NY Rangers – Colorado 3:4 (1:2 po s.n.) | Carolina – Winnipeg 1:3 (kon.) | Montreal – Boston 5:1 (kon.)
Tampa Bay – San Jose 1:2 (kon.) | St. Louis – Nashville 4:3 (kon.) | Minnesota – Buffalo 6:3 (kon.)
Calgary – Arizona 5:3 (kon.) | Edmonton – Ottawa 3:4 (po pr.) | LA Kings – Dallas 0:2 (kon.)
koniec
Calgary Flames
5:3 (1:1, 3:2, 1:0)
Arizona Coyotes
cz Piatok 14.11.2014, 03:00 • Scotiabank Saddledome, Calgary • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 03:00.
     
    Arizona Coyotes vyhrála v loňské sezóně tři z pěti vzájemných zápasů, přičemž Calgary Flames vyhrálo zbylé dva zápasy v domácím prostředí Scotiabank Saddledome. Shane Doan a Rob Klinkhammers skórovali tři góly a Mike Smith si připsal ze tří startů dvě výhry. Dokáží Flames doma potřetí v řadě Arizonu porazit? Odpověď nalezneme po skončení hokejové noci, kterou Vás provede Tomáš Reiner.
     
    Calgary Flames

    Hlavní trenér Calgary Bob Hartley ve středu oznámil, že v bráně začne proti Arizoně Jonas Hiller, který odchytal sedm zápasů v řadě a pomohl Flames získat 9 z možných 14 bodů. Hillerův průměr činí 2.44 gólu na zápas s úspěšností zákroků 90,7 %. V útoku Flames se představí Brian McGrattan a Sven Baertschi, zatímco Brandon Bollig a Devin Setoguchi jsou zranění. McGrattan je zraněný delší dobu a z posledních 11 zápasů vynechal hned 10, zatímco Baertschi zmešká po prohře 4:1 s Carolinou první zápas. Calgary se daří v oslabení, když se mu podařilo ubránit 9 z 11 přesilovek. Úspěšnost Flames v oslabení je 81.8%, přičemž sezónní průměr činí 76.6%.
    Sestřih posledního zápasu Calgary Flames proti Carolině Hurricanes.

     
    Arizona Coyotes

    Hlavní trenér Arizony Coyotes Dave Tippett se rozhodl před zápasem s Calgary Flames zpřeházet lajny. Centr Sam Gagner bude hrát v lajně s levým křídlem Tobiasem Riederem a pravým křídlem Doanem, zatímco Antoine Vermette byl přesunut do Gagnerovy formace mezi dvojici křídel Lauri Korpikoski a Mikkel Boedker. Rob Klinkhammer převzal místo po Brandonu McMillanovi v české lajně s centrem Martinem Hanzalem a pravým křídlem Martinem Eratem. Tippett dále před zápasem prohlásil, že bude muset najít novou přesilovkovou formaci poté, co jeho svěřenci nedokázali v pěti z posledních šesti zápasů během přesilovky vstřelit gól.
    Hráči Arizony Coyotes během ranního tréninku ve Scottsdale.

     
    Vzájemné zápasy

    25.09.14 Calgary Flames 4 Arizona Coyotes 3 PP
    16.03.14 Arizona Coyotes 3 Calgary Flames 2
    23.01.14 Calgary Flames 3 Arizona Coyotes 2
    08.01.14 Arizona Coyotes 6 Calgary Flames 0
    05.12.13 Calgary Flames 4 Arizona Coyotes 1
     
    Československá stopa v utkání

    Jiří Hudler (CGY) 5+8, 13 bodů, +/- +4
    Ladislav Šmíd (CGY) 0+1, 1 bod, +/- -3
    Martin Hanzal (ARI) 2+6, 8 bodů, +/- -2
    Martin Erat (ARI) 4+3, 7 bodů, +/- -8
    Zbyněk Michálek (ARI) 0+2, 2 body, +/- -2
    Nádherná zadovka Jiřího Hudlera, který asistoval proti Floridě Panthers na gól Boumy. Z pěti Čechů, kteří se představí v noci ze čtvrtka na pátek v Scotiabank Saddledome, má Hudler nejvíce bodů. Přidá proti Coyotes další?

     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    Calgary Flames: Hiller (Ramo) – Šmíd, Engelland, Russell (A), Wideman, Giordano (C), Brodie – Bouma, Reinhart, McGrattan – Baertschi, Jooris, Jones – Gaudreau, Granlund, Hudler – Glencross, Monahan, Byron.

