Třinec – Tappara 1:2 (kon.) | Pardubice – Bolzano 1:3 (kon.) | SaiPa – Zug 3:0 (kon.)
Jyväskylä – HV71 4:3 (2:0 po s.n.) | Villach – Ženeva 0:5 (kon.) | Eisbären – Fribourg 0:2 (kon.)
Mannheim – Sparta Praha 3:2 (po pr.) | Ingolstadt – Vítkovice 4:5 (2:3 po s.n.) | Zürich – Vienna 2:1 (po pr.)
Bern – Stavanger 0:2 (kon.) | Kloten – Salzburg 0:2 (kon.) | Färjestad – Vålerenga 4:1 (kon.)
Luleå – Rauma 3:1 (kon.) | Nottingham – Hamburg 3:1 (kon.) | Djurgården – Zlín 8:0 (kon.)
koniec
SC Bern
0:2 (0:0, 0:0, 0:2)
Stavanger Oilers
cz Utorok 23.09.2014, 19:45Liga majstrov
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    55:50
    Tak nakonec rozhodčí přeci jen posílá jednoho z mužů Oilers za katr. Kristiansen inkasuje dvě minuty za nedovolené branění. Bude se modlit, že jeho tým přežije nepříjemné oslabení.
     
    55:45
    Navíc se ještě na obou stranách barikády vylučuje. Hráč Bernu dostává dvě minuty za hrubost, stejně tak jeden z hokejistů Stavangeru odchází na trestnou lavici kvůli stejnému prohřešku.
     
    50:56
    Ale pozor, teď má šanci Stavanger v přesilové hře, která se mu dnes zatím moc nedaří. Flurrin Randegger dostává dvě minuty za podražení a je si svého přestupku vědom.
     
    41:14
    Následná situace se bez vyloučení neobejde. Dlouhé chvilky čekají norský Stavenger Oilers, protože Jean-Michel Daous inkasuje dvě minuty za vražení na hrazení.
     
    35:11
    Adrian Veideman musí prozměnu naskočit na trestnou, provinil se podražením a oslabuje Stavanger. Výhoda přesilovky pro domácí.
     
    32:58
    Fanoušci Bernu sice spokojeni vůbec nejsou, ale vidí dalšího muže jejich barev, který míří za katr. Dvě minu za hákování musí odpykat Kinrade.
     
    29:54
    Komerční přestávka a společně s ní vyloučení na straně SC Bern. Dvě minuty za vysokou hůl inkasuje nešťastný Martin Plüss, jenž uhání za katr odpykat příslušnou časovou várku.
     
    25:58
    Vylučuje se, nyní musí jít odpykat dvě minuty hokejista SC Bern Alain Berger, jenž se podle soudu rozhodčího provinil hákováním.
     
    14:29
    I druhé vyloučení padne na hostující hlavy. Tentokráte míří do boxu pro trestance za nedovolené bránění stavangerský Mats Mostue.
     
    09:59
    Poprvé vidíme některého muže na trestné lavici. Dvě minuty za držení protihráče inkasuje hostující hokejista Henrik Solberg.

    Martin Schwarz

    Góly a asistencie: 54. D.Andersen (Soares, Veideman), 60. Kissel


    SC Bern: Bührer (Mischler) – Krueger, Furrer, Gerber, Blum, Kinrade, Gragnani, Randegger, Kreis – Holloway, Ritchie, Kobasew, Bertschy, Plüss, Scherwey, Rüfenacht, Gardner, P. Berger, Loichat, Reichert, A. Berger
    Stavanger Oilers: Smith (Holm) – Solberg, Plastino, Sveum, Veideman, Rokseth, Mostue, Hjelm, David – Lorentzen, Soares, Forsberg, Kissel, Daous, Kristiansen, Dahl-Andersen, Trettenes, Balcers, Roste Fossen, Hallem, Hoygard

    Rozhodca: Smetana (AUT), Wiegand (SUI) – Kung (SUI), Tscherrig (SUI)