Trenčín – Ružomberok 3:0 (kon.) | Trnava – B. Bystrica 4:0 (kon.) | Slovan Bratislava – Zlaté Moravce 2:0 (kon.)
Senica – Žilina 1:4 (kon.) | Myjava – Košice 0:1 (kon.)
koniec
FC Spartak Trnava
4:0 (2:0)
MFK Dukla Banská Bystrica
Sobota 10.05.2014, 16:30 • Štadión Antona Malatinského - Trnava • Niké liga
Predzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 16:30.
     
    FC SPARTAK TRNAVA

    Spartak je vo výbornej forme a doslova raketovo sa šplhá tabuľkou smerom nahor. Momentálne je Trnava na tretej priečke so ziskom 50 bodov a na štvrtú Senicu má náskok piatich bodov. Trnavčania vyhrali posledných 7 zápasov a vyrovnali svoj klubový rekord, datujúci sa do roku 1996. Kolektív pod vedením Juraja Jarábka si zvykol na herný štýl svojho trénera a výsledky na seba nenechali dlho čakať.

    Ambícia Spartakovcov je jasná – naďalej pokračovať v skvelej sérii a atakovať priečky zaručujúce účasť v Európskej lige. Očakáva sa vypredané hľadisko, veď Spartak môže zaznamenať historické ôsme víťazstvo v rade v ligovom zápase.
     
    FK DUKLA BANSKÁ BYSTRICA

    Bystričania na začiatku jari nesúperili len s nevyrovnanými výsledkami, ale aj s medializovanými finančnými ťažkosťami. Po vyrovnaní podlžností sa situácia upokojila, prišli 3 výhry v rade, medzi ktorými bol aj cenný domáci skalp Žiliny. Potom síce Vojaci prehrali vysoko v Dunajskej Strede, v minulom kole ale znovu bodovali, keď doma remizovali s Nitrou. V tabuľke je Banská Bystrica na siedmej priečke so ziskom 40 bodov, o pohárovú Európu už hrať nebude, a vypadnúť už takisto nemôže, čiže ligu dohrá v pokojnom strede tabuľky,
     
    Vzájomné zápasy v sezóne 2013/2014

    8.kolo : Trnava – Banská Bystrica 2:1 (Vlasko 2 – Jurčo)
    19.kolo : Banská Bystrica – Trnava 0:0
     
    Corgoň liga má pred sebou posledné štyri kolá a nezadržateľne mieri do svojho finišu. Dnes budeme svedkami boja o miestenku v Európskej lige, na ktorú majú Trnavčania zálusk. Sú na najlepšej ceste – všetko majú vo svojich rukách a práve dnešná výhra by ich k tejto méte výrazne priblížila. Môžu navyše zaznamenať rekordné ôsme víťazstvo v rade a pokračovať tak vo výbornej sérii. Proti bude ale Banská Bystrica, ktorá už viackrát dokázala v tejto sezóne vonku prekvapiť. Sobotu popoludní to teda bude na vypredanom trnavskom štadióne určite zaujímavé, pri priamom prenose sa na vás teší Tomáš Schügerl.
     
    Úvodné zostavy:

    FC Spartak Trnava: Rusov – Čarnota, Tóth, Janečka, Kuzma – Sabo, Chovanec, Vlasko, Procházka – Vyskočil, Schranz.
    Náhradníci: Strapák – Kuračka, Richnák, Ciprys, Gašparík, Nworah, Mikovič.

    FK Dukla Banská Bystrica: Boroš – Savič, Vajda, Nosko, Považanec – Rejdovian, Kliment, Plavšič, Ľupták – Peňaška, Slančík.
    Náhradníci: Budinský – de Vito, Chrien, Faško, Šovčík, Balko

    Rozhodca: Pavlík – Lieskovský, Roszbeck.
     
