Šamorín – Ružiná 0:0 (kon.) | L. Mikuláš – Dubnica 3:0 (kon.) | Šaľa – Michalovce 1:0 (kon.)
Bardejov – R. Sobota 0:1 (kon.) | Dunajská Streda – Senec 2:1 (kon.) | Podbrezová – Dolný Kubín 1:1 (kon.)
koniec
MFK Tatran Liptovský Mikuláš
3:0 (1:0)
FK Dubnica
Sobota 20.04.2013, 16:00 • FŠ Okoličné, Liptovský Mikuláš • MONACObet liga
Predzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie začína o 16:00.
     
    Vážení športoví priatelia vítam Vás pri ďalšom stretnutí druhej najvyššej slovenskej ligy, v ktorom sa na štadióne v Okoličnom predstavia dva tímy, ktoré bojujú o záchranu v tejto súťaži. MFK Tatran Liptovský Mikuláš privíta na svojom ihrisku a pred vlastnými divákmi súpera z Dubnice nad Váhom.

    Už pred samotným zápasom ubehli väčšie prípravy na futbalovom štadióne v Okoličnom, ktorý bude v jarnej časti prvýkrát dejiskom ligového zápasu, keďže viaceré plánované zápasy sa preložili kvôli nevhodnému terénu, keď na Liptove ešte pred dvoma týždňami snežilo. Práve preto sa na štadióne očakáva väčšia divácka kulisa, ktorá však v jesennej časti prilákala na štadión iba stovku divákov. Liptáci však majú o čo bojovať. Aktuálne sa nachádzajú na predposlednom mieste so ziskom 21. bodov, v tesnom závese je Dolný Kubín, ktorý práve Liptovský Mikuláš zdolal po premenenej penalte v 12. minúte po góle Lišivku, ktorý premenil až na druhý krát. Mikulášski futbalisti sa v poslednom kole predstavili na ihrisku Michaloviec, kde sa snažili podla slov trénera pred zápasom odísť aspoň s bodom, lenže cesta na východ bola čo sa týka bodov nulová. Michalovce mali počas celého zápasu jasnú prevahu, Liptovský Mikuláš priam k ničomu nepustili. Pár minút po úvodnom hvizde prišiel gól po centri, následne do konca prvého polčasu Michalovce len kontrolovali hru, keď viaceré dobré šance zničil brankár Liptákov Matej Šavol. Druhý polčas bol v podobnej réžii ako prvý. Michalovce si dokázali opäť vyprodukovať veľa šancí, lenže brankár Šavol podal skvelý výkon. V 70. minúte prišiel druhý úder, ktorý tak stanovil samotný zápas na konečný výsledok 2:0.

    Divoký zápas tak príde na štadióne v Okoličnom, keď Dubnica nad Váhom musí tak povediac očistiť svoju česť a ponúknuť svojmu fanúšikovi v jarnej časti konečne bojovný výkon. V posledných kolách prišli však prehry. Trpké sústo bolo však v poslednom kole, keď na vlastnom ihrisku podľahli poslednému tímu tabuľky vysokým rozdielom 4:0. Ružiná si tak pripísala do tabuľky tri body a za Liptovským Mikulášom zaostáva o tri body. Hlavným problémom posledných výkonov Dubnice je aj to, že cez zimu sa riadne oslabila a súčasný káder patrí medzi najmladších v lige. Druhým mladším celkom je práve Liptovský Mikuláš. Hrozivá bilancia však prichádza z posledných piatich zápasov, v ktorých sa im podarilo získať iba jeden bod. Prehrali nad R. Sobotu (2:1), Michalovce (0:0), Šamorín (2:0), Ružiná (0:4) a D. Kubín (2:0). Práveže Dubnica mala omnoho ľahší los ako Mikuláš a získala len smiešny bod. Prehrali nad poslednou Ružinou, 10. R. Sobotou, 9. Kubínom a 7. Šamorínom. Žiadna sláva a výsledky slabé. Problémom sú financie. Tím nemá sponzora a s tým súvisia aj ďalšie problémy. Za tím hrávajú aj hráči z dorastu. K tímu niet čo dodať po zime to budú mať ozaj ťažké a problémy im už robili aj tie najslabšie mužstvá.

