Granada – Valladolid 1:1 (kon.) | Real Madrid – Real Betis 3:1 (kon.) | Barcelona – Levante 1:0 (kon.)
Valencia – Malaga 5:1 (kon.)
koniec
Valencia CF
5:1 (4:1)
Malaga CF
Sobota 20.04.2013, 22:00 • Estadio de Mestalla, Valencia • Španielska LaLiga
Predzápasové kurzy
     
    Vážení športoví priatelia pomaly sa blížime k zajtrajšiu, resp. k nedeli. Ja vám chcem ešte v rýchlosti popriať príjemný zvyšok večera a pekné sny. Verím, že si nás zapnete aj zajtra a nájdete presne to čo hľadáte. Lúči sa s Vami Tomáš Batiz. Športu zdar a futbalu obzvlášť! (23:51:17)
     
    Je dobojované! Práve sa nám skončil zápas najvyššej španielskej ligy medzi Valenciou a Malagou výsledkom 5:1. Zápas, ktorý určite potešil hladné futbalové oko diváka, ktorý si nemohol sťažovať na množstvo dobrých útokov, ale samozrejme aj na šesť gólov, ktoré padli v dnešnom zápase.
     
    Koniec zápasu.
     
    90+2
    Posledné sekundy zápasu, pri lopte hráči Malagy, ktorí sa snažia dostať k 16-tke súpera.
     
    90+2
    Akú takú šancu si ešte dokázali vyprodukovať hosti, ale brankár Alves bol opäť proti, keď strelu dokázal vyraziť na roh.
     
    90+1
    Celý štadión je v podstate na nohách a tlieska domácim hráčom, ale aj hosťom za predvedený výkon. Útok v podaní Malagy.
     
    90
    Nastavujú sa dve minúty.
     
    90
    Malaga sa ešte snaží o nejaký útok. Ten im však v strede ihriska nevyšiel a útok patrí hráčom v bielych dresoch. Kombinácia medzi stredom a pravou stranou v podaní Valencie.
     
    89
    Posledné minúty zápasu najvyššej španielskej ligy. Domáci hráči majú už isté tri body, ale snažia sa ešte spečatiť zápas istým gólom.
     
    88
    Hostia sú v závere stretnutia dosť aktívni. Znovu sa snažia o nejaký útok, lenže ani tento center nie je úspešný a končí za bránou. Rozohrávať sa tak bude od domácej brány a blížime sa k záveru zápasu.
     
    88
    Otočenie hry v podaní hostí. Center z pravej strany na ľavú a vzápätí aj pokus o zakončenie z kopačky Isca. Jeho strela končí iba na obrane.
     
    87
    Malaga to má už asi spočítané, ale aj tak sa snaží o nejaký útok. Po pravej strane prešla dvojica hráčov, ktorá sa pokúsila o center, ktorý v konečnej fáze nevyšiel.
     
    86
    Ďalšia žltá karta, ktorá popisuje tvrdosť v dnešnom zápase. Za faul zo zadu vidí napomenutie Gaméz.
     
    86
    Valencia postupuje k ďalšiemu útoku. Prechod po ľavej strane je však zastavený faulom, ktorý prerušil na istý čas hru.
     
    84
    Tretie striedanie v domácom tíme, ktoré má aj úlohu tak trošku zaistiť zápas. Ihrisko opúšťa Jonas, nastupuje Bernat.
     
    83
    Po dlhšom čase sme svedkami aj rohového kopu, ktorý budú zahrávať hostia z Malagy. Center skončil na zadnej tyči, kde loptu nezasiahol ani jeden z hráčov.
     
    82
    Valencia postupuje do ďalšieho útoku na, ktorom je dobrý zákrok brankára Caballereho, ktorý zasahuje po strele Soldada. Tento pokus však mieril iba naňho.
     
    82
    Dôležitý súboju teraz vyhral obranca pred Iscom, ktorý včas ešte poslal loptu k brankárovi, ktorý z prvej odkopol.
     