    Príjemné sobotné popoludnie prajeme všetkým priaznivcom kvalitného futbalu! Dnes sa budeme venovať zápasu našej najvyššej futbalovej súťaže, v ktorom sa Spartak Trnava pokúsi zaznamenať ôsme víťazstvo v rade a zlomiť tak vlastný klubový rekord z roku 1996. Spartak zároveň bojuje o miestenku v Európskej lige a pri zhode okolností by ešte mohol ohroziť druhú priečku Trenčína – ten ale vedie nad Ružomberkom 2:0 a preto Trnave neostáva nič iné, len dnes naplno bodovať a uchovať si tak šancu stať sa slovenským vicemajstrom. Hostia z Banskej Bystrice už viacmenej v pohode dohrávajú súťaž, zaplnené publikum ich ale bude určite motivovať ku kvalitnému výkonu a preto dnes môžme v slovenskom Ríme vidieť zaujímavé futbalové popoludnie. Pri priamom prenose vás víta Tomáš Schügerl.
     
    Na lavičky už prichádzajú náhradníci i realizačné tímy oboch mužstiev. V Trnave panuje krásne slnečné počasie, priam ideálne pre dobrý futbal i pohodu návštevníkov.
     
    Oba tímy už vychádzajú na hraciu plochu. Trnavčania v bielo-červenej farebnej kombinácii, hostia z Banskej Bystrice v modrých dresoch. Tribúnami znie tradičné trnavské Il Silenzio.
     
    Trnavskí fanúšikovia svojimi chorálmi vítajú svojich miláčikov, všetko je už pripravené na úvodný výkop. Ako tradične, tak aj dnes bude v Trnave panovať pravá futbalová atmosféra!
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    Rozohrávku mali hostia, okamžite ale odovzdali loptu na kopačky domácich. Tí podnikli prvý útok, center z ľavej strany ale odhlavičkoval dobre postavený stopér Banskej Bystrice.
     
    1
    Slančík sa na hrote útoku snažil spracovať dlhý center, proti bol ale Procházka a okamžite odkopol loptu do bezpečia.
     
    2
    Vlasko zakombinoval pri pravej čiare s Janečkom, ten sa aj snažil odcentrovať pred bránu, mieril ale veľmi nepresne a lopta tak bez ohrozenia brány končí za bránkovou čiarou.
     
    3
    Považanec sa snažil vybojovať loptu po priťuknutí od spoluhráča, trnavskí obrancovia si situáciu postrážili a nepustili hráča hostí do koncovky. Od vlastnej brány vykopáva brankár Rusov.
     
    4
    Vlasko sa uvoľňoval na útočnej polovici Spartaka, proti jeho kľučke ale okamžite zakročil obranca hostí, a tak znovu pri lopte Vojaci.
     
    5
    Janečka stratil loptu po vlastnej rozohrávke, čo takmer využili hostia. Tí v prvom protiútoku, Slančík posúval napravo Rejdovianovi, ten už ale zakončiť nedokázal a Rusov zasahovať nemusel.
     
    6
    Boroš vo výbehu fauloval Schranza, uvidíme pokutový kop pre Spartak! Zároveň domáci brankár inkasuje žltú kartu.
     
    7
    Trnava dala gól!

    Trnava strieľa dôležitý prvý gól a dostáva sa do vedenia! Exekúcie pokutového kopu sa ujal ERIK SABO, poslal loptu presne k ľavej žrdi a Boroš bol aj napriek vystihnutiu smeru strely prikrátky!
     
    9
    Hostia sa snažia odpovedať, Rejdovianov center ale zblokoval Chovanec do autu. Následne sa po autovom vhadzovaní ujal lopty Slančík, okamžite ju ale stratil.
     
    10
    Janečka centroval z pravej strany do šestnástky, tam už ale nikoho nenašiel, keď loptu odvrátili obrancovia hostí.
     
    11
    Sabo prenikal stredom ihriska a odhodlal sa aj k strele, tú mu ale obetavým obranným sklzom zablokoval Považanec.
     
    13
    Trnavčania postupnými kombináciami rozobrali obranu hostí. Kuzma vysunul na ľavej strane Vlaska, ten centroval na vzdialenejšiu žrď Procházkovi, ktorý ešte vracal z prvej späť Vlaskovi. Akciu následne zastavila zdvihnutá zastávka rozhodcu, ktorý signalizoval ofsajd.
     
    14
    Slančík sa znovu bil na hrote, ani teraz ale nebol úspešný a akcia Banskej Bystrice znovu končí až u Rusova.
     
    15
    Vlasko sa snažil pri pravej autovej čiare preukázať svoje technické nadanie, to mu ale nevyšlo, keď jeho jemný oblúčik končí za čiarou. Loptu tak získavajú hostia.
     
