L. Mikuláš – Dubnica 1:2 (kon.) | Prešov – Šamorín 1:1 (kon.) | Podbrezová – Michalovce 1:0 (kon.)
koniec
MFK Tatran Liptovský Mikuláš
1:2 (0:1)
FK Dubnica
Sobota 24.08.2013, 16:00 • FŠ Okoličné (Liptovský Mikuláš) • MONACObet liga
Predzápasové kurzy
     
    90+1
    Napínavý zápas v samotnom závere. Vaško síce už bol na striedačke, ale dostal červenú kartu. Osobne vám neviem povedať za čo to bolo, zrejme to bolo za nešportové správanie na striedačke po tom ako niečo povedal štvrtému rozhodcovi.
     
    89
    V posledných minútach zápasu striedanie hostí, ktoré zaistí ďalšie sekundy. Ihrisko opustil útočník Šmahajčík, do zápasu sa pozrie aj Púpala.
     
    86
    Ďalšie striedanie v tíme hostí. Dubnica sa snaží natiahnuť aj každú stotinu sekundy. Ihrisko opúšťa srbský hráč Popović. Na jeho miesto nastupuje Liener.
     
    82
    Na predošlé striedanie hostí odpovedá aj trénera domácich. Ihrisko opúšťa Fuják, ktorý sa podieľal v prvom polčase o viaceré dobre prihrávky. Na jeho miesto do zálohy príde Lukáš Balluch.
     
    81
    Striedanie prichádza aj na domácej strane, keď ihrisko opúšťa Vaško, do hry sa príde pozrieť začiatkom 81. minúty Svorada.
     
    79
    Šanca na domácej strane. Zo stredu ihriska prišlo otočenie hry na pravú stranu, center pred bránu a hlavička Hofericu, ktorá míňa bránu len o centimetre. Tlak domácich sa s poslednými minútami zvyšuje!
     
    75
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Záver zápas a posledné minúty budú na štadióne v Okoličnom napínavé. Pripomeňme si, že Liptovský Mikuláš hrá vo výhode o jedného hráča, ktorú možno aj teraz využil. Rýchly prechod do útoku, vo veľkom vápne prihrávka na JÁNA JURKYHO, ktorý do odkrytej časti brány nezaváhal.
     
    72
    Druhé striedanie na domácej strane. Ihrisko opúšťa Mizerák, ktorý pred pár mesiacmi podpísal platný prestup do tímu pod Tatrami. Na jeho miesto prišiel Ferenc, ktorý sa bude snažiť oživiť hru smerom dopredu.
     
    68
    Prvé striedanie v dnešnom zápase. Ihrisko opúšťa útočiaci hráč Trnovský, ktorého strieda tohtoročná nová posila Liptovského Mikuláša Július Gombala.
     
    64
    Spomínaný smolný moment spred pár minútami pre domácich hráčov skončil aj žltou kartou pre Dušana Kucharčíka.
     
    64
    Dubnica dala gól!
    Po červenej karte odpovedá Dubnica nad Váhom tým najlepším spôsobom, keď s desiatimi hráčmi zvyšujú stav stretnutia na 0:2. Všetko začalo u Kucharčíka, ktorý vo veľkom vápne fauloval Šmahajčíka. Loptu na biely bod si postavil FREDERIK BILOVSKÝ, ktorý čistým angličákom nezaváhal.
     
    62
    PENALTA PRE DUBNICU NAD VÁHOM!
     
    61
    V týchto sekundách prichádza žltá karta v domácom tíme. Za spomínaný faul v strede ihriska vidí žltú kartu Miroslav Pastva.
     
    54
    Veľký moment na futbalovom štadióne v Liptovskom Mikuláši. Unikajúci Brčák padol na 16-tke po koniari od Múdreho. Razantná červená karta od hlavného rozhodcu Jurenku, ktorá zaskočila aj tunajšieho hlásateľa, ktorý najskôr povedal žltú kartu až potom sa opravil na červenú. Uvidíme ako posúdia delegáti tento verdikt hlavného.
     
    V závere prvého polčasu ešte prišla žltá karta, keď za vyzlečenie dresu vo vlastnej oslave videl žltú kartu autor prvého gólu Andrej Urban.
     
    44
    Dubnica dala gól!
    Gól do šatne ako patrí a hostia idú do vedenia! Perfektná akcia z ich strany, keď dobrá kombinácia v strede ihriska zaskočila obranu a celá akcia skončila strelou kapitána ANDREJA URBANA, ktorý pekným lobom do proti pohybu brankára roztiahla sieť.
     
    39
    Oživenie hry prichádza v posledných minútach prvého polčasu. Na druhej strane prichádza možnosť pre Brčáka, ktorý perfektne prešiel po pravej strane, prešiel do 16-tky a zakončil k tyči, lenže v hodine dvanástej blokuje Múdry.
     
    38
    Veľká šanca pre Dubnicu nad Váhom. Center pred veľké vápno, kde sa ocitol samotný Šmahajčík medzi dvoma hráčmi. Z ničoho nič sa pretlačil cez Kucharčíka a vzápätí padol na zem. Osobne som čakal faul, ale rozhodca signalizoval nech vstáva a v hre pokračovalo.
     
    30
    Po dlhšom čase akcia na strane domácich, ktorá potešila divákov. Zo stredu ihriska perfektne vysunul Hoferica prihrávkou za obranu Lišivku, pred ktorým zasiahol v sklze Múdry.
     
    15
    Obrovská šanca pre domácich! Po priamom kope sa domáci hráči dostali do tlaku, najskôr Maťašovský vyrazil pred seba, ale Tatran stále kombinoval okolo veľkého vápna. Z ničoho nič sa lopta odrazila ku Kucharčíkovi, ktorý z kraja päťky zakončil ku vzdialenejšej tyči, lenže Maťašovský perfektne v páde vyrazil koncom kopačky do bezpečia.

    Tomáš Batiz


    Hľadáme spravodajcu pre tím FK Dubnica. Viac informácií tu.

    Góly: 75. Jurky – 44. Urban, 64. Bilovský

    Karty:   61. Pastva (LMI), 64. Kucharčík (LMI) – 0. Urban (DUB)   54. Múdry (DUB), 90+1. Vaško (DUB)


    MFK Tatran Liptovský Mikuláš: Šavol – Kubena. Kucharčík, Mizerák, Brčák, Fuják. Lišivka (K), Pastva, Hoferica, Trnovský, Jurky.
    FK Dubnica: Maťašovský – Mejić, Múdry, Ranko, Bašić, Čiernik, Bilovský, Urban (K), Vaško, Šmahajčík, Popović.

    Rozhodca: Jurenka – Roszbeck, Ferenc.