Žilina – B. Bystrica 2:3 (po pr.) | Martin – Zvolen 1:4 (kon.) | Košice – Trenčín 6:0 (kon.)
Piešťany – Poprad 4:2 (kon.) | Nitra – Skalica 7:1 (kon.)
koniec
HC Košice
6:0 (1:0, 4:0, 1:0)
HK DUKLA Trenčín
Piatok 30.10.2015, 17:30 • Steel aréna, Košice • Tipos Extraliga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Domáci hokejisti zvíťazili rozdielom triedy a právom získavajú tri body. Brankár Košíc Tomáš Halász si na svoje konto pripísal prvú vychytanú nulu v tejto sezóne.

    Ďakujeme za pozornosť a želáme vám príjemný víkend. (19:43:23)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:40
    Košičania sa ale nikam ponáhľať nemusia, pretože v tomto zápase už určitosťou zvíťazia. DUel sa iba dohráva.
     
    59:07
    Trenčín sa začal brániť veľmi dobre a puk poslal k bránke Košíc. Oceliari musia založiť novú útočnú akciu.
     
    58:22
    Trenčín sa ešte bude musieť brániť. Za podrazenie odchádza na trestnú lavicu Peter Mikuš.
     
    58:01
    Do konca tretej tretiny už ostávajú iba necelé dve minúty a na ľadovej ploche sa nedeje nič zaujímavejšie. Čakáme na záverečný hvizd.
     
    57:53
    Domáci hokejisti chceli puk rýchlo rozohrávať od svojej bránky a dostať sa do útoku, ale dopustili sa iba zakázaného uvoľnenia.
     
    57:00
    Bartoš je už späť na ľadovej ploche a presilovka hostí je minulosťou. Trenčania v nej nedokázali nadlhšie udržať puk v pásme a čestný gól sa im nepodarilo dosiahnuť.
     
    56:35
    Dukla sa za vlastnú bránku musí vrátiť aj štvrtýkrát, jej presilovka sa pomaly končí.
     
    56:21
    Tretíkrát v tejto početnej nerovnováhe domáci hokejisti puk vyhodili cez všetky čiary. Trenčín je na ľade úplne bezmocný.
     
    55:40
    Trenčania sa do pásma vrátili, ale nie nadlho. Košickí hráči sa opäť oslobodzujú, Halász môže ostať pokojný.
     
    55:19
    Puk poskakoval pred bránkovisko Košíc a hostia mali skvelú šancu na čestný úspech, ale napokon úspešní neboli. Oceliari sa rýchlo zorientovali a puk vyhodii cez všetky čiary.
     
    55:00
    Košice sa budú brániť! Na trestnú lavicu smeruje na dve minúty za hákovanie Peter Bartoš.
     
    53:48
    Košičania útočia aj naďalej. Pri mantineli chcel prihrávku vyprodukovať Suja, ale Ryzák ho výborne pritlačil a puk u vzal.
     
    53:06
    Opäť prišlo zakončenie z domácej strany, ale hostia si s ním opäť poradili. Pomer striel je aktuálne 43:21 v propech Košíc.
     
    52:24
    Steel aréna teraz zatlieskala brankárovi Kompasovi, ktorý predviedol ďalší dobrý zákrok. Trenčiansky gólman podržal svoj tím a neinkasoval siedmy gól.
     
    51:54
    Snaha hostí je očividná, ale stále zbytočná. Puk chcel teraz do útoku dostať Zaťko, no bol prudko zastavený a radšej odišiel striedať. Košičania do pásma nikoho nepúšťajú.
     
    50:32
    Oceliari sa teraz z vlastnej obrannej tretiny dostali do útoku, kde mohli skórovať aj siedmykrát. Puk mal na hokejke Lapšanský, ktorý si Kompasa položil na ľad a zakončoval, ale iba do bočnej siete.
     
    49:50
    Pred nami je už iba posledná desaťminútovka hry a na ľadovej ploche sa nič nemení. Trenčania sa stále snažia o gól, ale Košičania odolávajú.
     
    49:03
    Trenčania sa s pukom na hokejke predierali do pásma, ale napokon ich na útočnej modrej čiare zastavil ofsajd.
     
    47:45
    Hričina je späť na ľadovej ploche a hrá sa v plnom počte na oboch stranách. Košičania sa ubránili bez najmenšieho zaváhania.
     