    Arizona Coyotes: Smith (Dubnyk) – Schlemko, Stone, Ekman-Larsson, Michálek, Yandle (A), Murphy – Chipchura, Vitale, Crombeen – Rieder, Gagner, Doan (C) – Korpikoski, Vermette, Boedker – Klinkhammer, Hanzal (A), Erat.

    Rozhodčí: Dean Morton, Wes McCauley – Mark Wheler, Mike Cvik.
     
    Pokud se dnes v noci bude na někoho poutat pozornost, tak to bude bezesporu kapitán Calgary Flames Mark Giordano, který během sedmi zápasů zaznamenal 12 kanadských bodů za čtyři góly a osm asistencí. Céčko na dresu má tento skvělý hokejista právem a uvidíme, jak si s ním dokáže poradit český obránce Zbyněk Michálek.
    Kapitán Flames Mark Giordano vyráží na led. Copak nám předvede dnes? Zápas mezi Calgary Flames a Arizonou Coyotes začne za několik málo okamžiků!

     
    Hráči obou týmů už jsou připraveni na ledové ploše Scotiabank Saddledome a do úvodního vhazování už zbývá opravdu jen pár okamžiků. Následovat bude tradičně americká hymna, kterou zazpívá George Canyon.
     
    Pojďme se ještě rychle podívat na zahajovací pětky obou týmů. Calgary Flames začne ve složení Michálek, Erat, Hanzal, Ekman-Larsson a Klinkhammer. V dresu Arizony Coyotes odstartují zápas Gaudreu, Šmíd, Hudler, Granlund a Engelland.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:13
    Coyotes vyhráli úvodní vhazování a nahodili puk za bránu Calgary, kde ho zastavil brankář Hiller a pomohl svým spoluhráčům s rozehrávkou.
     
    00:55
    Lauri Korpikoski (ARI) dostal menší trest, 2 minuty za hákování.
     
    01:40
    Calgary začalo přesilovku skvěle a Smith musel dvakrát zasahovat.
     
    02:25
    Wideman napřáhl z pravé strany ke střele, ta ovšem zamířila mimo.
     
    02:42
    Sean Mohaman vypálil, také jeho pokus ale skončil pouze na zadním mantinelu.
     
    03:45
    Ladislav Šmíd si skvěle nabruslil před bránu, kam dostal přihrávku, a z blízkosti napřáhl ke tvrdé střele, Smith ji ale dokázal vyrazit!
     
    05:18
    Arizona přežila první hru v oslabení a pokračujeme za bezbrankového stavu.
     
    06:23
    Zbyněk Michálek vypálil od modré čáry, jeho střela ale byla sražena do ochranné sítě. Následuje první reklamní přestávka.
     
    06:23
    Calgary si v úvodu třetiny vytvořilo tlak díky přesilové hře, Coyotes ji však dokázali ustát a během posledních sekund to byli oni, kdo byl nebezpečnější.
     
    06:28
    Keith Yandle se dostal po vyhraném vhazování v útočném pásmu k puku a pokusil se ho z pravé strany od modré čáry nahodit před bránu, jeho nahození ale bylo v kruhu pro vhazování zablokováno.
     
    07:09
    Před bránu Calgary směřoval nebezpečný puk, který Wideman usměrnil na vlastní bránu, aby ho následně Hiller přikryl lapačkou.
     
    08:10
    Crombeen si to rozdal v pěstním souboji s Engellandem a oba se půjdou na pět minut zchladit na trestnou lavici.
     
    08:10
    Crombeen (ARI) a Engelland (CGY) dostali trest, 5 minut za rvačku.
     
    09:20
    Yandle počkal za svou bránou, než jeho spoluhráči dostřídají, a poté rozehrál.
     
    09:58
    Hra byla přerušena kvůli zakázanému uvolnění Calgary, o které se postaral po nahození Yandla do pravého rohu kluziště Wideman.
     
    10:22
    Korpikoski napřáhl ke střele, Hiller měl ale dobrý výhled a s jeho pokusem si bez větších potíží poradil.
     