    81
    Valencia signalizuje ruku súpera. Rozhodca to odpískal, ale žltá karta neprichádza. Brankár Alves rozohráva skoro od vlastnej brány.
     
    80
    Malaga to už má asi spočítané, ale snaží sa aspoň o nejaký ten tlak. Tentokrát bola lopta nepríjemne pred malým vápnom, ale zakončenie neprišlo.
     
    79
    Nechýbalo málo pri ďalšej dobrej šanci Isca, ktorý po pár minútach páli opäť tesne vedľa. Jeho strela spoza 16-tky minula pravú tyč.
     
    78
    Brejkovú situáciu nedokázali premeniť a nepodarilo sa to ani Valencii, ktorá mala taktiež istú možnosť. Lopta je akutálne pri domácich hráčoch, ktorí postupujú dopredu.
     
    78
    Po nejakých tých šanciach na strane hostí sú pri lopte hráči Valencie. Tí taktiež chybujú a k rozohrávke sa dostali opäť hostia.
     
    77
    Ďalšia dobrá šanca aj vzápätí. Dve gólovky si tak dokázali vyprodukovať hráči Malagy, keď ani v jednej sa im nepodarilo skórovať. Z ostrého uhla zakončil Isco, avšak brankár Alves vyrazil do bezpečia.
     
    76
    Skoro bolo vyrovnané, ale nie je tomu tak, keď Joaquín sa dostal do 16-tky súpera, lenže včas mu vypichol loptu na roh obranca Valencie.
     
    77
    Malaga sa po rozohrávke dostala k lopte. Natláča sa však dobre Valencia, ktorá ju tak prinútila kombinovať v zadných radoch. Lopta je aktuálne pri brankárovi.
     
    75
    O zápase je prakticky už rozhodnuté. Po strate lopty hostí kombinujú v zadných radoch domáci hráči, ktorým to taktiež nevyšlo. Center mieril na Soldada, ale lopta bola príliš nepresná a končí v aute.
     
    74
    Po dlhšom strate lôpt na oboch stranách sme svedkami útoku na domácej strane. Valencia kombinuje na pravej strane ihriska, ale po pár sekundách sa previnila faulom. Hra je prerušená, rozohrávať bude Malaga.
     
    72
    Po dlhšom prerušovaní hry sme už pri útoku Valencii. Ten nie je nijako hrozivý, keď prihrávka po pravej strane nenašla svojho majiteľa a končí u súpera. Malaga tak drží loptu.
     
    71
    Viacero žltých kariet v posledných sekundách hry. Tá tretia prichádza pre hráča Malagy, konkrétne Dudu, ktorý nastúpil do druhého polčasu.
     
    71
    Žltá karta prichádza aj po pár sekundách, tentokrát aj na druhej starne pre Weligtona.
     
    70
    Žltú kartu za protesty, alebo nejaké slovné narážky z úst Soldada boli potrestané žltou kartou. Domáci útočník tak bude svojmu tímu chýbať v najbližšom zápase.
     
    69
    Toto najlepšie nepremyslel jeden z domácich hráčov, ktorý nepríjemne napadol protihráča zo zadu a navyše ostáva práve on ležať na trávniku.
     
    69
    Malaga v týchto sekundách začína útok od vlastnej brány. Pár prihrávok a strata lopty po dlhšom centri. Valencia je opäť pri lopte.
     
    68
    Po striedaní hostí prichádza zmena na ihrisku aj v domácom tíme. Z trávnika odchádza kapitán Albelda, ktorého nahrádza Ruiz. Kapitánsku pásku prevzal Soldado.
     
    66
    Aký taký tlak si dokázali vyprodukovať hráči Malagy, ktorí dosť dlho krúžili ako hádzanári v okolí veľkého vápna súpera. Všetko zavŕšili strelou z pravej strany, ktorá bola zablokovaná a následne si úspešný zákrok pripísal aj brankár.
     