    47:34
    Domáci Lapšanský si vzal puk na svoju hokejku a cenné sekundy získal dokona v útočnom pásme. Dukla je v presilovke úplne bezzubá.
     
    46:53
    Trenčania sa stále nevedia udržať v pásme, pretože domáci tím puk za pukom odpaľuje až ku Kompasovi. Trenčínu sa v tomto zápase vôbec nedarí.
     
    46:22
    Košičania sa v úvode početnej nevýhody dobre bránia a puk dostali dvakrát za sebou prečo od vlastnej bránky.
     
    45:45
    Košičania sa budú brániť! Puk z vlastnej obrannej tretiny vyhodil Tomáš Hričina, za čo inkasoval dvojminútový trest.
     
    45:12
    Trenčania buly pri svojej bránke vyhrali a ihneď sa pokúsili puk dostať na opačnú stranu klziska, ale dopustili sa iba zakázaného uvoľnenia.
     
    45:00
    Oceliari si puk prevzali za vlastnou bránkou a chceli ísť do útoku, ale tam ich snahu prerušila prihrávka rukou. Vhadzovať sa bude po ľavici branára Kompasa.
     
    44:36
    Po nepríjemnej situácii hra pokračuje. Trenčania sa aj naďalej pokúšajú natlačiť do zakončenia, ale Košičania prehustili stredné pásmo a súpera pred Halásza vôbec nepúšťajú.
     
    44:05
    Vladimír Nemec odišiel spolu s lekármi priamo z ľadu do útrob Steel arény, kde podľa všetkého pokračuje jeho ošetrenie. Množstvo krvi na ľadovej ploche upratala rolba a hra môže pokračovať. Pevne veríme, že všetko bude v poriadku.
     
    44:05
    Na ľad dokonca musí prísť aj rolba, ktorá uprace krvavé stopy, ktoré za sebou trenčiansky hráč zanechal. Hrať sa teda chvíľu nebude.
     
    44:05
    Na ľade teraz vidíme nepríjemnú situáciu. Hosťujúci Vladimír Nemec bol zrejme nepríjemne zasiahnutý pukom a odchádza priamo do šatní.
     
    43:57
    Trenčania presunuli puk na opačnú polovicu klziska, kde okolo Halászovej bránky nepríemne poskakoval. Napokon ale situáciu ustráťil Bicek, ktorý všetko upokojil.
     
    43:12
    Hostia teda už medzičasom hrajú v plnom počte, ale aj naďalej sa musia brániť. Suja chcel páliť z medzikružia, no nedokázal sa vymotať zo situácie.
    42:30 Peter BARTOŠ - 6:0
     
    42:30
    Košice dali gól!

    Košičania zakončujú poltucet gólov v trenčianskej sieti presným zásahom v presilovke. O ten sa postaral PETER BARTOŠ, ktorý dostal od Lelkeša presnú prirhávku priamo pred bránku, kde si kľučkou obhodil Kompasa a zakončil do odrytej časti bránky. Asistencia: Richard Lelkeš.
     
    41:55
    Trenčín sa musel v úvode oslabenia brániť, ale teraz sa mu puk podarilo vyhodiť cez všetky čiary.
     
    41:23
    Košičania mohli svoj náskok zvýšiť na rozdiel šiestich gólov! Suja pálil z medzkružia, ale Kompas v poslednej chvíli puk iba vyrazil ľavým betónom.
     
    40:56
    Trenčín sa bude brániť! Denis Rehák inkasuje dvojminútový trest za držanie.
     
    40:31
    V úvode tretej tretiny sa Košice natlačili do pásma, ale nedokážu vystreliť. Za bránkou sa o rzhrávku snaží Bartánus, ale je dobre bránený.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    Oceliari predviedli v strednej časti hry gólovú smrsť, a to aj napriek tomu, že ich hostia niekoľkokrát výborne zatlačili a takmer aj prekonali Halásza. Trenčanom sa ale príležitosti využiť nepodarilo, a tak po štyridsiatich minútach hry prehrávajú v Steel aréne vysoko 0:5.

    Pomer striel po dvoch tretinách: 27:19.