    16
    Dlho sa ale Vojaci pri držaní lopty neohriali, Slančík fauloval obrancu pri svojej útočnej snahe.
     
    16
    Séria nepresných nahrávok na oboch stranách. Najprv loptu odovzdal Kuzma, potom na druhej strane Ľupták. Spartak tak znovu rozohráva útočnú akciu.
     
    17
    Zo strany hostí je to v útoku upracované a bez nápadu. Ľupták síce bojoval v strede ihriska, aj napriek úspešnej kľučke ale len odovzdal loptu domácej obrane.
     
    18
    Janečka mal trochu priestoru na pravej strane, odkiaľ posielal center na ľavú stranu šestnástky, kde sa Schranz snažil centrovať, loptu ale zablokoval obetavý Nosko.
     
    19
    Janečka si potiahol loptu až na stred ihriska a z 20 metrov to skúsil strelou na vzdialenejšiu žrď, mieril len tesne mimo a poriadne vystrašil Boroša!
     
    20
    Vlasko z pravej strany nahrával späť spoluhráčom, loptu ale odvrátili hráči hostí, nasleduje rohový kop.
     
    20
    Rohový kop ohrozenie brány nepriniesol, domáci začínajú z vlastnej polovice.
     
    22
    Peňaška si na ľavej strane narazil loptu so Slančíkom, následne sa Peňaška snažil preniknúť do šestnástky, tam ale veľmi dobre zasiahol stopér Tóth a odkopol loptu.
     
    23
    Na druhej strane kombinácia Janečku s Vlaskom, center do šestnástky ale presný nebol a tak odkopáva Boroš.
     
    24
    Trnava stratila loptu pri rozohrávke, z čoho sa črtal brejk hostí, Považanec ale Ľuptákovi na krátku vzdialenosť neprihral presne a tak pri lopte znovu Spartak.
     
    25
    Vlasko posielal dlhý tiahly center z ľavej strany, nemohol ale nájsť nikoho, keďže lopta mierila vysoko nad a navyše aj mimo priestoru brány.
     
    25
    Kliment získal pre hostí prvý rohový kop v zápase.
     
    26
    Považanec rozohral na krátko, na prednú žrď Savičovi, ktorý ešte posunul Slančíkovi, nasleduje ďalší rohový kop.
     
    26
    Po druhom rohu hlavičkoval na prednej žrdi Kliment, na zadnej žrdi ale už svojich spoluhráčov nenašiel a tak je Rusov po necelej polhodine bez jediného zásahu.
     
    27
    Vojaci neuveriteľne pokazili vlastné autové vhadzovanie. Zahrali ho tak nešikovne, že Slančík dostihol loptu až za bránkovou čiarou.
     
    28
    Vlasko vybojoval loptu po dlhom výkope Rusova, snažil sa prestrčiť naľavo na nabiehajúceho Schranza, ten aj napriek veľmi dobrej rýchlostnej výbave túto loptu jednoducho stihnúť nemohol a bez problémov zasiahol Boroš.
     
    29
    Zaujímavá situácia pred bránou Trnavy. Slančík si chcel prebrať dlhú loptu, na čo ho zákrokom ,,na hrane" obral o loptu Čarnota, rozhodca Pavlík nereagoval a hra pokračovala ďalej.
     
    30
    Nosko odkopol na roh, Spartak bude mať možnosť ohroziť bránu hostí.
     
    31
    Trnavčania rozohrali roh vskutku zaujímavo. Lopta išla totiž ľahkým oblúčikom pred šestnástku, kde sa volejom do nej oprel Sabo, lopta by zrejme narobila Borošovi poriadne problémy, na jeho šťastie ale zakročil dobre postavený obranca a zblokoval na roh.
     
    32
    Po následnom rohu strela Kuzmu z 25 metrov, ten ale mieril vysoko nad.
     
    33
    Schranz prenikal po ľavej strane, veľmi rýchlo bol ale zastavený a tak lopta znovu v strede ihriska, kde sa odohráva väčšia časť dnešného stretnutia.
     
