Trenčín – Slovan Bratislava 4:1 (kon.)
koniec
AS Trenčín
4:1 (2:0)
ŠK Slovan Bratislava
Nedeľa 05.05.2013, 19:00Niké liga
     
    77
    Slovan dal gól!
    Z následného rohového kopu Milinkoviča však prišiel konečne gól Slovanistov. Jeho autorom bol NICOLAS GOROSITO po utešenej hlavičke.
     
    55
    Trenčín dal gól!
    Obrana Slovana zostala opäť vygumovaná. Prešla za ňou vysoká lopta, ktorú si FRANTIŠEK KUBÍK spracoval pre seba a v samostatnom sóle na bránke vycvičil milimetrovo presným zakončením aj Putnockého !
     
    48
    Trenčín dal gól!
    A výborný vstup AS potvrdzuje do druhého polčasu tretím gólom. Na Kubíkov center do pokutového územia naskočil WILLIAM, od ktorého sa lopta odrazila do brány.
     
    9
    Trenčín dal gól!
    Neskutočné, čo sa v Trenčíne deje. Kubík ušiel po ľavej strane Bagayokovi. Následne trenčiansky hráč spadol na zem, nepískala sa však penalta. Slovanisti ale prestali hrať a JAKUB HOLÚBEK poslal loptu do siete.
     
    7
    Trenčín dal gól!
    Teraz sa to však už brazílskemu útočníkovi v službách AS Trenčín podarilo. WILLIAM dostal výbornú prihrávku od Štefánika do ulice, vnikol do pokutového územia a presnou ľavačkou prestrelil Putnockého.

    Tomáš Kyselica

    Góly: 7. William, 9. Holúbek, 48. William, 55. Kubík – 77. Gorosito

    Karty:   19. Silva (TRE) – 34. Pauschek (SBA), 57. Kladrubský (SBA), 84. Milinkovič (SBA)


    AS Trenčín: Volešák – Čögley, Kleščík, Da Silva, Mazáň – Mazan, Lobotka, Štefánik, Holúbek – Kubík – William.
    ŠK Slovan Bratislava: Putnocký – Bagayoko, Gorosito, Kolčák, Pauschek – Kladrubský – Grendel, Milinkovič, Halenár– Peltier, Soumah.

    Rozhodca: Hrčka – Súkeníková, Jankovič.

    Diváci: 4129