    Tretia tretina sa začne približne o 19:04.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
    39:32
     
    39:32
    Oceliari vo svojom tlaku neustávajú ani v poslednej minúte tejto tretiny. Hričina získal puk na ľavej strane, natlačil sa s ním až pred bránku a zakončoval, ale Kompas si pohodlne poradil.
    38:51
     
    38:51
    Košičania sa dostali do zaujímavej príležitosti! Bartoš po pravej strane potiahol puk a prudko pálil, ale jeho pokus preletel iba tesne vedľa trenčianskej bránky.
     
    38:26
    Domáci v plnom počte.
     
    38:24
    Košičania sa napokon dobre bránia aj v záverečných sekundách svojho oslabenia a puk opäť poslali preč od svojej bránky.
     
    37:57
    Trenčín sa do pásma vrátil, ale vystrelil iba mimo bránky. Košičania puk následne opäť vyhadzujú cez všetky čiary.
     
    37:20
    Domáci hráči sa dokázali ubrániť a puk vyhodili zo svojej obrannej trtiny. Oba celky striedajú.
     
    36:45
    Košičania sa musia hneď v úvode oslabenia brániť. Halász neudržal skrytú strelu, ktorú chcel následne do bránky doraziť Melichárek, ale bez úspechu.
     
    36:26
    Košice sa budú brániť! Na trestnú lavicu odchádza na dve minúty za seknutie obranca Radek Deyl.
     
    34:48
    Zmena v bránke hostí! Namiesto gólmana Cháberu stretnutie dochytá Erik Kompas.
    34:48 Matúš CHOVAN - 5:0
     
    34:48
    Košice dali gól!

    Košičania si zo súpera začínajú robiť trhací kalendár a pridávajú aj piaty gól. MATÚŠ CHOVAN dostal prihrávku pred bránku, pohral sa s brankárom a bekhendom zakončil pod hornú žrď. Asistencie: Richard Lelkeš, Tomáš Hrnka.
     
    33:37
    Trenčín ešte nič nevzdáva a pokúša sa o kontakný gól. Gašparovič puk získal pri mantineli v útočnej tretine, nahodil ho do medzikružia, kde bol však Ölvecký zle natočený a nedokázal ani prihrávať, ani zakončovať.
    32:59 Jiří BICEK - 4:0
     
    32:59
    Košice dali gól!

    Videli sme súvislý tlak hostí, ale gól napokon dávajú domáci hokejisti! Oceliari sa vo vlastnej defenzíve dobre ubránili, presunuli sa do útoku a tam dostal prihrávku do pravého kruhu JIŘÍ BICEK. Skúsený košický odchovanec sa nemýlil a strelou k ľvej žrdi zvýšil na 4:0 pre svoj tím. Asistencie: Matej Češík a Marek Bartánus.
     
    31:20
    Halász sa musí mať na pozore aj naďalej! Košický gólman teraz v rýchlosti vykopával strelu, pretože trenčiansky tím je čoraz viac dotieravejší v predbránkovom priestore.
     
    30:51
    V Steel aréne to len tak zahučalo! Hosťujúci Gašparovič sa natlačil pred ľavú žrď, odkiaľ chcel zakončovať a domáca defenzíva si s pukom dlho nevedela poradiť. Oceliari sa zo situácie vymotali až po niekoľkých sekundách.
     
    30:30
    Zápas sa nám preklenul do svojej druhej polovice. Na ľadovej ploche teraz sledujeme veľkú snahu Trenčanov, ktorí stále nič nevzdávajú.
     
    29:59
    Košičania sa rýchlo presunuli na opačnú polovicu klziska, odkiaľ zakončovali po otoček za bránkou, ale trenčiansky brankár si dal na puk smerujúci k jeho pravej žrdi pozor.
     
    29:40
    Výbornú prácu predviedol hosťujúci Zaťko, ktorý sa s pukom preštrikoval až do medzikružia a aj sa chystal na strelu, ale v poslednej chvíli mu to domáci neumožnili.
     
    28:50
    Hra sa nám poriadne rozprúdila a prítomní diváci sa rozhodne nenudia. Zápas spĺňa všetky prísne kritériá!
    28:12
     
    28:12
    Trenčín trestné strieľanie nepremieňa! Center Jan Dlouhý skúšal Halásza oklamať kľučkou a zakončením ponad ľavý betón, no bezúspešne. Košický gólman si dal pozor.
     
    28:12
    Košičania faulovali unikajúceho hráča a nasledovať bude trestné strieľanie pre Duklu Trenčín.
    27:47 Tomáš HRNKA - 3:0
     
    27:47
    Košice dali gól!

