledné minúty sezóny. Ich tím sa už nikam neponáhľa, no aj napriek tomu drží loptu pevne vo svojej moci.
     
    82
    Atmosféra na štadióne už upadla. Hostia sú zmierení so svojím osudom a poddali sa mu aj fanúšikovia, ktorí dnes pricestovali Braunschweig podporiť.
     
    81
    Striedanie v tíme TSG 1899 Hoffenheim: z ihriska odchádza Volland, prichádza Hamad.
     
    80
    Domáci sa napokon postupnými krokmi dostali až pred šestnástku súpera, nie však k strele. Davari môže v tejto chvíli ostať pokojný.
     
    79
    Prebieha 79. minúta duelu. Lopta lieta v okolí stredového kruhu a nikto s ňou nič výnimočnejšie nerobí.
     
    78
    Zápas sa už iba dohráva. Hostia už nemajú žiadnu chuť bojovať. Po neúspešnej sezóne a neúspešnom poslednom dueli sa im ani nieto čo čudovať.
     
    77
    Striedanie v tíme TSG 1899 Hoffenheim: z ihriska odchádza Salihović, prichádza Nazário.
     
    76
    Máme za sebou hneď tri striedania. Hostia sa ešte môžu pokúsiť o malý zázrak, ale ten sa konať určite nebude. Domáci futbalisti majú stretnutie pod kontrolou a záver sezóny si v pekelnej atmosfére užívajú.
     
    75
    Striedanie v tíme TSG 1899 Hoffenheim: z ihriska odchádza Johnson, prichádza Toljan.
     
    74
    Striedanie v tíme Eintracht Braunschweig: z ihriska odchádza Boland, prichádza Hochscheidt.
     
    73
    Striedanie v tíme Eintracht Braunschweig: z ihriska odchádza Bičakčić, prichádza Doğan.
     
    72
    Domáci hráči si stretnutie naopak užívajú. Rozlúčka so sezónou sa pre nich nesie vo víťaznom duchu a urobia už iba všetko pre to, aby svojmu brankárovi pomohli udržať čisté konto.
     
    71
    Toto bol zrejme klinček do rakvy hosťujúceho tímu. Braunschweig sa na trávniku iba trápi a želá si, aby najbližších 20 minút ubehlo čo najrýchlejšie.
     
    70
    Hoffenheim dal gól!
    A tak sa aj stalo. Po prechode k šestnástke sme videli center, ktorý gólman Davari iba zrazil pred seba, kde bol úplne voľný KEVIN VOLLAND, ktorý nekompromisne napálil loptu do siete.
     
    69
    Čakáme už iba na záverečný hvizd rozhodcu. O výhre domácich je už rozhodnutú, v zvyšnej časti zápasu ju môžu maximálne ešte potvrdiť.
     
    68
    Na trávniku sa nič nemení. Hostia by sa chceli dostať k lopte a zakončeniu, ale to vôbec neprichádza.
     
    67
    Futbalisti Hoffenheimu sa nemajú kam ponáhľať. Loptu držia na svojich kopačkách a aj keď je to iba na vlastnej obrannej polovici, zjavne im to neprekáža.
     
    66
    Vyzerá to, že je definitívne rozhodnuté. Domáci futbalisti sa ešte niekoľko desiatok sekúnd po góle radovali z presného zásahu, na ktorý už hostia zrejme odpoveď nenájdu.
     
    65
    Firmino pri oslavách zhodil tričko, za čo inkasuje kartový trest. Rozhodca ale musel dôrazne napomínať aj maskota domácich, ktorý vybehol na trávnik a oslavoval spolu so svojimi obľúbencami.
     
    64
    Hoffenheim dal gól!
    Týmto domáci napravili zaváhanie spred niekoľkých desiatok sekúnd. Po výbornom centri sa k lopte dostal ROBERTO FIRMINO a nekompromisne vo výskoku nohou prekonal Davariho.
     
