Aston Villa – Sunderland 0:0 (kon.) | Cardiff – Arsenal 0:3 (kon.) | Everton – Stoke City 4:0 (kon.)
Norwich – Crystal Palace 1:0 (kon.) | West Ham – Fulham 3:0 (kon.) | Newcastle – West Bromwich 2:1 (kon.)
koniec
Newcastle United
2:1 (1:0)
West Bromwich Albion
Sobota 30.11.2013, 18:30 • St. James' Park, Newcastle • Anglická Premier League
Predzápasové kurzy
     
    Je dobojované!
    V úvode druhého polčasu síce hostia zabrali naplno, keď v 53. minúte po góle Chrisa Brunta dokázali vyrovnať na 1:1, no už v 57. minúte im domáci futbalisti ukázali, kto je pánom v Newcastlei a po skvelom zakončení od Sissoka sa opäť dostali do tesného vedenia, ktoré si napokon dokázali ustrážiť až do konca zápasu.

    Domáci Newcastle si teda po tomto zápase pripisuje do tabuľky jasné tri body a už štvrtú výhru v rade, zatiaľčo WBA ostáva bez bodu.

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch zo zápasov anglickej Premier League.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (20:29:23)
     
    Koniec zápasu.
     
    90+5
    Domáci tréner takticky získava cenné sekundy. Namiesto Sissoka nastupuje do hry oddýchnutý Cissé.
     
    90+4
    Domáci sa v závere zápasu dostali do skvelej gólovej šance, no po tvrdej delovke od Gouffrana sme mohli vidieť ruku jedného z hosťujúcich obrancov! Tá bola však podľa všetkého neúmyselná!
     
    90+3
    Hostia mali k dispozícii rohový kop na pravej strane, no po jeho dobrom zahraní od Geru sa k zakončeniu dostal len Morrison, ktorý minul bránu domáceho celku.
     
    90+2
    Hosťujúci Morrison odcentroval loptu z pravej strany, no jeho projektil napokon odhlavičkovali do bezpečia pozorní obrancovia Newcastleu na čele s Coloccinim.
     
    90+1
    Po peknom centri od Longa sa k zakončeniu dostal Gera, no jeho projektil napokon smeroval len do tiel domácich obrancov.
     
    90+
    Nadstavovať sa budú štyri minúty!
     
    90
    Po dobrom centri z pravej strany od Geru sa k hlavičkovému zakončeniu pred gólmanom Krulom dostal Anichebe, no jeho projektil napokon skončil len mimo domácej brány!
     
    90
    Long sa dostal k lopte na pravej strane, no napokon bol tvrdo faulovaný domácim Santonom. Na rad prichádza priamy kop pre hostí napravo od domáceho pokutového územai!
     
    89
    Hlavný rozhodca dnešného zápasu – Dowd vyťahuje zo svojho prsného vrecka ďalšiu žltú kartu. Tentokrát ju obdržal hosťujúci hráč Mulumbu, ktorý sa previnil tvrdým faulom zozadu na Ameobiho.
     
    88
    Hosťujúci tréner posiela na trávnik aj tretie striedanie. Namiesto Amalfitana nastupuje do hry Gera.
     
    87
    Hosťujúci Anichebe sa s loptou pretlačil na hranicu domáceho pokutového územia, no práve tam ho od lopty veľmi dobre odstavul pozorný Santon, ktorý odkopol loptu do bezpečia.
     
    86
    Lopta sa momentálne nachádza v strede ihriska, kde si ju hostia takticky prihrávajú. Domáci sa rozhodli pozične brániť, čo im zatiaľ vychádza priam skvele.
     
    85
    Long sa s loptou dobre presúval po ľavom krídle, no následne narazil na jedného z domácich obrancov, ktorí ho mierne zmiatol. Na rad prichádza odkop od brány domáceho gólmana Krula.
     
    84
    Hostia už nemajú príliš veľa času na vyrovnanie, no momentálne sú pri lopte na súperovej polovici ihriska, kde si ju sympaticky prihrávajú. Uvidíme, čo sa im podarí vymyslieť tentokrát.
     
