Skalica – Trenčín 1:2 (kon.) | Podbrezová – Slovan Bratislava 0:1 (kon.) | Dunajská Streda – Ružomberok 1:1 (kon.)
koniec
MFK Skalica
1:2 (0:2)
AS Trenčín
Sobota 05.03.2016, 17:00 • Futbalový štadión, Senica • Niké liga
Predzápasové kurzy
     
    Skončilo sa dnešné stretnutie medzi Skalicou a Trenčínom po výsledku 1:2 si do tabuľky pripíše 3 body úradujúci majster Slovenska. Za Skalicu sa z penalty presadil Masaryk, za hostí skórovali Maierhofer a Bero.

    S týmto konštatovaním sa už s vami lúčim a prajem ešte pekný zvyšok večera. Stretnutím vás sprevádzal Lukáš Pancurák. (18:55:15)
     
    90+4
    Koniec zápasu.
     
    90+4
    Bežia posledné sekundy stretnutia, zdá sa, že už sa nič podstatné neudeje.
     
    90+3
    Hostia sa do pokutového územia súpera natlačili s jedenástimi mužmi, na hlavičku tam bol pripravený aj Krnáč, Trenčín ale dobre odvrátil.
     
    90+3
    Skalica zahráva rohový kop.
     
    90+3
    A ďalší ofsajd Masaryka. Skalica si vôbec nedáva pozor na podobné situácie a sama sa tak pripravuje o možnosť skórovať, hráči MFK nezvládajú záver zápasu podľa svojich predstáv.
     
    90+2
    Ulrich bol teraz príliš rýchly a ocitol sa v ofsajdovej pozícii. Pomerne časté prerušovanie hry Trenčínu nepochybne vyhovuje.
     
    90+1
    Masarykov center poriadne vystrašil obranné rady Trenčína, fantastický Šulek dobre zblokoval Skaličanov a nenechal ich presnejšie zakončiť!
     
    90
    Nadstavovať sa budú 4 minúty.
     
    90
    Čakáme už len na údaj o nadstavenom čase.
     
    90
    Šemrinec sa teraz s rozohrávkou vôbec neponáhľal, čo prekážalo hlavnému arbitrovi, ktorý vyťahuje žltú kartu – zdržiavanie hry.
     
    90
    Žltú kartu dostáva Igor Šemrinec (AS Trenčín).
     
    89
    Skalica sa postarala o dlhý center, napokon ale jej útočnú snahu v pokutovom území súpera zastavil až možno zbytočný útočný faul.
     
    89
    Ďalší center, tentokrát odvrátený len za bránkovú čiaru, nasledovať bude roh Skalice.
     
    88
    Mazan nakopával loptu do stredu vápna, Koolwijk si ale dal pozor a tento center odvrátil do bezpečnej zóny. Trenčín sa teraz dobre bráni.
     
    87
    Na opačnej strane protiútok Trenčína, Krnáč sa celej situácii prizeral z vlastnej bránky, kde sledoval len nepresnú strelu hosťujúceho AS. Krnáč sa pokúsi o čo najdlhší nákop na útočnú polovicu Skalice.
     
    86
    Pavol Masaryk si v pokutovom území zbehol na prihrávku svojho spoluhráča, pre útočníka Skalice išlo o zaujímavú parketu, napokon ho ale zastavil ofsajdový verdikt.
     
    85
    Zápas sa pomaličky blíži ku svojmu záveru, Skalica už nebude mať na výber a bude musieť postupne otvárať svoju obranu, naopak, Trenčín sa s pribúdajúcim časom bude zameriavať už len na pozorné bránenie.

    Lukáš Pancurák


    Hľadáme spravodajcu pre tím MFK Skalica. Viac informácií tu.

    Góly: 62. Masaryk – 8. Maierhofer, 22. Bero

    Karty:   50. Vrablec (SKA) – 30. Koolwijk (TRE), 62. Kleščík (TRE), 73. Schet (TRE), 90. Šemrinec (TRE)   65. Rabiu (TRE)


    MFK Skalica: Krnáč – Dobrotka, Jakubek (42. Vrablec), Mazan, Hlinka – Šebesta (75. Ulrich), Hlavatovič, Majerník (C), Hillary (58. Vaško) – Masaryk, Hudák.
    Náhradníci: Bréda – Vaško, Švrček, Čermák, Ulrich, Neoveský, Vrablec.

    AS Trenčín: Šemrinec – Skovajsa, Schet (76. Holúbek), Šulek, Koolwijk – Rabiu, van Kessel (83. Guba), Madu, Kleščík (C) – Bero, Maierhofer.
    Náhradníci: Chovan – Holúbek, Bala, Lawrence, Kalu, Guba, Jančo.

    Rozhodca: Somoláni – Slyško, Kováč – Kráľovič