    63
    Na podobné situácie si Hoffenheim musí dávať veľký pozor. Hostia už druhýkrát po sebe boli blízko skórovania. Nebyť brankára, mohlo byť skóre diametrálne odlišné.
     
    62
    Obrovská šanca hostí! Bol v nej Kumbela, ktorý sa skvele uvoľnil a už-už sa zdalo, že pôjde na brankára úplne sám. Grahl ale v poslednej chvíli vybehol a dokázal loptu zastaviť.
     
    61
    Hosťujúci Kumbela sa dostal do zaujímavej pozície, no proti nemu včas vybehol brankár domáceho celku. Grahl dokázal loptu vytesniť.
     
    60
    Hra sa musí na malý moment prerušiť. Na zemi ostal Bičakčić , no je iba mierne otrasený a bude pokračovať v hre.
     
    59
    Čas naďalej plynie a my čakáme na ďalšie zaujímavé pozície. Súdiac podľa aktuálneho vývoju zápasu sa ešte zrejme dočkáme aspoň jedného gólu v Davariho sieti.
     
    58
    Odkopu od zástavky sa chopil Beck. Nemyslel to zle, no loptu poslal priamo do stredu šestnástky, kam si zbehol brankár Davari a pohodlne ju schoval v rukaviciach.
     
    57
    Napokon z toho bude rohový kop pre domácich. Hráči Hoffenheimu ovládli dianie na trávniku a vybojovali za to zaujímavú štandardku.
     
    56
    Tlak domáceho tímu aj naďalej pokračuje. Futbalisti Hoffenheimu zatlačili súpera, ktorý skutočne má čo robiť aby udržal iba jednogólovú stratu.
     
    55
    Tak toto bola skutočne obrovská šanca. Hostia si na takéto situácie musia dávať obrovský pozor. Nebyť Bičakčiča, mali by už po zápase.
     
    54
    Obrovská šanca domácich! Po výbornom centri sa do zakončenia dostal Salihović, ktorý po svojej rane už takmer oslavoval. Lopta nekompromisne letela do siete, no na bránkovej čiare ju vykopol Bičakčić.
     
    53
    Striedanie v tíme Eintracht Braunschweig: z ihriska odchádza Oehrl, prichádza Vrančić.
     
    52
    Hosťujúci gólman pohodlne posiela loptu na opačnú polovicu trávnika. Tam sa Bellarabi pokúšal o prienik po pravej strane, no bol včas zastavený a žiadnu strelu sme nevideli.
     
    51
    Konečne snáď uvidíme niečo zaujímavé. Domáci hráči prevzali iniciatívu na svoje kopačky a usadili sa pred šestnástkou súpera. Po autovou vhadzovaní lopta preletela popred bránku Davariho, no tam ju nik nezasiahol.
     
    50
    Päť minút druhého polčasu je už za nami a viac snahy možno badať na strane hostí. Tí majú pred sebou náročnú situácia a ak nechcú sezónu ukončiť prehrou, budú musieť ešte poriadne zabojovať.
     
    49
    Na trávniku stále nevidíme zaujímavú hru, no atmosféra na štadióne je stále úžasná. Fanúšikovia oboch celkov fandia svojim obľúbencom, no tí sa zatiaľ nevedia dostať k strelám.
     
    48
    Lopta sa hneď v úvode nachádza v okolí stredového kruhu. Do zakončenia sa už chceli dostať aj domáci, aj hostia, no ani jednému z tímov sa to nepodarilo.
     
    47
    Pred druhým polčasom ani jeden z trénerov nesiahol po žiadnej zmene na trávniku. Pevne veríme, že aj napriek tomu sa celá štyridsaťpäťminútovka bude podobať na futbal.
     
    46
    Druhý polčas sa začal výkopom hosťujúcich hráčov. Tí okamžite poslali vysoko nakopnutú loptu na útočnú polovicu, ale to im vôbec nepomohlo.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Rozhodca nenadstavil ani minútku a prvý polčas sa skončil. V jeho úvode sme síce nevideli žiaden pohľadný futbal, no šťastný gól poslal domáci tím do vedenia už v 15. minúte hry. Na tento presný zásah sa zatiaľ nikomu nepodarilo nadviazať, a tak je pred druhou polovicou duelu skóre priaznivejšie pre Hoffenheim.

