Chabarovsk – Kazaň 1:8 (kon.) | Vladivostok – Jekaterinburg 1:4 (kon.) | Novokuzneck – Metallurg Magnitogorsk 2:1 (po pr.)
Barys – Omsk 1:3 (kon.) | CSKA Moskva – Ufa 7:0 (kon.) | Novgorod – Čerepovec 2:4 (kon.)
Viťaz – Jaroslavľ 4:3 (po pr.) | Riga – Dinamo Minsk 4:1 (kon.)
koniec
HC Torpedo Nižnij Novgorod
2:4 (1:1, 1:1, 0:2)
Severstaľ Čerepovec
Piatok 14.11.2014, 17:00 • Nagorny concert and entertainment complex, Nižnij Novgorod • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:00.
     
    Srdečne Vás vítam pri ďalšom zápase Kontinentálnej hokejovej ligy, v ktorom sa od 17:00 proti sebe postavia tímy HC Torpedo Nižnij Novgorod a Severstal Čerepovec.

    Torpedo Nižnij Novgorod sa po 27 odohraných ligových zápasoch nachádza na priebežnej piatej priečke západnej konferencie so ziskom 44 bodov a gólovým skóre 72:63 za 14 výhier (3 po s.n.) a 13 prehier (2 po s.n. a 3 pp.). Pred Torpedom momentálne sídli moskovské Dynamo s náskokom dvanástich bodov a za Torpedom Dinamo Minsk so stratou jedného bodu.

    Hosťujúci celok Severstal Čerepovec je na tom oveľa horšie ako jeho dnešný súper. Hráči tohto celku sídlia po 26 odohraných ligových zápasoch na priebežnej dvanástej priečke so ziskom 34 bodov a gólovým skóre 71:73 za 12 výhier (5 po s.n.) a 14 prehier (1 pp. a 2 po s.n.). Pred Severstalom momentálne sídli bratislavský Slovan s rovnakým počtom bodov, no o niečo lepším skóre a za Severstalom sídlo tím HK Soči so stratou šiestich bodov.

    Podarí sa favorizovanému Torpedu v tomto zápase vyhrať alebo práve hosťujúci Severstal zaberie na plné obrátky?
     
    Úvodné zostavy:

    HC Torpedo Nižnij Novgorod: Kasutin (Jachin) – Hietanen, Chomickij, Blažijevskij, Malevič, Bernackij, Grigorjev, Osipov – Wolski, Salminen, Immonen – Galuzin, Krasnoslobodcev, Kuľomin – Filatov, Drugov, Nokelainen – Iljin, Dm. Kazionov, De. Kazionov – Potapov

    Severstal Čerepovec: Štěpánek (Smirjagin) – Šefer, Arzamascev, Urbom, Pyett, Stasenko, Šinin, Lukin, Antropov – Trubačjov, Stoľarov, Bučnevič – Kagarlickij, Ullström, Černov – Berdnikov, Nikoncev, Monachov – Kupcov, Kovyršin, Dedunov

    Rozhodca: Alexej Belov, Ildar Safiullov – Alexej Maitak, Jevgenij Pronskich.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    00:08
    V úvode prvej tretiny sa k puku dostali hráči domáceho Torpeda, ktorí sa okamžite snažili zaútočiť, no previnili sa postavením mimo hry.
     
    00:48
    Hosťujúci Pyett sa dostal do zakončenia pred gólmanom Kasutinom, no napokon bol faulovaný, a tak to hostia skúšajú v šestici.
     
    01:27
    Avízované vylúčenie sa stáva skutočnosťou. Domáci Immonen sa previnil hákovaním, po ktorom obdržal dvojminútový trest.
     
    01:55
    Hráči Severstalu sa s pukom usadili pred bránou gólmana Kasutina, no zatiaľ ho nedokážu prekonať. Prihrávky sú veľmi dobré, no chýba streľba.
     
    02:24
    Z hranice pravého kruhu tentokrát tvrdo pálil Urbom, no jeho delovka skončila len tesne vedľa domácej svätyne.
     
