L. Mikuláš – Dubnica 1:2 (kon.) | Prešov – Šamorín 1:1 (kon.) | Podbrezová – Michalovce 1:0 (kon.)
koniec
MFK Tatran Liptovský Mikuláš
1:2 (0:1)
FK Dubnica
Sobota 24.08.2013, 16:00 • FŠ Okoličné (Liptovský Mikuláš) • MONACObet liga
Predzápasové kurzy
     
    Na dnešok je to zo štadióna v Liptovskom Mikuláši všetko. Príjemný zvyšok večera vám praje Tomáš Batiz, niekedy nabudúce. (17:54:52)
     
    Dnešný zápas sa nám tak skončil, v zápase 6.kola víťazí v malom derby posledných tímov Dubnica nad Váhom, ktorá víťazí na štadióne v Okoličnom 1:2.

    V dnešnom zápase sme videli zápas, ktorý si fanúšikovia budú ešte dlhšie pamätať. Vyrovnaný zápas, dve červené karty v tíme hostí a nakoniec výhra Dubnice nad Váhom, ktorá pridala druhý gól 64. minúte, keď po faule Kucharčíka premenil penaltu Bilovský. Iskierku nádeje zapálil v 75. minúte Jurky, ktorý znížil na 1:2. V závere mal Tatran tlak na bránu, ale bol to iba tlak, ktorý neskončil ani zakončením na bránu.
     
    Koniec zápasu.
     
    90+3
    Záver zápasu. Liptovský Mikuláš je pri lopte. Pastva preniká do útoku narazil si loptu zo spoluhráčom, ale spomínaný mikulášsky odchovanec nezakončil. Pri zákroku obrany ho nastrelili a nasleduje odkop od brány.
     
    90+2
    V závere zápasu sa stále bojuje o každý meter ihriska. Tatran je síce v útoku, ale nezakončuje. Dubnica nad Váhom sa ubránila a navyše vytiahla loptu do útoku.
     
    90+1
    Napínavý zápas v samotnom závere. Vaško síce už bol na striedačke, ale dostal červenú kartu. Osobne vám neviem povedať za čo to bolo, zrejme to bolo za nešportové správanie na striedačke po tom ako niečo povedal štvrtému rozhodcovi.
     
    90
    V dnešnom zápase sa budú nastavovať tri minúty.
     
    89
    V posledných minútach zápasu striedanie hostí, ktoré zaistí ďalšie sekundy. Ihrisko opustil útočník Šmahajčík, do zápasu sa pozrie aj Púpala.
     
    88
    Po odkope od brány hostí sa hra presunula do stredu ihriska. Krátka kombinácia na pravú stranu a tam nasleduje faul pre domácich hráčov. Pred rozohrávkou príde ďalšie striedanie hostí.
     
    87
    Do konca zápasu sú ešte nejaké minúty, ale vyzerá to tak, že domácim hráčom pomôže iba zázrak. Uvidíme čo na to povie odkop od brány Maťašovského.
     
    86
    Ďalšie striedanie v tíme hostí. Dubnica sa snaží natiahnuť aj každú stotinu sekundy. Ihrisko opúšťa srbský hráč Popović. Na jeho miesto nastupuje Liener.
     
    86
    Do pozornosti dávame, že istý čas hrali hostia s deviatimi hráčmi, ale všetko je už v poriadku. Nasleduje striedanie.
     
    85
    Po minúte sa v hre pokračuje. Liptovský Mikuláš postupuje do útoku, ale žiadna veľká šanca to z toho nie je.
     
    83
    Dubnica aj v oslabení začína ďalší útok. Po ľavej strane prenikol Šmahajčík, ten však o loptu prišiel. Po pár sekundách musí rozhodca hru prerušiť, pretože Čiernik dostal kŕč.
     
    82
    Na predošlé striedanie hostí odpovedá aj trénera domácich. Ihrisko opúšťa Fuják, ktorý sa podieľal v prvom polčase o viaceré dobre prihrávky. Na jeho miesto do zálohy príde Lukáš Balluch.
     
    81
    Striedanie prichádza aj na domácej strane, keď ihrisko opúšťa Vaško, do hry sa príde pozrieť začiatkom 81. minúty Svorada.
     
    81
    Čas sa pomaly, ale iste kráti. Pre Liptovský Mikuláš je včas čoraz rýchlejší. Tentokrát prichádza možnosť, ktorá by sa nemala odmietať. Priamy kop z ľavej strany, uvidíme čo na to povedia hráč Liptovského Mikuláša.
     
    79
    Šanca na domácej strane. Zo stredu ihriska prišlo otočenie hry na pravú stranu, center pred bránu a hlavička Hofericu, ktorá míňa bránu len o centimetre. Tlak domácich sa s poslednými minútami zvyšuje!
     
    79
    Liptáci sú pri lopte aj teraz. V strede ihriska drží loptu Lišivka, ktorý následne otáča hru. Tempo hry sa na pár sekúnd prerušilo, i keď Tatran je stále pri lopte.

    Tomáš Batiz


    Hľadáme spravodajcu pre tím FK Dubnica. Viac informácií tu.

    Góly: 75. Jurky – 44. Urban, 64. Bilovský

    Karty:   61. Pastva (LMI), 64. Kucharčík (LMI) – 0. Urban (DUB)   54. Múdry (DUB), 90+1. Vaško (DUB)


    MFK Tatran Liptovský Mikuláš: Šavol – Kubena. Kucharčík, Mizerák, Brčák, Fuják. Lišivka (K), Pastva, Hoferica, Trnovský, Jurky.
    FK Dubnica: Maťašovský – Mejić, Múdry, Ranko, Bašić, Čiernik, Bilovský, Urban (K), Vaško, Šmahajčík, Popović.

    Rozhodca: Jurenka – Roszbeck, Ferenc.