    Druhý polčas sa začne približne o 16:31.
     
    45
    Prvý polčas sa skončil.
     
    45
    Veľká šanca na druhý gól! Po rýchlom prechode už lopta smerovala na hráča, ktorý by mohol zakončiť do prázdnej bránky, no hostia ju skopli na rohový kop. Po ňom sa Hoffenheim k zakončeniu nedostal.
     
    44
    Hra sa nám konečne v závere polčasu rozprúdila. Na začiatku zápasu to totiž vôbec nevyzeralo ako futbal, teraz ale vidíme zaujímavé pokusy na oboch stranách.
     
    43
    Hra sa opäť presunula na opačnú stranu a videli sme podobnú štandardku hostí. Lopta oblúčikom letela až priamo pred bránku, kam si povybehol Grahl a schoval ju v rukaviciach.
     
    42
    Domáci hráči sa opäť presunuli na útočnú polovicu a získali tam štandardku. Z približne rovnakej vzdialenosti ako pred niekoľkými minútami Bellarabi, no teraz z väčšieho uhla, pálil Salihovič. Lopta tvrdo smerovala k ľavej žrdi, s čím si gólman poradil.
     
    41
    Tento roh ale Hoffenheimu absolútne nevyšiel! Domáci ho zahrali priamo na kopačky súpera, ktorý okamžite v dvojici vyštartoval do protiútoku, no našťastie pre domácich sa nedostal k strele.
     
    40
    Domáci futbalisti sa musia spamätať zo šancí, ktoré teraz súperovi ponúkli ako na zlatom podnose. Zaviezli loptu do útoku a získali tam rohový kop.
     
    39
    Teraz ale musíme Bellarabiho pochváliť! Po zbabranej predchádzajúcej šanci si chcel napraviť renomé a tvrdo vypálil z ľavej strany, no jeho pokusu chýbal potrebný smer. Rozhodne ale išlo o podstatne lepšiu akciu.
     
    38
    Toto sa v podstate ani nedá opísať. Po viac ako minútovej príprave na strelu sa lopty chopil Bellarabi, ktorý chcel asi prepáliť celý štadión. Iba tak sa dá vysvetliť to, že mieril niekoľko desiatok metrov nad bránku.
     
    37
    Máme tu ďalšiu žltú kartu. Vyslúžil si ju za nepekný faul domáci Strobl, ktorý tak zároveň venoval svojmu súperovi zaujímavú štandarku z viac ako 20 metrov.
     
    36
    S pribúdajúcim časom sa dianie na trávniku začína podobať na futbal. Hráči stále "lietajú" zo strany na stranu, no už aspoň s náznakom akcií.
     
    35
    Lopty sa chopil Bellarabi a poslal ju priamo do vápna. Tam si povyskočil gólman Grahl a všetko rýchlo upratal. Oveľa zaujímavejší bol ale okamžitý brejk domácich, po ktorom prudkú prihrávku priamo pred bránku hráč Hoffenheimu Volland nespracoval, a tak sme strelu nevideli.
     
    34
    Hostia sa konečne opäť odhodlali až k prechodu k šestnástke súpera. Tam sa ale nedostali, pretože boli faulovaní a získali zaujímavú štandardku.
     
    33
    Z bleskového brejku ale nebude nič. Na jeho konci bol center z ľavej strany až takmer od čiary, ktorý ale nenašiel nikoho z hráčov v modrom drese. Hostia ho upratali do bezpečia.
     
    32
    Takto by to snáď šlo. Hostia sa konečne dostali aspoň k náznaku šance. Kumbela posielal loptu do vápna, no tá bola včas odvrátená. Domáci hráči vôbec nezaháľajú a okamžite podnikajú rýchly protiútoku.
     
