Granada – Valladolid 1:1 (kon.) | Real Madrid – Real Betis 3:1 (kon.) | Barcelona – Levante 1:0 (kon.)
Valencia – Malaga 5:1 (kon.)
koniec
Valencia CF
5:1 (4:1)
Malaga CF
Sobota 20.04.2013, 22:00 • Estadio de Mestalla, Valencia • Španielska LaLiga
Predzápasové kurzy
     
    Vážení športoví priatelia pomaly sa blížime k zajtrajšiu, resp. k nedeli. Ja vám chcem ešte v rýchlosti popriať príjemný zvyšok večera a pekné sny. Verím, že si nás zapnete aj zajtra a nájdete presne to čo hľadáte. Lúči sa s Vami Tomáš Batiz. Športu zdar a futbalu obzvlášť! (23:51:17)
     
    Je dobojované! Práve sa nám skončil zápas najvyššej španielskej ligy medzi Valenciou a Malagou výsledkom 5:1. Zápas, ktorý určite potešil hladné futbalové oko diváka, ktorý si nemohol sťažovať na množstvo dobrých útokov, ale samozrejme aj na šesť gólov, ktoré padli v dnešnom zápase.
     
    Koniec zápasu.
     
    90+2
    Posledné sekundy zápasu, pri lopte hráči Malagy, ktorí sa snažia dostať k 16-tke súpera.
     
    90+2
    Akú takú šancu si ešte dokázali vyprodukovať hosti, ale brankár Alves bol opäť proti, keď strelu dokázal vyraziť na roh.
     
    90+1
    Celý štadión je v podstate na nohách a tlieska domácim hráčom, ale aj hosťom za predvedený výkon. Útok v podaní Malagy.
     
    90
    Nastavujú sa dve minúty.
     
    90
    Malaga sa ešte snaží o nejaký útok. Ten im však v strede ihriska nevyšiel a útok patrí hráčom v bielych dresoch. Kombinácia medzi stredom a pravou stranou v podaní Valencie.
     
    89
    Posledné minúty zápasu najvyššej španielskej ligy. Domáci hráči majú už isté tri body, ale snažia sa ešte spečatiť zápas istým gólom.
     
    88
    Hostia sú v závere stretnutia dosť aktívni. Znovu sa snažia o nejaký útok, lenže ani tento center nie je úspešný a končí za bránou. Rozohrávať sa tak bude od domácej brány a blížime sa k záveru zápasu.
     
    88
    Otočenie hry v podaní hostí. Center z pravej strany na ľavú a vzápätí aj pokus o zakončenie z kopačky Isca. Jeho strela končí iba na obrane.
     
    87
    Malaga to má už asi spočítané, ale aj tak sa snaží o nejaký útok. Po pravej strane prešla dvojica hráčov, ktorá sa pokúsila o center, ktorý v konečnej fáze nevyšiel.
     
    86
    Ďalšia žltá karta, ktorá popisuje tvrdosť v dnešnom zápase. Za faul zo zadu vidí napomenutie Gaméz.
     
    86
    Valencia postupuje k ďalšiemu útoku. Prechod po ľavej strane je však zastavený faulom, ktorý prerušil na istý čas hru.
     
    84
    Tretie striedanie v domácom tíme, ktoré má aj úlohu tak trošku zaistiť zápas. Ihrisko opúšťa Jonas, nastupuje Bernat.
     
    83
    Po dlhšom čase sme svedkami aj rohového kopu, ktorý budú zahrávať hostia z Malagy. Center skončil na zadnej tyči, kde loptu nezasiahol ani jeden z hráčov.
     
    82
    Valencia postupuje do ďalšieho útoku na, ktorom je dobrý zákrok brankára Caballereho, ktorý zasahuje po strele Soldada. Tento pokus však mieril iba naňho.
     
    82
    Dôležitý súboju teraz vyhral obranca pred Iscom, ktorý včas ešte poslal loptu k brankárovi, ktorý z prvej odkopol.
     
    81
    Valencia signalizuje ruku súpera. Rozhodca to odpískal, ale žltá karta neprichádza. Brankár Alves rozohráva skoro od vlastnej brány.

    Tomáš Batiz

    Góly: 25. Parejo, 28. Soldado, 30. Soldado (pen.), 32. Canales, 56. Benega – 45+1. Baptista

    Karty:   45. Pereira (VCF), 70. Soldado (VCF) – 30. Demichelis (MLG), 46. Isco (MLG), 51. Camacho (MLG), 71. Weligton (MLG), 71. Duda (MLG), 86. Gaméz (MLG)


    Valencia CF: Diego Alves – Joao Pereira, Rami, Mathieu, Cissokho – Jonas, Albelda, Banega, Dani Parejo, Canales – Soldado
    Malaga CF: Caballero – Jesús Gámez, Demichelis, Weligton, Eliseu – Joaquín, Ignacio Camacho, Júlio Baptista, Iturra, Isco – Saviola

    Rozhodca: José Teixeira – Francisco Lamsfús, César García