    10:35
    Calgary sice vyhrálo vhazování v obranném pásmu, za bránou ale skvěle zabojoval Korpikoski a na modré poté našel Yandla. Ten poté nahodil puk na bránu, Hiller byl ale připraven a ukryl ho ve své výstroji.
    Paul BYRON - 1:0
     
    11:06
    Calgary právě vstřelilo branku!
    PAUL BYRON posílá Calgary do vedení!! Baertschi skvěle zabojoval v rohu kluziště a poté mezi kruhy našel Paula Byrona, který se bleskově zorientoval a z otočky vyslal na hostující bránu přízemní střelu backhandem, která prošla mezi betony Mika Smitha do brány. ASISTENCE: Sven Baertschi.
     
    12:49
    Smith byl tentokrát pozorný a po jeho zákroku následuje vhazování po pravici brankáře Arizony Coyotes.
     
    13:41
    Glencross odvedl na pravém křídle skvělou práci, když těsně před modrou čarou obral o puk jednoho z hráčů Arizony a poté z pravého kruhu napřáhl ke střele, která směřovala přesně do levého horního rohu, Smith ale předvedl skvělý zákrok a puk vyrazil vyrážečkou mimo!
     
    14:20
    Sam Gagner (ARI) dostal menší trest, 2 minuty za hákování.
     
    14:56
    Hráči Calgary si vyměnili několikrát puk a vzápětí od modré čáry vypálil Wideman. Jeho pokus byl ale zablokován.
     
    15:29
    Martin Erat odvedl v obranném pásmu dobrou práci a osvobodil své spoluhráče.
     
    16:04
    Baertschi mohl zvýšit na 2:0, Smith ale dokázal jeho střelu lapačkou vytěsnit mimo!
     
    16:31
    Ladislav Šmíd dobře vypálil od levého mantinelu, Smith ale i přes ztížený výhled našel puk ve své výstroji a připsal si další úspěšný zákrok.
     
    16:43
    Arizona právě vstřelila branku!
    SHANE DOAN zakončil skvěle rychlý protiútok Coyotes a vyrovnává na 1:1!! Vermette dostal od Michálka skvělou přihrávku přes téměř celé kluziště na modrou čáru, kde puk rozdal na pravé křídlo Shanu Doanovi, který napřáhl ke střele, která zamířila nad Smithovým betonem přesně ke vzdálenější levé tyči. ASISTENCE: Antoine Vermette, Zbyněk Michálek.
    Shane DOAN - 1:1
     
    17:52
    Shane Doan se mohl postarat o rychlý obrat v zápase, jeho střelu ale dokázal Smith vyrazit ramenem mimo! Skvělý zákrok.
     
    19:00
    Do konce první třetiny zbývá 1 minuta.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    Calgary si zahrálo hned na úvod zápasu přesilovku, tlak ale ke vstřelení úvodní branky zápasu nevyužilo. Arizona se rychle oklepala, jenže v druhé polovině úvodního dějství inkasovala, když se přesnou backhandovou střelou po ledě prosadil Paul Byron. Coyotes museli krátce po inkasovaném gólu do čtyř, oslabení ale přežili a po rychlém protiútoku po ose Michálek, Vermett a zakončující Shane Doan dokázali vyrovnat. Skóre po 1. třetině. Calgary Flames 1 Arizona Coyotes 1.
    Fanynka Calgary Flames, která se rozhodla oslavit narozeniny svého přítele či kamaráda na hokeji. Lepší dárek dostat nemohl. Všechno nejlepší!

     
    V Scotiabank Saddledome začne za několik okamžiků druhá třetina zápasu mezi Calgary a Arizonou. Domácí Flames byli během první třetiny aktivnější a Coyotes přestříleli 10:7. Skóre je však po dvaceti minutách nerozhodné 1:1.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:19
    Wideman vypálil na úvod prostředního dějství po ledě a jeho následná střela těsně minula pravou tyč Smithovy svatyně.
     
    21:21
    Rieder se dostal na modré čáře po skvělé práci Boedkera v rohu kluziště ke střele, která orazítkovala vzdálenější levou tyč!
     
    22:03
    Calgary právě vstřelilo branku!
    PAUL BYRON se podruhé v zápase prosazuje a vrací Calgary Flames ztracené vedení!! Sven Baertschi dostal na pravém křídle prostor a poté přenesl hru doleva na z druhé vlny najíždějícího Paula Byrona, který podruhé v zápase překonal mezi betony bezmocného Mika Smitha. ASISTENCE: Sven Baertschi.
    Paul BYRON - 2:1
     
    23:02
    Gencross se s tím nepáral a čistým hitem zastavil Zbyňka Michálka.
     