    83
    Aj domáci tréner Pardew posiela na trávnik prvé striedanie. Namiesto Rémyho prichádza do hry oddýchnutý Anita.
     
    82
    Gólman Krul si na svoje konto pripísal ďalší dobrý zákrok, keď po peknom centri z pravej strany od McAuleyho zachytil loptu vo svojom náručí.
     
    81
    Po tvrdej delovke od Berahina z priameho kopu lopta skončila zblokovaná múrom domácich hráčov, ktorí sa lopty následne zmocnili a odkopávajú ju do bezpečia.
     
    80
    Hosťujúci Mulumbu sa s loptou dobre presúval cez pravé krídlo, následne bol však tvrdo faulovaný aktívnym Cabayeom. Na rad prichádza priamy kop zo vzdialenosti približne 19 metrov, mierne vpravo!
     
    79
    Hosťujúci Morrison obdržal loptu v strede ihriska, následne s ňou urobil niekoľko kľučiek a odcentroval ju smerom do útoku. Tam sa však k nej dostali len pozorní domáci obrancovia.
     
    78
    Po pravom krídle sa dobre presúval Gouffran, no napokon sa k nemu pristavil pozorný Olsson, ktorý ho od lopty bez väčších problémov odstavil.
     
    77
    Tréner hosťujúceho West Bromwichu posiela na trávnik aj druhé striedanie. Namiesto Sessègnona nastupuje do hry oddýchnutý Anichebe.
     
    76
    Na rad prichádza prvé striedanie hostí. Namiesto Brunta nastupuje do hry oddýdhnutý Berahino.
     
    76
    Gólman Myhill si na svoje konto pripísal ďalší skvelý zákrok, keď po tvrdej delovke od Rémyho z hranice hosťujúceho pokutového územia loptu bez problémov zachytil vo svojom náručí!
     
    75
    O loptu sa tuho bojuje na hosťujúcej polovici ihriska, kde chcú domáci navýšiť svoj náskok, no obrana hostí je zatiaľ naozaj v strehu.
     
    74
    Bruntsa dostal k lopte na ľavej strane, no jeho tvrdá strela napokon minula priestor brány gólmana Krula, ktorý tentokrát naozaj zasahovať nemusel.
     
    73
    Hosťujúci Amalfitano predveidol tvrdý faul na ľavej strane, keď nekompromisne fauloval Santona. Na rad prichádza priamy kop pre domácich, no len z ich vlastnej polovice ihriska.
     
    72
    Cabaye odcentroval loptu z pravej strany pred bránu gólmana Myhilla, no k lopte sa napokon dostali len obrancovia pozorného West Bromwichu, ktorí upokojujú tempo hry.
     
    71
    Z ľavej strany dobre zakončoval Tioté, no jeho projektil napokon gólman Myhill videl veľmi dobre a loptu úspešne zachytil vo svojom náručí.
     
    70
    Lopta sa momentálne nachádza v strede ihriska, kde si ju veľmi dobre prihrávajú hráči domáceho Newcastleu, ktorí sa snažia ofenzívne presadiť. Uvidíme, čo sa domácim podarí vymyslieť tentokrát.
     
    69
    Domáci futbalisti majú tesný jednogólový náskok a momentálne sú pri lopte na vlastnej polovici ihriska. Domáceho Williamsona síce od lopty skvele odstavil Morrison, no ten nedokázal prejsť cez Debuchyho.
     
    68
    West Bromwich má loptu vo svojej moci na vlastnej polovici ihriska, kde si ju hostia zatiaľ veľmi dobre prihrávajú. Newcastle je zatiaľ v strehu a nikam sa nepoháhľa.
     
    67
    Cez stred sa rýchlo presúval Sissoko, no ten napokon narazil na pozorného Olsson, ktorý predviedol veľmi dobrý sklz a svojho súpera od lopty s veľkým prehľadom odstavil.
     
    66
    Domáci si vybojovali rohový kop na ľavej strane, ktorý odišiel zahrávať Cabaye, no jeho nedôrazný center napokon gólman Myhill videl veľmi dobre a loptu zachytil vo svojom náručí.
     
    65
    Po pravom krídle sa veľmi dobre presúval domáci Ameobi, no napokon narazil na pozorného Ridgewella, ktorý ho od lopty bez väčších problémov odstavil. Následne sa hostia snažia niečo zaujímavé vymyslieť.
     
