Sassuolo – Inter 3:1 (kon.) | Udinese – Juventus 0:0 (kon.) | Cesena – Lazio 2:1 (kon.)
Chievo – Neapol 1:2 (kon.) | Bergamo – Cagliari 2:1 (kon.) | Palermo – Hellas Verona 2:1 (kon.)
Turín – Sampdoria 5:1 (kon.) | AC Miláno – Parma 3:1 (kon.)
koniec
Udinese Calcio
0:0 (0:0)
Juventus Turín
Nedeľa 01.02.2015, 15:00 • Stadio Communale Friuli • Talianska Seria A
Predzápasové kurzy
     
    Je dobojované, ani z poslednej akcie gól nepadol a tak si tímy body podelia. Tímy nenastavili od samého začiatku bohvieaké tempo, celý duel sa hral skôr v tréningovom tempe. Juventus aj po dnešnom zápase zostane na špici tabuľky, Udinese si polepší o jedno miesto.

    Odomňa je to všetko, ďakujem Vám za pozornosť a prajem Vám pekný zvyšok dňa. (16:51:36)
     
    90+3
    Koniec zápasu.
     
    90+3
    Za faul na Padoina ešte uvidí Théréau žltú kartu. Juventus získava priamy kop a to už bude definitívne posledná akcia zápas.
     
    90+2
    Hostia sa oslobodili, no dopredu sa už príliš netlačia, skúsili to nakopávanou loptou, no neúspešne.
     
    90+2
    V posledných minútach sa do útoku pustili domáci hráči, zásluhou Di Nataleho získali rohový kop. Bude sa jednať o jednu z posledných akcii dnešného zápasu.
     
    90+1
    To bude napokon trvať ešte 3 minúty.
     
    90
    Beží nám posledná minúta riadnej hracej doby, gól sme stále nevideli a nevyzerá to tak, že by sa to malo zmeniť. Uvidíme, čo nám prinesie nadstavenie.
     
    89
    Na kopačkách si loptu aj naďalej držia hráči Juventusu Turín, nachádzajú sa s ňou však ďaleko od brány, Udinese teraz poriadne betónuje, súpera do zakončenia nepúšťa.
     
    88
    Juventus ešte získal rohový kop, po ktorom hlavou zakončoval Chiellini, ten okrem lopty trafil aj hlavu Heurtauxa. Obaja si bolestivo šúchajú hlavy, no nebude to vážne.
     
    87
    Ponúknutú príležitosť domáci tím nevyužil, naopak rodiacu sa kontru za cenu žltej karty zastavil Di Natale. Kvôli tomuto trestu navyše nebude môcť nastúpiť v ďalšom zápase.
     
    86
    Šancu na útok ešte získava Udinese, Piris to cez stred ihriska skúšal individuálne, Pogba ho poslal k zemi a daroval tak súperovi priamy kop.
     
    85
    Čo práve zahodil Tévez to snáď nieje ani len možné! Po prihrávke z ľavej strany mu loptu doslova naservíroval Pogba, Tévez nikým nebránený z ideálnej pozície netrafil bránu!
     
    84
    Po priamom kope sa aj s dávkou šťastia lopta odrazila k Brunovi Fernandesovi, ten síce zakončoval z dobrej pozície, no krkolomne a tak bránu prestrelil.
     
    83
    Po dlhej dobe do útoku zavelil Allan, toho už čisto nedokázal zastaviť Lichtsteiner, ten si pomohol faulom, za ktorý vidí aj žltú kartu.
     
    82
    Opatrná hra oboch tímov pokračuje aj v poslednej desaťminútovke tohto polčasu. Dnešnému zápasu zrejme bude najviac svedčať bezgólová remíza.
     
    81
    Z toho nič nebolo, aj napriek tomu sa hostia zdržujú na súperovej polovici stále však tomu chýba strela na bránu.
     
    80
    Na ľavom krídle sa snažil uvoľniť Tévez, zoskupila sa pri ňom hneď trojica brániacich hráčov, argentínsky zakončovateľ tak vybojoval aspoň roh.
     
    79
    Nedovoleným zákrokom sa v útoku negatívne prezentoval Padoin, odniesol si to Heurtaux, domáci hráč sa s rozohrávkou vôbec neponáhľa.

    Andrej Marienka

    Góly:

    Karty:   87. Natale (UDI), 90+3. Théréau (UDI) – 83. Lichtsteiner (JUV)


    Udinese Calcio: Karnezis – Piris, Danilo, Heurtaux – Gabriel Silva, Bruno Fernandes, Guilherme, Allan, Widmer – Di Natale, Théréau
    Náhradníci: Meret, Scuffet – Bubnjić, Hallberg, Jádson, Pasquale, Faraoni, Aguirre

    Juventus Turín: Buffon – Chiellini, Bonucci, Cáceres – Evra, Pogba, Pirlo, Pereyra, Lichtsteiner – Tévez, Llorente
    Náhradníci: Storari, Rubinho – Ogbonna, Pepe, Álvaro Morata, Coman, Barzagli, De Ceglie, Padoin

    Rozhodca: Gervasoni – Stefani, Barbirati