Elche – Atlético Madrid 0:2 (kon.) | Vigo – Almería 3:1 (kon.) | Real Madrid – Valladolid 4:0 (kon.)
Espanyol – Sociedad 1:2 (kon.)
koniec
RCD Espanyol Barcelona
1:2 (1:0)
Real Sociedad San Sebastian
Sobota 30.11.2013, 22:00Španielska LaLiga
Predzápasové kurzy
     
    San Sebastian pôsobil v prvom polčase nevýrazne, ale napokon berie tri body, pretože sa mu po zmene strán podarilo otočiť vedenie. Najprv vyrovnal peknou hlavičkou Griezmann a potom si dal pár minút pred koncom nešťastný vlastný gól Stuani. Výsledok 1:2 tak možno po celý čas nezodpovedal priebehu, ale aj taký je futbal. Dnes je to odo mňa všetko, ale už zajtra sa stretneme pri šlágri anglickej ligy Tottenham – Manchester. Dovtedy dopísania a teraz prajem už len dobrú noc! (23:49:38)
     
    Koniec zápasu.
     
    90+3
    Espanyol sa ešte snaží čosi vymyslieť, ale zrejme už to bude nad jeho sily, do karát mu nehrá ani rýchlo plynúci nadstavený čas.
     
    90+2
    Čakáme poriadny tlak domácich v posledných sekundách duelu, vyrovnať by si iste zaslúžili. Útočným faulom to ale nepôjde.
     
    90+1
    Rozhodca ešte nadstavuje 3 minúty.
     
    90
    Ďalšia karta, inkasoval ju hosťujúci Seferovič.
     
    90
    Je pravda, že hostia po zmene strán chytili druhý dych, ale tento vlastný gól je pre Espanyol poriadne krutý.
     
    89
    Real Sociedad San Sebastian dal gól! Tak to je šok! Vela hľadal pred vápnom aktívneho Griezmanna, v poslednej chvíli domáci odkopli na roh. Z neho prišiel center po rozohratí nakrátko a STUANI ho netrafil najlepšie, no preloboval aj s pomocou brvna svoho brankára a dáva si nešťastný vlastný gól!
     
    88
    Fuentes vymýšľal nejaký ten center do vápna, podporil ho aj Pizzi a Bravo musel dávať bacha, aby neinkasoval. Opäť sa tak aktivita presunula na kopačky domácich.
     
    87
    Riedko osídlené tribúny v Barcelona sledujú rozhodne zaujímavý duel, ktorý stále nemá víťaza a hrať sa bude o tri body do posledných sekúnd.
     
    84
    Posledné striedanie domácich zabezpečí namiesto Sergia Garciu Pizzi.
     
    83
    Priamy kop Espanyolu zahrával Simao, ale prudkú loptu namieril len na hlavy obrany.
     
    82
    Gonzalez môže byť rád, že fauloval tesne pred hranicou šestnástky a zavinil tak pre seba kartu a pre súpera len priamy kop.
     
    81
    Javi Lopez je ďalším potrestaným hráčom žltou kartou.
     
    80
    Vyzerá to tak, žeby sme sa ešte gólu mohli dočkať, ale otázne je, v ktorej sieti.
     
    79
    Hra sa teda prelína z jednej strany na druhú tak, ako to má byť a diváci sa majú na čo dívať. Je vyrovnané, tri body visia vo vzduchu a sú rovnako ďaleko pre oba tímy.
     
    78
    Agirretxe dole, nahradil ho Seferovič.
     
    76
    Zápas tak získava opäť dramatické kontúry, Casilla musel reagovať na tvrdú strelu z uhla od Parda. Z rohu však nič hostia už nevyťažili.
     
    75
    Pohrozili však opäť domáci, ale pas na zadnú žrď našiel toho nesprávneho – Simaa. Nízky hráč totiž hlavičkou mieril len do bočnej siete a veľmi slabo. To Brava ohroziť nemohlo.

    Góly: 33. Cordoba – 69. Griezmann, 89. Stuani (vla.)

    Karty:   7. Cordoba (EBA), 43. Stuani (EBA), 60. Feuntes (EBA), 81. Javi Lopez (EBA) – 53. Inigo Martinez (RSS), 82. Gonzalez (RSS), 90. Seferovič (RSS)


    RCD Espanyol Barcelona: Casilla – Javi Lopez, Fuentes, Raul Rodriguez, Colotto, Moreno, Victor Alvarez, Lopez Silva, Stuani, Sergio Garcia (K), Jhon Cordoba.
    Real Sociedad San Sebastian: Bravo – Carlos Martinez, de la Bella, Gonzalez, Ros, Inigo Martinez, Markel Bergara, Xabi Prieto (K), Vela, Agirretxe, Griezmann.