    63
    Futbalisti domáceho Newcastleu si tentokrát mierne nerozumeli a po dobrom centri od Wiliamsona stál aktívny Rémy len v ofsajde, po ktorom lopta putuje ku gólmanovi Myhillovi.
     
    61
    Po dobrom centri od Longa z pravej strany sa k zakončeniu na ľavom krídle dostal McAuley, no jeho projektil smeroval len mimo domácej brány.
     
    59
    Domáci Wiliamson sa dostal do zakončenia na pravej strane, no jeho projektil napokon hráči hosťujúceho WBA dokázali bez problémov zblokovať do bezpečia.
     
    57
    Newcastle United dal gól!
    Domáci napokon zabrali naplno a opäť sú v tesnom jednogólovom vedení! Rémy posunul loptu hlavou na MOUSSAA SISSOKA, ktorý tvrdo pálil a jeho delovka bola napokon stečovaná do pravého horného rohu hosťujúcej brány.
     
    55
    Hostia sú po vyrovnávajúcom góle skvele nabudení a snažia sa dostať do vedenia. Tentokrát však hosťujúceho Mulumbua veľmi dobre zastavil pozorný Coloccini, ktorý má loptu vo svojej moci.
     
    53
    West Bromwich Albion dal gól!
    Hostia dokázali po skvelej útočnej akcii vyrovnať gólový účet tohto stretnutia! Po skvelom centri od Longa z pravej strany sa k zakončeniu dostal CHRIS BRUNT, ktorý svojou delovkou pod brvno domácej brány nedal gólmanovi Krulovi žiadnu šancu!
     
    51
    Priamy kop hráčom domáceho Newcastleu poriadne nevyšiel, keďže po tvrdej strele od Ameobiho sa lopta od hosťujúceho múru odrazila do bezpečia.
     
    50
    Domáci Cabaye bol na pravom krídle tvrdo faulovaný hosťujúcim Bruntom. Na rad teda prichádza jasný priamy kop pre domácich zo vzdialenosti približne 29 metrov, mierne vľavo!
     
    49
    Po nepresnej prihrávke od jedného z hosťujúcich obrancov sa k zakončeniu na ľavej strane dostal Rémy, no ten napokon nedokázal prekonať gólmana Myhill, ktorý síce odvážne, no presvedčivo zapracoval svojimi nohami!
     
    48
    Hostia sa pomalými, ale istými krokmi posúvajú smerom pred bránu gólmana Krula. Momentálne sme mohli vidieť niekoľko autových vhadzovaní v znení hostí na ľavej strane.
     
    47
    Domáci sa dostali do ďalšieho rýchleho útoku, no tentokrát dali do svojho napádania súperovej rozohrávky až príliš veľa akčnosti a bežiaci Gouffran sa previnil útočným faulom.
     
    46
    V úvode druhého polčasu mali výkop lopty k dispozícii futbalisti domáceho Newcastleu, ktorí sa okamžite vydali do rýchleho útoku, no uvidíme, či sa im podarí prekonať defenzívu hostí aj podruhýkrát.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    V úvode prvého polčasu tohto zápasu boli mierne aktívnejší hráči hosťujúceho West Bromwichu, no po čase sa výkon oboch tímov vyrovnal, ba domáci zabrali na plné obrátky a predčili svojich súperov. Po štandardnej situácii – rohovom kope z ľavej strany zahranom v znení Cabayeho sa k hlavičkovému zakončeniu dostal Gouffran, ktorý poslal domácich do vedenia.

    Podarí sa hosťom v druhom polčase zabrať naplno a pripísať si na svoje konto aspoň vyrovnávajúci gól?
     
    Prvý polčas sa skončil.
     
    45+5
    Bruntova tvrdá delovka z priameho kopu napokon letela len nad bránu gólmana Krula a ukončila tak prvý polčas!
     
    45+5
    Long bol tvrdo faulovaný domácim Cabayeom vo vzdialenosti približne 23 metrov. Na rad prichádza ešte priamy kop hostí, ktorý bude zahrávať Brunt!
     
