Elche – Sociedad 1:1 (kon.) | Espanyol – Valencia 3:1 (kon.) | Villarreal – Valladolid 2:1 (kon.)
koniec
RCD Espanyol Barcelona
3:1 (1:1)
Valencia CF
Sobota 24.08.2013, 21:00Španielska LaLiga
Predzápasové kurzy
     
    90
    V závere žltá karta pre Abrahama.
     
    88
    Espanyol Barcelona dala gól! Vyzerá to tak, že je rozhodnuté. Pár sekúnd pred koncom zápasu prichádza tretí gól a rozdiel sa tým pádom zvyšuje. Prechod po pravej strane, lopta do 16-tky a presné zakončenie THIEVY BIFOUMA, ktorý zvyšuje na 3:1.
     
    83
    Striedanie aj v tíme hostí, ktorí sa snažia ešte s dnešným zápasom niečo spraviť. Do hry nastupuje Guardano, z ihriska odchádza Matieu.
     
    70
    Striedanie v tíme hostí. Ihrisko opúšťa Fegouli, na jeho miesto prichádza Cannales.
     
    52
    Valencia mala dobrý štart do tohoto útoku, ale všetko zastavilo zranenie a žltá karta, ktorý v sklze bol až príliš razantný.
     
    48
    Espanyol Barcelona dala gól! Štandardné situácie to je kľúčom k úspechu v podaní domácich. Prvý gól prišiel po rohu, tentokrát center a hlavička CHRISTIANA STUANIHO roztiahla po druhýkrát sieť za chrbátom Alvesa.
     
    45+2
    Ubehol nám aj nadstavený čas a s tým prichádza aj žltá karta pre domáceho hráča. Ako sa tak pozerám do tribún, diváci s týmto verdiktom hlavného rozhodcu nie sú spokojný. Spomeňme si, že žltú dostal Simao.
     
    32
    Espanyol Barcelona dala gól! Zápas niekoľko minút pred koncom prvého polčasu naberá ďalší náboj, keď Espanyol využíva rohový kop a hlavičkou pri prednej tyče v podaní DAVIDA LÓPEZA vyrovnáva stav stretnutia na 1:1.
     
    10
    Valencia dala gól! 10 minút nevedela Valencia nič vymyslieť a z jednej jedinej ich šance sa Hélder POSTIGA nemýlil a prekonáva Casillu. 0:1

    Tomáš Batiz

    Góly: 32. López, 48. Stuani, 88. Bifouma – 10. Postiga

    Karty:   45+2. Simao (EBA), 90. Abraham (EBA) – 52. Banegu (VCF)


    RCD Espanyol Barcelona: Casilla – Colotto, H. Moreno, Fuentes, J. López, David López, Simão, V. Sánchez, Stuani, Pizzi, S. García
    Valencia CF: Diego Alves – Rami, Mathieu, Joao Pereira, R. Costa, Banega, Fuego, Feghouli, Míchel, Postiga, Jonas