    65
    Striedanie v tíme hostí. Z ihriska odchádza Camacho, ktorého nahrádza čerstvá posila Sánchez.
     
    64
    Futbal im naozaj chutí. Stále sa pozeráme na kombináciu domácim hráčov, ktorí to zavŕšili aj centrom z pravej strany z kopačky Soldada.
     
    64
    Hra je prerušená! Nie však nadlho, keď po aute sú pri lopte opäť domáci hráči. Tí sa stiahli na vlastnú polovicu, kde kombinujú aj s brankárom.
     
    63
    Celkom pekná akcia Malagy. Rozohrávka po zemi k 16-tke, nejaká ta kombinácia, uvoľnenie a zakončenie, ktoré mieri tesne vedľa pravej tyče.
     
    62
    Stav je už nekompromisný pre hostí a domácim to vyhovuje. Pri lopte sú však teraz hostia z Malagy, ktorí budú zahrávať priamy kop z väčšej vzdialenosti od brány domácich.
     
    61
    Valencia sa dostala opäť k lopte a snaží sa pridať ďalší gól. Aj na hre domácich vidieť, že ich futbal baví, natláčajú sa tak k veľkému vápnu súpera, zakončenie neprichádza.
     
    60
    Malaga zlyhala v nasledujúcom útoku na prvej línii, lenže do útočenia sa dostala po pravej strane z následného útoku. Zakončenie jediného autora gólu Baptistu vyrazil brankár.
     
    59
    Hostia majú určitý problém s kombináciou, resp. prechodom. Opäť sa dostali k lopte, ale mali problém s útokom. Lopta sa však aj so šťastím dostala k ním opäť.
     
    58
    Malaga sa dostáva k lopte až po ofsajde na strane domácich. Hostia sa už ujali lopty a kombinujú v zadnom priestore vlastnej polovice.
     
    58
    Valencia ostáva aj naďalej pri lopte. Opäť sa dostáva do útoku, ktorý nie je už taký nebezpečný, ale skončil zakončením, resp. pokusom, ktorý pokryl brankár.
     
    57
    Mohli sme vidieť ďalší gól, ale brankár Malagy mal iný názor, keď strelu, ktorá smerovala naňho pokryl.
     
    56
    Valecia dala gól! Opäť sa nám mení stav na futbalovom štadióne vo Valencii. Domáci hráči sa tentokrát presadili po centri z pravej strany na ÉVERA BENEGU, ktorý perfektne obišiel obrancu a exportnou strelou do pravého rohu nedal šancu brankárovi.
     
    55
    Útok sa však nevydaril. Nevyšlo to ani Malage, ktorá tesne pred malým vápnom stráca loptu a do protiútoku idú opäť hráči Valencie.
     
    55
    Hráči v bielych dresoch sú aj teraz pri lopte. Valencia sa stále snaží kombinovať na malom priestore a postupne sa dostať do útoku.
     
    54
    Samotný rohový kop domáca obrana odrazila, vzápätí zakončenie z väčšej vzdialenosti mieri nad bránu.
     
    54
    Po dlhšom čase nejaké ohrozenie smerom aj na domácu bránu. Malaga si po zákroku brankára zahrá rohový kop z ľavej strany.
     
    53
    Center na pravú stranu a ako som spomínal prehratý vzdušný súboj. Lopty sa tak ujali domáci hráči, ktorým to s rýchlou kombináciou nevyšlo.
     
    53
    Hostia by ako, keby aj chceli, ale nemajú toho futbalového šťastia pri prechode, keď prehrávajú viacero súbojov. Ostávajú však pri lopte.
     
    52
    Malaga drží loptu na kopačkách a postupuje do útoku. Túto situáciu si zopakovala párkrát, ale vo finálnej fáze to končí pokusom, ktorý končí mimo brány.
     
    51
    Po strate lopty bola Malaga trošku nútená súpera zastaviť. Skončilo to však až žltou kartou, ktorú vidí Camacho za faul zo zadu.
     
    50
    Hrá sa zo strany na stranu. Malaga bude rozohrávať však štandardnú situáciu tesne za polovicou. Rýchla rozohrávka a strata lopty.
     