    02:50
    Spoza kruhov nekompromisne pálil hosťujúci Šinin, no jeho delovka skončila len v lapačke gólmana Kasutina, ktorý puk následne rozohral.
     
    03:28
    Domáci hokejisti sa dokázali ubrániť a už hrajú v plnom počte. Hostia sú však stále pri puku a snažia sa takticky zaútočiť.
     
    03:58
    Torpedo si tentokrát nerozumelo v rozohrávke a previnilo sa len zakázaným uvoľnením.
     
    04:16
    Domáci hokejisti na čele s Krasnoslobodcevom sa natlačili pred bránu gólmana Štěpánka, no napokon nedokázali prekonať jeho dobre osadené betóny.
     
    04:27
    Nokelainen sa skvele uvoľnil na ľavom krídle, následne si nakorčuľoval pred gólmana Štěpánka, no z tesnej blízkosti ho nedokázal prekonať.
     
    04:42
    Severstal Čerepovec dal gól!
    V jednoduchosti je krása! Hráči hosťujúceho Severstalu sa dostali do rýchleho prečíslenia dvoch na jedného a skórujú! Po skvelej prihrávke z pravej strany od Kagarlickeho sa k zakončeniu dostal PAVEL ČERNOV, ktorý nedal gólmanovi Kasutinovi žiadnu šancu. Asistenciu si pripisuje Dmitrij Kagarlickij.
    ČERNOV - 0:1
     
    05:13
    Domáci si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za nebezpečnú hru so zdvihnutou hokejkou odchádza sadnúť Arzamascev.
     
    05:58
    Hráči Severstalu sa v týchto chvíľach bránia naozaj veľmi dobre. Domáci sa snažia dostať do útoku, no veľmi sa im v tom zatiaľ nedarí.
     
    06:31
    Spoza kruhov nekompromisne pálil domáci Malevič, jeho tvrdá strela bola síce tečovaná, no aktívny Krasnoslobodcev ju nedokázal stečovať za chrbát gólmana Štěpánka.
     
    07:11
    Hokejisti Severstalu hrajú už v plnom počte a dokázali sa teda bez problémov ubrániť vo svojom oslabení.
     
    07:49
    Grigorjev nekompromisne pálil spoza kruhov, no gólman Štěpánek puk videl a bez problémov ho vyrazil na zadný mantinel.
     
    08:39
    Bučnevič sa rýchlo presúval po pravom krídle, no napokon svojou nepresnou prihrávkou našiel len domácich obrancov.
     
    09:16
    Puk sa v týchto chvíľach presúva zo strany na stranu a ani jeden z tímov sa nevie dostať k zakončeniu. Mierne aktívnejší sú však domáci hokejisti.
     
    09:42
    Domáci Filatov sa natlačil pred gólmana Štěpánka a bekhendovo zakončoval, no napokon nebol úspešný.
     
    10:21
    Hosťujúci Berdnikov sa dostal spolu s Monachovom do prečíslenia dvoch na jedného, no napokon prvý menovaný z ľavej strany neprekonal gólmana Kasutina, ktorý dobre zakročil svojou výstrojou.
     
    10:29
    Presilová hra pre hostí. Hosťujúci Berdnikov obdržal dve minúty za nebezpečnú hru so zdvihnutou hokejkou.
     
    11:08
    Po komerčnej prestávke sú opäť mierne aktívnejší hráči domáceho Torpeda, no tým sa zatiaľ nedarí ofenzívne presadiť.
     
    12:26
    Domáci stále bojujú v útočnom pásme o puk, no zatiaľ sa im nedarí skórovať. Domáci Hietanen tentokrát pálil z pravej strany, no minul priestor hosťujúcej brány.
     
    13:15
    Puk sa momentálne nachádza v strednom pásme, kde sa oba tímy snažia niečo vymyslieť. Pri puku sú však stále domáci. Hostia vyčkávajú na chybu svojich súperov.
     
