Aston Villa – Sunderland 0:0 (kon.) | Cardiff – Arsenal 0:3 (kon.) | Everton – Stoke City 4:0 (kon.)
Norwich – Crystal Palace 1:0 (kon.) | West Ham – Fulham 3:0 (kon.) | Newcastle – West Bromwich 2:1 (kon.)
koniec
Newcastle United
2:1 (1:0)
West Bromwich Albion
Sobota 30.11.2013, 18:30 • St. James' Park, Newcastle • Anglická Premier League
Predzápasové kurzy
     
    90+5
    Domáci tréner takticky získava cenné sekundy. Namiesto Sissoka nastupuje do hry oddýchnutý Cissé.
     
    90+4
    Domáci sa v závere zápasu dostali do skvelej gólovej šance, no po tvrdej delovke od Gouffrana sme mohli vidieť ruku jedného z hosťujúcich obrancov! Tá bola však podľa všetkého neúmyselná!
     
    90+
    Nadstavovať sa budú štyri minúty!
     
    90
    Po dobrom centri z pravej strany od Geru sa k hlavičkovému zakončeniu pred gólmanom Krulom dostal Anichebe, no jeho projektil napokon skončil len mimo domácej brány!
     
    90
    Long sa dostal k lopte na pravej strane, no napokon bol tvrdo faulovaný domácim Santonom. Na rad prichádza priamy kop pre hostí napravo od domáceho pokutového územai!
     
    89
    Hlavný rozhodca dnešného zápasu – Dowd vyťahuje zo svojho prsného vrecka ďalšiu žltú kartu. Tentokrát ju obdržal hosťujúci hráč Mulumbu, ktorý sa previnil tvrdým faulom zozadu na Ameobiho.
     
    88
    Hosťujúci tréner posiela na trávnik aj tretie striedanie. Namiesto Amalfitana nastupuje do hry Gera.
     
    83
    Aj domáci tréner Pardew posiela na trávnik prvé striedanie. Namiesto Rémyho prichádza do hry oddýchnutý Anita.
     
    80
    Hosťujúci Mulumbu sa s loptou dobre presúval cez pravé krídlo, následne bol však tvrdo faulovaný aktívnym Cabayeom. Na rad prichádza priamy kop zo vzdialenosti približne 19 metrov, mierne vpravo!
     
    77
    Tréner hosťujúceho West Bromwichu posiela na trávnik aj druhé striedanie. Namiesto Sessègnona nastupuje do hry oddýchnutý Anichebe.
     
    76
    Na rad prichádza prvé striedanie hostí. Namiesto Brunta nastupuje do hry oddýdhnutý Berahino.
     
    76
    Gólman Myhill si na svoje konto pripísal ďalší skvelý zákrok, keď po tvrdej delovke od Rémyho z hranice hosťujúceho pokutového územia loptu bez problémov zachytil vo svojom náručí!
     
    57
    Newcastle United dal gól!
    Domáci napokon zabrali naplno a opäť sú v tesnom jednogólovom vedení! Rémy posunul loptu hlavou na MOUSSAA SISSOKA, ktorý tvrdo pálil a jeho delovka bola napokon stečovaná do pravého horného rohu hosťujúcej brány.
     
    53
    West Bromwich Albion dal gól!
    Hostia dokázali po skvelej útočnej akcii vyrovnať gólový účet tohto stretnutia! Po skvelom centri od Longa z pravej strany sa k zakončeniu dostal CHRIS BRUNT, ktorý svojou delovkou pod brvno domácej brány nedal gólmanovi Krulovi žiadnu šancu!
     
    51
    Priamy kop hráčom domáceho Newcastleu poriadne nevyšiel, keďže po tvrdej strele od Ameobiho sa lopta od hosťujúceho múru odrazila do bezpečia.
     
    50
    Domáci Cabaye bol na pravom krídle tvrdo faulovaný hosťujúcim Bruntom. Na rad teda prichádza jasný priamy kop pre domácich zo vzdialenosti približne 29 metrov, mierne vľavo!
     
    49
    Po nepresnej prihrávke od jedného z hosťujúcich obrancov sa k zakončeniu na ľavej strane dostal Rémy, no ten napokon nedokázal prekonať gólmana Myhill, ktorý síce odvážne, no presvedčivo zapracoval svojimi nohami!
     
    45+5
    Bruntova tvrdá delovka z priameho kopu napokon letela len nad bránu gólmana Krula a ukončila tak prvý polčas!
     
