NY Rangers – Colorado 3:4 (1:2 po s.n.) | Carolina – Winnipeg 1:3 (kon.) | Montreal – Boston 5:1 (kon.)
Tampa Bay – San Jose 1:2 (kon.) | St. Louis – Nashville 4:3 (kon.) | Minnesota – Buffalo 6:3 (kon.)
Calgary – Arizona 5:3 (kon.) | Edmonton – Ottawa 3:4 (po pr.) | LA Kings – Dallas 0:2 (kon.)
koniec
Calgary Flames
5:3 (1:1, 3:2, 1:0)
Arizona Coyotes
cz Piatok 14.11.2014, 03:00 • Scotiabank Saddledome, Calgary • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    David JONES - 5:3
     
    52:45
    Calgary právě vstřelilo branku!
    DAVID JONES posílá Calgary Flames podruhé v zápase do dvoubrankového trháku!! David Jones využil v rohu kluziště skvělého průniku do útočného pásma v podání Monahana a poté poslal před bránu žabičku, kterou si do vlastní sítě srazil bruslí Connor Murphy. Dobrou práci neodvedl Mike Smith, který se sice vydal za bránu, jenže nedokázal puk vyhodit. ASISTENCE: Bez asistence.
    Mark GIORDANO - 4:3
     
    36:23
    Calgary právě vstřelilo branku!
    MARK GIORDANO vrací krátce před koncem druhé třetiny Calgary Flames zpět do vedení a to může být důležitý moment!! Jiří Hudler našel ve středu útočného pásma pohlednou zadovkou T.J. Brodieho, který si vybruslil mezi kruhy a místo střely ještě roztáhl hru doprava na Marka Giordana, který uklidil puk do prázdné brány. Skvělá akce. ASITENCE: T.J. Brodie, Jiří Hudler.
    Joe VITALE - 3:3
     
    33:54
    Arizona právě vstřelila branku!
    JOE VITALE nachytal Jonase Hillera na švestkách a vyrovnává na 3:3!! Jonas Hiller se vydal za bránu, aby zastavil puk a po mantinelu rozehrál, jenže se mu to nepodařilo a nahození Ekmana-Larssona našlo Joe Vitaleho, který z úhlu napřáhl ke střele po ledě, a přestože nebyla nikterak prudká, mezi Hillerovými betony prošla za brankovou čáru. ASISTENCE: Oliver Ekman-Larsson, B.J. Crombeen.
     
    29:58
    Arizona právě vstřelila branku!
    ANTOINE VERMETTE využívá přesilovou hru a vrací Arizonu Coyotes zpět do hry!! Shane Doan si zpracoval na levé straně pas Boedkera a poté přihrávkou přes brankoviště přenesl hru doprava na Antoina Vermetta, který z úhlu zamířil přesně do vzdálenějšího levého horního rohu a dorazil puk do prázdné brány. ASISTENCE: Shane Doan, Mikkel Boedker.
    Antoine VERMETTE - 3:2
    Sean MONAHAN - 3:1
     
    26:35
    Calgary právě vstřelilo branku!
    SEAN MONAHAN převedl před bránou velký důraz a posílá Calgary Flames do dvoubrankového trháku! Domácí se dostali v rohu kluziště k puku, který okamžitě směřoval před bránu, kde vznikl velký zmatek. Nejlépe se v hloučku těl zorientoval Sean Monahan, který procedil puk do brány. ASISTENCE: Curtis Glencross, David Jones.
    Paul BYRON - 2:1
     
    22:03
    Calgary právě vstřelilo branku!
    PAUL BYRON se podruhé v zápase prosazuje a vrací Calgary Flames ztracené vedení!! Sven Baertschi dostal na pravém křídle prostor a poté přenesl hru doleva na z druhé vlny najíždějícího Paula Byrona, který podruhé v zápase překonal mezi betony bezmocného Mika Smitha. ASISTENCE: Sven Baertschi.
    Shane DOAN - 1:1
     
    16:43
    Arizona právě vstřelila branku!
    SHANE DOAN zakončil skvěle rychlý protiútok Coyotes a vyrovnává na 1:1!! Vermette dostal od Michálka skvělou přihrávku přes téměř celé kluziště na modrou čáru, kde puk rozdal na pravé křídlo Shanu Doanovi, který napřáhl ke střele, která zamířila nad Smithovým betonem přesně ke vzdálenější levé tyči. ASISTENCE: Antoine Vermette, Zbyněk Michálek.
     
    11:06
    Calgary právě vstřelilo branku!
    PAUL BYRON posílá Calgary do vedení!! Baertschi skvěle zabojoval v rohu kluziště a poté mezi kruhy našel Paula Byrona, který se bleskově zorientoval a z otočky vyslal na hostující bránu přízemní střelu backhandem, která prošla mezi betony Mika Smitha do brány. ASISTENCE: Sven Baertschi.
    Paul BYRON - 1:0

    Tomáš Reiner

    Góly a asistencie: 12. Byron (Baertschi), 23. Byron (Baertschi), 27. Monahan (Glencross, Jones), 37. Giordano (Brodie, Hudler), 53. Jones – 17. Doan (Vermette, Michálek), 30. Vermette (Doan, Boedker), 34. Vitale (Ekman-Larsson, Crombeen)


    Calgary Flames: Hiller (Ramo) – Šmíd, Engelland, Russell (A), Wideman, Giordano (C), Brodie – Bouma, Reinhart, McGrattan – Baertschi, Jooris, Jones – Gaudreau, Granlund, Hudler – Glencross, Monahan, Byron.
    Arizona Coyotes: Smith (Dubnyk) – Schlemko, Stone, Ekman-Larsson, Michálek, Yandle (A), Murphy – Chipchura, Vitale, Crombeen – Rieder, Gagner, Doan (C) – Korpikoski, Vermette, Boedker – Klinkhammer, Hanzal (A), Erat.

    Rozhodca: Dean Morton, Wes McCauley – Mark Wheler, Mike Cvik