    13:49
    Torpedo pridáva na ofenzívnej aktivite a snaží sa vyrovnať, no nedarí sa mu. Po peknej prihrávke od Salminena tentokrát zakončoval Immonen, no neprekonal Štěpánkove pozorné betóny.
     
    14:24
    Hosťujúci Kagarlickij sa s pukom uvoľnil na pravej strane, no napokon už zakončovať nedokázal. Pozorný Bernackij ho od puku odstavil.
     
    14:27
    Kuľomin sa po nie veľmi presnej prihrávke dostal k puku na ľavej strane, no napokon nedokázal prekonať pozorného gólmana Štěpánka.
     
    14:59
    Krasnoslobodcev nahodil puk na zadný mantinel, no tam sa k nemu dostali len hosťujúci obrancovia, ktorí upokojujú tempo hry.
     
    15:16
    Torpedo sa s pukom usadilo v útočnom pásme, kde sa snaží kombinovať, no hostia sú v strehu a sympaticky forčekujú.
     
    16:05
    Severstal zachytil puk za vlastnou bránou a snaží sa zaútočiť. Zatiaľ sa mu však v tom veľmi nedarí.
     
    16:38
    Na rad prichádza ďalšie vylúčenie. Tentokrát sa hákovaním previnil hosťujúci kapitán Andrej Šefer.
     
    17:20
    Z hranice pravého kruhu nekompromisne pálil domáci Salminen, no gólman Štěpánek aj tentokrát skvele zasiahol svojou vyrážačkou.
     
    17:50
    Blažijevskij nahodil puk na zadný mantinel, následne sa k zakončeniu pred gólmanom hostí dostal Immonen, no jeho delovka skončila len tesne vedľa brány hostí.
     
    18:24
    Torpédo Novgorod dal gól!
    Domáci hokejisti sa v závere presilovej hry dokázali gólovo presadiť a vyrovnávajú! Po skvelej prihrávke od Wolskeho z rohu klziska na pravej strane sa pred bránou gólmana Štěpánka ocitol osamotený JARKKO IMMONEN, ktorý svojim bekhendovým zakončením prekonal svätyňu Severstalu. Asistenciu si pripisuje Wojtek Wolski.
    IMMONEN - 1:1
     
    18:59
    Domáci hokejisti sú po svojom prvom góle v dnešnom zápase poriadne nabudení a snažia sa opäť útočiť.
     
    19:21
    Hostia sa nikam neponáhľajú a kombinujú vo vlastnej obrannej tretine. Domáci intenzívne forčekujú.
     
    19:54
    Domáci Potapov sa dostal do fantastickej gólovej šance pred gólmanom Štěpánkom, keď pálil po prihrávke od Denisa Kazionova, no napokon nedokázal prekonať jeho dobre osadené betóny!
     
    19:54
    Po tejto akcii obdržal hosťujúci Kagarlickij dve minúty za hákovanie.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    V prvej dvadsaťminútovke tohto zápasu sme mohli vidieť naozaj veľmi vyrovnaný hokej na oboch stranách. V úvode boli síce aktívnejší hráči domáceho Torpeda, no hosťujúci Severstal zabral na plné obrátky a viedol už v 5. minúte po góle Černova, ktorý sa presadil z protiútoku. Následne domáci hokejisti zabrali na plné obrátky a v presilovej hre počas 19. minúty dokázali zásluhou Immonena vyrovnať.

    V úvode druhej tretiny uvidíme presilovú hru domácich, ktorá bude trvať takmer dve minúty. Podarí sa domácim dostať do vedenia?
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    20:08
    V úvode druhej tretiny sú aktívnejší hráči domáceho Severstalu, ktorí sa snažia dostať pred gólmana Štěpánka.
     
