Levante – Bilbao 0:2 (kon.) | Almería – Getafe 1:0 (kon.) | Sevilla – Espanyol 3:2 (kon.)
Barcelona – Villarreal 3:2 (kon.)
koniec
FC Sevilla
3:2 (2:1)
RCD Espanyol Barcelona
Nedeľa 01.02.2015, 19:00 • Ramón Sánchez Pizjuán, Seville, Andalusia • Španielska LaLiga
Predzápasové kurzy
     
    89
    Sevilla dala gól!
    Krátko pred koncom zápasu sa podarilo domácim streliť gól a dostávajú sa tak do vedenia 3:2! Obrana hostí si teraz nedala pozor pri bránení a pod tlakom sa dopustila chyby, keď nechala Bacca aby skvelým pohybom a prihrávkou našiel za obranou hostí úplne voľného IAGO ASPAS, ktorý sa vyhol ofsajdovej pasci a pohodlne krásnou prízemnou strelou poslal loptu do brány hostí – 3:2!
    ASPAS - 3:2
     
    77
    Espanyol Barcelona dala gól!
    V 77.minúte sa futbalistom hosťujúceho celku podarilo vyrovnať na 2:2 a začíname tak v zápase opäť odznova! Hostia sa dostali do rýchleho brejku, López sa s loptou dostal až do pokutového územia domáceho tímu, loptu poslal na úplne voľného VÍCTOR SÁNCHEZ, ktorý sa ju snažil psoalť Lopézovi naspäť, loptu však napálil do domáceho obrancu, od ktorého sa lopta odrazila späť ku kapitánovi hostí a ten krásno strelou do horného rohu brány vyrovnáva na 2:2!
    VITOLO - 2:1
     
    35
    Sevilla dala gól!
    Netrvalo dlho, domáci v krátkosti pridávajú svoj druhý gól v zápase a otáčajú tak vývoj stretnutia na 2:1! Obrana hostí teraz vážne chybovala a loptu zbytočne stratila, tá sa dsotala na pravú stranu ku Vidalovi, ktorý presnou prihrávkou pred prázdnu bránu hostí našiel VITOLO a ten pohodlne upratal loptu do brány hostí!
    FIGUEIRAS - 1:1
     
    26
    Sevilla dala gól!
    Domácim futbalistom sa z veľkého tlaku napokon podarilo rovnať na 1:1 a v 26.minúte tak začíname odznova! Diváci na štadióne sa teraz všetci do jedného zvihli zo sedačiek a vychutnali si naozaj nádherný gól domáceho DIOGO FIGUEIRAS , ktorý z veľkej vzdialenosti poslal loptu nechytateľne do horného rohu brány hostí!
    STUANI - 0:1
     
    15
    Espanyol Barcelona dala gól!
    K veľkej zodpovednosti sa za hostí postavil CRISTHIAN STUANI a poslal loptu ku pravej tyčke! Brankár domácich Beto smer strely síce uhádol, ale bol na ňu prikrátky!

    Miroslav Revaj

    Góly: 26. Figueiras, 35. Vitolo, 89. Aspas – 15. Stuani (pen.), 77. Víctor Sánchez

    Karty:   11. Aleix Vidal (SEV), 14. Beto (SEV), 37. Vitolo (SEV), 44. Arribas (SEV), 56. Figueiras (SEV), 66. Banega (SEV), 81. Bacca (SEV) – 13. Cañas (ESB), 21. Víctor Sánchez (ESB)   40. Casilla (ESB)


    FC Sevilla: Beto (46. S. Rico) – F. Navarro, Kolodziejczak, Arribas, Figueiras – Carriço, Iborra – Vitolo (78. Den. Suárez), Banega (79. Bacca), Vidal – Aspas
    Náhradníci: Rico – Coke, Suárez, Deulofeu, Mbia, Bacca, Muñoz Muñoz

    RCD Espanyol Barcelona: Casilla (41. Pau) – J. López, Colotto, H. Moreno (34. Álvaro González), Fuentes – Cañas, V. Sánchez, Montañés (46. S. García) – Abraham González, Sevilla (41. Pau), Stuani
    Náhradníci: Pau – Mattioni, Víctor Álvarez, Álvaro, Lucas, Sergio García, Caicedo

    Rozhodca: José González – José Sánchez, Ignacio Rubio – Pedro Muñoz

    Diváci: 27 955