L. Mikuláš – Dubnica 1:2 (kon.) | Prešov – Šamorín 1:1 (kon.) | Podbrezová – Michalovce 1:0 (kon.)
koniec
MFK Tatran Liptovský Mikuláš
1:2 (0:1)
FK Dubnica
Sobota 24.08.2013, 16:00 • FŠ Okoličné (Liptovský Mikuláš) • MONACObet liga
Predzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie začína o 16:00.
     
    Vážení športoví priatelia, vítam vás pri dnešnom zápase 6. kola druhej najvyššej slovenskej súťaže. V dnešnom stretnutí sa pozrieme lepšie na zápas proti Liptovskému Mikulášu a Dubnice nad Váhom.

    V minulom kole a stretli Liptáci na ihrisku Šale, kde sa však zápas skončil remízou 0:0 a Tatran stále patri medzi tímy, ktorým sa gólovo v tejto sezóne nedarí. Liptovský Mikuláš tak pred šiestym kolom obsadzuje 10. priečku.

    Dubnica nad Váhom v poslednom zápase remizovala v poslednom zápase na svojom ihrisku 1:1 proti Rimavskej Sobote.

    V sobotňajšom stretnutí šiesteho kola druhej futbalovej ligy hostí o 16:00 hod MFK Tatran Liptovský Mikuláš súpera z Dubnice nad Váhom.

    „Bude to veľmi ťažký zápas pre obidva tímy. My aj Dubnica čakáme na svoje prvé víťazstvo. Verím, že budeme úspešní. Fanúšikov na zápas srdečne pozývam,“ uviedol útočník Andrej Brčák.
     
    Úvodné zostavy:

    MFK Tatran Liptovský Mikuláš: Šavol – Kubena. Kucharčík, Mizerák, Brčák, Fuják. Lišivka (K), Pastva, Hoferica, Trnovský, Jurky.

    MFK Dubnica nad Váhom: Maťašovský – Mejić, Múdry, Ranko, Bašić, Čiernik, Bilovský, Urban (K), Vaško, Šmahajčík, Popović.

    Rozhodca: Jurenka – Roszbeck, Ferenc..
     
    1
    Stretnutie práve začalo.
     
    1
    Pred pár sekundami sa nám, tak začal zápas 6.kola medzi Liptovský Mikulášom a Dubnicou nad Váhom. Fanúšikovia môžu tento zápas brať aj ako derby, keď sa proti sebe stretol desiaty a jedenásty tím.
     
    1
    Hneď od úvodu zápasu sa do útoku ženú domáci hráči. Po výkope Liptovského Mikuláša prišla rýchla kontra po ľavej strane, ale všetko končí u Mizeráka, ktorý si nerozumel so svojim spoluhráčom Fujákom a lopta končí u brankára Maťašovského.
     
    2
    Prvú akciu sme videli aj od hostí, ktorí tiež od prvej minúty tlačia do útoku. Pár prihrávok a strela z väčšej diaľky z kopačky Šmahajčíka, ktorý mieril nad pravé brvno brány.
     
    2
    Dubnica nad Váhom si to trošku teraz skomplikovala, keď Bašić na pravej strane poslal ťažkú loptu k brankárovi, ktorý to však zvládol a z prvej po spracovaní odkopol loptu.
     
    3
    Hneď od prvých minút sa hrá futbal zo strany na stranu. Tentokrát útok domácich skončil za autovou čiarou a do útoku idú hostia. Tí však neuspeli taktiež, keď pri čiare stratil loptu Čiernik.
     
    4
    V doterajšom priebehu hry majú viac z hry hostia, ktorí sú aj teraz pri lopte. V strede ihriska sa ocitol s loptou na nohe mladý Čiernik, ktorý poslal kolmicu do veľkého vápna, tam však nebol žiadny hráč a Šavol si celú situáciu pokryl.
     