    45+5
    Long bol tvrdo faulovaný domácim Cabayeom vo vzdialenosti približne 23 metrov. Na rad prichádza ešte priamy kop hostí, ktorý bude zahrávať Brunt!
     
    45+2
    Domáci Rémy bol tvrdo faulovaný tesne pred hranicou hosťujúceho pokutového územia hosťujúcim McAuleym. Tento faul však hlavný rozhodca nevidel vo svojom zornom uhle, a tak priamy kop nenariadzuje.
     
    45+
    Nadstavovať sa budú až štyri minúty!
     
    43
    Dvojica Tioté a Long sa dostala do nepríjemného hlavičkového súboja na domácej polovici ihriska. Z tejto situácie horšie vyviazol domáci Tioté, no následne bude pokračovať v hre.
     
    39
    Long vybojoval loptu na hranici domáceho pokutového územia, následne ju naservíroval Bruntovi, ktorý tvrdo pálil z voleja, no jeho delovka skončila len vysoko nad domácou bránou.
     
    36
    Newcastle United dal gól!
    Rohový kop na ľavej strane odišiel zahrávať domáci Cabaye, ktorý poslal dobrý center do stredu hosťujúcej brány, kde gólman Myhill zakročil len veľmi neisto. Loptu vyrazil do vzduchu, tam sa k nej dostal YOAN GOUFFRAN, ktorý svojim hlavičkovým zakončením otvára gólový účet tohto stretnutia.
     
    32
    Žltá karta po krátkej chvíli putuje aj na stranu domáceho Newcastleu. Tvrdým šlapákom v strede ihriska sa previnil Tioté, ktorý tentokrát neunikol pozornosti hlavného rozhodcu Dowda.
     
    30
    Na rad prichádza aj prvá žltá karta v tomto zápase. Obdržal ju hosťujúci Brunt, ktorý tvrdo fauloval bežiaceho Tiotého v centrálnej časti. Následný priamy kop síce domácim nevyšiel, no karta ostáva na účte hostí.
     
    25
    Ameobi obdržal loptu na pravej strane a následne chcel dobrou prihrávkou do behu vysunúť Rémyho, no nepodarilo sa mu to. Jeho strieľanú prihrávku zachytil až pozorný gólman Myhill.
     
    19
    Domáci sa dostali do skvelej gólovej šance! Sissoko vybojoval loptu na pravej strane, naservíroval ju Debuchymu, ktorý centroval a svojim centrom našiel Rémyho! Ten však svojou hlavičkou trafil len hlavu jedného z hosťujúcich obrancov!
     
    14
    Za hranicou hosťujúceho pokutového územia na pravej strane tentokrát tvrdo pálil Cabaye, no jeho delovka napokon minula priestor hosťujúcej brány. Gólman Myhill teda zasahovať nemusel.
     
    4
    Po skvele zahranom rohovom kope v znení hostí sa do skvelej gólovej šance dostal Sessègnon, no jeho tvrdý projektil napokon skončil len zblokovaný telom jedného z domácich obrancov! Gólman Krul predviedol len veľmi nedôrazný zákrok, po ktorom prišiel o loptu.
     
    3
    Sessègnon sa s loptou dobre presúval cez stred, no následne ho domáci Coloccini fauloval. Následný priamy kop odišiel zahrávať Gouffran, no jeho dobre mierenú strelu k pravej žŕdke domácej brány gólman Krul efektívne vyrazil na rohový kop!

    Góly: 36. Gouffran, 57. Sissoko – 53. Brunt

    Karty:   32. Tioté (NEW) – 30. Brunt (WBA), 89. Mulumbu (WBA)


    Newcastle United: Krul – Coloccini, Debuchy, Wiliamson, Santon, Cabaye, Tioté, Sissoko (90+5. Cissé), Shola Ameobi, Rémy (83. Anita), Gouffran
    Náhradníci: Elliot – Anita, Cissé, Ben Arfa, Yanga-Mbiwa, Obertan, Sammy Ameobi

    West Bromwich Albion: Myhill – Olsson, Ridgewell, Jonec, McAuley, Amalfitano (88. Gera), Sessègnon (77. Anichebe), Morrison, Mulumbu, Brunt (76. Berahino), Long
    Náhradníci: Daniels – Popov, Yacob, Lugano, Anichebe, Gera, Berahino

    Rozhodca: P. Dowd – S. Ledger, D. Bryan