    Liptáci vstupujú do jarnej časti ako "noví." Do tímu prišlo viacero nových tvári, ale naopak aj odišlo. Počas zimnej prestávky klub podľa svojich slov výrazne posilnil. Do tímu pribudli: Latiak (mf, 3/0 – z Mjanmarska), Tomko (att, 6/0 – bývalý top kanonier tímu), Chomistek (att, 3/0 – z BBm na jeseň skvelé výkony), Trnovský (att, 3/0 – strelec 4 gólov v príprave), Kucharčík (df, 3/0 – zo Žiliny vysoký stopér) a Revák (mf, 1/0 – zo Žiliny). Na jar zo 4 zápasov získali 4 body. Pravda, hrali s tímami z hornej polovice tabuľky. Dun. Streda (3-0), Senec (0-0), D. Kubín (0-1 výhra), Michalovce (2-0).

    Na vlastnom ihrisku má Liptovský Mikuláš bilanciu 4-3-3, no a na sobotňajší zápas nemôžu počítať s Lišivkom, ktorý stojí pre karty. Otázny je aj štart Šupeja, ktorého trápi nádcha. O jeho štarte sa rozhodne až pred samotným zápasom.

    Ján Karaffa, tréner Liptovského Mikuláša: „Na domácom ihrisku sa predstavíme po skutočne dlhej pauze. Verných priaznivcov by sme radi potešili víťazstvom. Iný cieľ v zápase pred nami ani byť nemôže."

    Pred zápasom by to bolo asi všetko. Uvidíme kto si ukrojí ďalšie tri body, alebo budeme svedkami remízy. Oba tímy majú o čo hrať či už Tatran o záchranu, alebo Dubnica o česť. Prajeme príjemný športový zážitok.
     
    1
    Stretnutie práve začalo.
     
    V Liptovskom Mikuláši máme mierne problémy s internetovým pripojením, pracujeme na ich odstránení.
     
    Úvodné zostavy:

    MFK Tatran Liptovský Mikuláš: Šavol – Kubena, Kucharčík, Mizerák, Latiak, Tomko (C), Chomistek, Moravčík, Balluch, Pastva, Hricov.

    MFK Dubnica nad Váhom: Maťašovský – Mejić, Múdry, Ba, Čiernik, Valjent, Steinhubel, Jakúbek (K), Dolinajec, Vaško, Bilovský.

    Rozhodca: Glova, Špivak, Ferenc..
     
    Športoví priatelia vznikli nám malé technické problémy, ale o zápase Vás budeme informovať zatiaľ čiastočne. Dúfame, že sa všetko včas vyrieši.
     
    4
    Boj o loptu v posledných sekundách pri autovej čiare. Domáci hráči sa ju snažia dostať pod kontrolu, ale ich ťaženie nie je najlepšie. Vzápätí však prišiel faul na domáceho hráča. Liptovský Mikuláš má možnosť prvej štandardnej situácie v zápase.
     
    5
    Tento pokus žiadne problémy mladému tímu z Dubnice určite nenarobil. K lopte sa postavil Patva, ktorý ju poslal do veľkého vápna. Hlasné "mám" si zakričal brankár Maťašovský, ktorý zobral loptu do náručia.
     
    8
    Akú takú príležitosť majú aj hostia z Dubnice nad Váhom. Tí sa tentokrát dostali na súperovu polovicu, kde vo okolí 16-tky padol jeden z ich hráčov. Následný priamy kop v prevedení Bilovského skončil u brankára Šavola.
     
    9
    Liptovský Mikuláš rozohráva od vlastnej brány. Dlhý odkop Šavola skončil na polovici súpera, kde loptu stratil Tomko. Hostia z Dubnice tak budú zahrávať aut.
     
    12
    Uvidíme ako Liptovský Mikuláš vynaloží s touto šancou. Domáci hráči majú možnosť priameho kopu z ľavej strany, ktorý vzápätí skončil centrom v podaní Latiaka. Dubnická obrana sa na teraz dokázala ubrániť a loptu posiela mimo ohrozenia.
     
    12
    V úvode zápasu, resp. po nejakých minútach hry sme svedkami aj žltej karte, keď po faule pri autovej čiare vidí napomenutie od rozhodcu Ivan Mejić.
     
