Bayern – Norimberk 2:0 (kon.) | Leverkusen – Mönchengladbach 4:2 (kon.) | Hannover – Schalke 2:1 (kon.)
Hoffenheim – Freiburg 3:3 (kon.) | Mainz – Wolfsburg 2:0 (kon.) | Hertha – Hamburger 1:0 (kon.)
koniec
Hertha BSC
1:0 (0:0)
Hamburger SV
Sobota 24.08.2013, 18:30Nemecká Bundesliga
Predzápasové kurzy
     
    Koniec zápasu. (20:25:55)
     
    90
    Dvojité striedanie v tíme hostí. Ihrisko opustili Beister a Lam, do hry sa prišli pozrieť na záver Jiracek a Tah.
     
    89
    Záver sa nám pomaly končí, ale hostia majú v pláne poslať do hry dvoch hráčov. center na ľavú stranu, ktorý končí za postrannou čiarou.
     
    87
    Striedanie za striedaním, to ďalšie prichádza na strane domácich, keď nateraz odchádza Hatira, nastupuje Wagner.
     
    86
    V závere zápasu sa snaží tréner hostí o nejaký ťah. Do hry nastúpil Calhangoglu, z ihriska odchádza Badelj.
     
    85
    Hra je znova prerušená, keď vo veľkom vápne domácich prišla zrážka dvoch hráčov. Po pár sekundách bude nasledovať rohový kop hostí, ktorí sa snažia znížiť stav stretnutia.
     
    84
    Do útoku po ľavej strane prechádzajú hostia, popri čiare vašk prišiel faul zo zadu a hra je opäť prerušená. Hamburger následne rozohral hru na krátko.
     
    83
    Stav sa nám stále nemenil a my po krátkom výpadku spojenia pokračujeme. Hamburger sa snaží stiahnuť jednogólový náskok súpera, ale zatiaľ sú pri lopte skorej domáci hráči.
     
    79
    To to vyzerá aj na dlhšie prerušenie hry. Hostia mali perfektnú šancu, ale všetko chytá Kraft, ktorý, ale aj na to doplatil, keď pri zákroku cez neho preletel protihráč a nešťastne ho trafil do hrude.
     
    78
    Do útoku sa dostali domáci hráči, ale Ramos nabiehajúci z pravej strany ostal v ofsajde, takže nemohol pokračovať v hre. Hostia sú tak pri lopte znovu.
     
    77
    Uvidíme ako Hamburger odpovie na gól domácich. Zatiaľ to vyzerá iba na prihrávky na ich polovici.
     
    74
    Hertha dala gól! Skoro na záver prichádza prvý gól dnešného zápasu. Domáci perfektne vyšachovali súpera v ich veľkom pásme a všetko to zavŕšili, tak povediac strelou do prázdnej brány v podaní ADRIÁNA RAMOSA.
     
    73
    Vyzeralo to pre hostí celkom nádejne, keď po kolmici mal istú možnosť Rudnews, ale ten z ťažkého uhla netrafil loptu a iba spadol na zem.
     
    72
    Stále sa pokračuje v trende futbal v strede ihriska a množstvo prihrávok. Hostia sa dostali k lopte, ale ich útok skončil po dvoch prihrávkach, keď sa im nepodarilo udržať loptu.
     
    70
    Center Hertha z väčšej vzdialenosti preletel ponad veľké vápno a opustil riadnu hraciu plochu. Vzápätí sa dostala lopta znovu do obranného pásma domácich.
     
    68
    Hostia sa naďalej snažia o gól. V týchto sekundách útočil Lam, ktorý na ľavej strane ostal na zem po faule. Hamburger tak bude zahrávať priamy kop.
     
    65
    Uvidíme ako tento zápas nakoniec dopadne. V tejto chvíli idú do útoku hráči hostí, ktorí sa dostali na polovicu a tam stratili loptu. Po chvíli domáci zaváhali a všetok končí centrom z pravej strany. Na loptu si zbehol brankár, ktorý po dopade ostal trošku otrasený.
     
    63
    Prvé striedanie v zápase. Ihrisko opúšťa hráč domácich Allagui, na jeho miesto prichádza do hry Roony.
     
    61
    Súhrnná kombinácia hostí v strede ihriska však nekončí nič vážnym, keďže sa nejak nemôžu dostať z jedného miesta. Prvotná snaha skončila vo veľkom vápne, avšak súper sa ubránil.

    Tomáš Batiz

    Góly: 74. Ramos

    Karty:   38. Schulz (HER) – 17. Westermann (HAM)


    Hertha BSC: Kraft – Pekarík, Langkamp, Brooks (23. Niemeyer), Schulz – Allagui (63. Ronny), Lustenberger (C), Baumjohann, Hosogaj, Ben-Hatira (88. Wagner) – Ramos
    Hamburger SV: Adler – Diekmeier, Sobiech, Westermann, Lam (90. Tah) – Beister (90. Jiráček), Arslan, van der Vaart (C), Badelj (86. Çalhanoğlu), Zoua – Rudņevs

    Rozhodca: Fritz – Dietz, Schaal