    24:02
    Boedker ve druhé třetině hodně znepříjemňuje Flames život! Boedker vybojoval v rohu kluziště puk, poté přejel mezi kruhy a backhandem přihrál na modrou čáru Murphymu, jeho následná střela ale byla zablokována.
     
    25:33
    Ladislav Šmíd napřáhl z levé strany kluziště ke tvrdé střele, která byla ještě tečována a vzápětí skončila na tyči! V Scotiabank Saddledome to zvoní ještě teď.
     
    26:35
    Calgary právě vstřelilo branku!
    SEAN MONAHAN převedl před bránou velký důraz a posílá Calgary Flames do dvoubrankového trháku! Domácí se dostali v rohu kluziště k puku, který okamžitě směřoval před bránu, kde vznikl velký zmatek. Nejlépe se v hloučku těl zorientoval Sean Monahan, který procedil puk do brány. ASISTENCE: Curtis Glencross, David Jones.
    Sean MONAHAN - 3:1
     
    26:54
    Oliver Ekman-Larsson se pokusil rychle odpovědět, Jonas Hiller ale dokázal jeho pokus zneškodnit.
     
    28:20
    Josh Jooris (CGY) dostal menší trest, 2 minuty za cross-check.
     
    28:52
    Sean Monahan předvedl ve středním pásmu u mantinelu velký důraz a po vybojování puku napřáhl po přejetí modré čáry k prudké střele, kterou Smith ukryl ve své lapačce!
     
    29:39
    Flames zatím zvládají oslabení skvěle a před pár okamžiky navíc mohli sami udeřit.
    Antoine VERMETTE - 3:2
     
    29:58
    Arizona právě vstřelila branku!
    ANTOINE VERMETTE využívá přesilovou hru a vrací Arizonu Coyotes zpět do hry!! Shane Doan si zpracoval na levé straně pas Boedkera a poté přihrávkou přes brankoviště přenesl hru doprava na Antoina Vermetta, který z úhlu zamířil přesně do vzdálenějšího levého horního rohu a dorazil puk do prázdné brány. ASISTENCE: Shane Doan, Mikkel Boedker.
     
    31:04
    Jones dobře vypálil, Smith byl ale připraven.
     
    31:55
    Murphy uklidnil za vlastní bránou hru, když podržel dobře puk a poté přesně rozehrál.
     
    32:07
    Zakázané uvolnění a hra se přestěhovala zpět před bránu Mika Smithe.
     
    32:55
    Monahan se dostal na modré čáře k puku a poté ho nahodil na bránu, Smith měl ale celou dobu dobrý výhled a připsal si úspěšný zákrok.
     
    33:54
    Arizona právě vstřelila branku!
    JOE VITALE nachytal Jonase Hillera na švestkách a vyrovnává na 3:3!! Jonas Hiller se vydal za bránu, aby zastavil puk a po mantinelu rozehrál, jenže se mu to nepodařilo a nahození Ekmana-Larssona našlo Joe Vitaleho, který z úhlu napřáhl ke střele po ledě, a přestože nebyla nikterak prudká, mezi Hillerovými betony prošla za brankovou čáru. ASISTENCE: Oliver Ekman-Larsson, B.J. Crombeen.
    Joe VITALE - 3:3
     
    35:31
    Před střídačkou Arizony se strhla menší potyčka. Uvidíme, zda rozhodčí sáhnout k nějakému trestu.
     
    35:32
    Curtis Glencross (CGY) dostal menší trest, 2 minuty za úder loktem.
     
    35:32
    Keith Yandle (ARI) dostal menší trest, 2 minuty hrubost.
     
    36:23
    Calgary právě vstřelilo branku!
    MARK GIORDANO vrací krátce před koncem druhé třetiny Calgary Flames zpět do vedení a to může být důležitý moment!! Jiří Hudler našel ve středu útočného pásma pohlednou zadovkou T.J. Brodieho, který si vybruslil mezi kruhy a místo střely ještě roztáhl hru doprava na Marka Giordana, který uklidil puk do prázdné brány. Skvělá akce. ASITENCE: T.J. Brodie, Jiří Hudler.
    Mark GIORDANO - 4:3
     
    37:32
    Sam Gagner se dostal v rychlém sledu ke dvěma střelám, Jonas Hiller ho ale dokázal v obou případech vychytat!
     