    14
    Hra je prerušená aj po niekoľkých sekundách. V rozohrávke boli tentokrát hostia z Dubnice nad Váhom. Ako náhle poslal loptu k spoluhráčovi Ba prišiel tvrdý stred s Latiakom. Ba ostáva ležať na trávniku.
     
    16
    Dubnica sa hrá v stretnutí 26. kola celkom otvorenú a vyrovnanú partiu so súperom. Opäť sa dostali na polovicu súpera, kde na teraz ohrozili bránu z priameho kopu. Lopta sa dostala pred malé vápno, kde si ju pokryl brankár Šavol.
     
    19
    V úvodných minútach zápasu prichádza striedanie v tíme Dubnica nad Váhom. Z ihriska odchádza Valjent, nastupuje Mego.
     
    23
    Diváci tlieskajú v týchto sekundách, keď červenú kartu dostáva brankár tímu Maťašovský, vzápätí je nariadený aj pokutový kop.
     
    23
    Brankár Dubnice tak dostal červenú kartu a teraz sa čaká kto sa postaví do brány. Jasné je to, že penaltu bude realizovať útočník Tomáš Malec.
     
    23
    Z ihriska tak namiesto brankára odchádza Steinhubel, ktorého nahrádza náhradný brankár Slávik. Ten má dosť ťažkú situáciu, keď musí čeliť pokutovému kopu.
     
    24
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Penalte sa nakoniec nepostavil zoči-voči Malec, ale je to LUKÁŠ HRICOV, ktorý po dlhšom čakaní premieňa penaltu, keď bez problémov poslal loptu presne k ľavej tyči. Liptovský Mikuláš sa tak dostáva do vedenia 1:0.
     
    27
    Dubnica to budem mať naozaj ťažké, keď hrá v oslabení, avšak aj tak sa snaží odniesť si z Liptovského Mikuláša bod. Tentokrát to skúšajú centrom po pravej strane, ktorý včas pred súperom odkopáva Kucharčík.
     
    28
    Liptovský Mikuláš je teraz pri lopte. Po tom ako hostia nevyužili aut, resp. ho priam odovzdali súperovi sa hra otočila na pravú stranu. Kombinácia medzi Pastvom a Kucharčíkom nebola moc dobrá, keď druhý menovaný nezareagoval na prihrávku spoluhráča.
     
    29
    Domáci hráči opäť kontrolujú hru a majú to o čosi jednoduchšie, keď hrajú v presilovke. Kubena držal loptu v zadných radoch, kde si ju mení s Kucharčíkom.
     
    30
    Tatran sa snaží kombinovať na malom priestore smerom do útoku. Pár prihrávok cez stred skoro došlo k súperovej 16-tke, lenže na tú finálnu prihrávku najlepšie zareagoval Ba, ktorý včas odkopol.
     
    31
    Z domácej tribúny sa ozýva "pekná bola." Fanúšikovia reagujú azda aj preto tak, keď sa v týchto sekundách dostal do zakončenia Chomistek, ktorý zatočil loptu tesne vedľa pravej tyče.
     
    31
    Vyzeralo to, že Dubnica sa pokúsi o niečo. Hostia to však s kombináciou v útoku prehnali a do brejku sa dostali domáci hráči. Latiak s loptou na nohe smeroval do útoku, kde však nevedel tak povediac čo s loptou a v súboji ju stratil.
     
    33
    Opäť prichádza potlesk z domácej tribúny, keď sa práve hráči Liptovského Mikuláša dostali do veľkého vápna. Dobrá spolupráca na prevej strane v podaní Pastvu a Latiaka. Prvý menovaný našiel poslal prízemný center pred bránu, ktorý len tesne minul Tomko.
     
    34
    Hra na teraz stratila svoje tempo, keď sa dlhšie čaká na rozohrávku od brány hostí. Odkop skončil na pravej strane, pri autovej čiare, kde po hlavičkovom súboji budú rozohrávať z autu hráči Tatranu.
     
    36
    Dubnica hrá síce v oslabení, ale snaží sa aspoň o niečo. Liptovský Mikuláš sa v týchto sekundách musí brániť, pretože center z pravej strany bol na prvý pohľad hrozivý, vzápätí však skončil za čiarou.
     
    37
    Dubnickí hráči držia loptu aj po rozohrávke a čo je ešte pozitívnejšie, že je to na polovici súpera. Prihrávky na malom priestore väčšinou na pravej strane ešte ničím prekvapivým nevyzerajú.
     
