Aston Villa – Sunderland 0:0 (kon.) | Cardiff – Arsenal 0:3 (kon.) | Everton – Stoke City 4:0 (kon.)
Norwich – Crystal Palace 1:0 (kon.) | West Ham – Fulham 3:0 (kon.) | Newcastle – West Bromwich 2:1 (kon.)
koniec
Newcastle United
2:1 (1:0)
West Bromwich Albion
Sobota 30.11.2013, 18:30 • St. James' Park, Newcastle • Anglická Premier League
Predzápasové kurzy
     
    Je dobojované!
    V úvode druhého polčasu síce hostia zabrali naplno, keď v 53. minúte po góle Chrisa Brunta dokázali vyrovnať na 1:1, no už v 57. minúte im domáci futbalisti ukázali, kto je pánom v Newcastlei a po skvelom zakončení od Sissoka sa opäť dostali do tesného vedenia, ktoré si napokon dokázali ustrážiť až do konca zápasu.

    Domáci Newcastle si teda po tomto zápase pripisuje do tabuľky jasné tri body a už štvrtú výhru v rade, zatiaľčo WBA ostáva bez bodu.

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch zo zápasov anglickej Premier League.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (20:29:23)
     
    Koniec zápasu.
     
    90+5
    Domáci tréner takticky získava cenné sekundy. Namiesto Sissoka nastupuje do hry oddýchnutý Cissé.
     
    90+4
    Domáci sa v závere zápasu dostali do skvelej gólovej šance, no po tvrdej delovke od Gouffrana sme mohli vidieť ruku jedného z hosťujúcich obrancov! Tá bola však podľa všetkého neúmyselná!
     
    90+3
    Hostia mali k dispozícii rohový kop na pravej strane, no po jeho dobrom zahraní od Geru sa k zakončeniu dostal len Morrison, ktorý minul bránu domáceho celku.
     
    90+2
    Hosťujúci Morrison odcentroval loptu z pravej strany, no jeho projektil napokon odhlavičkovali do bezpečia pozorní obrancovia Newcastleu na čele s Coloccinim.
     
    90+1
    Po peknom centri od Longa sa k zakončeniu dostal Gera, no jeho projektil napokon smeroval len do tiel domácich obrancov.
     
    90+
    Nadstavovať sa budú štyri minúty!
     
    90
    Po dobrom centri z pravej strany od Geru sa k hlavičkovému zakončeniu pred gólmanom Krulom dostal Anichebe, no jeho projektil napokon skončil len mimo domácej brány!
     
    90
    Long sa dostal k lopte na pravej strane, no napokon bol tvrdo faulovaný domácim Santonom. Na rad prichádza priamy kop pre hostí napravo od domáceho pokutového územai!
     
    89
    Hlavný rozhodca dnešného zápasu – Dowd vyťahuje zo svojho prsného vrecka ďalšiu žltú kartu. Tentokrát ju obdržal hosťujúci hráč Mulumbu, ktorý sa previnil tvrdým faulom zozadu na Ameobiho.
     
    88
    Hosťujúci tréner posiela na trávnik aj tretie striedanie. Namiesto Amalfitana nastupuje do hry Gera.
     
    87
    Hosťujúci Anichebe sa s loptou pretlačil na hranicu domáceho pokutového územia, no práve tam ho od lopty veľmi dobre odstavul pozorný Santon, ktorý odkopol loptu do bezpečia.
     
    86
    Lopta sa momentálne nachádza v strede ihriska, kde si ju hostia takticky prihrávajú. Domáci sa rozhodli pozične brániť, čo im zatiaľ vychádza priam skvele.
     
    85
    Long sa s loptou dobre presúval po ľavom krídle, no následne narazil na jedného z domácich obrancov, ktorí ho mierne zmiatol. Na rad prichádza odkop od brány domáceho gólmana Krula.
     
    84
    Hostia už nemajú príliš veľa času na vyrovnanie, no momentálne sú pri lopte na súperovej polovici ihriska, kde si ju sympaticky prihrávajú. Uvidíme, čo sa im podarí vymyslieť tentokrát.
     
    83
    Aj domáci tréner Pardew posiela na trávnik prvé striedanie. Namiesto Rémyho prichádza do hry oddýchnutý Anita.
     
    82
    Gólman Krul si na svoje konto pripísal ďalší dobrý zákrok, keď po peknom centri z pravej strany od McAuleyho zachytil loptu vo svojom náručí.

    Góly: 36. Gouffran, 57. Sissoko – 53. Brunt

    Karty:   32. Tioté (NEW) – 30. Brunt (WBA), 89. Mulumbu (WBA)


    Newcastle United: Krul – Coloccini, Debuchy, Wiliamson, Santon, Cabaye, Tioté, Sissoko (90+5. Cissé), Shola Ameobi, Rémy (83. Anita), Gouffran
    Náhradníci: Elliot – Anita, Cissé, Ben Arfa, Yanga-Mbiwa, Obertan, Sammy Ameobi

    West Bromwich Albion: Myhill – Olsson, Ridgewell, Jonec, McAuley, Amalfitano (88. Gera), Sessègnon (77. Anichebe), Morrison, Mulumbu, Brunt (76. Berahino), Long
    Náhradníci: Daniels – Popov, Yacob, Lugano, Anichebe, Gera, Berahino

    Rozhodca: P. Dowd – S. Ledger, D. Bryan