    20:53
    Torpédo Novgorod dal gól!
    Domáci hokejisti sa počas presilovej hry dostávajú do vedenia! Po tvrdej strele spoza kruhov od Hietanena sa puk odrazil od zadného mantinelu na pravú stranu, kde sa k nemu dostal SAKARI SALMINEN a ten peknou bekhendovou strelou dokázal nájsť medzeru pod Štěpánkovým ramenom. Asistencie si pripisujú hráči Juuso Hietanen a Wojtek Wolski.
    SALMINEN - 2:1
     
    21:16
    Hostia sa ani po druhom inkasovanom góle nevzdávajú a momentálne tvrdo bojujú o puk v strednom pásme.
     
    21:46
    Drugov sa uvoľnil na hranici pravého kruhu, no jeho projektil napokon minul priestor hosťujúcej brány.
     
    22:08
    Na druhej strane si dobrý zákrok pripísal gólman Kasutin, ktorý sa hodil po strele aktívneho Ullströma a puk vyrazil na zadný mantinel.
     
    22:50
    Severstal má puk vo svojej moci v útočnom pásme, kde sa snaží niečo zaujímavé vymyslieť, zatiaľ sa mu však v tom veľmi nedarí.
     
    22:57
    Presilová hra pre hostí. Bernackij si odpyká dvojminútový trest za držanie protihráča.
     
    23:48
    Šefer pálil spoza kruhov, no jeho delovka napokon skončila len v moci gólmana Kasutina, ktorý puk zachytil vo svojej výstroji.
     
    24:15
    Spoza ľavého kruhu to opäť skúšal Šefer, no napokon trafil len korčule jedného z pozorných domácich obrancov.
     
    24:54
    Na rad prichádza ďalšia presilová hra pre hostí. Domáci Denis Kazionov obdržal dve plus dve minúty za nebezpečnú hru so zdvihnutou hokejkou.
     
    25:19
    Severstal má síce puk vo svojej moci, no zatiaľ sa mu v tejto početnej výhode o jedného muža nedarí usadiť v útočnom pásme.
     
    25:45
    Domáci Galuzin vybojoval puk v strednom pásme, následne ho podržal pri zadnom mantineli za bránou gólmana Štěpánka, kde získal cenné sekundy.
     
    26:12
    Arzamascev nekompromisne vystrelil spoza kruhov, no jeho delovka bola napokon neúspešná.
     
    26:49
    Bučnevič nekompromisne strieľal z ľavej strany, no gólman Kasutin bol v strehu a puk bez problémov zachytil vo svojej lapačke.
     
    27:18
    Trubačjov sa dostal k puku na ľavej strane, následne peknou krížnou prihrávkou hľadal Stoľarova, no nepodarilo sa mu to. Domáci sa opäť oslobodili.
     
    27:49
    Tentokrát hosťujúci Šefer nahadzoval puk na bránu gólmana Kasutina, no tam si gólman domáceho celku počínal dobre a prerušil hru.
     
    27:58
    Severstal Čerepovec dal gól!
    Hostia sa dokázali v presilovej hre presadiť a vyrovnávajú gólový účet tohto stretnutia! Po skvelej prihrávke z pravej strany od Trubačjova sa k puku na hranici pravého kruhu dostal hosťujúci kapitán ANDREJ ŠEFER, ktorý svojou peknou strelou švihom prekvapil gólmana Kasutina. Asistenciu si pripisuje Jurij Trubačjov.
    ŠEFER - 2:2
     
    28:36
    Presilová hra pre domáci tím. Hosťujúci Urbom obdržal dve minúty za hákovanie.
     
    29:14
    Blažijevskij sa dostal do zakončenia spoza pravého kruhu, no jeho delovka napokon skončila len tesne nad bránou hostí.
     
    29:58
    Galuzin preveril gólmana Štěpánka dobrou strelou z centrálnej časti, no ochranca hosťujúcej svätyne bol pripravený a dobre zakročil svojimi betónmi.
     
    30:30
    Domáci hokejisti napokon svoju presilovú hru nedokázalin využiť a hostia hrajú už v plnom počte. Torpedo je však stále mierne aktívnejšie.
     
    30:58
    Domáci majú puk na svojich hokejkách za vlastnou bránou a snažia sa zaútočiť, zatiaľ sa im však v tom veľmi nedarí.
     
