SR 18 – Prievidza 4:5 (kon.) | Lipt. Mikuláš – Pov. Bystrica 8:2 (kon.) | Spišská N. Ves – Trnava 3:2 (kon.)
Detva – Topoľčany 4:1 (kon.) | Senica – Michalovce 4:2 (kon.)
koniec
HK 32 Liptovský Mikuláš
8:2 (2:1, 3:0, 3:1)
HK 95 Považská Bystrica
Streda 13.11.2013, 17:00 • ZŠ Liptovský Mikuláš • TIPOS Slovenská hokejová liga (SR)
Partner:
     
    19:38
    Považská Bystrica dala gól!
    V závere zbytočný gól na strane domácich. Palko úmyselne posunul azda pri šanci súpera bránu, načo rozhodcovia nariadili trestné strieľanie. MARIÁN KOLEDA sa nemýlil po tom ako po blafáku mieril pod ľavý vinkel.
     
    19:11
    Na záver prichádza vylúčenie. Po tom ako Ligas za vlastnou bránou fauloval Jančiho, ktorý si obdržal krvavý šrám prichádza vyšší trest. 2+2 minúty za hru so zdvihnutou hokejkou.
     
    18:31
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Na záver stretnutia sa opäť mení stav na svetelnej časomiere v Liptovskom Mikuláši. Domáci sa dostali do útočného pásma, kde sa presadil LUKÁŠ BOKROŠ, ktorý nezaváhal po strele spomedzi kruhov. Asistencia: Maroš Piatka, Ivan Roháč.
     
    14:03
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Skóre sa po chvíli v prospech domácich opäť zvyšuje. Liptáci pridávajú aj ôsmi gól, keď zakončenie FRANTIŠKA POLIAČEKA spomedzi kruhov preletelo pomedzi betóny brankárovi Hričinovi. Asistencie: Ondrej Broska, Milan Mach.
     
    12:52
    Liptovský Mikuláš môže v ďalších sekundách iba navýšiť náskok súpera. Na trestnú odchádza Valach za hákovanie.
     
    10:23
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Domáci hráči zvyšujú svoj náskok už o päť gólov, keď takým skoro patentovaným gólom sa predviedol MAROŠ PIATKA, ktorý zúžitkoval presnú prihrávku od Juraja Kurica, po ktorej iba stačilo doraziť puk do odkrytej časti brány. Asistencia: Juraj Kuric.
     
    02:23
    Vylúčenie na domácej strane. Po tretíkrát odchádza na trestnú Janči, tentokrát za držanie.
     
    17:58
    Vylúčenie na domácej strane – na trestnú odchádza Janči.
     
    15:20
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Aj taká zvláštna situácia na zimnom štadióne v Liptovskom Mikuláši. Na ľade ostal ležať Poliaček, rozhodca síce signalizoval vylúčenie, ale domáci pokračovali v hre čo sa aj oplatilo. IVAN ROHÁČ prešiel spoza brány a následne zakončil pod pravú hornú tyč. Asistencia: Peter Klepáč.
     
    13:11
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Skóre sa nám opäť mení. Liptáci zvyšujú náskok stretnutia po tom ako odrazený puk pred bránou tečoval ONDREJ BROSKA. Bez asistencie.
     
    04:05
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Domáci hráči využívajú výhodu o jedného hráča a dostávajú sa do vedenia o dva góly. Liptáci využili početnú výhodu, keď strelu Filipa Mezovského tečoval pred bránou LUKÁŠ VARTOVNÍK, ktorý poslal puk za chrbát brankára. Asistencia: Filip Mezovský (druhá v dnešnom zápase).
     
    02:41
    Ligas odchádza za podrazenie.
     
    16:20
    Vylúčenie na strane hostí, keďže na trestnú odchádza Marián Koleda za podrazenie.
     
    15:26
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Po úvodnom góle hostí sa tak po prvýkrát v dnešnom stretnutí dostávajú do vedenia aj Liptáci, ktorí nezaváhali pred bránou súpera. Prvotná strela Filipa Mezovského skončila pred brankárom, k puku sa pohotovo dostal domáci FRANTIŠEK POLIAČEK, ktorý nezaváhal, keď dorazil puk do odkrytej časti. Asistencia: Filip Mezovský.
     
    14:39
    Obrovská šanca na strane Liptovského Mikuláša. Domáci hráči vykombinovali obranu súpera, puk sa dostal na ľavú stranu pred brankára, kde Vartovník netrafil prázdnu bránu!
     
    10:51
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Po pár minútach hry sa nám skóre opäť mení, nateraz na domácej strane. Liptáci menia stav stretnutia po tom ako sa do útoku dostal JURAJ KURIC, ktorý pred bránou pálil presne popod lapačku brankára. Asistencie: Matúš Leskovianský, Peter Bartík.
     
    08:48
    Považská Bystrica dala gól!
    Skóre sa nám po útlom začiatku stretnutia mení. Hostia, trošku aj menší outsider sa dostáva do vedenia po tom ako nahodený puk pred bránu stihol tečovať MARIÁN KOLEDA, ktorý tak prekonal brankára Palka. Asistencia: Stanislav Valach.
     
    05:46
    Skóre sa nám môže zmeniť v najbližších sekundách. Na trestnú odchádza Kostelanský za držanie.
     
    02:01
    Nakoniec je to vylúčenie na oboch stranách. Na domácej strane odchádza spomínaný Janči za hákovanie. U súpera je to Vokulič za filmovanie.
    Športové stávky - recenzie, tipy, triky!
    Pridaj sa ku nám aj na Facebooku!

    Tomáš Batiz


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK 32 Liptovský Mikuláš. Viac informácií tu.


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK 95 Považská Bystrica. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 11. Kuric (Leskovianský, Bartík), 16. Poliaček (Mezovský), 5. Vartovník (Mezovský), 14. Broska, 16. Roháč (Klepáč), 11. Piatka (Kuric), 15. Poliaček (Broska, Mach), 19. Bokroš (Piatka, Roháč) – 9. Koleda (Valach), 20. Koleda (t.s.)


    HK 32 Liptovský Mikuláš: Palko (Duchoň) – Marcinko, Mezovský, Roháč, Janči, Kuric, Bokroš, Špila, Matejka, Klepáč, Poliaček, Vartovník, Sajko, Broska, Mach, Piatka, Kubovčík, Bartík, Nitrianský, Bača, Leskovianský.
    HK 95 Považská Bystrica: Hričina (Buliš) – Hriňa, Dubeň, Holenda, Ižvolt, Čičala, Kostelanský, Valach, Bustin, Líška, Rosenberg, Vokulič, Koleda, Kudlej, Slota, Balušík, Ligas.