Žilina – B. Bystrica 2:3 (po pr.) | Martin – Zvolen 1:4 (kon.) | Košice – Trenčín 6:0 (kon.)
Piešťany – Poprad 4:2 (kon.) | Nitra – Skalica 7:1 (kon.)
koniec
HC Košice
6:0 (1:0, 4:0, 1:0)
HK DUKLA Trenčín
Piatok 30.10.2015, 17:30 • Steel aréna, Košice • Tipos Extraliga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
    42:30 Peter BARTOŠ - 6:0
     
    42:30
    Košice dali gól!

    Košičania zakončujú poltucet gólov v trenčianskej sieti presným zásahom v presilovke. O ten sa postaral PETER BARTOŠ, ktorý dostal od Lelkeša presnú prirhávku priamo pred bránku, kde si kľučkou obhodil Kompasa a zakončil do odrytej časti bránky. Asistencia: Richard Lelkeš.
    34:48 Matúš CHOVAN - 5:0
     
    34:48
    Košice dali gól!

    Košičania si zo súpera začínajú robiť trhací kalendár a pridávajú aj piaty gól. MATÚŠ CHOVAN dostal prihrávku pred bránku, pohral sa s brankárom a bekhendom zakončil pod hornú žrď. Asistencie: Richard Lelkeš, Tomáš Hrnka.
    32:59 Jiří BICEK - 4:0
     
    32:59
    Košice dali gól!

    Videli sme súvislý tlak hostí, ale gól napokon dávajú domáci hokejisti! Oceliari sa vo vlastnej defenzíve dobre ubránili, presunuli sa do útoku a tam dostal prihrávku do pravého kruhu JIŘÍ BICEK. Skúsený košický odchovanec sa nemýlil a strelou k ľvej žrdi zvýšil na 4:0 pre svoj tím. Asistencie: Matej Češík a Marek Bartánus.
    27:47 Tomáš HRNKA - 3:0
     
    27:47
    Košice dali gól!

    Oceliari po minúte hry pridávajú aj tretí gól do trenčianskej siete! Obranca Deyl z vlastnej obrannej tretiny na modrej čiare našiel TOMÁŠA HRNKU, ktorý okamžite nasadil raketové tempo, dostal sa do úniku a príklepom skóroval. Asistencia: Radek Deyl..
    26:43 Marek BARTÁNUS - 2:0
     
    26:43
    Košice dali gól!

    Oceliari sa presunuli do útoku a po nenápadnej strele pridávajú svoj druhý gól v zápase! Z ľavej strany pálil Češík, pričom jeho strelu priamo pred brankárom tečoval MAREK BARTÁNUS a Chábera už nestihol zareagovať. Asistencie: Matej Češík a Jiří Bicek.
    07:32 Radek DEYL - 1:0
     
    07:32
    Košice dali gól!

    Oceliari potrebovali na využitie presilovky iba 48 sekúnd a po veľkom tlaku sa ujímajú vedenia! Bicek posunul puk na modrú čiaru, kde bol na strelu pripravený obranca RADEK DEYL, ktorého strelu gólman Chábera nestihol zachytiť. Asistencia: Jiří Bicek.

    Veronika Pancuráková

    Góly a asistencie: 8. Deyl (Bicek), 27. Bartánus (Češík, Bicek), 28. Hrnka (Deyl), 33. Bicek (Češík, Bartánus), 35. Chovan (Lelkeš, Hrnka), 43. Bartoš (Lelkeš)


    HC Košice: Halász (Riečický) – Macejko, Dudáš, Chovan, Deyl, Šedivý, Pavúk, Cebák – Bartoš (A), Jenčík, Lapšanský – Bartánus (C), Češík, Bicek (A) -Boltun, Suja, Šoltés – Bortňák, Lelkeš, Hrnka, Hričina
    HK DUKLA Trenčín: Chábera (35. Kompas) – Rehák, Pavlikovský, Hatala, Mikuš, Zaťko, Ryzák, Nechala, Holenda – Hlinka, Dlouhý, Gašparovič – Melichárek, Nemec, Vozdecký – Petrovický, Švec, Ölvecký – Jakúbek, Zlocha, Hudec

    Rozhodca: J. Konc, T. Orolin – Gajan, Smrek