    45+4
    Hostia sú pri lopte v polovici ihriska, kde už len dobrými a krátkymi prihrávkami upokojujú tempo hry. Uvidíme, či sa im podarí ešte niečo zaujímavé vymyslieť.
     
    45+3
    Tréner domáceho tímu – Ardew sa poriadne hnevá na rozhodnutie hlavného rozhodcu Dowda, no domáci sú už pri lopte, keďže hosťujúci Mulumbu sa previnil tvrdým útočným faulom.
     
    45+2
    Domáci Rémy bol tvrdo faulovaný tesne pred hranicou hosťujúceho pokutového územia hosťujúcim McAuleym. Tento faul však hlavný rozhodca nevidel vo svojom zornom uhle, a tak priamy kop nenariadzuje.
     
    45+1
    Z pravej strany loptu odcentroval domáci Cabaye, no jeho dobre myslený projektil napokon vystihol pozorný Olsson, ktorý loptu vyhlavičkoval do bezpečia.
     
    45+
    Nadstavovať sa budú až štyri minúty!
     
    45
    Newcastle má loptu vo svojej moci v strede ihriska, kde si ju naozaj veľmi dobre prihráva. Hosťujúci West Bromwich sa stále snaží zaútočiť, no nedarí sa mu v tomto úmysle.
     
    44
    Gólman Myhill si na svoje konto pripísal ďalší dobrý zákrok, keď tentokrát vo svojom náručí zachytil loptu po nedôraznom zakončení z pravej strany od Rémyho.
     
    43
    Dvojica Tioté a Long sa dostala do nepríjemného hlavičkového súboja na domácej polovici ihriska. Z tejto situácie horšie vyviazol domáci Tioté, no následne bude pokračovať v hre.
     
    42
    Po dobrom centri z pravej strany od Cabayeho sa k lopte na ľavom krídle mohol dostať Rémy, no gólman Myhill skvele vystihol smer lopty a následne ju bez problémov zachytil vo svojej moci.
     
    41
    Hostia sa previnili ďalším zbytočným útočným faulom, tentokrát z dielne Morrisona. Tentokrát uvidíme odkop v znení gólmana Krula, ktorý založí útok domáceho tímu.
     
    40
    Hosťujúci Long sa snažil s loptou presadiť po pravej strane, no narazil na pozorného Ameobiho, ktorý ho od lopty svojim efektívnym sklzom odstavil. Následne sa snaží zaútočiť Newcastle.
     
    39
    Long vybojoval loptu na hranici domáceho pokutového územia, následne ju naservíroval Bruntovi, ktorý tvrdo pálil z voleja, no jeho delovka skončila len vysoko nad domácou bránou.
     
    38
    Sissoko podržal loptu na pravej strane, následne ju chcel poslať dozadu k jednému zo svojich spoluhráčov, no trafil len pozorného Jonesa, ktorý upokojuje tempo hry.
     
    37
    Newcastle je po svojom úvodnom góle v sieti hostí poriadne rozbehnutý a momentálne sa snaží prejsť cez pozornú defenzívu hosťujúceho West Bromwichu.
     
    36
    Newcastle United dal gól!
    Rohový kop na ľavej strane odišiel zahrávať domáci Cabaye, ktorý poslal dobrý center do stredu hosťujúcej brány, kde gólman Myhill zakročil len veľmi neisto. Loptu vyrazil do vzduchu, tam sa k nej dostal YOAN GOUFFRAN, ktorý svojim hlavičkovým zakončením otvára gólový účet tohto stretnutia.
     
    35
    Domáci poslali pred bránu gólmana Myhilla niekoľko dobrých centrov, no tie boli bez väčších problémov odvrátené hosťujúcou obranou. Následne z ľavej strany zakončoval Santon, no jeho delovke bola zblokovaná len na rohový kop.
     
    34
    Domáci Coloccini ukázal dôvod, pre ktorý je ceneným hráčom v domácom tíme. Tentokrát bez problémov podržal loptu a vtipnou kľučkou zastavil úmysel útočiaceho Mulumbua, ktorý chcel založiť protiútok hostí.
     
    33
    Gólman Krul si na svoje konto pripísal ďalší dobrý zákrok, keď po tvrdej prízemnej strele z pravej strany od Sessègnona loptu zachytil vo svojom pozornom náručí.
     
