Žilina – B. Bystrica 2:3 (po pr.) | Martin – Zvolen 1:4 (kon.) | Košice – Trenčín 6:0 (kon.)
Piešťany – Poprad 4:2 (kon.) | Nitra – Skalica 7:1 (kon.)
koniec
HC Košice
6:0 (1:0, 4:0, 1:0)
HK DUKLA Trenčín
Piatok 30.10.2015, 17:30 • Steel aréna, Košice • Tipos Extraliga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Domáci hokejisti zvíťazili rozdielom triedy a právom získavajú tri body. Brankár Košíc Tomáš Halász si na svoje konto pripísal prvú vychytanú nulu v tejto sezóne.

    Ďakujeme za pozornosť a želáme vám príjemný víkend. (19:43:23)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:40
    Košičania sa ale nikam ponáhľať nemusia, pretože v tomto zápase už určitosťou zvíťazia. DUel sa iba dohráva.
     
    59:07
    Trenčín sa začal brániť veľmi dobre a puk poslal k bránke Košíc. Oceliari musia založiť novú útočnú akciu.
     
    58:22
    Trenčín sa ešte bude musieť brániť. Za podrazenie odchádza na trestnú lavicu Peter Mikuš.
     
    58:01
    Do konca tretej tretiny už ostávajú iba necelé dve minúty a na ľadovej ploche sa nedeje nič zaujímavejšie. Čakáme na záverečný hvizd.
     
    57:53
    Domáci hokejisti chceli puk rýchlo rozohrávať od svojej bránky a dostať sa do útoku, ale dopustili sa iba zakázaného uvoľnenia.
     
    57:00
    Bartoš je už späť na ľadovej ploche a presilovka hostí je minulosťou. Trenčania v nej nedokázali nadlhšie udržať puk v pásme a čestný gól sa im nepodarilo dosiahnuť.
     
    56:35
    Dukla sa za vlastnú bránku musí vrátiť aj štvrtýkrát, jej presilovka sa pomaly končí.
     
    56:21
    Tretíkrát v tejto početnej nerovnováhe domáci hokejisti puk vyhodili cez všetky čiary. Trenčín je na ľade úplne bezmocný.
     
    55:40
    Trenčania sa do pásma vrátili, ale nie nadlho. Košickí hráči sa opäť oslobodzujú, Halász môže ostať pokojný.
     
    55:19
    Puk poskakoval pred bránkovisko Košíc a hostia mali skvelú šancu na čestný úspech, ale napokon úspešní neboli. Oceliari sa rýchlo zorientovali a puk vyhodii cez všetky čiary.
     
    55:00
    Košice sa budú brániť! Na trestnú lavicu smeruje na dve minúty za hákovanie Peter Bartoš.
     
    53:48
    Košičania útočia aj naďalej. Pri mantineli chcel prihrávku vyprodukovať Suja, ale Ryzák ho výborne pritlačil a puk u vzal.
     
    53:06
    Opäť prišlo zakončenie z domácej strany, ale hostia si s ním opäť poradili. Pomer striel je aktuálne 43:21 v propech Košíc.
     
    52:24
    Steel aréna teraz zatlieskala brankárovi Kompasovi, ktorý predviedol ďalší dobrý zákrok. Trenčiansky gólman podržal svoj tím a neinkasoval siedmy gól.
     
    51:54
    Snaha hostí je očividná, ale stále zbytočná. Puk chcel teraz do útoku dostať Zaťko, no bol prudko zastavený a radšej odišiel striedať. Košičania do pásma nikoho nepúšťajú.
     
    50:32
    Oceliari sa teraz z vlastnej obrannej tretiny dostali do útoku, kde mohli skórovať aj siedmykrát. Puk mal na hokejke Lapšanský, ktorý si Kompasa položil na ľad a zakončoval, ale iba do bočnej siete.

    Veronika Pancuráková

    Góly a asistencie: 8. Deyl (Bicek), 27. Bartánus (Češík, Bicek), 28. Hrnka (Deyl), 33. Bicek (Češík, Bartánus), 35. Chovan (Lelkeš, Hrnka), 43. Bartoš (Lelkeš)


    HC Košice: Halász (Riečický) – Macejko, Dudáš, Chovan, Deyl, Šedivý, Pavúk, Cebák – Bartoš (A), Jenčík, Lapšanský – Bartánus (C), Češík, Bicek (A) -Boltun, Suja, Šoltés – Bortňák, Lelkeš, Hrnka, Hričina
    HK DUKLA Trenčín: Chábera (35. Kompas) – Rehák, Pavlikovský, Hatala, Mikuš, Zaťko, Ryzák, Nechala, Holenda – Hlinka, Dlouhý, Gašparovič – Melichárek, Nemec, Vozdecký – Petrovický, Švec, Ölvecký – Jakúbek, Zlocha, Hudec

    Rozhodca: J. Konc, T. Orolin – Gajan, Smrek