Třinec – Tappara 1:2 (kon.) | Pardubice – Bolzano 1:3 (kon.) | SaiPa – Zug 3:0 (kon.)
Jyväskylä – HV71 4:3 (2:0 po s.n.) | Villach – Ženeva 0:5 (kon.) | Eisbären – Fribourg 0:2 (kon.)
Mannheim – Sparta Praha 3:2 (po pr.) | Ingolstadt – Vítkovice 4:5 (2:3 po s.n.) | Zürich – Vienna 2:1 (po pr.)
Bern – Stavanger 0:2 (kon.) | Kloten – Salzburg 0:2 (kon.) | Färjestad – Vålerenga 4:1 (kon.)
Luleå – Rauma 3:1 (kon.) | Nottingham – Hamburg 3:1 (kon.) | Djurgården – Zlín 8:0 (kon.)
koniec
SC Bern
0:2 (0:0, 0:0, 0:2)
Stavanger Oilers
cz Utorok 23.09.2014, 19:45Liga majstrov
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Zápas ve Švýcarsku je na samotném konci. Hokejisté Stavangeru zvítězili díky zásahu v druhé polovině třetí části a připisují tak do tabulky všechny tři body. Příznivci Bernu naopak neviděli ani jeden zásah svého týmu. To je ode mě pro dnešek vše, přeji pěkný zbytek večera. (22:09:23)
     
    60:00
    Konec zápasu.
    KISSEL - 0:2
     
    59:32
    Stavanger právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto! Dlouho sice Stavanger váhal se svou případnou brankou do odkryté klece, ale teď už může v klidu vydechnout a pomalu začít slavit zisk tří bodů do aktuální tabulky. DAN KISSEL si počkal a poslal kotouč do odkrytého zařízení soupeře. Bez asistence.
     
    59:17
    Stavanger vyhazuje kus černé gumy alespoň do středního pásma, kde bude alespoň v trochu dostatečné vzdálenosti od svatyně maskovaného muže Smithe.
     
    59:02
    Trenér Stavangeru nechá odpočinout svěřence, timeout si prozměnu vybírá právě kouč Oilers.
     
    59:02
    Hosté prázdnou branku netrefili, naopak pouze vyhodili kotouč na zakázané uvolnění.
     
    58:41
    Domácí brankář odjíždí z branky, Bern zkouší hru s jedním mužem v poli navíc!
     
    58:03
    Hlasatel již ohlásil poslední dvě minuty třetí třetiny, Bern je začíná na vlastní polovině. Právě z takového místa teď nebude mít lehké propracovat se na druhou stranu hřiště.
     
    57:48
    Publikum piští, křičí, huláká. Ale bohužel pro Švýcary branka znovu nepadla, kotouč tentokráte nepřešel čáru díky dalšímu pohotovému zásahu Smithe!
     
    57:25
    Hodně kvalitní výkon brankáře Stavangeru Smithe, jenž zastavil prudce letící puk od modré čáry mezi betony. Vypadá to, že tento muž by zasloužil i čisté konto. Zvládne nelehký úkol?
     
    56:54
    Zbývá něco málo přes tři minuty odehrát do konce základní hrací doby, Bern začíná další část přesilové hry ze svého obranného pásma.
     
    56:17
    Od modré čáry zkusil kotouč pořádnou silou napálit obránce Krueger, jenže jeho pokus nedoletěl vůbec k brance a byl zblokován.
     
    55:50
    Tak nakonec rozhodčí přeci jen posílá jednoho z mužů Oilers za katr. Kristiansen inkasuje dvě minuty za nedovolené branění. Bude se modlit, že jeho tým přežije nepříjemné oslabení.
     
    55:50
    Ve stejném čase si domácí tým SC Bern vybírá oddechový čas na poradu.
     
    55:50
    Moc dlouho se neodehrálo od předchozího přerušení a bude se znovu dít něco zajímavého. Domácí hokejista byl nepříjemně sejmut soupeřem, ale podle rozhodčího v rámci pravidel.
     
    55:45
    Navíc se ještě na obou stranách barikády vylučuje. Hráč Bernu dostává dvě minuty za hrubost, stejně tak jeden z hokejistů Stavangeru odchází na trestnou lavici kvůli stejnému prohřešku.
     
    Ještě probíhá porada rozhodčích s oběma kapitány. Zatím to ale nevypadá, že by se mělo skóre měnit. Jeden z mužů v černém dresu pravděpodobně vystrnadil klec z jejího základního postavení dříve, než pryž přešla do klece.
     
    55:32
    Vše ale mohlo být úplně jinak, protože domácí dopravili kotouč do sítě. Rozhodčí ale ukazuje, že branka neplatí, protože ve chvíli, kdy kus černé gumy přešel brankovou čáru, nebylo vše kolem gólmana Smithe v pořádku.
     
    54:23
    Hráči Bernu najednou jakoby ztratili velikou chuť po útočném tažení, jsou i hodně nepřesní v nahrávkách.

    Martin Schwarz

    Góly a asistencie: 54. D.Andersen (Soares, Veideman), 60. Kissel


    SC Bern: Bührer (Mischler) – Krueger, Furrer, Gerber, Blum, Kinrade, Gragnani, Randegger, Kreis – Holloway, Ritchie, Kobasew, Bertschy, Plüss, Scherwey, Rüfenacht, Gardner, P. Berger, Loichat, Reichert, A. Berger
    Stavanger Oilers: Smith (Holm) – Solberg, Plastino, Sveum, Veideman, Rokseth, Mostue, Hjelm, David – Lorentzen, Soares, Forsberg, Kissel, Daous, Kristiansen, Dahl-Andersen, Trettenes, Balcers, Roste Fossen, Hallem, Hoygard

    Rozhodca: Smetana (AUT), Wiegand (SUI) – Kung (SUI), Tscherrig (SUI)