    34
    Ľupták nahrával popri pravej autovej čiare na Slančíka, lopta ale od trnavského hráča smerovala do autu, preto budú môcť hostia založiť útok po vhadzovaní.
     
    34
    Rejdovian si prebral loptu po autovom vhadzovaní, na pravej strane to z 25 metrov aj skúsil priamo na bránu, jeho strele ale chýbala presnosť a tak Rusov naďalej bez zásahu.
     
    35
    Kliment na pravej strane srdnato bojoval proti Chovancovi, ten si ale situáciu skúsene postrážil a pohľadom odprevadil loptu smerujúcu za bránkovú čiaru. Znovu vykopáva Rusov, nebyť výkopov, tak by si na loptu v prvom polčase ani nesiahol.
     
    36
    Z ničoho nič mohli hostia vyrovnať! Rejdovian sa presadil na pravej strane, krásnou kolmicou vysúval Považanca, Rusov ale veľmi dobre vybehol a v poslednej chvíli vypichol loptu spod nôh Považanca!
     
    37
    Boroš si po dlhej dobe chytil loptu, stiahol teraz dlhý center a rozohral presne na Klimenta.
     
    38
    Ľupták má síce v strede ihriska dostatok priestoru, prihrávky mu ale nevychádzajú. Znovu totiž stratil loptu, a rozohrávať svoju akciu môžu domáci.
     
    39
    Vidíme druhú žltú kartu dnešného stretnutia. Inkasuje ju Trnavčan Ján Vlasko.
     
    40
    Na zemi sa po súboji Plavšiča a Procházku zvíja domáci kapitán. Inkasoval nepríjemný úder lakťom do tváre, už sa však pomaly zdvíha zo zeme, a tak snáď bude všetko v poriadku.
     
    41
    Vyskočil si prebral prihrávku od Janečku v šestnástke, mieril s loptou späť ku postrannej čiare, bol ale zdvojený a o loptu tak prišiel.
     
    41
    Kuzma postupoval stredom s loptou a dobre videl, že Schranz je naľavo úplne sám. Nezvládol však jednoduchú prihrávku na krátku vzdialenosť a zahnal tak spoluhráča až ku bránkovej čiare, kde už akcia domácich skončila bez ohrozenia Borošovej svätyne.
     
    43
    Sabo to vyskúšal z pravej strany z 25 metrov, mieril na vzdialenejšiu žrď, lopta ale nabrala opačný falš a mierila tak výrazne mimo priestoru troch žrdí.
     
    44
    Na hrote v už na pohľad trochu zúfalej snahe Slančík, vyhral síce hlavičkový súboj, priamo od neho smerovala ale lopta ku domácej obrane.
     
    45
    Janečka je dnes tým, kto prináša trochu vzruchu do inak nepríliš záživného deja. Znovu si potiahol loptu na stred a skúsil to ľavačkou, Nosko ale zblokoval loptu na roh.
     
    45
    Trnava dala gól!

    Tak toto bol typický gól do šatne! Na center z rohu si na päťke najvyššie vyskočil IVAN SCHRANZ a poslal loptu presne k pravej žrdi! Trnava je ešte bližšie k ôsmemu víťazstvu v rade, vedie už o dva góly!
     
    45
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Trnavčania predviedli v prvom polčase lekciu z futbalovej efektivity. Hrali totiž presne to, čo potrebovali, dokázali rýchlo skórovať a v závere polčasu po hlavičke Schranza ešte zvýšili svoj náskok. Hostia okrem jedinej šance Považanca nepredviedli prakticky nič, kopili nepresnosti a nemôžu sa čudovať, že prehrávajú dvojgólovým rozdielom. Tréner Hrnčár bol cez prvý polčas evidentne nespokojný s herným prejavom svojho tímu, preto môžme očakávať prestávkové čistenie žalúdkov v kabíne a možnú zvýšenú aktivitu hostí v druhom dejstve. Pri začiatku druhého polčasu sa na vás teším o 17:30.
     
    Štatistiky po 1.polčase

    Strely na bránu : 2:1
    Strely mimo brány : 2:1
    Žlté karty : 1:1
    Rohové kopy : 4:2
     
    Obe mužstvá už na hracej ploche, o pár sekúnd začne druhý polčas.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Vajda nám trochu prisvietil a poslal vysoký nákop z vlastnej polovice, Vojaci vybojovali rohový kop.
     