    31
    Polhodina hry je už minulosťou, no my okrem pomerne rýchleho striedania aktuálnej pozície lopty nevidíme na trávniku vôbec nič zaujímavé. Vysoké tempo bez šancí divákom veľa radosti neprinesie, a tak stále čakáme a dúfame, že sa herný prejav zmení.
     
    30
    To snáď nie je možné. Braunschweig akoby ani nechcel zaútočiť. Aj keď sa hostia dostanú cez polovicu hracej plochy, namiesto pasu dopredu smerom k šestnástke nepochopiteľne hľadajú vlastným spoluhráčov za svojim chrbtom.
     
    29
    Domáci futbalisti držia guľatý predmet na svojich kopačkách. Lopta sa dostala až k obrancom, ktorých teraz prekvapil jediný vysunutý útočník, a tak radšej zapojili do hry aj brankára Grahla.
     
    28
    Hra sa opäť presunula do okolia stredového kruhu. K tomu ani viac písať netreba, na trávniku sa totiž nič nedeje.
     
    27
    Teraz sme už boli svedkami útočného vpádu hostí. Kopli loptu k šestnástke, tam ju ale nevybojovali, a tým celé vzrušenie skončilo. Tento futbal by vás určite nezaujal, takže ak iba čítate náš prenos, robíte dobre.
     
    26
    Braunschweig loptu odkopáva z vlastnej obrannej polovice, ale príliš mu to nepomáha. Futbalisti hosťujúceho celku sa za stredovou čiarou ani nepokúšali podniknúť akciu.
     
    25
    Domáci hráči sa teraz po čase natlačili až do šestnsátky. Bol tam Volland, ktorý ale s loptou na kopačke nepochodil. Hostia ho z dobrej streleckej pozície vyštvali.
     
    24
    Hra sa nám značne upokojila. Nevidíme žiadnu akciu ani strelecké zakončenie, ale aktivita je na strane domácich.
     
    23
    V týchto chvíľach nevidíme žiadnu úspešnú akciu ani na jednej strane. Hostia sú stiahnutí na vlastnej obrannej polovici a pred šestnástkou sa im darí zastavovať všetky pokusy domácich o prechod.
     
    22
    Futbalisti Hoffenheimu stále ostávajú na útočnej polovici. Aj keď sa ich súper pokúsil vytlačiť ich odtiaľ, domáci za mohutnej podpory svojich priaznivcov skúšajú preniknúť až do šestnástky, odkiaľ by mohli pridať druhý gól.
     
    21
    Obrovská šanca na zvýšenie vedenia! Od rohovej zástavky prešla lopta až k vzdialenejšej žrdi, kde bol pripravený Süle. Ten mal síce dostatok času na spracovanie i namierenie, no napriek tomu loptu nepochopiteľne poslal asi meter nad bránku.
     
    20
    Hoffenheim sa po minútach strávených defenzívou opäť vrhol na útočnú polovicu. Hneď z prvej akcie získal rohový kop.
     
    19
    Štandardka od rohovej zástavky veľa vzrušenia nepriniesla. Hostia sa po nej síce dostali aspoň k hlavičke, no iba z ofsajdovej pozície.
     
    18
    Hostia sa chytajú za hlavu. Nabiehavali si do malého vápna, no center tam neprešiel, pretože bol zrazený. Braunschweig získa rohový kop.
     
    17
    Braunschweig sa vzápätí pokúša o odpoveď. Hostia loptu dostali cez polovicu trávnika, no pri pokračovaní útočnej akcie o ňu prišli a dožadovali sa aj faulu, na čo ale rozhodca nereagoval.
     
    16
    Tak bezgólový stav je razom minulosťou. Od začiatku zápasu bola aktivita na domácej strane, ale nakoľko sme nevideli žiadnu šancu, gól čakal zrejme iba málokto.
     