    32
    Žltá karta po krátkej chvíli putuje aj na stranu domáceho Newcastleu. Tvrdým šlapákom v strede ihriska sa previnil Tioté, ktorý tentokrát neunikol pozornosti hlavného rozhodcu Dowda.
     
    31
    Po pravom krídle sa s loptou rýchlo presúval hosťujúci Morrison, no následne ho jeden z domácich hráčov bez problémov odstavil. Do útoku teda opäť smeruje domáci Newcastle.
     
    30
    Na rad prichádza aj prvá žltá karta v tomto zápase. Obdržal ju hosťujúci Brunt, ktorý tvrdo fauloval bežiaceho Tiotého v centrálnej časti. Následný priamy kop síce domácim nevyšiel, no karta ostáva na účte hostí.
     
    29
    Na ľavom krídle sa k lopte dostal Rémy a poslal pred bránu gólmana Myhilla dobrý center. Myhill bol však v strehu a loptu zachytil vo svojom náručí bez väčších problémov. Následne uvidíme odkop od jeho brány.
     
    28
    Gólman Myhill si opäť okúsil nežné dotyky s loptou. Tentokrát ju však bez problémov zachytil vo svojom náručí po nedôraznej strele od domáceho Sissoka z pravej strany.
     
    27
    Cabaye obdržal loptu na ľavej strane, následne ju chcel cez dvoch súperov poslať na ľavé krídlo k Rémymu, no nepodarilo sa mu to. Hostia si napokon vybojovali autové vhadzovanie na pravej strane.
     
    26
    Domáci Newcastle je pri lopte na vlastnej polovici ihriska, kde si ju takticky prihráva. Hostia sa snažia napádať rozohrávku svojich súperov, no zatiaľ sa im v tom príliš nedarí.
     
    25
    Ameobi obdržal loptu na pravej strane a následne chcel dobrou prihrávkou do behu vysunúť Rémyho, no nepodarilo sa mu to. Jeho strieľanú prihrávku zachytil až pozorný gólman Myhill.
     
    24
    Lopta sa momentálne nachádza prevažne v strede ihriska, kde sú pri lopte hráči domáceho Newcastleu. Tí si loptu dobre prihrávajú a snažia sa niečo zaujímavé vymyslieť.
     
    23
    Rémy sa dostal k lopte na ľavej strane, následne sa zbavil jedného z hosťujúcich obrancov a chcel poslať pred gólmana Myhilla dobrú krížnu prihrávku. Ešte predtým mu však pozorný Olsson loptu uchmatol.
     
    22
    Momentálne sú pri lopte hosťujúci futbalisti, ktorí sa snažia rýchlo zaútočiť. Po dobrej strele z polovice ihriska od Amalfitana sa však k lopte dostal len gólman Krul, ktorý ju zachytil vo svojom náručí.
     
    21
    Sissoko opäť vybojoval loptu na pravom krídle a snažil sa ju naservírovať pred hosťujúcu bránu, no tentokrát sa mu to nepodarilo. Pozorný Jones ho od lopty dobrou pozičnou hrou odstavil.
     
    20
    Následný rohový kop domácim veľmi nevyšiel, keďže po dobrom centri od Tiotého sa k lopte dostal len Olsson, ktorý s prehľadom upokojuje tempo hry pomalou rozohrávkou.
     
    19
    Domáci sa dostali do skvelej gólovej šance! Sissoko vybojoval loptu na pravej strane, naservíroval ju Debuchymu, ktorý centroval a svojim centrom našiel Rémyho! Ten však svojou hlavičkou trafil len hlavu jedného z hosťujúcich obrancov!
     
    18
    Brunt pálil z veľkej vzdialenosti na ľavom krídle, no jeho projektil bol napokon len veľmi nepresný a lopta skončila poriadne vedľa domácej brány. Gólman Krul teda zasahovať nemusel.
     
    17
    Hostia sa momentálne snažia efektívne zaútočiť, no proti pozornej domácej defenzíve sa im veľmi nedarí. Útočiaceho Morrisona tentokrát dobrým zákrokom na pravom krídle odstavil Coloccini.
     
