Wolfsburg – Mönchengladbach 2:1 (kon.) | Stuttgart – Hoffenheim 5:1 (kon.) | Augsburg – Leverkusen 3:3 (kon.)
Brémy – Hannover 4:1 (kon.) | Frankfurt – Ingolstadt 1:1 (kon.) | Kolín nad Rýnom – Schalke 1:3 (kon.)
Dortmund – Bayern 0:0 (kon.)
koniec
Eintracht Frankfurt
1:1 (0:1)
FC Ingolstadt 04
cz Sobota 05.03.2016, 15:30 • Commerzbank-Arena, Frankfurt • Nemecká Bundesliga • 25. kolo
Predzápasové kurzy
     
    To je pro tuto chvíli ode mě vše, přeji hezký zbytek sobotního večera a u dalších online přenosů z fotbalu se budu těšit na shledanou. (17:28:27)
     
    Držení míče: 60 % : 40 %.
    Střely na branku: 3:6. Střely mimo: 12:3. Rohy: 7:2. Ofsajdy: 6:3. Fauly: 18:22.
     
    Je to tak, je dobojováno. Domácí fotbalisté jednobrankovou ztrátu dohnali a srovnali na 1:1. I když měli spousty šancí na otočení utkání, nakonec se nedočkali. Oba celky se tak rozcházejí smírně, každý si rozdělil po jednom bodu.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Žlutou kartu dostává Marco Fabián (Eintracht Frankfurt).
     
    90+3
    Zápas se opravdu už jenom dohrává, během chvilky pískne hlavní sudí do píšťalky a ukončí tak dnešní bundesligový duel těchto soupeřů.
    90+2. Abraham míjí hlavou branku hostí o malý kousek.
     
    90+2
    David Abraham minul hlavičkou bránu Ingolstadtu pouze o kousíček. Co chybělo, aby šli domácí do vedení!
     
    90+1
    Hlavička Harise Seferoviće skončila na břevnu hostující svatyně. Opět se skóre nemění.
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastaví tento zápas o tři minuty.
     
    89
    Po chvíli se hrálo pouze ve středu hřiště, nikdo ze soupeřů se nedostal do blízkosti brankáře soupeře. Utkání pomalu ale jistě spěje do svého konce.
     
    88
    Hosté se dostali po dlouhé době do šance, ale branku Frankfurtu neohrozili. Na opačnou stranu tak nyní zamíří znovu domácí.
     
    87
    V posledních chvílích se prakticky hraje na jedné polovině hřiště, a to na té hostující. Znovu se dostávají domácí do velkých šancí, ale marně dobývají Ramazana Özcana.
     
    86
    Frankfurtští rozehrávali rohový kop, po něm se ke střele dostal Haris Seferović, který se nyní právem drží za hlavu. Svou střelu totiž poslal znovu pouze pár cm vedle.
     
    85
    Domácí fotbalisté vsadili vše na jednu kartu a nyní znovu buší do vrat před brankou hostí. Znovu se však prezentoval dobrým zákrokem Ramazan Özcan.
     
    84
    Marco Russ poslal míč po zemi Marcu Fabiánovi. Ten z otočky ještě přihrál Lucu Waldschmidtovi, jenomže posledně jmenovaný poslal svou přízemní střelu jen těsně vedle branky Ingolstadtu.
     
    82
    Standardní situaci – volný přímý kop – zahrávali hosté, ale dalekonosná střela z kopačky Moritze Hartmanna skončila pouze v náruči Lukase Hradeckeho. I ten svůj tým nyní podržel.
     
    81
    Po střele Marca Fabiána skončil míč za čárou vedle branky hostů a to znamená, že domácí budou zahrávat další rohový kop.
     
    80
    Po pravé straně unikl Luca Waldschmidt, který přišel až na druhý poločas. Ale jeho další velká šance končí na pozorném Özcanovi. Ten tak stále drží nerozhodný stav.

    Vendula Zdražilová

    Góly: 70. Russ (Fabián) – 8. Hartmann (pen.)

    Karty:   28. Zambrano (FRN), 39. Oczipka (FRN), 44. Russ (FRN), 67. Hasebe (FRN), 90+4. Fabián (FRN) – 35. Groß (ING), 52. Christiansen (ING), 67. Brégerie (ING), 77. Roger (ING), 79. Hartmann (ING)   74. Groß (ING)


    Držení míče: 60 % : 40 %.
    Střely na branku: 3:6. Střely mimo: 12:3. Rohy: 7:2. Ofsajdy: 6:3. Fauly: 18:22.
    Eintracht Frankfurt: Hradecky – Regäsel, Zambrano (70. Medojević), Abraham, Oczipka – Hasebe, Russ (C) – Fabián, Stendera (46. Waldschmidt), Huszti – Seferović.
    Náhradníci: Lindner – Ayhan, Gaćinović, Waldschmidt, Medojević, Ignjovski, Kittel.

    FC Ingolstadt 04: Özcan – Suttner, Matip (C), Hübner, Bauer – Groß, Brégerie (73. Cohen), Christiansen (55. Roger) – Hartmann, Kachunga (66. Lezcano), Lex.
    Náhradníci: Nyland – Leckie, Roger, Hinterseer, D. da Costa, Cohen, Lezcano.

    Rozhodca: Stegemann – Fischer, Storks