    37
    Lopta sa však strieda medzi oboma tímami. Liptovský Mikuláš mohol v kľude z vlastnej polovice rozohrať, lenže rozohrávka Kubenu končí v aute.
     
    38
    Hostia síce kombinovali, ale loptu stratili. Niečo prekvapivé prišlo zo strany Liptovského Mikuláša, keď sa Mizerák odhodlal k dlhému centru, ktorý smeroval na Chomisteka. Ten sa už rútil na brankára, ale postranný signalizuje ofsajd!
     
    38
    Ďalší center v podaní Tatranu. Znovu je to z vlastnej polovice v podaní Mizeráka. Loptu však zasiahol Ba, od ktorého sa odrazila k Pastvovi. Mikulášsky útočník však nebol v súboji 1 na 1 úspešný. Pri lopte opäť hráči Dubnice.
     
    40
    Dubnica mala možnosť štandardnej situácie na vlastnej polovici. Centrovaná lopta z kopačky Múdreho mierila k pravej rohovej zástavke, avšak loptu nadvihol Mizerák. Budeme svedkami rohového kopu hostí.
     
    40
    Liptovský Mikuláš sa aj tentokrát dokázal ubrániť a poslať loptu po rohovom kopu do bezpečia. Center síce smeroval do malého vápna, ale najväčší hráč na ihrisku Kucharčík dobre zasiahol. Domáci následne idú do protiútoku.
     
    42
    Domáci hráči si chceli vyprodukovať nejakú šancu z protiútoku, ale vo svojej rýchlosti to všetko pokazili. Dubnica sa následne dostala do útoku po pravej strane. Kubena odkopáva do autu.
     
    44
    Hostia sa tentokrát po dlhšom čase musia aj brániť. Je to aj prekvapivé, keď hrajú v oslabení. Loptu po aute poslal späť do hry Latiak. Jeho prihrávka smerovala na Pastvu, ktorý vzápätí zakončil vysoko nad.
     
    45
    Nastavuje sa jedna minúta.
     
    45+1
    Priamy kop v podaní Liptovského Mikuláša. Domáci hráči majú možnosť zo štandardnej situácie ohroziť v závere prvého polčasu bránu súpera, lenže takýmto spôsobom to nepôjde. Mizerák poslal center pred 16-tku, kde sa obrana Dubnice nad Váhom ubránila.
     
    45+1
    Podobnú možnosť však budú mať v posledných sekundách aj hráči na druhej strane. Aj tí budú zahrávať priamy kop tesne za polovicou. Centrovaná lopta skončila pred malým vápnom, kde ju pokryl brankár Šavol.
     
    Prvý polčas skončil.
     
    Práve sa nám skončil prvý polčas stretnutia 26. kola medzi MFK Tatran Liptovský Mikuláš a MFK Dubnica nad Váhom.

    Úvod zápasu priam rozhodol o celom priebehu. Samotný začiatok bol ešte ako tak vyrovnaný, ale mladé mužstvo z Dubnice nad Váhom sa nedokázalo vysporiadať s tlakom, ktorý bol zavŕšený červenou kartou po zákroku brankára Maťašovského. Rozhodca spolu s červenou kartou nariadil aj pokutový kop, ktorý premenil Hricov. Ostatné minúty už boli viacmenej v réžii Tatranu, ktorý si však ďalšiu gólovú šancu nevyprodukoval.
     
    46
    Začal druhý polčas.
     
    47
    Liptovský Mikuláš bude pokračovať v presilovke o jedného hráča aj v druhom polčase, keď sa bude snažiť navýšiť svoje vedenie.
     
    50
    Dubnica sa tentokrát po zaváhaní pred 16-tkou súpera dostala do protiútoku, ktorým skoro pridala gól. Múdry sa dostal k lopte, dostal sa aj do 16-tky súpera, keď spätnú loptu odkopol do bezpečia už Kubena.
     
    52
    Liptovský Mikuláš sa po dobrej obrannej hre dostáva opäť do útoku, kde sa bude snažiť o nejaký ďalší gól. Po pravej strane prenikol Balluch, ktorý nevycentroval najlepšie.
     