    16
    Domáci Debuchy bol po vzdušnom súboji o loptu s jedným z hráčov hosťujúceho West Bromwichu mierne otrasený pri domácom pokutovom území. Následne sa však pozviechal a pokračuje v hre.
     
    15
    Po peknom centri od Tiotého zo stredu ihriska sa k lopte na pravom krídle dostal Cabaye, no ten napokon stál v jasnom ofsajde, po ktorom sa plynulosť hry prerušuje.
     
    14
    Za hranicou hosťujúceho pokutového územia na pravej strane tentokrát tvrdo pálil Cabaye, no jeho delovka napokon minula priestor hosťujúcej brány. Gólman Myhill teda zasahovať nemusel.
     
    13
    Gólman Myhill sa opäť dostal k lopte po nepresnom zakončení domáceho Rémyho. Následne uvidíme odkop od hosťujúcej brány, ktorý bude podľa všetkého poriadne ďaleký.
     
    12
    Na futbalovom štadióne v Newcastle sme mohli vidieť obrovskú standing ovation a hlasný potlesk zo všetkých tribún. Neviem Vám však povedať, či to malo nejaký osobitný dôvod alebo to bolo len na povzbudenie domáceho celku.
     
    11
    Hosťujúci Long sa dostal do súboja o loptu na pravej strane proti Debuchymu a síce prekonal domáceho obrancu, no loptu nedokázal odkopnúť pred koncovou čiarou ihriska.
     
    10
    Santon predviedol svoje skvelé zrýchlenie na ľavom krídle, následne odcentroval loptu pred hosťujúcu bránu, no tam stál len pozorný Jones, ktorý ju odhlavičkoval do bezpečia.
     
    9
    Domáci Gouffran ukázal svoj herný dôraz na ľavom krídle, keď sa zbavil jedného z hosťujúcich hráčov, cez ktorého následne aj prihrával, no túto prihrávku zachytil len pozorný obranca hostí – Ridgewell.
     
    8
    Hosťujúci Long sa snažil zachytiť loptu na pravom krídle po dobrom centri od jedného z jeho spoluhráčov, no domáci hráč Cabaye bol v strehu a loptu zachytil na svojich kopačkách.
     
    7
    Tioté sa rýchlo presúval cez stred v strede ihriska, no následne narazil na hosťujúceho Mulumbua, ktorý ho od lopty nekompromisným faulom odstavil. Hlavný rozhodca zatiaľ žltú kartu nevytiahol a tento faul rieši len upozornením.
     
    6
    Úvod prvého polčasu zatiaľ naplno ovládli hráči hosťujúceho tímu West Bromwich Albion. Tentokrát sa po ľavom krídle rýchlo presúval Mulumbu, no pozorný Debuchy ho po dobrom súboji od lopty odstavil.
     
    5
    Hosťujúci McAuley sa po rohovom kope hostí dostal do súboja s jedným z domácich obrancov a napokon ostal ležať na trávniku. Po krátkom prerušení hry a následnom ošetrovaní sa v hre pokračuje.
     
    4
    Po skvele zahranom rohovom kope v znení hostí sa do skvelej gólovej šance dostal Sessègnon, no jeho tvrdý projektil napokon skončil len zblokovaný telom jedného z domácich obrancov! Gólman Krul predviedol len veľmi nedôrazný zákrok, po ktorom prišiel o loptu.
     
    3
    Sessègnon sa s loptou dobre presúval cez stred, no následne ho domáci Coloccini fauloval. Následný priamy kop odišiel zahrávať Gouffran, no jeho dobre mierenú strelu k pravej žŕdke domácej brány gólman Krul efektívne vyrazil na rohový kop!
     
    2
    Domáci Sissoko sa dostal k lopte v strede ihriska na pravej stranea následne poslal smerom dopredu dobrý strieľaný center. Bežiaci Rémy bol však na túto loptu príliš pomalý a napokon ju zachytil až gólman Myhill.
     
