Šamorín – Ružiná 0:0 (kon.) | L. Mikuláš – Dubnica 3:0 (kon.) | Šaľa – Michalovce 1:0 (kon.)
Bardejov – R. Sobota 0:1 (kon.) | Dunajská Streda – Senec 2:1 (kon.) | Podbrezová – Dolný Kubín 1:1 (kon.)
koniec
MFK Tatran Liptovský Mikuláš
3:0 (1:0)
FK Dubnica
Sobota 20.04.2013, 16:00 • FŠ Okoličné, Liptovský Mikuláš • MONACObet liga
Predzápasové kurzy
     
    Vážení športoví priatelia pre dnešok je tomu už naozaj všetko. Lúči sa s Vami Tomáš Batiz, ktorý Vás týmto aj pozýva na ďalší zápas Liptovského Mikuláša, ktorý sa odohrá už tento utorok, keď na vlastnom ihrisku privíta v dohrávke Podbrezovú. (17:57:48)
     
    Skončil sa nám zápas 26. kola medzi Liptovským Mikulášom a Dubnicou nad Váhom, v ktorom sú tí šťastnejší práve domáci hráči, ktorí sa po prvýkrát predstavili svojmu divákovi na domácom ihrisku, keďže niekoľko zápasov bolo preložených.

    Dnešný zápas sa zlomil hneď v úvode zápasu, keď domáci hráči mali viacero šancí, ktoré nedokázali premeniť. Vzápätí prišla situácia z 24. minúty, keď prišla červená karta pre brankára Maťašovského. Následný pokutový kop premenil Hricov. Litptáci dohrávali prvý polčas už s jasnou prevahou, v ktorej sa im gól však nepodarilo vstreliť.

    Druhý polčas už bol po nejakých radách od trénera pre domácich hráčov lepším. Dokázali si vyprodukovať viacero šancí, ale zväčša ich nedokázali pretaviť do gólu. Rozhodujúca chvíľa prišla v 82. a minútu nato, keď Tatran dokázal dvoma gólmi rozhodnúť zápas po góloch Maleca a Latiaka.
     
    Koniec zápasu.
     
    90
    Posledné sekundy zápasu. Liptovský Mikuláš kombinuje v zadných radoch, kde sa bude snažiť dohrať dnešný zápas.
     
    88
    Pomaly sa blížime do záveru samotného zápasu. Pri lopte sú aktuálne domáci hráči, konkrétne Mizerák, ktorý sa snaží o nejaký center.
     
    85
    Dobrá šanca, resp. aj jediná gólová prišla až v samotnom závere na strane Dubnice nad Váhom. Hostia sa dostali do rýchleho brejku po strate lopty Pastvu. Prihrávka za obranu a nábeh Mega, ktorý pred Šavolom zaváhal, keď sa mikulášsky brankár postaral o perfektný zákrok.
     
    83
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Ďalší gól prichádza po pár sekundách, keď Liptáci zvládli rýchli prechod po súperovej rozohrávke a dostali sa do okolia 16-tky súpera. Loptu si spracoval MIROSLAV LATIAK, ktorý následne spoza veľkého vápna poslal loptu do pravého horného rohu.
     
    82
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Zrejme je už o dnešnom víťazovi rozhodnuté, keď proti Dubnici nad Váhom hrá viacero nepriaznivých faktorov. Liptáci zvyšujú na 2:0 po dobrej prihrávke z ľavej strany, na ktorú si nabehol TOMÁŠ MALEC, ktorý prekonal prízemnou prihrávkou brankára súpera.
     
    80
    Posledné sekundy vidieť na ihrisku hlavne hosťujúceho Dolinajeca, ktorý aj tentokrát sa snažil o vyrovnanie 1:1, keď jeho pokus spoza 16-tky zrazil obranca Tatranu.
     
    78
    Liptovský Mikuláš sa snažil dlhými centrami dostať do útoku. Väčšina centrov smerovala na Maleca, ktorý ani jeden zo súbojov nevyhral. Nepodarili sa ani protiútoky zo strany Dubnice.
     
    76
    Faul prichádza aj po pár sekundách a opäť je to zo strany Liptovského Mikuláša. Priamy kop v podaní Dolinajeca skončil pred malým vápnom, ale tam sa prezentuje hlavičkou najvyšší hráč na ihrisku Kucharčík.
     
    74
    Dubnickí hráči majú ešte kúsok nádeje, keď prehrávajú o gól a Liptovský Mikuláš posledné minúty nehrá svoj futbal. Na teraz center z pravej strany pokryl brankár Šavol.
     
    74
    Posledné striedanie v tíme Liptovského Mikuláša. Ihrisko opúšťa Tomko, ktorý mal viacero šancí, ale ani jednu nepremenil. Na jeho miesto na hrot prichádza Malec.
     
    72
    Dobrá šanca pre dubnický tím, ktorý bude mať možnosť priameho kopu tesne spoza 16-tky. Loptu si pripravil Dolinajec, ktorý zo svojho pokusu prestrelil bránu.
     
    71
    Domáci hráči majú aj po nejakých sekundách opäť loptu na svojich kopačkách a budú sa snažiť z vlastnej polovice dostať na tú dubnickú.
     
    71
    Liptovský Mikuláš by mohol niečo so zápasom spraviť, keď hrá presilovku o jedného hráča. Latiak prešiel s loptou po ľavej strane, na 16-tke si obišiel dvoch hráčov, ale v zakončení zaváhal a pri treťom obrancovi skončil.
     
    70
    Žltá karta prichádza aj pre domáceho hráča, keď Morong je napomenutý hlavným rozhodcom za zbytočný faul v strede ihriska.
     
    68
    Druhé striedanie v domácom tíme. Ihrisko opúšťa Balluch, ktorý sa dobre prejavoval na pravej strane. Na jeho miesto nastupuje Revák.
     
    67
    Po nejakých sekundách hry sa opäť prerušuje. K lopte sa dostal v strede ihriska Dolinajec, lopta mu odskočila, ale následným centrom sa snažil nájsť spoluhráča. V hodine dvanástej však zasahuje Moravčík.

    Tomáš Batiz


    Hľadáme spravodajcu pre tím FK Dubnica. Viac informácií tu.

    Góly: 24. Hricov (pen.), 82. Malec, 83. Latiak

    Karty:   70. Morong (LMI) – 12. Mejić (DUB)   23. Maťašovský (DUB)


    MFK Tatran Liptovský Mikuláš: Šavol – Kubena, Kucharčík, Mizerák, Latiak, Tomko (C), Chomistek, Moravčík, Balluch, Pastva, Hricov.
    FK Dubnica: Maťašovský – Mejić, Múdry, Ba, Čiernik, Valjent, Steinhubel, Jakúbek (K), Dolinajec, Vaško, Bilovský.

    Rozhodca: Glova, Špivak, Ferenc.