Levante – Bilbao 0:2 (kon.) | Almería – Getafe 1:0 (kon.) | Sevilla – Espanyol 3:2 (kon.)
Barcelona – Villarreal 3:2 (kon.)
koniec
FC Sevilla
3:2 (2:1)
RCD Espanyol Barcelona
Nedeľa 01.02.2015, 19:00 • Ramón Sánchez Pizjuán, Seville, Andalusia • Španielska LaLiga
Predzápasové kurzy
     
    V druhom polčase sme napokon videli ešte dva góly, ale obraz hry už taký zaujímavý, ako tomu bolo v prvom polčase nebol. V 77.minúte dokázal po rýchlej akcii hostí vyrovnať Víctor Sánchez a zdalo sa, že body sa v tomto zápase budú deliť. Avšak, lepšie hrajúci domáci tím sa v 89.minúte, teda v samom závere zápasu dostal opäť do vedenia o jeden gól, keď Aspas využil chybu obrancov hostí a dal definitívnu bodku v zápase – 3:2! Všetky body tak ostávajú doma v Sevilly, domáci tím tak naplnil papierové predpoklady, aj keď sme videli vyrovnaný zápas.

    Ja Vám ďakujem za pozornosť, prajem pekný zvyšok posledného víkendového večera a úspešný štart do pracovného týždňa. Dovidenia a dočítania pri ďalších športových prenosoch na športovom portáli onlajny.eu! (20:58:58)
     
    90+3
    Koniec zápasu.
     
    90+3
    Boli sme svedkami zrejme posledného útoku tohto zápasu, Lopéz centroval do 16-tky domácich, ale loptu do svojho náručia berie brankár domácich Rico, ktorý si s rozohrávkou dáva na čas.
     
    90+2
    Hostia sa ani teraz nemôžu dostať ku lopte a v útoku je domáci tím. Iborra v 16-tke hostí dostal skvelú prihrávku, ale loptu poslal len mimo bránu hostí!
     
    90+1
    Hlavný rozhodca José González nadstavuje ešte 3 minúty!
     
    90
    Hostia ostali po inkasovanom gólu v závere zápasu v šoku, pri lopte je momentálne domáci tím, ktorý sa nikam neponáhľa a snaží sa nazbierať cenné sekundy. Čakáme na údaj o nadstavenom čase.
     
    89
    Sevilla dala gól!
    Krátko pred koncom zápasu sa podarilo domácim streliť gól a dostávajú sa tak do vedenia 3:2! Obrana hostí si teraz nedala pozor pri bránení a pod tlakom sa dopustila chyby, keď nechala Bacca aby skvelým pohybom a prihrávkou našiel za obranou hostí úplne voľného IAGO ASPAS, ktorý sa vyhol ofsajdovej pasci a pohodlne krásnou prízemnou strelou poslal loptu do brány hostí – 3:2!
    ASPAS - 3:2
     
    87
    Domáci celok sa opäť dostáva ku lopte a začína dostávať hostí pod tlak pred ich 16-tkou.
     
    86
    Rohový kop domácich napokon zahrával Carriço, loptu však poslal len rovno do rukavíc brankára hostí Paua.
     
    85
    V pokutovom území hostí sa dostal ku lopte Suaréz, ale loptu pred ním tečoval na rohový kop obranca hostí!
     
    84
    Domáci tím sa opäť dostal na dostrel brány hostí, pokus Iborru však skončil len vysoko nad bránou hostí, brankár Pau tak zasahovať nemusel.
     
    83
    Tempo hry teraz trocha opadlo, častejšie sa aj prerušovala hra pre nedovolené zákroky.
     
    82
    Ku lopte sa teraz dostal domáci Suaréz, ale jeho slabý pokus na bránu hostí nebol žiadnym problémom pre brankára hostí Paua. Ten sa s rozohrávkou lopty moc neponáhľa.
     
    81
    Žltú kartu dostáva Bacca (FC Sevilla).
     
    80
    Domáci boli to týchto chvíľach oveľa lepším tímom, ale hosťom sa podarilo vyrovnať a dať tak nudnejšej hre ešte náboj. Do konca zápasu už moc času neostáva.
     
    79
    Striedanie v tíme FC Sevilla: z ihriska odchádza Banega, prichádza Bacca.
     
    78
    Striedanie v tíme FC Sevilla: z ihriska odchádza Vitolo, prichádza Suárez.
     
    77
    Espanyol Barcelona dala gól!
    V 77.minúte sa futbalistom hosťujúceho celku podarilo vyrovnať na 2:2 a začíname tak v zápase opäť odznova! Hostia sa dostali do rýchleho brejku, López sa s loptou dostal až do pokutového územia domáceho tímu, loptu poslal na úplne voľného VÍCTOR SÁNCHEZ, ktorý sa ju snažil psoalť Lopézovi naspäť, loptu však napálil do domáceho obrancu, od ktorého sa lopta odrazila späť ku kapitánovi hostí a ten krásno strelou do horného rohu brány vyrovnáva na 2:2!

    Miroslav Revaj

    Góly: 26. Figueiras, 35. Vitolo, 89. Aspas – 15. Stuani (pen.), 77. Víctor Sánchez

    Karty:   11. Aleix Vidal (SEV), 14. Beto (SEV), 37. Vitolo (SEV), 44. Arribas (SEV), 56. Figueiras (SEV), 66. Banega (SEV), 81. Bacca (SEV) – 13. Cañas (ESB), 21. Víctor Sánchez (ESB)   40. Casilla (ESB)


    FC Sevilla: Beto (46. S. Rico) – F. Navarro, Kolodziejczak, Arribas, Figueiras – Carriço, Iborra – Vitolo (78. Den. Suárez), Banega (79. Bacca), Vidal – Aspas
    Náhradníci: Rico – Coke, Suárez, Deulofeu, Mbia, Bacca, Muñoz Muñoz

    RCD Espanyol Barcelona: Casilla (41. Pau) – J. López, Colotto, H. Moreno (34. Álvaro González), Fuentes – Cañas, V. Sánchez, Montañés (46. S. García) – Abraham González, Sevilla (41. Pau), Stuani
    Náhradníci: Pau – Mattioni, Víctor Álvarez, Álvaro, Lucas, Sergio García, Caicedo

    Rozhodca: José González – José Sánchez, Ignacio Rubio – Pedro Muñoz

    Diváci: 27 955