Slovan Bratislava – Myjava 1:1 (kon.) | Trenčín – Žilina 1:2 (kon.) | Ružomberok – Košice 1:1 (kon.)
Zlaté Moravce – Prešov 0:0 (kon.) | Nitra – B. Bystrica 3:1 (kon.)
koniec
ŠK Slovan Bratislava
1:1 (0:0)
Spartak Myjava
Sobota 20.04.2013, 16:30Niké liga
Predzápasové kurzy
     
    90+3
    Hosťujúci brankár sa s rozohrávkou vôbec neponáhľal. Vyslúžil si za to žltú kartu.
     
    90+2
    Slovan sa zmocnil lopty a spálil obrovskú šancu! Lester Peltier rovnako ako jeho protihráč na opačnej strane nedokázal využiť perfektnú príležitosť a minul priestor brány.
     
    90
    Nadstavovať sa budú 3 minúty.
     
    90
    Gorosito nepochopiteľne stratil loptu priamo pred vlastným gólmanom a k strele sa dostal Siva. Slovan môže ďakovať vyššej moci, že z tejto situácie neinkasoval.
     
    89
    Bagayoko poslal tvrdý center do malého vápna, kde v ťažkej pozícii zakončoval Peltier. Solnička sa vyznamenal.
     
    87
    Slovan dal gól!

    Domácim sa podarilo vyrovnať! LESTER PELTIER vyrazil do odkrytej obrany a situáciu zvládol bravúrne. Hosťujúci obrancovia Peltiera nepostrážili a ten strelou nedal Solničkovi šancu.
     
    85
    Zoltán Harsányi mohol využiť slovanistickú pasivitu v defenzíve. Jeho strelecký pokus vyráža Putnocký na rohový kop.
     
    84
    Žofčákov centrovaný roh takmer za čiaru dostal Milinkovič! Proti jeho akrobatickému zakončeniu nazývanému aj "nožničky" sa vyznamenal Solnička.
     
    83
    Halenár presunul hru na Peltiera, ktorý si efektne obhodil dvojicu obrancov a posunul loptu pred bránu, kde hostia odvracajú iba na roh.
     
    82
    Posledné striedanie hostí. Šuleka nahradil Peter Ďuriš.
     
    80
    Harsányi veľmi dobre na útočnej polovici čakal na prihrávku. Dostal ju a okamžite sa rútil na bránu domáceho celku. Proti nemu ale stál Kolčák, ktorý situáciu zvládol a nedovolil Harsányimu vystreliť.
     
    78
    Soumah na hranici pokutového územia posunul loptu Žofčákovi, ale jeho strelecký pokus zblokovali obrancovia.
     
    77
    Striedanie na strane hostí. Z ihriska odchádza strelec Kúkoľ, nahradí ho Lukáš Pelegríni.
     
    73
    Slovan stále na útočnej polovici! Žofčák poslal center do šestnástky na hlavu Pauscheka, ale ten z bezprostrednej vzdialenosti minul priestor brány.
     
    70
    Putnocký najskôr strelu z veľkej diaľky v podaní Daniela nedokázal udržať, ale potom už nemohol zaváhať. Proti nemu sa totiž rútil osamotený Kuračka, ktorý sa za čiaru pokúsil dostať odrazenú loptu. Bez úspechu, Slovan so šťastím neprehráva dvojgólovým rozdielom.
     
    66
    Myjava dala gól!

    Nedáš-dostaneš. VLADIMÍR KÚKOĽ sa k lopte dostal v šestnástke, okamžite volil krížnu strelu a tá skončila až za Putnockým.
     
    64
    Slovan neustále na útočnej polovici. Milinkovič sa v dobrej príležitosti nedostal k strele. Ak by sa tak stalo, Solnička by bol zrejme bez šance.
     
    63
    Stretnutie sleduje priamo na štadióne v Bratislave 1848 divákov.
     
    62
    Striedanie aj na strane hostí. Kosíka nahradil Erik Daniel.
     
    60
    Obrovská príležitosť hostí! Harsányi pätičkou našiel Šuleka a ten posunul loptu ešte Kosíkovi. Brankár Putnocký sa proti strele vyznamenal ukážkovým zásahom.
     
    58
    Striedanie domácich. Na ihrisko už šprintuje Seydoba Soumah, ktorý nahradí Kopúneka.
     
    57
    Slovan naďalej útočí! Paushek si vymenil loptu s Milinkovičom a pokúsil sa zakončovať, ale Solnička bol rýchlejší a loptu schoval v rukách.
     