    54
    Hra je v týchto sekundách prerušená. Na trávniku ostáva ležať jeden z domácich hráčov, myslím si že je to Pastva. Vyzerá, že budem môcť pokračovať v hre.
     
    55
    Posledné sekundy nevyzerajú, žeby Dubnica hrala v oslabení, skôr je pri chuti a častejšie sa dostáva do útoku. Prechod po pravej strane síce dovŕšili do okolia 16-tky, ale zakončenie neprišlo.
     
    57
    Obrovská šanca pre hráčom Liptovského Mikuláša. Perfektne do útoku prešiel Latiak, ktorý sa dokázal predrať cez troch hráčov, keď sa už ocitol v 16-tke poslal loptu na Hricova, ktorý zoči-voči brankárovi zlyhal a loptu poslal rovno do jeho náručia.
     
    58
    Liptovský Mikuláš je aj po nevyužitej šanci pri lopte. Nebudeme tomu však príliš dlho, keď center z ľavej strany z obranných radov mal za úlohu otočiť hru, lenže lopta skončila v aute a nie pri Balluchovi.
     
    59
    Aj po niekoľkých sekundách prichádza ďalšia obrovská šanca pre domácich hráčov. Dobrú hru predviedol tentokrát Balluch na pravej strane, keď si spravil v súboji 1 na 1 protihráča, poslal loptu pred bránu, ale Tomko nezakončil pred brankárom presne.
     
    61
    Dobrá kombinácia v podaní hostí, ktorí po nejakom čase skúšajú prechod k bráne súpera. Z pravej strany prišiel center, ktorý pred brankárom odráža do bezpečia obrana.
     
    62
    Druhé striedanie v tíme hostí. Z ihriska odchádza Bilovský a nastupuje Sokolík.
     
    63
    Striedanie prišlo aj na domácej strane, keď z ihriska odchádza Hricov, ktorý z penalty otvoril skóre. Na ihrisko prichádza Morong.
     
    66
    Liptovský Mikuláš v posledných sekundách drží loptu na svojich kopačkách. Viacmenej sa síce snaží iba kontrolovať hru, keď kombinuje vo vlastných zadných radoch.
     
    66
    Dubnica sa ale predsa pokúša o niečo čím by aspoň vyrovnala tento zápas. Pokus z autu majú v útoku na ľavej strane, uvidíme ako s tým vynaložia.
     
    67
    Po nejakých sekundách hry sa opäť prerušuje. K lopte sa dostal v strede ihriska Dolinajec, lopta mu odskočila, ale následným centrom sa snažil nájsť spoluhráča. V hodine dvanástej však zasahuje Moravčík.
     
    68
    Druhé striedanie v domácom tíme. Ihrisko opúšťa Balluch, ktorý sa dobre prejavoval na pravej strane. Na jeho miesto nastupuje Revák.
     
    70
    Žltá karta prichádza aj pre domáceho hráča, keď Morong je napomenutý hlavným rozhodcom za zbytočný faul v strede ihriska.
     
    71
    Liptovský Mikuláš by mohol niečo so zápasom spraviť, keď hrá presilovku o jedného hráča. Latiak prešiel s loptou po ľavej strane, na 16-tke si obišiel dvoch hráčov, ale v zakončení zaváhal a pri treťom obrancovi skončil.
     
    71
    Domáci hráči majú aj po nejakých sekundách opäť loptu na svojich kopačkách a budú sa snažiť z vlastnej polovice dostať na tú dubnickú.
     
    72
    Dobrá šanca pre dubnický tím, ktorý bude mať možnosť priameho kopu tesne spoza 16-tky. Loptu si pripravil Dolinajec, ktorý zo svojho pokusu prestrelil bránu.
     
    74
    Posledné striedanie v tíme Liptovského Mikuláša. Ihrisko opúšťa Tomko, ktorý mal viacero šancí, ale ani jednu nepremenil. Na jeho miesto na hrot prichádza Malec.
     
    74
    Dubnickí hráči majú ešte kúsok nádeje, keď prehrávajú o gól a Liptovský Mikuláš posledné minúty nehrá svoj futbal. Na teraz center z pravej strany pokryl brankár Šavol.
     
    76
    Faul prichádza aj po pár sekundách a opäť je to zo strany Liptovského Mikuláša. Priamy kop v podaní Dolinajeca skončil pred malým vápnom, ale tam sa prezentuje hlavičkou najvyšší hráč na ihrisku Kucharčík.
     