    Oceliari po minúte hry pridávajú aj tretí gól do trenčianskej siete! Obranca Deyl z vlastnej obrannej tretiny na modrej čiare našiel TOMÁŠA HRNKU, ktorý okamžite nasadil raketové tempo, dostal sa do úniku a príklepom skóroval. Asistencia: Radek Deyl..
    26:43 Marek BARTÁNUS - 2:0
     
    26:43
    Košice dali gól!

    Oceliari sa presunuli do útoku a po nenápadnej strele pridávajú svoj druhý gól v zápase! Z ľavej strany pálil Češík, pričom jeho strelu priamo pred brankárom tečoval MAREK BARTÁNUS a Chábera už nestihol zareagovať. Asistencie: Matej Češík a Jiří Bicek.
     
    26:10
    Trenčania pridávajú na tempe a aktivite. Teraz ich pred zakončením zastavilo iba postavenie útočiaceho hráča v bránkovisku.
     
    25:57
    Hostia sú aktívni aj naďalej. Aj tentokrát prišla prudká strela, ktorú chcel ešte tečovať Nemec, no Halász puk chytil a nedopustil ani následnú dorážku.
     
    24:55
    Trenčín mohol vyrovať! Hostia sa dostali do pásma, odkiaľ z uhla tvrdo vypálil Zlocha a jeho ranu Halász neudržal. O dorážku sa pokúšal Ölvecký, no ani ten nepochodil.
     
    24:35
    Puk po súboji v strednom pásme opäť opustil hraciu plochu, vhadzovať sa bude v stredovom kruhu. Pomer striel je aktálne 18:14.
     
    24:22
    Trenčianski hokejisti sa museli stiahnuť ku svojej bránke, odkiaľ chceli rýchlo rozohrať novú útočnú akciu, ale dopustili sa iba zakázaného uvoľnenia.
     
    23:34
    Strelu sme však od hosťujúcich hokejistov nevideli. DOmáci hráči sa dobre urbánili a puk ihneď vyviedl do stredu klziska.
     
    23:23
    Trenčania sa v tejto časti hry určite pokúsia o vyrovnanie. Začali aktívne a vybojovali si vhadzovanie pred Halászom.
     
    22:43
    Teraz sme videli zaujímavé príležitosti na oboch stranách! Nasjkôr Halász v rýchlosti iba vykopol puk a potom sa do menšieho brejku dostal Lelkeš, no ani ten nebol úspešný. Gôlmani zatiaľ držia svoje tímy.
     
    21:57
    Košičania buly v strednom pásme vyhrali a puk ihneď nahodili do útoku, kde však k mantinelu vykorčuľoval Chábera, ktorý rozohrívkou pomohol svojmu tímu.
     
    21:47
    O puk sa teraz bojovalo v strednom pásme, ale domáci obranca Pavúk ho vyhodil na striedačku, takže hra musí byť prerušená.
     
    20:56
    Z ľavého kruhu teraz pálil domáci kapitán Bartánus, ale Chábera sa opäť prezentoval dobrým zákrokom a puk vyrazil do rohu klziska.
    20:25 Neúspešný pokus Lapšanského
     
    20:25
    Prvé buly druhej tretiny vyhrali hostia a ihneď sa stiahli k svojej bránke. Odtiaľ chceli rozohrať, ale po dvoch sekundách sa skončila dohrávaná oslabovka Košíc. Oceliari sa po nej rýchlo vrhli do útoku, z ľavej strany vypálil Lapšanský a brankár mal čo robiť, aby tento pokus udržal.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    Prvá tretina je minulosťou. Videli sme v nej atraktívne stretnutie plné zaujímavých situácií, po ktorých môžu byť zatiaľ spokojnejší domáci Košičania. Tí sa postarali o doposiaľ jediný gól tohto stretnutia, ktorý v 8. minúte v presilovke dosiahol obranca Radek Deyl.

    Pomer striel po prvej tretine: 9:9.

    Druhá tretina sa začne približne o 18:17.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
    19:44 Jiří Bicek v úniku
     
    19:44
    Dukla gól nedala a dokonca ho mohla dostať! Oceliari puk dostali do stredného pásma, výborné zrýchlenie predviedol Bicek a rútil sa na trenčianskeho brankára, ale po kľučkách zakončil iba do jeho betónov. Chábera si pripisuje ďalší vynikajúci zákrok!
     
