Skalica – Trenčín 1:2 (kon.) | Podbrezová – Slovan Bratislava 0:1 (kon.) | Dunajská Streda – Ružomberok 1:1 (kon.)
koniec
MFK Skalica
1:2 (0:2)
AS Trenčín
Sobota 05.03.2016, 17:00 • Futbalový štadión, Senica • Niké liga
Predzápasové kurzy
     
    90+3
    Hostia sa do pokutového územia súpera natlačili s jedenástimi mužmi, na hlavičku tam bol pripravený aj Krnáč, Trenčín ale dobre odvrátil.
     
    90+1
    Masarykov center poriadne vystrašil obranné rady Trenčína, fantastický Šulek dobre zblokoval Skaličanov a nenechal ich presnejšie zakončiť!
     
    90
    Žltú kartu dostáva Igor Šemrinec (AS Trenčín).
     
    84
    Dnešné stretnutie sleduje 1075 divákov.
     
    83
    Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Gino van Kessel, prichádza Dávid Guba.
     
    82
    Domáci ešte zahrávali rohový kop, po neprehľadnej pozícii chcel páliť Mazan, avšak jeho ranu dokázali Trenčania na niekoľkokrát upratať do bezpečia.
     
    81
    Obrovská šanca pre Skalicu, strieľaný center ešte padol na hlavu jedného z domácich, ktorý tesne pred Šemrincom loptu hlavou pridvihol, gólman Trenčína podržal zákrokom kola AS nad vodou!
     
    80
    Skalica bude zahrávať priamy voľný kop, lopta do pokutového územia poputuje z jeho rohu. Veľmi nebezpečná parketa!
     
    79
    Bero teraz krásnou kolmicou vysunul na ľavom krídle van Kessela, ktorý ešte chcel loptu pristaviť Koolwijkovi, o loptu ho už ale obrana dokázala pripraviť.
     
    76
    Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Mitchell Schet, prichádza Jakub Holúbek.
     
    75
    Striedanie v tíme MFK Skalica: z ihriska odchádza Daniel Šebesta, prichádza Ľubomír Ulrich.
     
    73
    Žltú kartu dostáva Mitchell Schet (AS Trenčín).
     
    71
    Masaryk bol teraz vysunutý zaujímavým spôsobom, keď sa rútil osamotený proti Šemrincovi, napokon sa ale pískal ofsajd, pomerne neskoro.
     
    69
    Zbytočný faul Skalice, Trenčín teraz bude zahrávať priamy kop z veľmi výhodnej pozície!
     
    67
    Nuž, takéto filmovanie veru k futbalu rozhodne nepatrí. Rabiu sa ale snažil získať čo najviac sekúnd v prospech Trenčína, ktorému sa teraz na prvý pohľad zápas pevne uchytený v rukách pomaly rozpadáva pred očami.
     
    67
    Rabiu teraz protestne sedí na hracej ploche a pýta si ešte ošetrenie, jeho výraz v tvári ale rozhodne nenaznačuje, že by mal byť zranený.
     
    65
    Rabiu to teraz v súboji s Mazanom prehnal, keď prišliapol nohu hráčovi, ktorý už ležal na trávniku a tento zákrok Somoláni absolútne netoleroval.
     
    65
    Červenú kartu dostáva Ibrahim Rabiu (AS Trenčín).
     
    62
    Skalica dala gól!
    Loptu si na biely bod postavil PAVOL MASARYK, ktorý pálil na opačnú stranu, ako sa hádzal Šemrinec, preto sa mohol potešiť z gólu.
     
    62
    Žltú kartu dostáva Peter Kleščík (AS Trenčín).
     
    62
    Bola nariadená penalta v prospech Skalice!
     
    60
    Po hodine hry to pritom mohlo byť už 0:3! Center na hranicu vápna našiel hlavu Skovajsu, ktorý sa skvelým spôsobom zavesil do vzduchu, Krnáč loptu vyťahoval z pravého rohu svojej brány.
     
    58
    Striedanie v tíme MFK Skalica: z ihriska odchádza Ikenna Paul Hillary, prichádza Peter Vaško.
     
    55
    Masaryk najskôr prenikol okolo Skovajsu, v pokutovom území mu ale došli sily a nedokázal prešprintovať práve Skovajsu, ktorému ešte dopomohol kapitán Kleščík.
     
