Granada – Valladolid 1:1 (kon.) | Real Madrid – Real Betis 3:1 (kon.) | Barcelona – Levante 1:0 (kon.)
Valencia – Malaga 5:1 (kon.)
koniec
Valencia CF
5:1 (4:1)
Malaga CF
Sobota 20.04.2013, 22:00 • Estadio de Mestalla, Valencia • Španielska LaLiga
Predzápasové kurzy
     
    86
    Ďalšia žltá karta, ktorá popisuje tvrdosť v dnešnom zápase. Za faul zo zadu vidí napomenutie Gaméz.
     
    84
    Tretie striedanie v domácom tíme, ktoré má aj úlohu tak trošku zaistiť zápas. Ihrisko opúšťa Jonas, nastupuje Bernat.
     
    77
    Ďalšia dobrá šanca aj vzápätí. Dve gólovky si tak dokázali vyprodukovať hráči Malagy, keď ani v jednej sa im nepodarilo skórovať. Z ostrého uhla zakončil Isco, avšak brankár Alves vyrazil do bezpečia.
     
    76
    Skoro bolo vyrovnané, ale nie je tomu tak, keď Joaquín sa dostal do 16-tky súpera, lenže včas mu vypichol loptu na roh obranca Valencie.
     
    71
    Viacero žltých kariet v posledných sekundách hry. Tá tretia prichádza pre hráča Malagy, konkrétne Dudu, ktorý nastúpil do druhého polčasu.
     
    71
    Žltá karta prichádza aj po pár sekundách, tentokrát aj na druhej starne pre Weligtona.
     
    70
    Žltú kartu za protesty, alebo nejaké slovné narážky z úst Soldada boli potrestané žltou kartou. Domáci útočník tak bude svojmu tímu chýbať v najbližšom zápase.
     
    68
    Po striedaní hostí prichádza zmena na ihrisku aj v domácom tíme. Z trávnika odchádza kapitán Albelda, ktorého nahrádza Ruiz. Kapitánsku pásku prevzal Soldado.
     
    65
    Striedanie v tíme hostí. Z ihriska odchádza Camacho, ktorého nahrádza čerstvá posila Sánchez.
     
    56
    Valecia dala gól! Opäť sa nám mení stav na futbalovom štadióne vo Valencii. Domáci hráči sa tentokrát presadili po centri z pravej strany na ÉVERA BENEGU, ktorý perfektne obišiel obrancu a exportnou strelou do pravého rohu nedal šancu brankárovi.
     
    51
    Po strate lopty bola Malaga trošku nútená súpera zastaviť. Skončilo to však až žltou kartou, ktorú vidí Camacho za faul zo zadu.
     
    46
    Hneď v úvode druhého polčasu prichádza žltá karta zo strany hostí, keď za predvedený faul vidí napomenutie Isco.
     
    45+1
    Málaga dala gól! Gól do šatne ako sa patrí a navyše perfektný priamy kop v podaní JULIA BAPTISTU, ktorý sa v posledných minútach prvého dejstva nemýlil z pokusu z cca 22 metrov.
     
    45
    V závere prvého polčasu sme svedkami žltej karty pre Pereiru. Malaga bude navyše kopať priamy kop z cca 22 metrov.
     
    35
    Ako som už informoval. Kvôli zraneniu odchádza z ihriska Canales, na jeho miesto prichádza v týchto sekundách Feghouli.
     
    32
    Valecia dala gól! Môžme si dovoliť povedať, že je rozhodnuté, keď Valencia priam rozobrala do poslednej súčiastky Malagu, ktorá v priebehu pár minút inkasuje už po štvrtý krát. Strela z pravej strany, zákrok brankára a následné zakončenie do prázdnej brány v podaní SERGIA CANALESA zvyšuje stav stretnutia.
     
    30
    Valecia dala gól! Neuveriteľné posledné minúty v podaní domácich hráčov, ktorí dokázali využiť chyby u súpera. Malaga je už trošku aj nerôzna a vidieť to aj po ďalšom góle z pokutového kopu, keď sa nemýlil ROBERTO SOLDADO.
     
    30
    Žltá karta ihneď po góle. Valencia sa dostala do 16-tky, kde sa previnil Demichelis. Nasleduje pokutový kop!
     
    28
    Valecia dala gól! Ďalší gól v priebehu pár minút posúva domácich hráčov do vedenia 2:0. Dobrý prechod po ľavej strane, prihrávka pred malé vápno a zakončenie ROBERTA SOLDADA, ktorý sa do odkrytej časti brány nemohol mýliť.
     
    25
    Valecia dala gól! Rohový kop najskôr nebol tým úspešným receptom, ale po následnom výkope od brány hostí sa Valencia dostala do útoku, keď sa v 16-tke pohral s obrancami DANIEL PAREJO, ktorý následne strelou popri brankárovi otvára stav dnešného zápasu.

    Tomáš Batiz

    Góly: 25. Parejo, 28. Soldado, 30. Soldado (pen.), 32. Canales, 56. Benega – 45+1. Baptista

    Karty:   45. Pereira (VCF), 70. Soldado (VCF) – 30. Demichelis (MLG), 46. Isco (MLG), 51. Camacho (MLG), 71. Weligton (MLG), 71. Duda (MLG), 86. Gaméz (MLG)


    Valencia CF: Diego Alves – Joao Pereira, Rami, Mathieu, Cissokho – Jonas, Albelda, Banega, Dani Parejo, Canales – Soldado
    Malaga CF: Caballero – Jesús Gámez, Demichelis, Weligton, Eliseu – Joaquín, Ignacio Camacho, Júlio Baptista, Iturra, Isco – Saviola

    Rozhodca: José Teixeira – Francisco Lamsfús, César García