    15
    Hoffenheim dal gól!
    Neuveriteľné! Z čista jasna tu máme prvý gól zápasu. Po nenápadnom Beckovom centri do vápna sa k hlavičke dostal SEBASTIAN RUDY, ktorý azda ani sám nevie ako, ale prekonáva gólmana.
     
    14
    Domáci futbalisti zo svojej aktivity vyťažili rohový kop. Zahrali ho do stredu šestnástky, kde ale nikto nebol. Lopta padla na zem, odkiaľ sa síce odrazila do dobrej pozície, ale nik z hráčov Hoffenheimu ju nedokázal trafiť.
     
    13
    Po minútovej pauze sa pokračuje v hre. Hostia vrátili loptu domácim, ktorí tak začínajú od vlastného brankára. Ten bude rozohrávať až na opačnú polovicu trávnika.
     
    12
    Hra je na moment prerušená. Na trávniku ostáva ležať hosťujúci Boland, ktorý bude potrebovať ošetrenie. Našťastie ale nepôjde o nič vážne a bude môcť pokračovať v hre.
     
    11
    Zo strany na stranu. Presne takto pokračuje toto futbalové stretnutie. Bez akýchkoľvek šancí, no vo veľkom tempe. Zatiaľ sme veľa zaujímavého nevideli, no rýchly pohyb naznačuje, že by sme mohli byť svedkami niekoľkých presných zásahov.
     
    10
    Prvé vzrušenie na trávniku. Do útoku išli domáci futbalisti, no jeden z nich tesne pred šestnástkou skončil na zemi. Rozhodca bol ale blízko a všetko videl, a tak do píšťalky nefúkol.
     
    9
    Na trávniku je to v úvode duelu akási vyčkávacia taktika. Ani jeden z tímov sa nevie dostať do lepšej pozície, pretože jeho súper vždy pozorne bráni. Takto sa ďaleko nedostaneme.
     
    8
    Na štadióne vládne skutočne skvelá atmosféra. Fanúšikovia oboch celkov fandia slušne a hráčov to musí určite hnať vpred.
     
    7
    Futbalisti hosťujúceho celku veľmi dobre pokryli priestor v okolí stredového kruhu. Ich súper chcel po zisku lopty podniknúť rýchly brejk, no nemal na to nárok.
     
    6
    V úvodných minútach sme doposiaľ nevideli žiadnu šancu či strelecký pokus do priestoru bránky. V týchto chvíľach sú síce na útočnej strane hostia, no vyššiu aktivitu môžeme pripísať hráčom Hoffenheimu.
     
    5
    Davari musel opäť rozohrávať loptu z vlastnej obrannej polovice. Oprel sa do nej silou a ponúkol ju spoluhráčom na opačnej strane trávnika, no tam sa v malom vápne nenašiel nik, kto by dokázal Grahla prekvapiť.
     
    4
    Domáci sa aj naďalej pokúšajú natlačiť až pred bránku súpera. Skúsili to nakopnutou loptou po ľavej strane, čo im ale nestačilo ani len na strelu. Hostia sa zatiaľ dobre bránia.
     
    3
    Hneď v úvode zápasu tu máme prvú žltú kartu. Vyslúžil si ju domáci Polanski, ktorý neprimerane v strede ihriska vyštartoval po súperových nohách.
     
    2
    O útok sa pokúsili aj hostia. Nemysleli to zle a po prihrávkach pred šestnástkou sa už takmer dostali aj k strele, ale zastavil ich ofsajdový verdikt rozhodcu.
     
    1
    V úvode zápasu sa domáci pokúsili dostať na útočnú polovicu. Loptu tam ale iba nakopli, s čím nemohol mať brankár Davari žiaden problém a v pokoji rozohráva.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    -1
    Po úvodnom podaní rúk je už všetko pripravené na prvý výkop.

    Dámy a páni, prajeme vám príjemný športový zážitok.
     
    -2
    Hráči oboch celkov už v sprievode rozhodcovskej trojice prichádzajú na trávnik. Domáci v modrých dresoch, hostia v bielej farbe.
     