    31:28
    Filatov sa s pukom natlačil pred gólmana Štěpánka a snažil sa niečo zaujímavé vymyslieť, no nepodarilo sa mu to.
     
    31:51
    Urbom sa rýchlo presúval po ľavom krídle, následne narazil na pozorného domáceho obrancu Grigorjeva, ktorý ho od puku odstavil.
     
    32:17
    Berdnikov hľadal pred bránou domáceho celku jedného zo svojich spoluhráčov, no napokon sa mu to nepodarilo. Pri puku sa ako prvý ocitol obranca Chomickij.
     
    32:46
    Šefer to opäť skúšal spoza ľavého kruhu, no jeho projektil skončil len za bránou gólmana Kasutina, ktorý následne puk rozohral.
     
    33:13
    Galuzin je dnes naozaj veľmi aktívny, čo potvrdil aj tentokrát, keď pálil z hranice pravého kruhu, jeho projektil však skončil len na Štěpánkových betónoch.
     
    33:56
    Po krátkej komerčnej prestávke sme späť v zápase. Puk je momentálne na hokejkách domáceho Torpeda, ktoré sa snaží usadiť v útočnej tretine, no zatiaľ neúspešne.
     
    34:21
    Spoza pravého kruhu tentokrát nekompromisne zakončoval Osipov, no ani jeho projektil neprekvapil pozorného gólmana Štěpánka.
     
    34:49
    Domáci celok si tentokrát nerozumel pri prechode do útočného pásma a napokon sa pískalo postavenie mimo hry.
     
    35:17
    Šinin sa dostal k zakončeniu na ľavej strane, no gólman Kasutin bol v strehu a puk zachytil medzi svojimi betónmi.
     
    36:23
    Hostia si zahrajú v početnej výhode. Domáca lavička obdržala dvojminútový trest za príliš veľa hráčov na ľadovej ploche, ktorý si odchádza odpykať Salminen.
     
    36:55
    Domáci Wolski sa v oslabení dostal do skvelej gólovej šance, no napokon z hranice pravého kruhu nedokázal prekonať pozorného gólmana Štěpánka.
     
    37:24
    Hostia sa s pukom usadili v útočnom pásme a snažia sa skórovať, no domáca defenzíva je zatiaľ pozorná.
     
    37:58
    Arzamascev nekompromisne pálil spoza kruhov, no jeho delovka smerovala len tesne vedľa domácej svätyne.
     
    38:28
    Domáci hokejisti sa dokázali v početnej nevýhode ubrániť a už hrajú v plnom počte. Následne sa snažia zaútočiť.
     
    38:45
    Salminen sa po návrate z trestnej lavičky dostal do skvelej gólovej šance v samostatnom úniku, no napokon nedokázal prekonať skvelý reflex a Štěpánkovu lapačku.
     
    39:24
    Hosťujúci Stoľarov sa dostal do skvelej gólovej šance na ľavom kruhu, no napokon trafil len konštrukciu domácej brány!
     
    39:50
    V záverečných sekundách sa spoza kruhov snažil páliť Arzamascev, no jeho projektil napokon minul priestor domácej brány.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    Druhá dvadsaťminútovka tohto stretnutia bola opäť poriadne vyrovnaná. Najskôr sa domáci hneď v 21. minúte počas presilovej hry dostali do vedenia 2:1 zásluhou Salminena, no hostia nenechali na seba dlho čakať a v 28. minúte počas presilovej hry dokázali udrieť opäť a zásluhou kapitána Šefera vyrovnali na 2:2.

    Podarí sa jednému z tímov získať tri body v záverečnej tretine alebo dnes uvidíme aj predĺženie?
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:28
    Po samostatnom úniku Bučneviča sme videli seknutie v znení Chomickeho a uvidíme trestné strieľanie v podaní Bučneviča!
     