    78
    Liptovský Mikuláš sa snažil dlhými centrami dostať do útoku. Väčšina centrov smerovala na Maleca, ktorý ani jeden zo súbojov nevyhral. Nepodarili sa ani protiútoky zo strany Dubnice.
     
    80
    Posledné sekundy vidieť na ihrisku hlavne hosťujúceho Dolinajeca, ktorý aj tentokrát sa snažil o vyrovnanie 1:1, keď jeho pokus spoza 16-tky zrazil obranca Tatranu.
     
    82
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Zrejme je už o dnešnom víťazovi rozhodnuté, keď proti Dubnici nad Váhom hrá viacero nepriaznivých faktorov. Liptáci zvyšujú na 2:0 po dobrej prihrávke z ľavej strany, na ktorú si nabehol TOMÁŠ MALEC, ktorý prekonal prízemnou prihrávkou brankára súpera.
     
    83
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Ďalší gól prichádza po pár sekundách, keď Liptáci zvládli rýchli prechod po súperovej rozohrávke a dostali sa do okolia 16-tky súpera. Loptu si spracoval MIROSLAV LATIAK, ktorý následne spoza veľkého vápna poslal loptu do pravého horného rohu.
     
    85
    Dobrá šanca, resp. aj jediná gólová prišla až v samotnom závere na strane Dubnice nad Váhom. Hostia sa dostali do rýchleho brejku po strate lopty Pastvu. Prihrávka za obranu a nábeh Mega, ktorý pred Šavolom zaváhal, keď sa mikulášsky brankár postaral o perfektný zákrok.
     
    88
    Pomaly sa blížime do záveru samotného zápasu. Pri lopte sú aktuálne domáci hráči, konkrétne Mizerák, ktorý sa snaží o nejaký center.
     
    90
    Posledné sekundy zápasu. Liptovský Mikuláš kombinuje v zadných radoch, kde sa bude snažiť dohrať dnešný zápas.
     
    Koniec zápasu.
     
    Skončil sa nám zápas 26. kola medzi Liptovským Mikulášom a Dubnicou nad Váhom, v ktorom sú tí šťastnejší práve domáci hráči, ktorí sa po prvýkrát predstavili svojmu divákovi na domácom ihrisku, keďže niekoľko zápasov bolo preložených.

    Dnešný zápas sa zlomil hneď v úvode zápasu, keď domáci hráči mali viacero šancí, ktoré nedokázali premeniť. Vzápätí prišla situácia z 24. minúty, keď prišla červená karta pre brankára Maťašovského. Následný pokutový kop premenil Hricov. Litptáci dohrávali prvý polčas už s jasnou prevahou, v ktorej sa im gól však nepodarilo vstreliť.

    Druhý polčas už bol po nejakých radách od trénera pre domácich hráčov lepším. Dokázali si vyprodukovať viacero šancí, ale zväčša ich nedokázali pretaviť do gólu. Rozhodujúca chvíľa prišla v 82. a minútu nato, keď Tatran dokázal dvoma gólmi rozhodnúť zápas po góloch Maleca a Latiaka.
     
    Vážení športoví priatelia pre dnešok je tomu už naozaj všetko. Lúči sa s Vami Tomáš Batiz, ktorý Vás týmto aj pozýva na ďalší zápas Liptovského Mikuláša, ktorý sa odohrá už tento utorok, keď na vlastnom ihrisku privíta v dohrávke Podbrezovú. (17:57:48)

    Tomáš Batiz


    Hľadáme spravodajcu pre tím FK Dubnica. Viac informácií tu.

    Góly: 24. Hricov (pen.), 82. Malec, 83. Latiak

    Karty:   70. Morong (LMI) – 12. Mejić (DUB)   23. Maťašovský (DUB)


    MFK Tatran Liptovský Mikuláš: Šavol – Kubena, Kucharčík, Mizerák, Latiak, Tomko (C), Chomistek, Moravčík, Balluch, Pastva, Hricov.
    FK Dubnica: Maťašovský – Mejić, Múdry, Ba, Čiernik, Valjent, Steinhubel, Jakúbek (K), Dolinajec, Vaško, Bilovský.

    Rozhodca: Glova, Špivak, Ferenc.