    50
    Valencia sa síce dostala do útoku, ale tam nezotrvala veľmi dlho, keď center poslal za čiaru jeden z domáci hráčov. Pri lopte tak súper z Malagy.
     
    49
    Hostia sa už dostali viac do útoku, ale opäť ich zastavila obrana súpera, ktorá prerušuje hru za autovú čiaru. Po rozohrávke vyslali hostia center z pravej strany, ktorý pokryl brankár.
     
    48
    Malaga sa snaží niečo so zápasom spraviť a začína jeden z ďalších útokov. Ten končí tesne za polovicou, ale vzápätí sú pri lopte znovu.
     
    47
    Tentokrát si nerozumeli hráči v bielych dresoch, keď sa snažili o akúsi kombináciu na pravej strane. Lopta z kopačky Parejeho končí za čiarou.
     
    46
    Hneď v úvode druhého polčasu prichádza žltá karta zo strany hostí, keď za predvedený faul vidí napomenutie Isco.
     
    46
    Začal druhý polčas.
     
    Druhý polčas začne približne o 23:05.
     
    Úvodné zostavy:

    Valencia CF: Diego Alves – Joao Pereira, Rami, Mathieu, Cissokho – Jonas, Albelda, Banega, Dani Parejo, Canales – Soldado

    Málaga CF: Caballero – Jesús Gámez, Demichelis, Weligton, Eliseu – Joaquín, Ignacio Camacho, Júlio Baptista, Iturra, Isco – Saviola

    Rozhodca: José Teixeira – Francisco Lamsfús, César García.
     
    V prvom polčase sme mohli vidieť kvalitný futbal až s piatimi gólmi čo poteší každého oko diváka. Zápas však majú jasne v réžii domáci hráči a Malaga sa snaží pohroziť iba z malého množstva protiútokov. Podarí sa hosťom prekvapivo vyrovnať, alebo streliť štyri ďalšie góly v druhom polčase? Všetko sa však dozvieme o pätnásť minút, kedy nám začne druhý polčas. Srdečne Vás pozývame aj na sledovanie druhého polčasu. Vidíme sa o niekoľko minút.
     
    Prvý polčas skončil.
     
    45+1
    Málaga dala gól! Gól do šatne ako sa patrí a navyše perfektný priamy kop v podaní JULIA BAPTISTU, ktorý sa v posledných minútach prvého dejstva nemýlil z pokusu z cca 22 metrov.
     
    45
    V závere prvého polčasu sme svedkami žltej karty pre Pereiru. Malaga bude navyše kopať priamy kop z cca 22 metrov.
     
    45
    Stále v útočnom snažení hostia. Kombinácia v okolí 16-tky končí faulom. Malaga má tam dobrú šancu na zníženie!
     
    45
    Malaga s chuťou útočenia. Center z pravej strany otočil hru a vzápätí sa domáci hráči musia brániť. Centrovanú loptu z ľavej strany dokázali ubrániť.
     
    44
    V záverečných sekundách prvého dejstva sme boli znovu svedkami útoku zo strany hostí. Tí to opäť nedokázali zakončiť a po nejakej kombinácii sa dostal do protiútoku domáci tím. Taktiež neúspešne!
     
    43
    Postupným útokom po pravej strane sa hostia dostávajú do nejakého útoku. Dlhý aut na pravú stranu však preletel ponad všetko a končí za čiarou. Rozohráva sa od domácej brány.
     
    42
    Hlavičkový súboj teraz skončil faulom zo strany Valencie. Malaga tak v posledných minútach prvého polčasu ostáva pri lopte. Podarí sa im znížiť stav stretnutia?
     
    84
    Znovu sme boli svedkami nejakého pohrozenia zo strany Malagy, ale tá to do finálnej podoby zakončenia nepremenila. Valencia sa dostala do protiútoku, ktorý len tak tak neskončil gólom.
     