    5
    Veľa nepresností a teraz aj prerušená hra, keď v súboji fauloval jeden z hostí. Tatran rozohral na krátko, ale po pár sekundách stratil loptu Pastva. Dubnica nad Váhom ťaží z hry a tlačí sa čoraz viac dopredu.
     
    5
    Hostia stále a naďalej v útoku! Najskôr sa lopta a samotná hra pohybovala po pravej strane. Kubena sa snažil nastreliť útočiacého hráča, lenže neuspel a lopty sa zmocnili hostia. Prihrávka pred veľké vápno a zakončenie Vaška, ktorý mieri tesne vedľa pravej tyče.
     
    9
    Na pár sekúnd sme zaznamenali výpadok internetu, ale teraz je už všetko v poriadku. Za spomienku stojí šanca z poslednej minúty, keď dobrú loptu od Fujáka dostal Andrej Brčák, ktorý pred brankárom ostal sám, ale trestuhodne minul.
     
    10
    Liptovský Mikuláš pokračuje do Ďalšieho útoku. Celá kombinácia začala v strede ihriska, kde sa viackrát posúvala lopta na malom priestore. Tempo dostala akcia po pár sekundách, keď s loptou prenikol Vlado Fuják, ktorý vybojoval faul.
     
    11
    Domáci hráči priamy kop nevyužili, i keď myšlienka to bola dobrá. Signál a prihrávka pred veľké vápno, kde však Fuják zakončil, lenže z jeho strany to bola veľmi slabá strela. Liptáci aj naďalej v týchto sekundách útočia smerom dopredu.
     
    12
    V úvode zápasu patrila hra Dubnici, ale tentokrát Liptovský Mikuláš búši do plných, lenže zakončenie na bránu nie a nie prísť. Maťašovský poslal loptu späť do hry od brány. Veľa súbojov v strede pola, ale nakoniec je to Kubena, ktorý vybojoval loptu pre domácich.
     
    13
    Hlavný rozhodca Jurenka viackrát zapískal do píšťalky. Nakoniec je to faul pre domácich hráčov. Rozohrávať bude Kubena.
     
    15
    Obrovská šanca pre domácich! Po priamom kope sa domáci hráči dostali do tlaku, najskôr Maťašovský vyrazil pred seba, ale Tatran stále kombinoval okolo veľkého vápna. Z ničoho nič sa lopta odrazila ku Kucharčíkovi, ktorý z kraja päťky zakončil ku vzdialenejšej tyči, lenže Maťašovský perfektne v páde vyrazil koncom kopačky do bezpečia.
     
    16
    Ďalší výpadok internetu na štadióne v Okoličnom, zrejme by mali kontaktovať nejakú službu a dať si do poriadku. Liptovský Mikuláš pri lopte, ale ako rýchlo sa k nej dostal, tak rýchlo aj prišiel. Zo stredu ihriska prišla prihrávka z Lišivku, ktorý poslal prihrávku rovno na kopačku Bašića.
     
    17
    Veľká nervozita aj v domácom sektore funkcionárov, ktorí azda chcú s takýmto súperom bodovať a odraziť sa z desiateho miesta vyššie. Dubnica chybovala v rozohrávke, keďže loptu zachytil Pastva. Lopta mu však odskočila k súperovi.
     
    19
    Futbal v posledných minútach väčšinou v strede ihriska. Hoferica si kontroloval loptu, ale následne prišiel faul súpera a je z toho štandardná situácia vo väčšej vzdialenosti. Priamy kop zahral práve Hoferica, ktorý poslal loptu pred malé vápno, všetko pokryl Maťašovský.
     
    20
    Hra sa prelieva zo strany na stranu. Pastva sa hrá s loptou pri ľavej autovej čiare, následne poslal loptu na Lišivku, ktorý bol zo zadu faulovaný, ale rozhodca ešte nevytiahol žltú kartu. Po nevyužitom priamom kope domácich sú pri lopte hráči Tatranu.
     