    1
    V úvode prvého polčasu mali výkop k lopty k dispozícii hráči hosťujúceho West Bromwich Albion, ktorí sa najskôr stiahli na vlastnú polovicu ihriska a následne sa snažia takticky zaútočiť.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Na striedačkách sú pripravení títo hráči:

    Newcastle United: Elliot – Anita, Cissé, Ben Arfa, Yanga-Mbiwa, Obertan, Sammy Ameobi

    West Bromwich Albion: Daniels – Popov, Yacob, Lugano, Anichebe, Gera, Berahino
     
    Úvodné zostavy:

    Newcastle United: Krul – Coloccini, Debuchy, Wiliamson, Santon, Cabaye, Tioté, Sissoko, Shola Ameobi, Rémy, Gouffran

    West Bromwich Albion: Myhill – Olsson, Ridgewell, Jonec, McAuley, Amalfitano, Sessègnon, Morrison, Mulumbu, Brunt, Long

    Rozhodca: P. Dowd – S. Ledger, D. Bryan.
     
    Srdečne Vás vítam pri v poradí už 13. kole najvyššej futbalovej súťaže v Anglicku – Premier League!
    V tomto online prenose Vám budem pravidelnými príspevkami približovať aktuálne dianie zo štadióna St. James' Park v Newcastli, kde proti sebe od 18:30 nastúpia tímy Newcastle United a West Bromwich Albion.

    Domáci tím Newcastle United sa po 12 odohraných zápasoch nachádza na priebežnej ôsmej priečke so ziskom 20 bodov a gólovým skóre 0. Pred Newcastleom momentálne na siedmej priečke sídli Everton s náskokom jedného bodu a za Newcastleom na deviatej priečke tím Tottenham Hotspur s rovnakým počtom bodov, no o niečo horším gólovým skóre.
    Aktuálna zápasová bilancia tímu Newcastle United v Premier League, remíza (2:2 doma proti Liverpoolu) – prehra (1:2 vonku proti Sunderlandu) – výhra (2:0 proti Chelsea FC) – výhra (1:0 vonku proti tímu Tottenham Hotspur) – výhra (2:1 doma proti tímu Norwich City), jasne hovorí o tom, že Newcastleu sa v poslednej dobe darí veľmi dobre.

    West Bromwich Albion je tímom, ktorý je v tabuľkovom postavení na mierne horšej – jedenástej priečke so ziskom 15 bodov a gólovým skóre 0. Pred West Bromwichom momentálne na desiatej priečke sídli Swansea City s rovnakým počtom bodov, no o niečo lepším skóre a za West Bromwichom na dvanástej priečke Aston Villa s rovnakým počtom bodov, no o niečo horším gólovým skóre.
    Aktuálna zápasová bilancia tímu West Bromwich Albion v Premier League, remíza (0:0 vonku proti tímu Stoke City) – prehra (1:4 vonku proti Liverpoolu) – výhra (2:0 doma proti tímu Crystal Palace) – remíza (2:2 vonku proti londýnskej Chelsea) – remíza (2:2 doma proti Aston Ville), značí, že WBA nepatrí k tým najlepším tímom anglickej najvyššej súťaže, no v zápasoch vie potrápiť aj tie najkvalitnejšie tímy.

    Podarí sa futbalistom domáceho Newcastleu natiahnuť svoju šnúru víťazstiev už na štyri zápasy alebo si WBA na svoje konto po dvoch remízach pripíše výhru?
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie začína o 18:30.

    Góly: 36. Gouffran, 57. Sissoko – 53. Brunt

    Karty:   32. Tioté (NEW) – 30. Brunt (WBA), 89. Mulumbu (WBA)


    Newcastle United: Krul – Coloccini, Debuchy, Wiliamson, Santon, Cabaye, Tioté, Sissoko (90+5. Cissé), Shola Ameobi, Rémy (83. Anita), Gouffran
    Náhradníci: Elliot – Anita, Cissé, Ben Arfa, Yanga-Mbiwa, Obertan, Sammy Ameobi

    West Bromwich Albion: Myhill – Olsson, Ridgewell, Jonec, McAuley, Amalfitano (88. Gera), Sessègnon (77. Anichebe), Morrison, Mulumbu, Brunt (76. Berahino), Long
    Náhradníci: Daniels – Popov, Yacob, Lugano, Anichebe, Gera, Berahino

    Rozhodca: P. Dowd – S. Ledger, D. Bryan