    39:45
    Rieder bojoval v rohu kluziště o puk, v prostředním dějství už se ale nic nestane.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Hokejová noc v Calgary by mohla být reklamou na hokej. V prostředním dějství bylo k vidění pět gólů a velké množství zajímavých situací. Flames v první polovině druhé třetiny Arizoně pořádně zatopili a po gólech Paula Byrona a Seana Monahana se v rozmezí pěti minut ujali dvoubrankového vedení. Coyotes ovšem vzápětí dokázali využít přesilovku, během níž se prosadil Antoine Vermette, na jehož gól navázal Joe Vitale a smazal tak dvoubrankové vedení domácích. Calgary ale rychlý comeback Coyotes neotřásl a těsně před zazněním druhé sirény vrátil domácím vedení kapitán Mark Giordano. Skóre po 40 minutách. Calgary Flames 4 Arizona Coyotes 3.
    Arizona předvádí na ledě Calgary tuhý boj, blíže k vítězství však mají po dvou třetinách domácí Flames.

     
    Mike Smith si připsal během dosavadního průběhu zápasu 17 úspěšných zákroků a pustil čtyři góly. Jako poslední ho překonal kapitán Calgary Mark Giordano, který se postaral o zatím rozdílový gól a ani dnes nevyjde na prázdno. Giordano si připsal svůj 13. kanadský bod a na svém kontě má nyní 5 gólů a 8 asistencí.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:58
    Hanzal uspěl na vhazování v obranném pásmu a Wideman poté vyhodil puk podél mantinelu do středního pásma.
     
    41:28
    Mike Smith si hravě poradil s nahozením Flames a před Jiřím Hudlerem raději přikryl puk lapačkou.
     
    42:16
    Gagner se pokusil vyrovnat střelou od modré a nebyl to vůbec špatný pokus, jeho projektil letící těsně nad ledem minul jen o pár centimetrů levou tyč!
     
    42:48
    Vzápětí se vhazovalo opět po pravici Jonase Hillera, kde byli úspěšnější na vhazování opět domácí Flames a zavezli puk do útočného pásma.
     
    43:42
    Útočná snaha Calgary netrvala dlouho a Vitale se dostal na levém křídle ke střele, jeho střela ale byla těsně před Hillerem sražena mimo.
     
    44:12
    Vitale se dostal k další střele, která tentokrát prošla až k Hillerovi, ten byl ale připraven.
     
    45:00
    Na druhé straně vypálil od modré Russell, jeho pokus ale skončil pouze na zadním mantinelu.
     
    45:41
    Yandle napřáhl ke střele na modré čáře, jeho pokus byl ale zablokován poté, co k němu včas přispěchal jeden z hráčů Flames.
     
    46:30
    Arizona Coyotes zvyšuje obrátky a žene se za vyrovnáním, nyní se ho ale nedočká, protože Giordano vyhodil puk do středního pásma.
     
    47:12
    Ekman-Larsson vypálil z levého kruhu pro vhazování po povedené stahovačce, Hiller byl ale připraven u své pravé tyče a puk ukryl ve své výstroji!
     
    47:12
    Calgary drží těsně vedení 4:3, aktivnější a nebezpečnější jsou ale ve třetí třetině hráči Arizony.
     
    47:22
    Russell nahodil puk po mantinelu do útočného pásma a Flames se vzápětí dostali ke střele, ta ovšem skončila mimo.
     
    47:51
    David Jones mohl vstřelit pátý gól Calgary v dnešním zápase, Mike Smith ale rychle zalehl na zem a betony dokázal puk vyrazit do rohu kluziště!
     
    48:47
    Paul Byron využil krásnou žabičku na modrou čáru k samostatnému nájezdu, klička do backhandu mu ale nevyšla a Mike Smith ho dokázal fantastickým zákrokem vychytat!
     
    49:48
    Paul Byron nebyl daleko od vstřelení hattricku, zatím si na něj ale musí počkat.
     
    50:29
    Hudler nahodil puk za bránu, tam byl ale připravený Chipchura, který vyvezl puk podél levého mantinelu do středního pásma.
     
    51:16
    Bouma si chtěl vyměnit v útočném pásmu puk s Brodiem, jejich kombinaci ale překazil dobrým obranným zákrokem Murphy.
     