    21
    Liptovský Mikuláš stratil loptu, ale rozhodca prekvapivo ukázal výhodu pre domácich a Tatran z ničoho nič išiel do brejku šiestich na štyroch. Fuják prechádzal po ľavej strane, ale zaváhal v kľučke a o loptu prišiel.
     
    22
    Opakujem sa už viackrát, ale futbal, resp. toto dnešné derby sa hrá viac v strede ihriska. Liptovský Mikuláš teraz zaútočil, lenže z pravej strany center Brčáka odrazil súpera na roh.
     
    23
    Roh domácich hráčov nebol opäť využitý a Liptovský Mikuláš s Dubnicou nad Váhom stále 0:0. Aut z pravej strany skončil vo veľkom vápne, ale odrazenú loptu od hlavy Kubenu pokryl brankár Maťašovský, ktorý je veľkou oporou pre hostí v doterajšom priebehu zápasu.
     
    24
    Útok prišiel aj na druhej strane. Dubnica po ľavej strane ľahko prenikla, center na zadnú tyč, kde si to všetko pokryl najvyšší muž na ihrisku Kucharčík. Po jeho zákroku ostáva Dubnica stále v útoku a kombinuje po stranách.
     
    25
    Držanie lopty v poslednej minúte je 0-100 pre hostí. Najskôr ich útok na pravej strane, následne sa vrátili na polovicu ihriska, kde znovu kombinovali. Liptáci sa viacmenej stiahli a čakajú na súpera čo vymyslí.
     
    26
    Po dlhšom čase sa dostal k lopte aj Tatran, keď Šavol rozohral od vlastnej brány. Po výkope od brány lopta skončila na ľavej strane ihriska, no po zákroku Mizeráka v súboji budú rozohrávať z autu hostia.
     
    26
    Nezaujímavý futbal pre oko diváka, i keď prišlo prekvapivo azda možno 200 divákov, čo je na mikulášske pomery dobrá divácka kulisa. Liptovský Mikuláš sa dostal do útoku a za potlesku divákov vybojoval rohový kop Hoferica.
     
    27
    Rohový kop mieril na zadnú tyč, kde lopta obtrela hlavu Kucharčíka, ktorý však vo výskoku iba nadvihol loptu a brankár po jeho hlasnom zreve "mám" zovrel loptu do náručia.
     
    28
    Po pár minútach je tu ďalšia štandardná situácia pre Liptovský Mikuláš. Hoferica poslal center z pravej strany, ktorý skončil pred bránou, lenže zákrok Bašića poslal loptu mimo ohrozenia dubnickej brány.
     
    29
    Doterajší priebeh je dosť vyrovnaný, jedna lastovička, ktorá leto však nespravila prišla v úvodných minútach, keď Kucharčík nechal vyznamenať brankára Maťašovského.
     
    30
    Po dlhšom čase akcia na strane domácich, ktorá potešila divákov. Zo stredu ihriska perfektne vysunul Hoferica prihrávkou za obranu Lišivku, pred ktorým zasiahol v sklze Múdry.
     
    33
    Rohový kop z pravej strany skončil u brankára, ktorý aj teraz perfektne zasiahol, keď vybehol proti Kucharčíkovi a loptu odrazil do bezpečia. Z druhej šance center Trnovského skončil u Dušana Kucharčíka, ktorý poslal do bočnej siete.
     
    33
    Ospravedlňujeme sa, ale ak by bol opäť nejaký dvojminútový výpadok, znovu internet na futbalovom štadióne, našťastie výpadky sú iba chvíľkové.
     
    35
    Hra sa znovu spomalila a hrá sa taký vyrovnaný futbal na oboch stranách. Dubnica smeruje do útoku a vyzeralo to celkom zaujímavo. Na pravej strane si obohral Popović Kubenu a poslal prízemný center do veľkého vápna. Obrana Tatranu zakročila.
     
    36
    Z ničoho nič ďalšia šanca pre Dubnicu nad Váhom. Hráči v bielych dresoch kombinovali v strede ihriska, kolmica na ľavú stranu a následne center pred malé vápno, kde hlavičkou tesne minul Šmahajčík.
     
