Levante – Bilbao 0:2 (kon.) | Almería – Getafe 1:0 (kon.) | Sevilla – Espanyol 3:2 (kon.)
Barcelona – Villarreal 3:2 (kon.)
koniec
Levante UD
0:2 (0:0)
Athletic Club Bilbao
Nedeľa 01.02.2015, 12:00 • Estadio Ciudad de Valencia, Valencia • Španielska LaLiga
Predzápasové kurzy
    Aritz ADURIZ - 0:2
     
    90
    Bilbao dalo gól! Myslím, že je definitívne rozhodnuté o tom, že z dnešného zápasu si všetky tri body odnesú futbalisti Athletica. Ich víťazstvo v poslednej minúte riadneho hracieho času spečatil svojím druhým presným zakončením v stretnutí ARITZ ADURIZ, ktorý si nabehol na peknú kolmicu a brankára Mariña šikovne a efektne obstrelil!
    - 0:1
     
    48
    Bilbao dalo gól! Očakávaného gólu sme sa dočkali už v úvode druhého dejstva. Z pravej strany priletel do stredu pokutového územia Levante center, ktorý si výborne skrotil ARITZ ADURIZ. Ten si loptu spracoval, pripravil na ľavačku a guľatý nezmysel nechytateľne upratal prízemnou strelou k ľavej žrdi Mariñovej svätyne!

    Michal Bakoš

    Góly: 48. Aritz Aduriz, 90. Aritz Aduriz

    Karty:   23. Simão (LVN), 62. David Barral (LVN) – 5. Andoni Iraola (ATB), 62. Oscar de Marcos (ATB), 73. Iturraspe (ATB), 83. Susaeta (ATB), 87. Aduriz (ATB)


    Levante UD: Mariño – García Juanfran (C), El Adoua, Vyntra, Morales – Simão, Camarasa – Ivanschitz, V. Casadesús, Xumetra – Barral.
    Náhradníci: J. Fernández – Diop, El Zhar, Rubén García, Mari, J. Gavilán, Uche.

    Athletic Club Bilbao: Iraizoz – Iraola, Gurpegi (C), Laporte, Balenziaga – Iturraspe, M. Rico – Muniain, de Marcos, López Cabrera – Aduriz.
    Náhradníci: Herrerín – Aqueche, Etxebarria, Etxeita, Williams, Susaeta, San José.

    Rozhodca: Hernández – Sobrino, Carrera