Saransk – N.Novgorod 1:3 (kon.) | Samara – Vladikavkaz 2:1 (kon.) | Kubaň Krasnodar – Lok. Moskva 0:0 (kon.)
koniec
FK Kubaň Krasnodar
0:0 (0:0)
Lokomotiv Moskva
cz Sobota 20.04.2013, 16:30Ruská Premier Liga
     
    90+3
    Druhá nastavená minuta už byla zajímavější! Nejprve obrovský závar v pokutovém území Moskvy, ze kterého se právě moskevský klub hnal do protiútoku, střela Glušakova šla ale mimo.
     
    90+1
    Sudí Bezborodov nastavuje 5 minut!
     
    86
    Druhé střídání hostů, odchází Mirančuk, místo kterého se na hřiště podívá Grigorjev.
     
    84
    Poslední střídání na domácí straně, dohráno má Popov, kterého nahrazuje Tlisov.
     
    79
    Poprvé střídají i hosté. Odešel Maicon, místo kterého na závěr utkání přichází Caicedo.
     
    76
    Niculae si teď v souboji s Ćorlukou počínal za hranicí pravidel a vidí žlutou kartu!
     
    72
    Další sporný moment ve vápně hostů, znova upadl Corajev a i když se domácí fanoušci opět dožadují pokutového kopu, ani teď sudí Bezborodov na značku pokutového kopu neukazuje.
     
    70
    Druhé střídání domácích, odešel Baldé, na jehož místo se postavil Niculae.
     
    69
    Tak tohle už netřeba ani komentovat! Znova to byl N'Doye, který potrestal nedůraz domácího stopera, opět stál tváří tvář Belenovovi, ale ani tentokrát nemířil přesně.
     
    67
    Po hodně dlouhé době se do vápna hostů dostala Kubaň, hodně vtipně se teď o penaltu dožadoval Corajev a dostává žlutou kartu.
     
    66
    Tak to už je nevídané, co dokáží hosté neproměnit. Domácí obrana teď zaspala a N'Doye se ocitl sám před Belenovem, kterého se snažil přehodit, jeho úmysl končí o pár centimetrů vedle brány!
     
    64
    První střídání zápasu, ze hřiště odchází domácí Ionov, kterého nahrazuje Corajev.
     
    62
    A byl to zase Glušakov, který mohl poslat hosty do vedení. Tentokrát se snažil zakončit nůžkami, ovšem ve velmi těžké pozici netrefil.
     
    55
    Neskutečné, co dokázal nedat hostující Glušakov! Ten stál po centru z levé strany naprosto sám před domácím brankářem a mohl se ho zeptat, kam chce míč poslat. Trefil však pouze domácího gólmana na brankové čáře!
     
    52
    Konečně vážnější příležitost Krasnodaru! Baldé se dostával v pádu ke střele. Ovšem to šlo vidět, střele chyběla razance a šla pouze doprostřed brány, Krešić si s ní nadvakrát poradil.
     
    45+1
    Rozhodčí nad rámec 1.poločasu nastavuje 2 minuty!
     
    34
    Do hodně slibného protiútoku uháněli domácí, konkrétně Ionov. Ten si vybojoval faul a dokonce za žlutou kartu, kterou dostává hostující Denisov.
     
    31
    Asi devatenáct metrů před bránou domácích byl faulován Obinna. Toho za cenu žluté karty zastavil Kaboré. Znova dobrá příležitost pro hosty!
     
    26
    První žlutá karta! Hodně ostrý šlapák teď předvedl Dame N'Doye a vidí za něj zaslouženou žlutou kartu.
     
    6
    Další velká šance hostů! Zhruba z dvaceti metrů vystřelil Glušakov. Jeho střela před Belenovem skočila, ten si ale poradil a vyrazil na další rohový kop.
     
    4
    Obrovská šance ve 4.minutě pro hosty! Míč dostal na hranici penalty N'Doye, ten se obtočil kolem bránícího hráče a chystal se zakončovat, ovšem míč si hodně předkopl a domácí Kozlov odvrací na roh.

    Štěpán Slovák

    Góly:

    Karty:   31. Kaboré (KUK), 67. Corajev (KUK), 76. Niculae (KUK) – 26. N'Doye (LMO), 34. Denisov (LMO)


    FK Kubaň Krasnodar: Belenov – Kozlov, Armaş, Xandao – Kaboré, Leandro, Kulik, Ionov (64. Corajev), Bucur – Popov (84. Tlisov), Baldé (70. Niculae)
    Lokomotiv Moskva: Krešić – Janbajev, Ćorluka, Ďurica, Denisov – Tarasov, Mirančuk (86. Grigorjev), Glušakov – Obinna, Maicon (79. Caicedo), N'Doye

    Rozhodca: Bezborodov – Zaripov, Nazarov