    36
    Z domácich tribún jasne počuť "pome Tatran, pome Tatran" ale v posledných sekundách viac hrá Dubnica nad Váhom, ktorá kombinuje a útočí. Tentokrát ich myšlienku smerom dopredu zastavil Pastva, ktorý podržal loptu a navyše vybojoval faul.
     
    37
    Liptovský Mikuláš sa snaží o niečo taktiež, lenže prihrávka Hofericu skončila u Lišivku a ten ihneď končí na zemi, kde bol faulovaný. Z priameho kopu center na ľavú stranu, hlavička Kucharčíka a ľahká lopta pre Maťašovského.
     
    38
    Veľká šanca pre Dubnicu nad Váhom. Center pred veľké vápno, kde sa ocitol samotný Šmahajčík medzi dvoma hráčmi. Z ničoho nič sa pretlačil cez Kucharčíka a vzápätí padol na zem. Osobne som čakal faul, ale rozhodca signalizoval nech vstáva a v hre pokračovalo.
     
    39
    Oživenie hry prichádza v posledných minútach prvého polčasu. Na druhej strane prichádza možnosť pre Brčáka, ktorý perfektne prešiel po pravej strane, prešiel do 16-tky a zakončil k tyči, lenže v hodine dvanástej blokuje Múdry.
     
    40
    Hostia sa po odraze dostali k lopte. Čiernik si to spracoval, hodil pred nohu a zakončil medzi tri tyče, lenže brankár Šavol loptu zakročil s touto strelou nižšej triedy.
     
    41
    Rohový kop z ľavej strany skončil na prednej tyči, kde už zabojovala obrana Tatranu. V rýchlom slede prišiel útok z domácej strany, lenže ten skončil u Hofericu, ktorý súboj nevládol a padol na zem.
     
    44
    Dubnica dala gól!
    Gól do šatne ako patrí a hostia idú do vedenia! Perfektná akcia z ich strany, keď dobrá kombinácia v strede ihriska zaskočila obranu a celá akcia skončila strelou kapitána ANDREJA URBANA, ktorý pekným lobom do proti pohybu brankára roztiahla sieť.
     
    Prvý polčas skončil.
     
    V závere prvého polčasu ešte prišla žltá karta, keď za vyzlečenie dresu vo vlastnej oslave videl žltú kartu autor prvého gólu Andrej Urban.
     
    V prvom polčase sme videli veľmi vyrovnaný futbal na oboch stranách. Liptovský Mikuláš sa v úvode bránil, ale Dubnici sa nepodarilo ohroziť priamo bránu Šavola. V nasledujúcich minútach hry sa hral vyrovnaný futbal a hralo sa najmä v strede ihriska, i keď šanca Kucharčíka skončila u brankára Maťašovského. V závere prvého polčasu prišla kombinácia hostí, ktorá bola zavŕšená gólom dubnického kapitána Urbana, ktorý si lobom vychutnal Šavola.
     
    46
    Začal druhý polčas.
     
    46
    Začala sa nám aj druhá časť dnešného zápasu. V úvode zatiaľ vyrovnaná hra a aktuálne priamy kop pre domáci tím. Lišivka poslal loptu do veľkého vápna, kde však veľký tlak na bránu Maťašovského neprišiel.
     
    48
    Fuják zachytil loptu v strede ihriska, no Lišivka ju po pár sekundách stratil. Dubnica ide po pár sekundách do útoku, lenže center z ľavej strany skončil mimo ohrozenia a Šavol s prehľadom zasiahol.
     
    48
    Dubnica je aktívnejšia v úvode druhého polčasu. Ďalšia akcia v strede ihriska zavŕšená kolmicou do veľkého vápna, ktorá však bola príliš dlhá a Šmahajčík loptu nedobehol. Šavol kontroluje celú situáciu.
     