    47
    Rohový kop zahrali hostia zaujímavo, lopta putovala do pokutového územia, nakoniec ale po hlavičke mierila nad bránu a Rusov zasahovať nemusel.
     
    48
    Peňaška získal loptu na vlastnej polovici a dobrým šprintom na útočnú polovicu trochu rozhýbal útočnú aktivitu svojho tímu, následný center z ľavej strany ale odvrátil obranca Spartaka.
     
    49
    Tvrdý zákrok Kuzmu na Rejdoviana, vyzeralo to na faul zozadu, hra však pokračuje bez vstupu rozhodcu ďalej. Obraz hry sa nemení, pri lopte stále viac Trnavčania.
     
    50
    Keď už nie futbal, tak vzrušenie prinášajú aspoň fanúšikovia. Domáci fanklub teraz predviedol pyrotechnickú show.
     
    51
    Pekná strela z pravej strany, ktorú vyslal Sabo, mieril len tesne ponad ľavý horný roh brány!
     
    52
    Trnava dala gól!

    A už je to rozdielom triedy! Chovanec si na ľavej strane vymenil loptu s Vlaskom, z hranice bránkovej čiary vyslal do šestnástky strieľaný center, ktorý si na bližšej žrdi nešťastne vrazil do vlastnej brány SAŠA SAVIČ!
     
    53
    Procházka sa uvoľnil na pravej strane a tesne spred šestnástky vyslal zaujímavý pokusom ,,falšom," lopta nakoniec nabrala trajektóriu mimo priestoru troch žrdí a tak sa skóre nemení.
     
    54
    Banská Bystrica v útoku stále jalová. Vajda sa síce o niečo snažil, jeho strela ale mohla len ťažko ohroziť Rusova.
     
    54
    Striedanie v tíme FK Dukla Banská Bystrica: z ihriska odchádza Jakub Považanec, prichádza Michal Faško.
     
    56
    Sabo z ľavej strany posielal prízemný center priamo do stredu šestnástky, tam už sa chystal zakončovať Vyskočil, v poslednej chvíli odkopol pozorný Nosko.
     
    57
    Procházka sa už-už dostával do dobrej streleckej príležitosti, pred ním už bol v obrane len Vajda, ktorý predviedol veľmi dobrý obranný zákrok a domáceho kapitána o loptu obral.
     
    57
    Hostia síce teraz dokázali rozvlniť sieť, ich radosť ale okamžite zrušil rozhodca, signalizujúci postavenie mimo hry.
     
    58
    Striedajúci Faško potiahol loptu stredom ihriska a vysunul naľavo Ľuptáka, ktorý posielal prízemný center do šestnástky, tam ale loptu odvrátil Čarnota.
     
    59
    Faško si skvele obhodil obrancu a ocitol sa voľný na pravej strane pokutového územia zoči-voči Rusovovi, ten predviedol výborný zákrok a strelu smerujúcu na bližšiu žrď reflexívne vyrazil!
     
    60
    Slančík strieľal z 20 metrov, lopta pred Rusovom ešte skočila a tak ju domáci brankár len vyrazil pred seba priamo na Rejdoviana, ktorý okamžite dorážal, domáci brankár sa ale rýchlo dokázal vrátiť do svojho postoja a famózne vyrazil aj túto dorážku!
     
    61
    Hostia akoby odhodili po treťom góle záťaž, ktorá ich ťažila počas doterajšieho priebehu. Teraz sa snažil v útoku niečo vymyslieť Slančík, poslal ale loptu len do autu.
     
    62
    Procházka mal priestor v šestnástke, príliš dlho váhal nad rozhodnutím medzi prihrávkou a strelou, kvôli čomu bol o loptu okamžite obratý.
     
    63
    Vyskočil faulovaný na útočnej polovici Spartaka, uvidíme štandardnú situáciu z veľkej vzdialenosti.
     
    64
    Spartakovci zo štandardky nevyťažili nič, naďalej sú ale pri lopte a kontrolujú priebeh stretnutia.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 3010 divákov.
     
    66
    V týchto minútach Trnava nepúšťa súpera k lopte. Domáci kombinujú prostredníctvom krátkych, presných prihrávok a kontrolujú náskok.
     