    40
    Rohový kop z ľavej strany, po ktorom si môže Valencia zvýšiť vedenia. Lopta mierila tesne pred malé vápno. Tentokrát si dobrý obranný zákrok pripisuje obrana Malagy.
     
    40
    Stály tlak zo strany domáceho tímu pokračuje aj teraz. Soldado sa opäť snaží niečo vymyslieť s loptou na pravej strane. Jeho snaženie je zavŕšené aspoň rohom.
     
    39
    Valencia sa pokúsila o center z pravej strany, ktorý mieril na Soldada, ešte pred ním zasahuje obrana, ktorý v hodine dvanástej odkopáva do bezpečia.
     
    38
    Po nejakom čase sú pri lopte opäť hráči Valencie. Videli sme aj z ich strany nepresnú rozohrávku, po ktorej súper neváha a zakončuje spoza 16-tky. Lopta preletela popred bránu a následne míňa priestor medzi troma tyčami.
     
    38
    Postupne sa posúvame na polovicu domácich. Malaga mala možnosť priameho kopu, ale ten nevyužila najlepšie.
     
    37
    Ďalší z útokov zo strany Valencie. Tento nebol taký hrozivý ako posledné, ale predsa spôsobil akúsi situáciu, po ktorej musela zasahovať obrana. Všetkému je však inak, ofsajd!
     
    36
    Malaga sa najskôr dostala k lopte, vzápätí si svojou drzosťou dokázala zariadiť aj faul presne v strede ihriska. Krátka rozohrávka a kombinuje sa vo väčšej vzdialenosti od brány.
     
    35
    Valencia kontroluje hru na vlastnej polovici. Po kombinácii medzi obranou sa lopta dostáva aj k brankárovi. Po jeho odkope sú pri lopte aj hráči Malagy.
     
    35
    Ako som už informoval. Kvôli zraneniu odchádza z ihriska Canales, na jeho miesto prichádza v týchto sekundách Feghouli.
     
    34
    Vyzerá to tak, že sa bude striedať. Z ihriska zrejme odíde autor posledného gólu Canales.
     
    34
    Rohový kop nebol taktiež úspešný. Centrovaná lopta preletela popred malé vápno, ale nebola nikým zakončená.
     
    33
    Hra sa presunula po dlhšom čase aj na polovicu domáceho tímu. Niečo zo zápasom sa snažia spraviť aj hráči Malagy, ktorým teraz vyšiel center z pravej strany, ale obrana zablokovala na roh.
     
    32
    Valecia dala gól! Môžme si dovoliť povedať, že je rozhodnuté, keď Valencia priam rozobrala do poslednej súčiastky Malagu, ktorá v priebehu pár minút inkasuje už po štvrtý krát. Strela z pravej strany, zákrok brankára a následné zakončenie do prázdnej brány v podaní SERGIA CANALESA zvyšuje stav stretnutia.
     
    30
    Valecia dala gól! Neuveriteľné posledné minúty v podaní domácich hráčov, ktorí dokázali využiť chyby u súpera. Malaga je už trošku aj nerôzna a vidieť to aj po ďalšom góle z pokutového kopu, keď sa nemýlil ROBERTO SOLDADO.
     
    30
    Žltá karta ihneď po góle. Valencia sa dostala do 16-tky, kde sa previnil Demichelis. Nasleduje pokutový kop!
     
    29
    Malaga už robí chyby. Vidieť to aj po rozohrávke, keď sa Valencia ihneď dostala do útoku. Rýchly brejk, končí faulom na domáceho hráča. PENALTA!
     
    28
    Valecia dala gól! Ďalší gól v priebehu pár minút posúva domácich hráčov do vedenia 2:0. Dobrý prechod po ľavej strane, prihrávka pred malé vápno a zakončenie ROBERTA SOLDADA, ktorý sa do odkrytej časti brány nemohol mýliť.
     
    27
    Jeden útok dokázali domáci odraziť, ale neprebehlo ani pár sekúnd a Malaga to skúša opäť. Nevyšlo to podla predstáv. Prihrávka zo stredu ihriska na ľavú stranu končí v aute.
     