    49
    Hostí musíme pochváliť a gól do šatne, ktorú súperovi nadelili ich zrejme posúva dopredu. Po pár sekundách od poslednej šance, resp. kolmice prichádza ďalší útok. Strela z väčšej vzdialenosti mieri presne medzi tri tyče, avšak rovno na brankára Šavola.
     
    50
    Jedne z ďalších rohových kopov pre domáci tím, ale ani tento nie je využitý. Pravdou je, že Tatran neskóroval z tejto štandardnej situácie už dlhšie mesiace.
     
    51
    Hrozivo celkom vyzerala prihrávka zo stredu ihriska, ktorú vyslal Fuják. Brankár Maťašovský čítal celú hru a však vyštartoval po lopte.
     
    52
    Dubnica nad Váhom mala možnosť z priameho kopu, lenže ani tú nevyužili hráči v bielych dresoch a ich strelu namieril rovno do štvrorčlenného múru Liptákov.
     
    53
    Na teraz sme svedkami útoku na opačnej strane, keď Liptovský Mikuláš prechádza po pravej strane. Center Brčáka skončil na prednej tyči, kde však nik neútočí a nezakončuje. Brankár Maťašovský tak bez problémov chytá.
     
    54
    Veľký moment na futbalovom štadióne v Liptovskom Mikuláši. Unikajúci Brčák padol na 16-tke po koniari od Múdreho. Razantná červená karta od hlavného rozhodcu Jurenku, ktorá zaskočila aj tunajšieho hlásateľa, ktorý najskôr povedal žltú kartu až potom sa opravil na červenú. Uvidíme ako posúdia delegáti tento verdikt hlavného.
     
    58
    Uvidíme ako zmení tempo hry červená karta. Liptovský Mikuláš začínal s ďalšou akciou, ale rozohrávka Mizeráka skončila faulom a rozhodca prerušil hru.
     
    60
    Futbal v strede ihriska a vidno, že Dubnica nad Váhom sa s viacerými hráčmi začala brániť. Hráči v bielych dresoch viac zdržujú a bránia sa. Tentokrát je hra opäť prerušená po faule v strede ihriska – previnil sa Pastva.
     
    61
    V týchto sekundách prichádza žltá karta v domácom tíme. Za spomínaný faul v strede ihriska vidí žltú kartu Miroslav Pastva.
     
    61
    Dubnica nad Váhom po rozohrávke opäť zdržuje a všetko to zavŕšila faulom čo im naprosto vyhovuje.
     
    62
    PENALTA PRE DUBNICU NAD VÁHOM!
     
    64
    Dubnica dala gól!
    Po červenej karte odpovedá Dubnica nad Váhom tým najlepším spôsobom, keď s desiatimi hráčmi zvyšujú stav stretnutia na 0:2. Všetko začalo u Kucharčíka, ktorý vo veľkom vápne fauloval Šmahajčíka. Loptu na biely bod si postavil FREDERIK BILOVSKÝ, ktorý čistým angličákom nezaváhal.
     
    64
    Spomínaný smolný moment spred pár minútami pre domácich hráčov skončil aj žltou kartou pre Dušana Kucharčíka.
     
    65
    Dubnica si hrá v naprostej pohode. Všetko hrá do ich karát. Futbal v strede ihriska, náskok o dva góly a kde tu nejaké prerušenie hry. Tentokrát postupný útok Tatranu zachytil v zadných radoch Mejić, ktorý následne odkopol až ku Šavolovi.
     
    66
    Liptovský Mikuláš preniesol hru na ľavú stranu ihriska. Mizerák poslal center, ktorý skončil u Hofericu, ktorý zakončil hlavou tesne mimo ľavej tyče.
     
    68
    Prvé striedanie v dnešnom zápase. Ihrisko opúšťa útočiaci hráč Trnovský, ktorého strieda tohtoročná nová posila Liptovského Mikuláša Július Gombala.
     
    68
    Maťašovský si dal načas s rozohrávkou a upozornil ho aj rozhodca. Po jeho odkope skončila lopta až u Šavola, ktorý následne poslal loptu na Kubenu.
     