    50
    Schet bol faulovaný, žltú kartu vidí Vrablec.
     
    42
    Striedanie v tíme MFK Skalica: z ihriska odchádza Michal Jakubek, prichádza Martin Vrablec.
     
    34
    Gino van Kessel vyslal zaujímavý prízemný center do stredu vápna, dovolím si tvrdiť, že ak by Maierhofer v tomto osobnom súboji uspel, lopta by skončila v sieti.
     
    32
    Maierhofer sa ocitol v ďalšej dobrej šanci, tentokrát sa dobre vyhol ofsajdovej pasci a vyštartoval pol lopte do vápna, napokon sa ale Krnáč dobre premiestnil k útočníkovi a jeho prízemnú strelu zastavil pravou nohou.
     
    31
    Bero sa ocitol s loptou pred Krnáčom, gólman Skalice ale fantasticky opustil svoju svätyňu a útočníkovi zmenšil strelecký uhol, strelu následne dokázal zraziť na rohový kop.
     
    30
    Žltú kartu dostáva Ryan Koolwijk (AS Trenčín).
     
    27
    Skalica začína ukazovať svoje ofenzívne chúťky, dokázal to aj Šebesta, ktorý sa teraz pekne natlačil do vápna, po jeho individuálnom prieniku ale napokon strieľal len priamo do pripraveného Šemrinca.
     
    25
    Šebesta teraz po štandardnej situácii našiel vo vápne jedného zo svojich spoluhráčov, zakončeniu hlavou ale chýbala potrebná razancia, preto si s touto situáciu dokázal Šemrinec bez väčších problémov poradiť.
     
    22
    Trenčín dal gól!
    MATÚŠ BERO si teraz fantasticky zbehol do stredu vápna, kde sa objavil ako blesk z jasného neba a zúžitkoval milimetrovú prihrávku Scheta na strelenie druhého gólu.
     
    16
    Po rohu nastala ďalšia zaujímavá situácia, a síce v momente, kedy sa Schet dostal k odrazenej lopte. Jeho prvá strela bola síce zblokovaná, druhú ranu ale zastavilo až brvno.
     
    16
    Už to mohlo byť o dva góly! Skovajsa teraz vypálil azda z 35 metrov, jeho tvrdú ranu ale Krnáč vyrazil nad svoju bránku!
     
    8
    Trenčín dal gól!
    Ibrahim Rabiu na seba pri stredovom kruhu naviazal dvoch súperov, následne loptu poslal na ľavú stranu ihriska, odkiaľ prišiel výborný center na hranicu malého vápna. Tam už stál STEFAN MAIERHOFER, ktorý sa zavesil do vzduchu a hlavou prekonal Krnáča..
     
    5
    Videli sme zaujímavú šancu Skalice, Masaryk využil svoju rýchlosť a v pokutovom území vysunul Mazana, našťastie pre Trenčín prišla len slabá strela, ktorú Šemrinec zrazil na roh.

    Lukáš Pancurák


    Hľadáme spravodajcu pre tím MFK Skalica. Viac informácií tu.

    Góly: 62. Masaryk – 8. Maierhofer, 22. Bero

    Karty:   50. Vrablec (SKA) – 30. Koolwijk (TRE), 62. Kleščík (TRE), 73. Schet (TRE), 90. Šemrinec (TRE)   65. Rabiu (TRE)


    MFK Skalica: Krnáč – Dobrotka, Jakubek (42. Vrablec), Mazan, Hlinka – Šebesta (75. Ulrich), Hlavatovič, Majerník (C), Hillary (58. Vaško) – Masaryk, Hudák.
    Náhradníci: Bréda – Vaško, Švrček, Čermák, Ulrich, Neoveský, Vrablec.

    AS Trenčín: Šemrinec – Skovajsa, Schet (76. Holúbek), Šulek, Koolwijk – Rabiu, van Kessel (83. Guba), Madu, Kleščík (C) – Bero, Maierhofer.
    Náhradníci: Chovan – Holúbek, Bala, Lawrence, Kalu, Guba, Jančo.

    Rozhodca: Somoláni – Slyško, Kováč – Kráľovič