    27
    Zaslúžené vedenia domáceho tímu, ktorý od úvodu má jasný tlak. Malaga však ešte nebalí kufre a ihneď po rozohrávke preniká do útoku. Úspešná obrana v podaní Valencie.
     
    25
    Valecia dala gól! Rohový kop najskôr nebol tým úspešným receptom, ale po následnom výkope od brány hostí sa Valencia dostala do útoku, keď sa v 16-tke pohral s obrancami DANIEL PAREJO, ktorý následne strelou popri brankárovi otvára stav dnešného zápasu.
     
    25
    Roh z pravej strany skončil pred malým vápnom, kde prišlo zakončenie domáceho hráča, ktorý však pálil vedľa ľavej tyče. Rozohrávať od vlastnej brány bude Malaga.
     
    24
    Po rozohrávke prišiel aký taký pokus o útok, ale ten sa rýchlo skončil. Valencia to však nezabalila a následným prienikom po pravej strane si zaistila roh.
     
    24
    Ďalší faul a opäť budú rozohrávať domáci. Lopta však je na ich vlastnej polovici a Valencia sa rozhodla, že hru stiahne do zadných radov.
     
    23
    Valencia nedokázala premeniť a v podstate ani nijak využiť priamy kop. Malaga šla do brejku, ale ten tiež nevyužila. Aktuálne pri lopte nie je ani jedno mužstvo. Malaga bude rozohrávať z autu.
     
    22
    Pred pár sekundami postupovali do útoku domáci hráči, teraz sú to už hostia, ktorí sa taktiež o niečo pokúšajú. Loptu však opäť zachytili hráči Valencie, ktorý budú kopať priamy kop po zákroku na Soldada.
     
    22
    Naďalej pokračujeme útočením domáceho tímu, ktorý sa snaží niečo aj teraz. Center tesne za polovicou nebol tým najlepším možným spôsobom a obrana sa vo vlastnej 16-tke ubránila.
     
    21
    Joaquín rozohral dlhý center do veľkého vápna, kde sa snažilo na loptu vyskočiť viacero hráčov, azda žiadnemu sa to ani neporadilo, keď lopta bola príliš privysoká.
     
    20
    Šancu si môžu hostia vyprodukovať zo štandardnej situácie, ktorá je síce ďaleko od brány, ale ak by prišla dobrá lopta do 16-tky, dalo by sa niečo spôsobiť.
     
    20
    Sledujeme dobrý zápas s tlakom Valencie, ktorej sa však ešte nepodarilo skórovať. Domáci hráči sa teraz bránia, lenže takýto útok, ktorý predviedol súper gól nespôsobí.
     
    19
    Lopta do 16-tky Malagy prišla aj po pár sekundách, keď z pravej strany prišiel center, ktorý už dokázala obrana hostí zlikvidovať a poslať aspoň na čas do bezpečia.
     
    18
    Malaga si robí zbytočne vlastné problémy, keď neprikladá dostatok dôrazu k rozohrávke, resp. k snahe rozohrať. Pokus pred ich vlastnou 16-tkou zachytil Albelda, ktorý sa snažil zakončiť, ale ešte včas zakročila obrana.
     
    17
    Valenciu musíme pochváliť za doterajší priebeh. Domáci hráči sa jasne snažia držať loptu pod kontrolou a dostať sa do vedenia. Jeden z ďalších útokov začína stredom ihriska.
     
    16
    Zápas sa nám posúva do ďalšej časti. Valencia rozohrávala od vlastnej brány, keď však center v podaní brankára Alvesa zachytil súpera. Ten ostáva pri lopte.
     
    16
    Pochvalu si zaslúžia aj diváci z Malagy, ktorí pricestovali na štadión do Valencie v celkom hojnom počte. Uvidíme či pomôžu svojim hráčom k zisku nejakého toho bodu.
     