    40:28
    Severstal Čerepovec dal gól!
    Hostia sa dostávajú do vedenia po poskytnutej výhode pri trestnom strieľaní! PAVEL BUČNEVIČ sa pustil zo stredového kruhu s rozumom a napokon peknou strelou švihom prekonal gólmana Kasutina.
    BUČNEVIČ - 2:3
     
    40:56
    Domáci tréner si vyžiadal oddychový čas!
     
    41:16
    Domáci sú po inkasovanom góle poriadne otrasení a o puk bojujú len v strednom pásme, kde však dominujú hostia.
     
    41:49
    Opäť sa bude vylučovať. Hosťujúci Trubačjov sa previnil jasným podrazením, po ktorom obdržal dve minúty.
     
    42:08
    Chomickij sa dostal do zakončenia spoza kruhov a snažil sa gólovo zmazať svoju chybu, po ktorej nasledovalo trestné strieľanie. Napokon sa mu to však nepodarilo.
     
    42:52
    Domáci hokejisti intenzívne kombinujú v útočnom pásme, kde sa im zatiaľ nedarí nájsť recept na pozornú defenzívu hostí.
     
    43:27
    Wolski pálil z pravej strany, no gólman Štěpánek zasahovať nemusel. Po krátkej chvíli sa k puku dostal hosťujúci Černov, ktorý puk vyhodil cez všetk čiary.
     
    43:55
    Severstal Čerepovec sa napokon dokázal ubrániť a už hrá v plnom počte. Pri puku sú však stále domáci hokejisti.
     
    44:26
    Hosťujúci Berdnikov nahodil puk na domácu bránu, kde stál pozorný gólman Kasutin a ten prerušil hru.
     
    44:58
    Chomickij nahodil puk na zadný mantinel, no tam sa k nemu dostali len obrancovia Severstalu, ktorí upokojujú tempo hry.
     
    45:40
    Domáci hokejisti sa pomaly, ale isto snažia pretlačiť cez stredné pásmo a zaútočiť, no zatiaľ sa im v tom veľmi nedarí. Hostia intenzívne forčekujú.
     
    46:11
    Monachov zachytil puk na útočnej modrej čiare, nakorčuľoval si na pravé krídlo, no následne proti domácemu Hietanenovi o puk prišiel.
     
    47:08
    Severstal sa s pukom opäť dostal do útočného pásma, kde sa snaží kombinovať, no v týchto chvíľach dbajú oba tímy na zabezpečenú defenzívu.
     
    47:50
    Hostia majú puk vo svojej moci pred vlastnou bránou a snažia sa zaútočiť, no domáci hokejisti intenzívne forčekujú.
     
    48:34
    Severstal Čerepovec dal gól!
    Domáci hokejisti poriadne poľavili v defenzíve a nechali svojich súperov až príliš kombinovať a napokon inkasujú! Po nahodení puku pred domácu bránu sa najlepšie zorientoval DMITRIJ KAGARLICKIJ, ktorý posiela hostí do dvojgólového vedenia!
     
    48:34
    Do domácej brány nastupuje gólman Jachin!
    KAGARLICKIJ - 2:4
     
    49:16
    Domáci hokejisti sú poriadne otrasení po štvrtom góle hostí v ich sieti a snažia sa ešte niečo vymyslieť. Zatiaľ sa im však nedarí prejsť cez pozornú defenzívu hostí.
     
    49:55
    Aj v týchto chvíľach sú aktívnejší hráči hosťujúceho celku. Spoza kruhov tentokrát pálil Stoľarov, následne sa k zakončeniu dostal Šefer, no nedokázal trafiť odkrytú Jachinovu bránu.
     
    50:38
    Na druhej strane sa do dobrej šance dostal Salminen, no gólman Štěpánek skvele zakročil svojimi betónmi, ktorými zblokoval puk do bezpečia.
     
    51:27
    Domáci ofenzívny tlak pokračuje. Z tesnej blízkosti tentokrát pálil Immonen, no gólman Štěpánek opäť skvele zakročil svojou lapačkou.
     
    51:57
    Bučnevič sa osamotený predral až pred gólmana Jachina, no jeho prízemné zakončenie napokon minulo priestor domácej svätyne.
     