    -10
    Úvodné zostavy:

    TSG 1899 Hoffenheim: Grahl – Beck (C), Abraham, Süle, Johnson – Rudy, Strobl, Firmino, Polanski, Salihović – Volland
    Náhradníci: Stolz – Vestergaard, Toljan, Hamad, Nazário, Gyau, Elyounoussi

    Eintracht Braunschweig: Davari – Kessel, Bičakčić, Correia, Reichel – Bellarabi, Theuerkauf, Boland, Nielsen – Kumbela (C), Oehrl
    Náhradníci: Petković – Doğan, Vrančić, Hochscheidt, Pfitzner, Ademi, Kruppke

    Rozhodca: P. Sippel – Leicher, Schüller.
     
    Vážení športoví fanúšikovia, srdečne vás vítame pri ďalšom pokračovaní najvyššej nemeckej futbalovej súťaže. V rámci duelu posledného 34. kola sa dnes proti sebe predstavia mužstvá Hoffenheimu a Eintrachtu Braunschweig a vám z duelu vďaka nášmu podrobnému textovému prenosu určite neunikne nič podstatné.

    Divákov čaká zaujímavý duel medzi deviatym celkom tabuľky jej posledným devätnástym tímom. Práve futbalisti dmáceho TSG 1899 Hoffenheim majú pred úvodným výkopom lepšiu východiskovú pozíciu. Približne v strede tabuľky majú na svojom konte 41 bodov za 10 víťazstiev a 11 remíz a dnes budú chcieť svoju pozíciu potvrdiť. Na opačnom konci tabuľky a s úplne inými problémami sa nachádza tím Eintracht Braunschweig. Hráči tohto celku majú na poslednej pozícii iba 25 bodov, ktoré získali v 33 dueloch za 6 víťazstiev a 7 remíz.

    Ako sa v posledných kolách darilo obom tímom?

    TSG 1899 Hoffenheim:
    33. kolo Borussia Dortmund – Hoffenheim 3:2
    32. kolo Hoffenheim – Eintracht Frankfurt 0:0
    31. kolo Werder Brémy – Hoffenheim 3:1
    30. kolo Hoffenheim – FC Augsburg 2:0
    29. kolo Hertha BSC Berlín – Hoffenheim 1:1

    Eintracht Braunschweig:
    33. kolo Braunschweig – FC Augsburg 0:1
    32. kolo Hertha BSC Berlín – Braunschweig 2:0
    31. kolo Braunschweig – FC Bayern Mníchov 0:2
    30. kolo SC Freiburg – Braunschweig 2:0
    29. kolo Braunschweig – Hannover 96 3:0

    Jasným favoritom zápasu sú domáci futbalisti. Na triumf Hoffenheimu stávkové kancelárie vypísali kurz iba približne 1,7, zatiaľ čo na víťazstvo hostí je to až cca 4,1. Ak si myslíte, že duel sa po deväťdesiatich minútach hra skončí nerozhodne, bookmakeri pre vás pripravili kurz zhruba rovnajúci sa triumfu Braunschweigu – cca 4,1.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 15:30.

    Veronika Pancuráková

    Góly: 15. Rudy, 64. Firmino, 70. Volland – 88. Hochscheidt

    Karty:   3. Polanski (HOF), 37. Strobl (HOF), 65. Firmino (HOF)


    TSG 1899 Hoffenheim: Grahl – Beck (C), Abraham, Süle, Johnson – Rudy, Strobl, Firmino, Polanski, Salihović – Volland
    Náhradníci: Stolz – Vestergaard, Toljan, Hamad, Nazário, Gyau, Elyounoussi

    Eintracht Braunschweig: Davari – Kessel, Bičakčić, Correia, Reichel – Bellarabi, Theuerkauf, Boland, Nielsen – Kumbela (C), Oehrl
    Náhradníci: Petković – Doğan, Vrančić, Hochscheidt, Pfitzner, Ademi, Kruppke

    Rozhodca: P. Sippel – Leicher, Schüller