Elche – Atlético Madrid 0:2 (kon.) | Vigo – Almería 3:1 (kon.) | Real Madrid – Valladolid 4:0 (kon.)
Espanyol – Sociedad 1:2 (kon.)
koniec
RCD Espanyol Barcelona
1:2 (1:0)
Real Sociedad San Sebastian
Sobota 30.11.2013, 22:00Španielska LaLiga
Predzápasové kurzy
     
    90
    Ďalšia karta, inkasoval ju hosťujúci Seferovič.
     
    89
    Real Sociedad San Sebastian dal gól! Tak to je šok! Vela hľadal pred vápnom aktívneho Griezmanna, v poslednej chvíli domáci odkopli na roh. Z neho prišiel center po rozohratí nakrátko a STUANI ho netrafil najlepšie, no preloboval aj s pomocou brvna svoho brankára a dáva si nešťastný vlastný gól!
     
    84
    Posledné striedanie domácich zabezpečí namiesto Sergia Garciu Pizzi.
     
    82
    Gonzalez môže byť rád, že fauloval tesne pred hranicou šestnástky a zavinil tak pre seba kartu a pre súpera len priamy kop.
     
    81
    Javi Lopez je ďalším potrestaným hráčom žltou kartou.
     
    78
    Agirretxe dole, nahradil ho Seferovič.
     
    76
    Zápas tak získava opäť dramatické kontúry, Casilla musel reagovať na tvrdú strelu z uhla od Parda. Z rohu však nič hostia už nevyťažili.
     
    75
    Pohrozili však opäť domáci, ale pas na zadnú žrď našiel toho nesprávneho – Simaa. Nízky hráč totiž hlavičkou mieril len do bočnej siete a veľmi slabo. To Brava ohroziť nemohlo.
     
    74
    A mohlo byť ešte horšie! Vela sa z ničoho nič dostal ešte do ďalšej šance, skvele ho vysunul do vápna Prieto, lenže v páde namieril Mexičan len tesne vedľa brány!
     
    69
    Real Sociedad San Sebastian dal gól! Duel ani zďaleka nie je rozhodnutý, stále je o čo hrať a hostia to potvrdzujú! Nádherný center do vápna od Velu našiel hlavu GIERZMANNA, ktorý prehlavičkoval Casillu a vyrovnáva!
     
    67
    de la Bella sa krásne preštrikoval do vápna, držal loptu na svojej kopačke a napokon aj z uhla vystrelil, no bol príliš blízko pred Casillom, ktorý vyrazil na roh.
     
    66
    Hostia opäť striedali, do hry sa dostal Pardo namiesto Rosa.
     
    65
    Opäť príde na rad zmena, tentoraz v tíme hostí. Z hry odišiel Inigo Martinez a vymenil ho Ansotegi.
     
    61
    Medzitým sa strieda, do hry príde namiesto Alvareza Simao Sabrosa.
     
    60
    Feuntes je ďalším hráčom, ktorý inkasoval žltú kartu.
     
    53
    Ruka a žltá karta – to všetko pri Inigovi Martinezovi.
     
    52
    Hneď prvá šanca mala gólový šmrnc, do vápna sa totiž v plnej rýchlosti predral Javi Lopez a narazil tvárou do ramena Martineza. Na ihrisku sú tak nosidlá. V opačnom prípade by mohol páliť z dobrej pozície, ale nepískal sa faul a teda ani pokutový kop.
     
    49
    Jhon Cordoba síce prišiel do druhého dejstva, ale vinou zranenia pokračovať nemôže, strieda ho Torje.
     
    43
    Žltá karta pre Stuaniho, dostal ju za faul lakťom.
     
    39
    ...Cordoba predĺžil na zadnú žrď dlhý nákop, ktorý z prvej mieril Sergio Garcia k prvej žrdi a Bravo musel boxovať na roh!
     
    33
    Espanyol Barcelona dala gól! Do brejku sa na ľavej strane dostal rýchlik JHON CORDOBA, nechal za sebou obranu a postupoval sám až k bráne, kde špicom nedal k žrdi Bravovi žiadnu šancu!
     
    26
    Obrovská šanca Davida Lopeza! Krásne si nabehol na loptu za obranu, v tiesnení ešte stihol vystreliť, ale loptu podvihol príliš, čím ju aj nasmeroval tesne vedľa brány!
     
    25
    Casilla vyšiel von z brány, aby hasil požiar, ktorý sa rozkladal pred šestnástkou a na lob nemal šancu dosiahnuť! Lenže ten na čiare vykopával Fuentes a nebezpečie zažehnal.
     
    21
    Zápas je zatiaľ jasne v réžii Espanyolu, ale teraz predviedol dobrú strelu Agirretxe! Z uhla po odrazenej lopte krížnym pokusom však dal vyniknúť Casillovi, ktorý nohou vyrazil na roh!
     
    13
    Center pred bránu Brava majú čosi do seba, Cordoba číhal na zadnej žrdi po jednom zo strieľaných projektilov, ale obrana ho v poslednej chvíli spacifikovala!
     
    7
    Cordoba za faul vo výskoku dostal žltú kartu ako prvý hráč v tomto stretnutí.
     
    6
    Cordoba sa predral do pokutového územia, ale jeho spoluhráči sa dostali k strele až po chvíľkovej skrumáži a niekoľkých pokusoch o projektil. Skúsil to Javi Lopez, no našiel iba pripraveného Brava.

    Góly: 33. Cordoba – 69. Griezmann, 89. Stuani (vla.)

    Karty:   7. Cordoba (EBA), 43. Stuani (EBA), 60. Feuntes (EBA), 81. Javi Lopez (EBA) – 53. Inigo Martinez (RSS), 82. Gonzalez (RSS), 90. Seferovič (RSS)


    RCD Espanyol Barcelona: Casilla – Javi Lopez, Fuentes, Raul Rodriguez, Colotto, Moreno, Victor Alvarez, Lopez Silva, Stuani, Sergio Garcia (K), Jhon Cordoba.
    Real Sociedad San Sebastian: Bravo – Carlos Martinez, de la Bella, Gonzalez, Ros, Inigo Martinez, Markel Bergara, Xabi Prieto (K), Vela, Agirretxe, Griezmann.