    15
    V súbojoch sú jasne lepší domáci hráči, ktorí po vyhranom hlavičkovom v strede ihriska postupujú do útoku. Lopta najskôr prechádzala po ľavej starne, ale akciu Valencia dokončila na pravej, keď prihrávka míňa hraciu plochu.
     
    14
    Tentokrát je to už na krátko s výmenou pár prihrávok a centrom do veľkého vápna. Ani tento pokus sa neujal a Malaga sa bez problémov ubránila.
     
    14
    Valencia s problémami, ale predsa udržala loptu v strede ihriska. Jej hra sa vzápätí presunula po ľavej strane do útoku, kde prichádza ďalší rohový kop.
     
    13
    Isco bol tým hráčom, ktorý zahral rohový kop. Štandardné situácie však v dnešnom zápase moc nevychádzajú a tak to je aj v tomto prípade. Lopta smerovala na prednú tyč, kde to obrana Valencie bez problémov pokryla.
     
    12
    Šanca sa neujala ani teraz a Malaga sa opäť ubránila. Hra sa stiahla na polovicu ihriska s následnou kombinačnou akciou v podaní hostí. Malaga to dotiahla aj do centru z pravej strany, obrana domácich zareagovala dobre a hru prerušila na roh.
     
    11
    Jasne vidieť, že úvodné minúty samotného zápasu patria domácemu tímu. Ten sa z útoku teší aj teraz, ale opäť zlyháva v 16-tke a bude z toho tretí rohový kop. Po prvýkrát z pravej strany.
     
    10
    Valencia má tak možnosť šance z štandardnej situácie. Loptu do 16-tky poslal Parejo, ktorý to neskúšal naozaj zle, lenže obrana s vypätím síl vytlačila loptu pred 16-tku, kde si taký ľahší pokus pripísali domáci. Strela však minula bránu.
     
    10
    Po dlhšom prerušení hry sa pokračuje. Registrujeme útok domáceho tímu, ktorý preniká po ľavej strane ihriska. Cissokho si loptu menil so spoluhráčom, vzápätí však ich akcia je prerušená po faule.
     
    9
    Malaga to skúša centrami za obranu, lenže tie nie sú celkom úspešné. Hru tentokrát spomalil faul po hlavičkovom súboji, keď Saviola ostáva ležať na trávniku.
     
    8
    Držanie lopty je v úvode v réžii domáceho tímu. Valencia sa pokúšala tentokrát uspieť cez center, ktorý však nebol úspešný a skončil v aute. Po následnej rozohrávke však Malaga prišla o loptu.
     
    7
    Stále je to taký otvorený futbal a čaká sa nejakú vážnejšiu šancu. Viac šancí v úvode sme videli na strane domáceho tímu, ktorý však iba dobíja bránu súpera.
     
    7
    Po nejakom čase budeme opäť svedkami ďalšieho rohového kopu zo strany domáceho tímu. Podobná situácia ako pred pár sekundami, lenže teraz zasahuje obranca, ktorý vybehol na loptu od prednej tyče.
     
    6
    Rohový kop v podaní Valencie. Lopta skončila na zadnej tyči, kde ju však brankár dokázal zachytiť. Následný výkop však zachytili hráči Valencie.
     
    5
    Znovu sa o niečo pokúšajú hráči domáceho tímu, ktorí skoro otvorili gólovo dnešný zápas. Skvelá prihrávka od Soldada na Jonasa, ktorý zlyhal na brankárovi.
     
    4
    Malaga sa taktiež snaží dostať k bráne súpera. Jej kombinácia cez stred vyzerá byť celkom úspešná, keď sa hostia dostali prvotne do okolia veľkého vápna, lenže vzápätí boli dobre vytlačení obranou súpera.
     
    4
    Prvý strelecký pokus registrujeme až teraz. Domáci hráči sa prezentovali dobrou akciou, ktorú zavŕšili prihrávkou do 16-tky, po ktorej z kraja zakončil Soldado. Rozhodca odpískal ofsajd a z opakovaného záznamu môžme potvrdiť, že sa nemýlil.
     
