Jekaterinburg – Novokuzneck 2:3 (kon.) | Metallurg Magnitogorsk – Novosibirsk 2:1 (kon.) | Ufa – D. Moskva 2:4 (kon.)
Jugra Chanty-Mansijsk – Čeljabinsk 3:4 (0:1 po s.n.) | Kazaň – Chabarovsk 3:1 (kon.) | CSKA Moskva – Togliatti 3:0 (kon.)
Čerepovec – Nižnekamsk 2:3 (0:1 po s.n.) | Novgorod – Dinamo Minsk 1:2 (po pr.) | Helsinki – Viťaz 3:4 (kon.)
Petrohrad – Vladivostok 4:3 (kon.) | Riga – A. Mytišči 4:2 (kon.)
koniec po predl.
HC Torpedo Nižnij Novgorod
1:2 (0:0, 1:1, 0:0 - 0:1)
HC Dinamo Minsk
Utorok 23.09.2014, 17:00 • Konovalenko Sports Palace • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Dnes je to z našej strany všetko, so želaním pekného zvyšku dnešného večere sa s vami lúčime. Ďakujeme za pozornosť! (19:24:00)
     
    Koniec zápasu.
    Dmitrij MELEŠKO - 1:2
     
    63:39
    Dinamo Minsk dal gól!
    Dva body z dnešného zápasu si napokon odvezie do Bieloruska hosťujúce Dinamo. Skvelý prienik predviedol Alexander Kulakov, ktorý sa chopil puku v strednom pásme, prešiel s ním až za bránu Kasutina, kde dokázal vyhrať dva ťažké osobné súboje a následne čierne čudo naservíroval pred Kasutina DMITRIJMU MELEŠKOVI, ktorý strieľal pohotovo a hlavne presne! Asistencie: Alexander Kulakov.
     
    60:01
    Začalo sa predĺženie.
     
    Riadny hrací čas rozhodnutie nepriniesol, na rade tak je predĺženie, ktoré má päť minút.
     
    60:00
    Koniec tretej tretiny.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    V prostrednej časti hry sa už oba tímy dokázali strelecky presadiť. Na úspešnú koncovku Meleška dokázal odpovedať Nokelainen. Pred záverečnou tretinou je tak všetko otvorené.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
    Petteri NOKELAINEN - 1:1
     
    35:54
    Torpédo Novgorod dal gól!
    Domácim sa podarilo vyrovnať zásluhou individuálnej akcie PETTERIHO NOKELAINENA, ktorý sa ujal puku za bránou, nakorčuľoval si s ním pred bránu a pretlačil ho za chrbát Kasutina. Asistencie: Alexander Makarov, Dmitrij Kazjonov.
     
    33:18
    Torpedo sa dokázalo ubrániť, hrá sa opäť v plnom počte na oboch stranách.
     
    31:18
    Domáci si nepostrážili striedanie, hrali v šestici a Dinamo tak bude mať možnosť navýšiť svoje vedenie počas presilovej hry.
    Dmitrij MELEŠKO - 0:1
     
    25:33
    Dinamo Minsk dal gól!
    Hostia sa dostávajú do vedenia! Šinkevič vyskúšal šťastie strelou od modrej, tú Kasutin vyrazil len k DMITRIJMU MELEŠKOVI, ktorý dorazil puk za strážcu domácej svätyne! Asistencie: Iľja Šinkevič, Alexander Kulakov.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    Prvá tretine je za nami, gólu sme sa v nej nedočkali, a to aj napriek tomu, že oba tímy mali k dispozícii pár presilových hier. Defenzívy sú však zatiaľ úspešnejšie ako útočníci jednotlivých tímov.

    Michal Bakoš

    Góly a asistencie: 36. Petteri Nokelainen (Alexander Makarov, Dmitrij Kazjonov) – 26. Dmitrij Meleško (Iľja Šinkevič, Alexander Kulakov), 64. Dmitrij Meleško (Alexander Kulakov)


    HC Torpedo Nižnij Novgorod: Kasutin (Jachin) – Hietanen, Makarov, Grigorjev, Osipov, Babčuk, Chomitskij, Djakov – Wolski, Immonen, Salminen – Nokelainen, Krasnoslobodcev, Dm. Kazjonov – Drugov, Demagin, Kuljomin – Galuzin, De. Kazjonov, Jamkin
    HC Dinamo Minsk: Milčakov (Haugen) – Krajíček, Goroško, Nogačjov, Bailen, Šinkevič, Lisovets – Szczechura, Cheechoo, Kaljužnyj – Vesce, Ellison, Linglet – Kitarov, Meleško, Kulakov – Pavlovič, Razvadovskij, Drozd – Gavrus

    Rozhodca: Safiullov, Sergejev – Golovljov, Šikanov