    52:21
    Na pravom krídle to tentokrát skúšal aj Trubačjov, no domáci gólman Hietanen ho od puku s prehľadom odstavil.
     
    52:42
    Na druhej strane sa do zakončenia dostal aktívny Kupcov, no jeho projektil smeroval len do Jachinovej lapačky.
     
    52:48
    Čiarový rozhodcovia museli oddeľovať potýčku. Grigorjev a Urbom sa pustili do seba a obdržali po dve minúty za hrubosť.
     
    52:48
    Hosťujúci tréner si vyžiadal oddychový čas!
     
    53:13
    Tréner Severstalu naordinoval svojim zverencom taktiku príkladnej obrany, ktorá im v hre štyroch na štyroch zatiaľ vychádza.
     
    53:58
    Hostia sa zatiaľ bez väčších problémov bránia aj vo štvorici. Berdnikov sa tentokrát snažil zaútočiť po pravom krídle, no neuspel.
     
    54:46
    Spoza kruhov nekompromisne pálil Lukin, no gólman Jachin na nepresné zakončenie reagovať nemusel.
     
    55:11
    Berdnikov sa po skvelej prihrávke spoza brány od Nikonceva dostal do zakončenia, no nedokázal prekonať pozorné betóny gólmana Jachina.
     
    55:58
    Černov preveril pozornosť domáceho gólmana z veľkej vzdialenosti, no ochranca svätyne Jachin nemal s týmto pukom žiaden problém.
     
    56:38
    Hostia majú puk vo svojej moci a bez problémov udržujú výsledok vo svojom prospechu.
     
    57:34
    Šefer pálil spoza kruhov, no jeho delovka napokon skončila len tesne vedľa hosťujúcej brány.
     
    58:21
    Dmitrij Kazionov pálil spoza ľavého kruhu a jeho projektil napokon skončil zblokovaný len tesne vedľa Štěpánkovej svätyne.
     
    58:58
    Z ľavej strany tentokrát nekompromisne pálil Šinin, no jeho projektil skončil len tesne vedľa brány.
     
    59:22
    Hosťujúci gólman Štěpánek bude musieť byť v poslednej minúte zápasu vystriedaný gólmanom Smirjaginom! Obdržal faul kolenom do hlavy od jedného z domácich útočiacich hráčov.
     
    59:22
    Domáci Wolski obdržal za tento faul dve minúty kvalifikované ako nedovolené bránenie.
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    Je dobojované!
    Tretiu dvadsaťminútovku zvládli oveľa lepšie hráči hosťujúceho Severstal Čerepovec, ktorí sa zásluhou úspešného trestného strieľania v 41. minúte (Bučnevič) a gólom v 49. minúte z hokejky Kagarlickeho dostali do dvojgólového vedenia, ktoré si následne aj udržali.

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch zo zápasov KHL.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (19:19:41)

    Góly a asistencie: 19. Immonen (Wolski), 21. Salminen (Hietanen, Wolski) – 5. Černov (Kagarlickij), 28. Šefer (Trubačjov), 41. Bučnevič (t.s.), 49. Kagarlickij


    HC Torpedo Nižnij Novgorod: Kasutin (49. Jachin) – Hietanen, Chomickij, Blažijevskij, Malevič, Bernackij, Grigorjev, Osipov – Wolski, Salminen, Immonen – Galuzin, Krasnoslobodcev, Kuľomin – Filatov, Drugov, Nokelainen – Iljin, Dm. Kazionov, De. Kazionov – Potapov
    Severstaľ Čerepovec: Štěpánek (60. Smirjagin) – Šefer, Arzamascev, Urbom, Pyett, Stasenko, Šinin, Lukin, Antropov – Trubačjov, Stoľarov, Bučnevič – Kagarlickij, Ullström, Černov – Berdnikov, Nikoncev, Monachov – Kupcov, Kovyršin, Dedunov

    Rozhodca: Alexej Belov, Ildar Safiullov – Alexej Maitak, Jevgenij Pronskich