    67
    Trnava dala gól!

    Začína to pripomínať debakel! Procházka si na vonkajšom oblúku pred šestnástkou pekne prebral loptu, krásne prihral na pravú stranu voľnému IVANOVI SCHRANZOVI, ktorý strelou pod hornú žrď pohodlne prehodil Boroša!
     
    67
    Striedanie v tíme FC Spartak Trnava: z ihriska odchádza Martin Vyskočil, prichádza Martin Mikovič.
     
    69
    Rusov si znovu siahol na loptu, keď stiahol dlhú loptu smerujúcu do šestnástky. Dnešné popoludnie začína pripomínať trnavskú fiestu, domáci si zápas doslova užívajú.
     
    70
    Rusov získava čas pri rozohrávke, uvidíme, či sa ešte Trnava pokúsi pridať ďalšie presné zásahy.
     
    71
    Vlasko sa predral po ľavej strane a snažil sa naraziť loptu s Procházkom, ten mu aj loptu naozaj poslal, okolo už bolo ale príliš veľa hráčov v modrých dresoch, a tak sa hostia pre tento moment ubránili.
     
    72
    Sabo pri ľavej rohovej zástavke v tvrdom súboji s Vajdom, domáci hráč sa trochu dlhšie zbieral zo zeme, nakoniec ale všetko v poriadku.
     
    73
    Striedanie v tíme FC Spartak Trnava: z ihriska odchádza Ján Vlasko, prichádza Róbert Richnák.
     
    74
    Rejdovian s Peňaškom vybojovali autové vhadzovanie na súperovej polovici, k Slančíkovi sa ale lopta už nedostala.
     
    75
    Ľupták šiel škaredo nohami napred do Kuzmu, dostáva za to žltú kartu.
     
    76
    Na hostí sa dnes doslova lepí smola. Teraz veľmi nešťastný zásah loptou inkasoval Faško, keď do jeho tváre loptu zblízka neúmyselne napálil Kuzma.
     
    77
    Hostia vracajú loptu späť Spartakovcom, tí budú môcť založiť ďalšiu peknú útočnú akciu.
     
    78
    Mikovič si potiahol loptu po ľavej strane, dostával sa späť na stred ihriska a posielal loptu do šestnástky, tam ale úspešne odvrátila obrana hostí.
     
    78
    Hostia v útočnej aktivite, Ľupták ale dnes už po niekoľkýkrát nahral nepresne a pri lopte znovu Trnava.
     
    79
    Schranz si v šestnástke naskakoval na center z pravej strany, tentoraz ale úspešne zasiahol obranca Vajda a odvrátil loptu do bezpečia.
     
    79
    Striedanie v tíme FC Spartak Trnava: z ihriska odchádza Ivan Schranz, prichádza Peter Nworah.
     
    79
    Striedanie v tíme FK Dukla Banská Bystrica: z ihriska odchádza Jan Kliment, prichádza Marek Šovčík.
     
    80
    Hostia zle rozohrali a to sa hneď snažil využiť Nworah, akciu ale zastavil hvizd rozhodcu. Rozohráva tak Boroš.
     
    81
    Mikovič posielal z ľavej strany loptu do pokutového územia na Nworaha, ten sa už-už predieral do koncovky, loptu si nakoniec našiel a pokryl Boroš.
     
    82
    Pekná trnavská narážačka v strede ihriska, na konci už ale bola nepresná finálna prihrávka a tak lopta skončila až u Boroša.
     
    83
    Hostia môžu ohroziť Rusova, zahrávajú štandardnú situáciu z pravej strany, z cca 20 metrov.
     
    83
    Faško rozohral štandardku najhoršie, ako mohol, jeho slabučký center odvrátil prvý postavený obranca.
     
    83
    Prečíslenie Spartaka, mohlo to byť o päť gólov! Mikovič z ľavej strany nahrával okolo vybehnutého Boroša napravo na Nworaha, ten už mal pred sebou len prázdnu bránu, v poslednej chvíli predviedol skvelý sklz Nosko a odvrátil loptu na roh!
     
