Litvínov – Hradec Králové 2:3 (po pr.) | K. Vary – Plzeň 1:2 (kon.) | Kladno – Liberec 0:3 (kon.)
Kometa Brno – Zlín 3:1 (kon.) | Pardubice – Vítkovice 1:3 (kon.) | Slavia – Chomutov 5:4 (po pr.)
Třinec – Sparta Praha 3:2 (2:1 po s.n.)
koniec
HC Kometa Brno
3:1 (0:0, 1:0, 2:1)
Berani Zlín
cz Streda 13.11.2013, 18:00 • KAJOT ARENA - Brno • Tipsport extraliga (ČR)
Partner:
     
    58:55
    Kometa právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto. Brno tento zápas dotáhne do vítězného konce a získá tři body. LEOŠ ČERMÁK vybojoval kotouč na své obranné modré čáře a spolu s Burianem šel sám na opuštěnou zlínskou klec. Dopravit touš do sítě tak nebyl výraznější problém. Bez asistence.
     
    49:05
    Kometa právě vstřelila branku!
    Stav se všal velice rychle mění. JAN HRUŠKA dnes hraje dobrý zápas a ukázal nyní svou šikovnost. Podobně jako ve druhé třetině zachytil špatnou rozehrávku hostů, kotouč si položil na led a tentokrát nestřílel. Netrefil břevno jako v prvním případě, ale najel si před Horčičku, kde ho parádní bekhendem prostřelil mezi betony. Kometa tak využívá svůj momentální tlak. Asistence: Jan Hanzlík, Vilém Burian.
     
    46:59
    Zlín právě vstřelil branku!
    A povedlo se. JIŘÍ MARUŠÁK napřáhl z vrcholku kruhů a málem protrhl brněnskou síť. To byla utěšená rána, která zapadla přesně do Čiliakovy brány. Brněnský brankář máchl na prázdno a Zlín vyrovnává. Je to tak trochu trest za nevyužité brněnské přesilovky. Hosté toho mnoho od druhé třetiny nepřevedli, přesto z mála dokázali něco vytěžit. Asistence: Antonín Honejsek, Filip Čech.
     
    21:26
    Kometa právě vstřelila branku!
    Je zde první gól zápasu. Padl po obrovské chybě zlínské obrany, která poněkud lehkovážně odhazovala kotouč ze své třetiny, jenže padající list si chytil do rukavic VOJTĚCH NĚMEC a rychle si jej položil na led. Poté se dostal až před Horčičku a i přesto, že mu střela vůbec nesedla, dokázal nepovedou střelou překonat zlínského brankáře. Ten nevěřil vlastním očím, kde měl své spoluhráče. Asistence: Tomáš Svoboda.

    Roman Zajíček

    Góly a asistencie: 22. Němec (T. Svoboda), 50. Hruška (Hanzlík, Burian), 59. Čermák – 47. Marušák (Honejsek, Čech)


    HC Kometa Brno: Čiliak (Trvaj) – Hanzlík, Nosek, Kempný, Kováčik, Žižka, Kuboš, Dujsík – Holec, Čermák (C), H. Zohorna – J. Káňa, Němec, T. Svoboda – Burian, Hruška, Dočekal – Wasserbauer, Koreis, Mrázek. Trenér: Vladimír Kýhos.
    Berani Zlín: Horčička (Kašík) – Řezníček, Marušák, Urbanec, Zámorský, Horák, Tesařík, Valenta – Veselý, Leška, Balaštík – Kubiš, Čajánek (C), Holík – Čech, Melenovský, Honejsek – Okál, Sedláček, Ondráček. Trenér: Rostislav Vlach.

    Rozhodca: Pavel Mikula (Studénka), Robin Šír (Ostrava) – Vít Komárek (Klecany), Jiří Ondráček (Kladno)

    Diváci: 7200 (vyprodáno)