Šamorín – Ružiná 0:0 (kon.) | L. Mikuláš – Dubnica 3:0 (kon.) | Šaľa – Michalovce 1:0 (kon.)
Bardejov – R. Sobota 0:1 (kon.) | Dunajská Streda – Senec 2:1 (kon.) | Podbrezová – Dolný Kubín 1:1 (kon.)
koniec
MFK Tatran Liptovský Mikuláš
3:0 (1:0)
FK Dubnica
Sobota 20.04.2013, 16:00 • FŠ Okoličné, Liptovský Mikuláš • MONACObet liga
Predzápasové kurzy
     
    85
    Dobrá šanca, resp. aj jediná gólová prišla až v samotnom závere na strane Dubnice nad Váhom. Hostia sa dostali do rýchleho brejku po strate lopty Pastvu. Prihrávka za obranu a nábeh Mega, ktorý pred Šavolom zaváhal, keď sa mikulášsky brankár postaral o perfektný zákrok.
     
    83
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Ďalší gól prichádza po pár sekundách, keď Liptáci zvládli rýchli prechod po súperovej rozohrávke a dostali sa do okolia 16-tky súpera. Loptu si spracoval MIROSLAV LATIAK, ktorý následne spoza veľkého vápna poslal loptu do pravého horného rohu.
     
    82
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Zrejme je už o dnešnom víťazovi rozhodnuté, keď proti Dubnici nad Váhom hrá viacero nepriaznivých faktorov. Liptáci zvyšujú na 2:0 po dobrej prihrávke z ľavej strany, na ktorú si nabehol TOMÁŠ MALEC, ktorý prekonal prízemnou prihrávkou brankára súpera.
     
    74
    Posledné striedanie v tíme Liptovského Mikuláša. Ihrisko opúšťa Tomko, ktorý mal viacero šancí, ale ani jednu nepremenil. Na jeho miesto na hrot prichádza Malec.
     
    70
    Žltá karta prichádza aj pre domáceho hráča, keď Morong je napomenutý hlavným rozhodcom za zbytočný faul v strede ihriska.
     
    68
    Druhé striedanie v domácom tíme. Ihrisko opúšťa Balluch, ktorý sa dobre prejavoval na pravej strane. Na jeho miesto nastupuje Revák.
     
    63
    Striedanie prišlo aj na domácej strane, keď z ihriska odchádza Hricov, ktorý z penalty otvoril skóre. Na ihrisko prichádza Morong.
     
    62
    Druhé striedanie v tíme hostí. Z ihriska odchádza Bilovský a nastupuje Sokolík.
     
    59
    Aj po niekoľkých sekundách prichádza ďalšia obrovská šanca pre domácich hráčov. Dobrú hru predviedol tentokrát Balluch na pravej strane, keď si spravil v súboji 1 na 1 protihráča, poslal loptu pred bránu, ale Tomko nezakončil pred brankárom presne.
     
    57
    Obrovská šanca pre hráčom Liptovského Mikuláša. Perfektne do útoku prešiel Latiak, ktorý sa dokázal predrať cez troch hráčov, keď sa už ocitol v 16-tke poslal loptu na Hricova, ktorý zoči-voči brankárovi zlyhal a loptu poslal rovno do jeho náručia.
     
    33
    Opäť prichádza potlesk z domácej tribúny, keď sa práve hráči Liptovského Mikuláša dostali do veľkého vápna. Dobrá spolupráca na prevej strane v podaní Pastvu a Latiaka. Prvý menovaný našiel poslal prízemný center pred bránu, ktorý len tesne minul Tomko.
     
    24
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Penalte sa nakoniec nepostavil zoči-voči Malec, ale je to LUKÁŠ HRICOV, ktorý po dlhšom čakaní premieňa penaltu, keď bez problémov poslal loptu presne k ľavej tyči. Liptovský Mikuláš sa tak dostáva do vedenia 1:0.
     
    23
    Z ihriska tak namiesto brankára odchádza Steinhubel, ktorého nahrádza náhradný brankár Slávik. Ten má dosť ťažkú situáciu, keď musí čeliť pokutovému kopu.
     
    23
    Diváci tlieskajú v týchto sekundách, keď červenú kartu dostáva brankár tímu Maťašovský, vzápätí je nariadený aj pokutový kop.
     
    19
    V úvodných minútach zápasu prichádza striedanie v tíme Dubnica nad Váhom. Z ihriska odchádza Valjent, nastupuje Mego.
     
    12
    V úvode zápasu, resp. po nejakých minútach hry sme svedkami aj žltej karte, keď po faule pri autovej čiare vidí napomenutie od rozhodcu Ivan Mejić.

    Tomáš Batiz


    Hľadáme spravodajcu pre tím FK Dubnica. Viac informácií tu.

    Góly: 24. Hricov (pen.), 82. Malec, 83. Latiak

    Karty:   70. Morong (LMI) – 12. Mejić (DUB)   23. Maťašovský (DUB)


    MFK Tatran Liptovský Mikuláš: Šavol – Kubena, Kucharčík, Mizerák, Latiak, Tomko (C), Chomistek, Moravčík, Balluch, Pastva, Hricov.
    FK Dubnica: Maťašovský – Mejić, Múdry, Ba, Čiernik, Valjent, Steinhubel, Jakúbek (K), Dolinajec, Vaško, Bilovský.

    Rozhodca: Glova, Špivak, Ferenc.