    51:39
    Curtis Glencross se pokusil pojistit vedení Flames a jeho následná střela skončila těsně nad! Smith si možná ještě na puk sáhl, ale těžko říci, protože střela Glencrosse byla velmi prudká.
     
    52:07
    Hráči Arizony nahodili puk do útočného pásma, kde puk zastavil Jonas Hiller a přerušil hru.
     
    52:45
    Calgary právě vstřelilo branku!
    DAVID JONES posílá Calgary Flames podruhé v zápase do dvoubrankového trháku!! David Jones využil v rohu kluziště skvělého průniku do útočného pásma v podání Monahana a poté poslal před bránu žabičku, kterou si do vlastní sítě srazil bruslí Connor Murphy. Dobrou práci neodvedl Mike Smith, který se sice vydal za bránu, jenže nedokázal puk vyhodit. ASISTENCE: Bez asistence.
    David JONES - 5:3
     
    54:02
    Jiří Hudler chtěl rozhodnout dnešní utkání, pojistka v podobě šestého gólu Flames ale nepřišla, protože Hudlerova střela zamířila mimo tři tyče.
     
    54:27
    Martin Hanzal (ARI) dostal menší trest, 2 minuty za podražení.
     
    54:49
    Flames začali přesilovou hru skvěle a před bránou se dostali ke střele, kterou dokázal Smith vyrazit do rohu kluziště! To byl důležitý zákrok.
     
    56:27
    Arizona Coyotes přežila oslabení a Martin Hanzal se vrací zpět na led.
     
    57:08
    Murphy nahodil puk od modré za Hillerovu bránu, kde o puk dobře zabojoval domácí Jones.
     
    58:02
    Domácím se nepodařilo vyhodit a Michael Stone okamžitě napřáhl ke střele, ta ale byla zablokována.
     
    58:45
    Mike Smith už je na střídačce a Coyotes to zkoušejí v šesti.
     
    59:19
    Paul Byron byl blízko hattricku, jeho střelu od pravého mantinelu ale zastavila tyč!
     
    59:56
    Jonas Hiller přikryl puk a tohle už si domácí pohlídají.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    Arizona Coyotes má za sebou první ze tří venkovních zápasů v Kanadě a na ledě Calgary, kde dokázala dvakrát smazat vedení domácích Flames, nepředvedla vůbec špatný výkon, na body to ale nestačilo. Krátce před druhou sirénou se prosadil Mark Giordano, který jako správný kapitán vstřelil vítězný gól. Vítězství Calgary zpečetil ve třetí třetině David Jones. Konečný výsledek. Calgary Flames 5 Arizona Coyotes 3.
    Hvězdy dnešního zápasu!

     
    Tři hvězdy utkání

    1. Paul BYRON (CGY) 2+0
    2. Sven BAERTSCHI (CGY) 0+2
    3. David JONES (CGY) 1+1
     
    Československá stopa v utkání

    Jiří Hudler (CGY) 0+1, 0 střel, čas na ledě 18:21
    Ladislav Šmíd (CGY) 0+0, 2 střely, čas na ledě 14:06
    Martin Hanzal (ARI) 0+0, 1 střela, čas na ledě 15:04
    Martin Erat (ARI) 0+0, 0 střel, čas na ledě 15:29
    Zbyněk Michálek (ARI) 0+1, 2 střely, čas na ledě 21:24 (05:54:56)

    Tomáš Reiner

    Góly a asistencie: 12. Byron (Baertschi), 23. Byron (Baertschi), 27. Monahan (Glencross, Jones), 37. Giordano (Brodie, Hudler), 53. Jones – 17. Doan (Vermette, Michálek), 30. Vermette (Doan, Boedker), 34. Vitale (Ekman-Larsson, Crombeen)


    Calgary Flames: Hiller (Ramo) – Šmíd, Engelland, Russell (A), Wideman, Giordano (C), Brodie – Bouma, Reinhart, McGrattan – Baertschi, Jooris, Jones – Gaudreau, Granlund, Hudler – Glencross, Monahan, Byron.
    Arizona Coyotes: Smith (Dubnyk) – Schlemko, Stone, Ekman-Larsson, Michálek, Yandle (A), Murphy – Chipchura, Vitale, Crombeen – Rieder, Gagner, Doan (C) – Korpikoski, Vermette, Boedker – Klinkhammer, Hanzal (A), Erat.

    Rozhodca: Dean Morton, Wes McCauley – Mark Wheler, Mike Cvik