    53
    Striedajúci Pauschek si už vyslúžil žltú kartu. Podobne ako jeho spoluhráč Milinkovič v prvom polčase, aj on zastavil rodiaci sa protiútok Myjavy nedovoleným spôsobom.
     
    49
    Žltá karta pre hosťujúceho Harsányiho, pravdepodobne za protesty smerom k hlavnému arbitrovi.
     
    47
    Hneď v úvode sa hostia dostali do veľkej píležitosti. Unikli domácej obrane a Harsányi zakončoval, avšak iba do rúk pozorného brankára Slovanu.
     
    46
    Do druhého polčasu vstúpili domáci s jednou zmenou. Hlohovského nahradil Peltier.
     
    45+1
    V nadstavenom čase ešte domáci poriadne pohrozili. Rohový kop najskôr vyboxoval Solnička, ale následne sa k tvrdému zakončeniu dostal Žofčák, no Solnička sa opäť predviedol.
     
    45
    Nadstavovať sa bude jedna minúta.
     
    41
    Hostia zahrali rohový kop do stredu pokutového územia, kde loptu vyboxoval Putnocký. Na opačnej strane sa okamžite vyvinul protiútok, na ktorého konci nádhernou technickou strelou zakončoval Milinkovič, no triafa iba konštrukciu Solničkovej brány.
     
    40
    Šulek zahodil stopercentnú príležitosť! Zakončoval z uhla a domáci Putnocký zachránil svojich od inkasovaného gólu iba skvelým zákrokom ľavou nohou, ktorou loptu smerujúcu do odkrytej časti brány zrazil aspoň na rohový kop.
     
    36
    Halenár sa dostával spolu s Hlohovským a Milinkovičom do nebezpečnej útočnej akcie. Halenár sa namiesto prihrávky rozhodol voliť strelu, ktorá ale skončila iba vysoko nad priestorom myjavskej brány.
     
    27
    Hostia sa okamžite pokúsili vyštartovať do protiútoku. To nemohol nechať len tak Marko Milinkovič a aj za cenu žltej karty skosil niektorého z protihráčov.
     
    26
    Na konci 26. minúty sa k zakončeniu z päťky dostal Bagayoko. Pokúšal sa okamžite strieľať, ale trafil iba niektorého z brániacich protihráčov.
     
    23
    Hosťujúci Tomáš Marček nešportovo "skopol" k zemi domáceho Kopúnka, za čo si samozrejme vyslúžil prvú žltú kartu stretnutia.
     
    13
    Domáci Bagyoko mal skvelú príležitosť na otvorenie skóre! Z bezprostrednej vzdialenosti sa mu však nepodarilo ležiaceho Solničku prekonať. Slovan naďalej pokračuje v útočnej aktivite.
     
    11
    Milinkovič poslal loptu až na Solničkovu bránu! Hosťujúci brankár mal čo robiť, aby ju vyrazil aspoň na rohový kop.
     
    5
    Tak žeby som to zakríkla? Kuračka mal po faule domácich k dispozícii štandardku, poslal center až do šestnástky, ale Harsányi hlavou tesne minul loptu.
     
    3
    Milinkovič si loptu vymenil s Pauschekom a ten na hranici šestnástky hľadal spoluhráča Grendela. Posledný menovaný sa k lopte nedostal, myjavskí futbalisti ju v poslednej chvíli odkopli.

    Veronika Pancuráková


    Hľadáme spravodajcu pre tím Spartak Myjava. Viac informácií tu.

    Góly: 87. Peltier – 66. Kúkoľ

    Karty:   27. Milinkovič (SBA), 53. Pauschek (SBA) – 23. Marček (MYJ), 49. Harsányi (MYJ), 90+3. Solnička (MYJ)


    ŠK Slovan Bratislava: Putnocký – Hlohovský, Grendel, Halenár, Žofčák (C), Milinkovič, Kopúnek, Gorosito, Bagayoko, Kolčák, Pauschek

    Náhradníci: Kováč – Niňaj, Čikoš, Soumah, Peltier, Kuzma

    Spartak Myjava: Solnička – Kosík, Harsányi, Černáček (C), Kukoľ, Kuračka, Šulek, Častulín, Marček, Mrva, Siva

    Náhradníci: Székely – Pelegríny, Urgela, Ďuriš, Bruško, Daniel, Sládek

    Rozhodca: Leško – Brendza, Ádám

    Diváci: 1848