    3
    Posledné sekundy sa hrajú na polovici hostí, kde sa bojuje o loptu. Aktívnejší sú domáci hráči, ktorí aj teraz postupujú do útoku. Lopta sa po kombinácii dostala ku Soldadovi, ktorému sa zo 16-tky nepodarilo zakončiť.
     
    2
    Zatiaľ sa hrá futbal zo strany na stranu, niet sa však čo čudovať, keď sme len pred pár sekundami začali. Dobrý útok však prišiel zo strany Valencie, ktorá sa dostala do útoku, kde však neuspela.
     
    1
    Malaga mala v úvode držanie lopty, lenže prechod na polovicu súpera im nevyšiel najlepšie, následne sa o prvý pokus o útok postarali aj domáci hráči, taktiež neúspešne.
     
    1
    Pred pár sekundami sa nám začalo stretnutie, v úvode zápasu sú pri lopte hostia, ktorí pomaly postupujú aj k bráne súpera. Zatiaľ to však je čisto iba o kombinácii.
     
    1
    Stretnutie práve začalo.
     
    Úvodné zostavy:

    Valencia CF: Diego Alves – Joao Pereira, Rami, Mathieu, Cissokho – Jonas, Albelda, Banega, Dani Parejo, Canales – Soldado

    Málaga CF: Caballero – Jesús Gámez, Demichelis, Weligton, Eliseu – Joaquín, Ignacio Camacho, Júlio Baptista, Iturra, Isco – Saviola

    Rozhodca: José Teixeira – Francisco Lamsfús, César García.
     
    Vážení športoví priatelia vítam Vás pri sledovaní online prenosu, v ktorom si priblížime zápas najvyššej španielskej súťaže, v ktorom sa stretne Valencia a Malaga. Prajem príjemný športový zážitok.

    V posledných zápasoch sa tak povediac darilo obom tímov. Valencii sa podarilo remízovať po gólovom zápase s Espanyolom 3:3, po čom si pripísal ďalší dôležitý bod do tabuľky. V posledných zápasoch sa však tešili z viacerých ziskov bodov, či už v zápase proti Valladolid, keď vyhral 2:1, alebo remíza s Atl. Madrid 1:1. Najlepším strelcom v domácom drese je známy Soldado, ktorý si v tomto ročníku pripísal na svoje konto 15. gólov.

    Malaga si v poslednom zápase poradila na vlastnom ihrisku s Osasunou, keď vyhrala tým najtesnejším rozdielom a to 1:0. Okrem poslednej výhry prišli pred tým aj prehry, či už pamätný zápas v Lige Majstrov proti Dortmundu výsledkom 3:2, alebo v lige prehra so San Sebastian po výsledku 4:2. Najlepším strelcom je Isco s presnými ôsmimi zásahmi.

    Pred týmto zápasom majú oba tímy po päťdesiat bodov, lenže na 5. mieste sa o skóre nachádza Malaga, 6. je Valencia. Vzájomné zápasy sa však jasne nakláňajú na stranu Valencie, ktorá vyhrala 14x v šiestich prípadoch to bola remíza a 3x prišla výhra Malagy.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie začína o 22:00.

    Tomáš Batiz

    Góly: 25. Parejo, 28. Soldado, 30. Soldado (pen.), 32. Canales, 56. Benega – 45+1. Baptista

    Karty:   45. Pereira (VCF), 70. Soldado (VCF) – 30. Demichelis (MLG), 46. Isco (MLG), 51. Camacho (MLG), 71. Weligton (MLG), 71. Duda (MLG), 86. Gaméz (MLG)


    Valencia CF: Diego Alves – Joao Pereira, Rami, Mathieu, Cissokho – Jonas, Albelda, Banega, Dani Parejo, Canales – Soldado
    Malaga CF: Caballero – Jesús Gámez, Demichelis, Weligton, Eliseu – Joaquín, Ignacio Camacho, Júlio Baptista, Iturra, Isco – Saviola

    Rozhodca: José Teixeira – Francisco Lamsfús, César García