    69
    Liptáci stratili loptu v strede ihriska a Dubnica ide do útoku. Na ľavej strane previedol dobrú hru Bašić, ktorý si obišiel Pastvu a následne podržal na pár sekúnd loptu.
     
    69
    Tatran sa má stále problém dostať do útoku. Všetko sa deje na ich polovici v okolí ich vlastnej 16-tky. Čo naplno vyhovuje dubnickým hráčom. Tentokrát od vlastnej brány rozohráva brankár Šavol.
     
    70
    Po nejakom čase prichádza útok zo strany Liptovského Mikuláša. Fuják sa po ľavej strane uvoľnil a poslal center pred bránu, ale tam všetko pokryl brankár Maťašovský, ktorý si zatiaľ v doterajšom priebehu hry drží čisté konto.
     
    72
    Hra ktorá dubnickým hráčom vyhovuje sa uplatňuje aj teraz. Najskôr mali hostia v útoku priamy kop, ktorý však nevyužili, ale po pár sekundách sa zrodila ďalšia štandardná situácia na ich polovici.
     
    72
    Druhé striedanie na domácej strane. Ihrisko opúšťa Mizerák, ktorý pred pár mesiacmi podpísal platný prestup do tímu pod Tatrami. Na jeho miesto prišiel Ferenc, ktorý sa bude snažiť oživiť hru smerom dopredu.
     
    74
    Dubnica nad Váhom si hrá svoju hru aj v oslabení o jedného hráča. V týchto sekundách budú zahrávať autové vhadzovanie, ktoré presunuli do útoku.
     
    75
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Záver zápas a posledné minúty budú na štadióne v Okoličnom napínavé. Pripomeňme si, že Liptovský Mikuláš hrá vo výhode o jedného hráča, ktorú možno aj teraz využil. Rýchly prechod do útoku, vo veľkom vápne prihrávka na JÁNA JURKYHO, ktorý do odkrytej časti brány nezaváhal.
     
    76
    Dubnica práve rozohráva priamy kop, ale ešte pred tým sa pohádala s rozhodcom čím získala pár sekúnd. Uvidíme ako samotný zápas skončí.
     
    78
    Domáci hráči v posledných minútach nastavujú latku tempa vysoko a po góle sa snažia aj o ďalší. Na teraz prišiel center z ľavej strany, ktorý skončil na zadnej tyči. Maťašovský loptu podbehol, lenže za Tatran nik nezakončil.
     
    79
    Liptáci sú pri lopte aj teraz. V strede ihriska drží loptu Lišivka, ktorý následne otáča hru. Tempo hry sa na pár sekúnd prerušilo, i keď Tatran je stále pri lopte.
     
    79
    Šanca na domácej strane. Zo stredu ihriska prišlo otočenie hry na pravú stranu, center pred bránu a hlavička Hofericu, ktorá míňa bránu len o centimetre. Tlak domácich sa s poslednými minútami zvyšuje!
     
    81
    Čas sa pomaly, ale iste kráti. Pre Liptovský Mikuláš je včas čoraz rýchlejší. Tentokrát prichádza možnosť, ktorá by sa nemala odmietať. Priamy kop z ľavej strany, uvidíme čo na to povedia hráč Liptovského Mikuláša.
     
    81
    Striedanie prichádza aj na domácej strane, keď ihrisko opúšťa Vaško, do hry sa príde pozrieť začiatkom 81. minúty Svorada.
     
    82
    Na predošlé striedanie hostí odpovedá aj trénera domácich. Ihrisko opúšťa Fuják, ktorý sa podieľal v prvom polčase o viaceré dobre prihrávky. Na jeho miesto do zálohy príde Lukáš Balluch.
     
    83
    Dubnica aj v oslabení začína ďalší útok. Po ľavej strane prenikol Šmahajčík, ten však o loptu prišiel. Po pár sekundách musí rozhodca hru prerušiť, pretože Čiernik dostal kŕč.
     