    84
    V krátkom slede ďalší trnavský roh, hostia sa síce ubránili, v útoku ale stále Spartak.
     
    85
    Mikovič priťukol Procházkovi, ktorý sa pekne obtočil a z hranice šestnástky to skúsil pekným oblúčikom na vzdialenejšiu žrď, jeho strele chýbali len centimetre!
     
    86
    Mikovič získal loptu na vlastnej polovici a mohol postupovať do brejku, lopta sa mu ale zamotala pod nohami a nakoniec o ňu aj prišiel, keď ho odzbrojil vracajúci sa obranca.
     
    87
    Faško mohol radšej spred šestnástky strieľať, miesto toho ešte nahrával na ľavú stranu, okatú prihrávku ale okamžite spacifikoval Janečka.
     
    88
    Procházka vysunul na ľavej strane Mikoviča, ten mu loptu vrátil pekným centrom do šestnástky, odkiaľ Procházka trafil volejom nad!
     
    88
    Striedanie v tíme FK Dukla Banská Bystrica: z ihriska odchádza Jozef Rejdovian, prichádza Marco de Vito.
     
    89
    Slančík ani v závere stretnutia pri útočnej snahe neuspel. Snažil sa nabehnúť na dlhú loptu, Rusov ale veľmi dobre vybehol a loptu tak pokryl.
     
    90
    Nworah sa uvoľnil v šestnástke a z otočky aj vystrelil, Boroš zareagoval výborne a strelu smerujúcu k pravej žrdi reflexívne vyrazil! Následne mu pomohli obrancovia, ktorí odkopli na roh.
     
    90
    Z rohového kopu Trnava nič nevyťažila, stále je ale pri lopte a vo veľkom štýle dohráva toto stretnutie.
     
    90
    Rozhodca nadstavuje jednu minútu.
     
    90+1
    Koniec zápasu.
     
    Spartak Trnava to dnes zvládol skutočne štýlovo a zaznamenal ôsme víťazstvo v rade! Trnavčania to dnes mali proti odovzdanému súperovi pomerne jednoduché, aj tak však nesmieme zabudnúť na ich výborný výkon a viaceré pekné futbalové akcie. Hostia dnes v Trnave okrem dvoch gólových šancí nepredviedli prakticky nič, na rozbehnutých domácich jednoducho nemali nárok a preto je výsledok 4:0 v prospech Trnavy zaslúžený. Tá má v tabuľke na konte 53 bodov a poistila si tak tretiu priečku, pričom ešte stále môže dohnať druhý Trenčín. Hostia sú naďalej na méte 40 bodov, zo siedmej priečky ich môžu v prípade bodového zásahu zosadiť Košice.
     
    Pozápasové štatistiky

    Strely na bránu : 4:4
    Strely mimo bránu : 6:3
    Rohové kopy : 7:5
    Žlté karty : 1:2
     
    S konštatovaním, že Trnava rozdrvila Banskú Bystricu 4:0, zapísala si tak ôsme víťazstvo v rade a zároveň upevnila tretiu priečku v tabuľke, sa s vami lúčim a teším sa na stretnutie pri ďalších športových podujatiach! (18:25:43)

    Tomáš Schügerl


    Hľadáme spravodajcu pre tím MFK Dukla Banská Bystrica. Viac informácií tu.

    Góly: 7. Sabo (pen.), 45. Schranz, 52. Savič (vla.), 67. Schranz (Procházka)

    Karty:   39. Vlasko (TRN) – 6. Boroš (BBY), 75. Ľupták (BBY)


    FC Spartak Trnava: Rusov – Čarnota, Tóth, Janečka, Kuzma – Sabo, Chovanec, Vlasko (73. Richnák), Procházka (C) – Vyskočil (67. Mikovič), Schranz (79. Nworah).
    Náhradníci: Strapák – Kuračka, Richnák, Ciprys, Gašparík, Nworah, Mikovič.

    MFK Dukla Banská Bystrica: Boroš (C) – Savič, Vajda, Nosko, Považanec (54. Faško) – Rejdovian (88. de Vito), Kliment (79. Šovčík), Plavšič, Ľupták – Peňaška, Slančík.
    Náhradníci: Budinský – de Vito, Chrien, Faško, Šovčík.

    Rozhodca: Pavlík – Lieskovský, Roszbeck

    Diváci: 3010