NY Rangers – Colorado 3:4 (1:2 po s.n.) | Carolina – Winnipeg 1:3 (kon.) | Montreal – Boston 5:1 (kon.)
Tampa Bay – San Jose 1:2 (kon.) | St. Louis – Nashville 4:3 (kon.) | Minnesota – Buffalo 6:3 (kon.)
Calgary – Arizona 5:3 (kon.) | Edmonton – Ottawa 3:4 (po pr.) | LA Kings – Dallas 0:2 (kon.)
koniec
Minnesota Wild
6:3 (4:2, 1:0, 1:1)
Buffalo Sabres
cz Piatok 14.11.2014, 02:00 • Xcel Energy Center, St. Paul • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    Nino NIEDERREITER - 6:3
     
    57:32
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Kombinace vedla až ke gólu do prázdné branky hostů, kterou zakončil NINO NIEDERREITER, který tak zkompletovali i hattrick. asistence: Charlie Coyle, Ryan Suter.
    Torey MITCHELL - 5:3
     
    52:56
    Sabres právě vstřelili branku!
    Z ničeho nic přichází třetí branka Buffala, o kterou se postaral TOREY MITCHELL, jenž dokázal z bezprostřední vzdálenosti prostřelit Backströma. Asistence: Drew Stafford, Nicolas Deslauriers.
    Jared SPURGEON - 5:2
     
    33:50
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Až nyní to Wilds vykombinovali do prázdné branky, kdy se puk dostal po ose Koivu – Pominville až k JAREDU SPURGEONOVI, který měl lehký úkol do prázdné klece, i když Enroth skákal, jak mohl, tak brance stejně nezabránil. Asistence: Jason Pominville, Mikko Koivu.
    Nino NIEDERREITER - 4:2
     
    17:52
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Tentokrát Divočáci přesilovou hru využívají. Granlund si počkal s pukem až se na středu objeví sám NINO NIEDERREITER, který pouze vložil hůl do jeho střílené přihrávky, aby usměrnil puk do branky. Asistence: Markus Granlund, Matt Dumba.
    Kyle BRODZIAK - 3:2
     
    09:21
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Fountaine našel zpoza branky KYLEA BRODZIAKA, které z ostrého úhlu poslal puk o beton Enrotha do hostující klece. Asistence: Justin Fontaine, Ryan Carter.
    Zemgus GIRGENSONS - 2:2
     
    06:24
    Sabres právě vstřelili branku!
    Hosté bleskurychle srovnávají. Od mantinelu překonává Kuempera ZEMGUS GIRGENSONS a je tak srovnáno na 2:2. Asistence: Tyler Ennis, Nikita Zadorov.
    Nino NIEDERREITER - 2:1
     
    06:14
    Minnesota právě vstřelila.ěstí ze strany prosazuje NINO NIEDERREITER. Asistence: Charlie Coyle, Mikael Granlund.
    Ryan CARTER - 1:1
     
    06:07
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Střelu Kylea Brodziaka vyrazil Enroth pouze nad sebe a RYAN CARTER si počkal až puk spadne do povolené úrovně a krosčekovým způsobem poslal puk do branky. Asistence: Kyle Brodziak, Justin Fontaine.
    Rasmus RISTOLAINEN - 0:1
     
    01:03
    Sabres právě vstřelili branku!
    Hosté se nečekaně dostávají v Minnesotě do vedení. Střeka RASMUSE RISTOLAINENA od modré skončila překvapivě až za zády Kuempera. Na brankovišti se sice pokoušel tečovat Gorgensons, ale bylo to z jeho strany marné. Asistence: Matt Moulson, Zemgus Girgensons.

    Ondřej Jícha

    Góly a asistencie: 7. Carter (Brodziak, Fontaine), 7. Niederreiter (Coyle), 10. Brodziak (Fontaine, Carter), 18. Niederreiter (Granlund, Dumba), 34. Spurgeon (Pominville, Koivu), 58. Niederreiter (Coyle, Suter) – 2. Ristolainen (Moulson, Girgensons), 7. Girgensons (Ennis, Zadorov), 53. Mitchell (Stafford, Deslauriers)


    Minnesota Wild: Kuemper (Backström) – Brodin, Suter, Prosser, Scandella, Blum, Ballard – Pominville, Granlund, Vanek – Co\le, Koivu (C), Carter Fontaine, Haula, Niederreiter – Zucker, Brodziak, Schroeder. Trenér: Mike Yeo.
    Buffalo Sabres: Enroth (Neuvirth) – Myers, Benoit, Ristolainen, Zadorov, Strachan, Weber – Ennis, Girgensons, Moulson – Gionta (C), Mitchell, Kaleta – Stewart, MacCormick, Foligno – Stafford, Hodgson, Deslauriers. Trenér: Ted Nolan.

    Rozhodca: Devorski, Kozari – Mach, Pancich

    Diváci: 18 925