    85
    Po minúte sa v hre pokračuje. Liptovský Mikuláš postupuje do útoku, ale žiadna veľká šanca to z toho nie je.
     
    86
    Do pozornosti dávame, že istý čas hrali hostia s deviatimi hráčmi, ale všetko je už v poriadku. Nasleduje striedanie.
     
    86
    Ďalšie striedanie v tíme hostí. Dubnica sa snaží natiahnuť aj každú stotinu sekundy. Ihrisko opúšťa srbský hráč Popović. Na jeho miesto nastupuje Liener.
     
    87
    Do konca zápasu sú ešte nejaké minúty, ale vyzerá to tak, že domácim hráčom pomôže iba zázrak. Uvidíme čo na to povie odkop od brány Maťašovského.
     
    88
    Po odkope od brány hostí sa hra presunula do stredu ihriska. Krátka kombinácia na pravú stranu a tam nasleduje faul pre domácich hráčov. Pred rozohrávkou príde ďalšie striedanie hostí.
     
    89
    V posledných minútach zápasu striedanie hostí, ktoré zaistí ďalšie sekundy. Ihrisko opustil útočník Šmahajčík, do zápasu sa pozrie aj Púpala.
     
    90
    V dnešnom zápase sa budú nastavovať tri minúty.
     
    90+1
    Napínavý zápas v samotnom závere. Vaško síce už bol na striedačke, ale dostal červenú kartu. Osobne vám neviem povedať za čo to bolo, zrejme to bolo za nešportové správanie na striedačke po tom ako niečo povedal štvrtému rozhodcovi.
     
    90+2
    V závere zápasu sa stále bojuje o každý meter ihriska. Tatran je síce v útoku, ale nezakončuje. Dubnica nad Váhom sa ubránila a navyše vytiahla loptu do útoku.
     
    90+3
    Záver zápasu. Liptovský Mikuláš je pri lopte. Pastva preniká do útoku narazil si loptu zo spoluhráčom, ale spomínaný mikulášsky odchovanec nezakončil. Pri zákroku obrany ho nastrelili a nasleduje odkop od brány.
     
    Koniec zápasu.
     
    Dnešný zápas sa nám tak skončil, v zápase 6.kola víťazí v malom derby posledných tímov Dubnica nad Váhom, ktorá víťazí na štadióne v Okoličnom 1:2.

    V dnešnom zápase sme videli zápas, ktorý si fanúšikovia budú ešte dlhšie pamätať. Vyrovnaný zápas, dve červené karty v tíme hostí a nakoniec výhra Dubnice nad Váhom, ktorá pridala druhý gól 64. minúte, keď po faule Kucharčíka premenil penaltu Bilovský. Iskierku nádeje zapálil v 75. minúte Jurky, ktorý znížil na 1:2. V závere mal Tatran tlak na bránu, ale bol to iba tlak, ktorý neskončil ani zakončením na bránu.
     
    Na dnešok je to zo štadióna v Liptovskom Mikuláši všetko. Príjemný zvyšok večera vám praje Tomáš Batiz, niekedy nabudúce. (17:54:52)

    Tomáš Batiz


    Hľadáme spravodajcu pre tím FK Dubnica. Viac informácií tu.

    Góly: 75. Jurky – 44. Urban, 64. Bilovský

    Karty:   61. Pastva (LMI), 64. Kucharčík (LMI) – 0. Urban (DUB)   54. Múdry (DUB), 90+1. Vaško (DUB)


    MFK Tatran Liptovský Mikuláš: Šavol – Kubena. Kucharčík, Mizerák, Brčák, Fuják. Lišivka (K), Pastva, Hoferica, Trnovský, Jurky.
    FK Dubnica: Maťašovský – Mejić, Múdry, Ranko, Bašić, Čiernik, Bilovský, Urban (K), Vaško, Šmahajčík, Popović.

    Rozhodca: Jurenka – Roszbeck, Ferenc.