Elche – Sociedad 1:1 (kon.) | Espanyol – Valencia 3:1 (kon.) | Villarreal – Valladolid 2:1 (kon.)
koniec
RCD Espanyol Barcelona
3:1 (1:1)
Valencia CF
Sobota 24.08.2013, 21:00Španielska LaLiga
Predzápasové kurzy
     
    Z mojej strany je to dnes všetko, príjemný zvyšok večera a dnešného dňa vám praje Tomáš Batiz. (22:50:27)
     
    90
    V závere žltá karta pre Abrahama.
     
    Skončil sa nám zápas medzi Espanyolom a Valenciou výsledkom 3:1.

    V dnešnom zápase sme videli vyrovnaný zápas, lenže všetko sa začalo lámať v druhej časti zápasu, keď sa navrch dostali hráči domáceho tímu. Viaceré dobré akcie sa skončili dvoma gólmi čím si aj zabezpečili výhru 3:1.
     
    Koniec zápasu.
     
    90
    Záverečný roh hostí, končí u brankára, vyzerá to tak že sa nebude ani nastavovať.
     
    88
    Espanyol Barcelona dala gól! Vyzerá to tak, že je rozhodnuté. Pár sekúnd pred koncom zápasu prichádza tretí gól a rozdiel sa tým pádom zvyšuje. Prechod po pravej strane, lopta do 16-tky a presné zakončenie THIEVY BIFOUMA, ktorý zvyšuje na 3:1.
     
    87
    Odkop od brány domácich čo vyhovuje najlepšie hráčom Espanyolu. Odkop od brány trvá dlhšie a hlavný rozhodca upozornil brankára, zatiaľ bez karty.
     
    87
    Záver sa nám pomaly blíži a stav je stále lepší pre domácich hráčov. Do konca zápasu sú ešte nejaké minúty, lenže Valencia sa nevie dosať do zakončenia.
     
    84
    Valencia sa stále motá okolo veľkého vápna súpera, ale zakončenie nie a nie prísť. Teraz je hra prerušená, domáci budú vhadzovať.
     
    83
    Striedanie aj v tíme hostí, ktorí sa snažia ešte s dnešným zápasom niečo spraviť. Do hry nastupuje Guardano, z ihriska odchádza Matieu.
     
    82
    Skoro v posledných minútach idú dopredu hráči Valencie. Pár prihrávok a znovu je tu faul, avšak rozhodca ponechal výhodu. Prerušená hra – striedanie.
     
    81
    Stále pokračuje náš prenos aj kvôli výpadkom servera sme tu s vami neboli. Teraz však sledujeme útok domácich, ktorí to viac skúšajú cez dlhé centre.
     
    76
    Po pravej strane sa to nepodarilo a do útoku ide súper, ten taktiež neuspel a hra sa prelieva na druhú stranu. Valencia sa snaží kombinovať, ale súper napáda do tela.
     
    75
    Do útoku na teraz postupujú hostia. Center z pravej strany vyrazil brankár, ale v hre sa pokračuje ďalej. Valencia sa na polovici súpera ešte zmocnila lopty a plánuje ďalší útok.
     
    71
    Hra je prerušená po tom čo na ihrisku ostal ležať Mathieu, ktorý má isté problémy s pracou nohou.
     
    70
    Striedanie v tíme hostí. Ihrisko opúšťa Fegouli, na jeho miesto prichádza Cannales.
     
    69
    Valencia dlhšie kombinuje v strede ihriska a zrejme čaká na nejaký pohyb súpera a potom príde signál. Tentokrát sa hra otočila na ľavú stranu, kde sa v 16-tke snaží presadiť dvojica hráčov.
     
    67
    Po nejakých minútach kombinácie sa Valencia dostala cez pravú stranu do útoku. Prihrávka pred 16-tku a zakončenie, ktoré likviduje brankár Casila do svojho náručia.

    Tomáš Batiz

    Góly: 32. López, 48. Stuani, 88. Bifouma – 10. Postiga

    Karty:   45+2. Simao (EBA), 90. Abraham (EBA) – 52. Banegu (VCF)


    RCD Espanyol Barcelona: Casilla – Colotto, H. Moreno, Fuentes, J. López, David López, Simão, V. Sánchez, Stuani, Pizzi, S. García
    Valencia CF: Diego Alves – Rami, Mathieu, Joao Pereira, R. Costa, Banega, Fuego, Feghouli, Míchel, Postiga, Jonas