    19:05
    Dukla hru presunula pred Halásza, kde vybojovala vhadzovanie po jeho ľavici. Skupina siedmich trenčianskych priaznivcov v Steel aréne si pýta gól.
     
    18:41
    Košickí hokejisti vyhodili puk cez všetky čiary, Trenčín musí začínať až spoza svojej bránky. Blíži sa posledná minúta prvej tretiny.
     
    18:13
    Trenčania začali presilovku veľmi aktívne a pokúšajú sa o vyrovnanie, ale hru teraz prerušila prihrávka rukou. Vhadzovať sa bude v strednom pásme.
     
    18:02
    Košice sa budú brániť! Na dve minúty za faul kolenom odchádza na trestnú lavicu obranca Miroslav Macejko.
     
    17:56
    Košičania sa vrátili do pásma, kde prišla od ľavého mantinelu prihrávka do medzikružia, kde číhal Jenčík, ale napokons a k strele ani nedostal. Musíme pochváliť defenzívu hostí, ktorá situáciu prečítala veľmi dobre.
     
    16:40
    Striedali napokon aj Košice, takže sa nám situácia na ľadovej ploche na moment upokojila. Hostia už defenzívy musia mať skutočne dosť.
     
    16:18
    Trenčín by si potreboval oddýchnuť, a tak hostia aspo§ striedajú. Puk je za bránkou domáceho tímu.
     
    15:59
    Košičania sa do pásma vrátili a opäť z toho bola vyložená príležitosť na skórovanie! Výbornú prihrávku si pred bránkou našiel obranca Dudáš, ktorý bez prípravy pálil, ale iba tesne vedľa pravej spojnice Cháberovej bránky.
     
    14:33
    Košičania útočili aj ďalej a zahodili ďalšiu vyloženú príležitosť! Z medzikružia prudko vypálil Lapšanský, Chábera jeho pokus neudržal a priamo od ľavej žrde začal dorážať Jenčík. Trenčiansky gólman ale ležiac na zemi predviedol svoje kvality a lapačkou zabránil takmer istému gólu vo svojej sieti.
     
    14:20
    Košičania sa dostali do ďalšej skvelej príležitosti! Z uhla z pravej strany pálil Jenčík, ale jeho pokus vynikajúco zblokoval Pavlikovský. Hra sa neprerušuje, pokračujeme ďalej.
     
    13:46
    ROzohrávka od vlastnej bránky ale Košiciam nevyšla. Puk zo svojej obrannej tretiny odpálil Boltun, ale v útoku našiel iba trenčianskeho korčuliara.
     
    12:53
    Trenčania chceli puk dostať do útoku, ale vôbec sa im to nepodarilo. Košičania upokojujú situáciu a rozohrávať budú spoza svojej bránky.
     
    12:30
    Hostia sa napokon dokázali ubrániť a už hrajú v plnom počte. Musíme uznať, že za sebou majú naozaj náročné desiatky sekúnd strávení v defenzíve.
     
    11:40
    Trenčania už nechcú svojho gólmana nechávať napospas takýmto sitáciam a puk vyhadzujú cez všetky čiary. Dukla si tak môže konečne vydýchnuť.
    11:18 Nebezpečné zakončenie Bartánusa
     
    11:18
    Oceliari pokračovali vo svojej aktivite a už mohli vyhrávať o dva góly! Z ľavého kruhu prudko vypálil Bartánus, ale CHábera predviedol ukážkový semafor a jeho pokus zastavil v vlapačke.
     
    10:58
    Košičania sa ihneď usadili v pásme. Pri mantineli posunul Batánus puk Češíkovi, ktorý ho z uhla napálil na bránku, ale Chábera všetko videl a bez prerušenia situáciu upokojil.
     
    10:30
    Rozhodcovia vylučujú opäť a brániť sa budú hostia! Za faul lakťom odchádza na trestnú lavicu obranca Miroslav Zaťko.
     
    10:15
    Košičania sa bez zaváhania ubránili a už hrajú v plnom počte.
     
    09:58
    Košičania puk dokonca podržali aj v útočnom pásme, o čo sa postarala skúsená dvojica Bicek – Bartánus. Oceliari majú hru vo vlastnom oslabení plne pod kontrolou.
     
    09:34
    Puk napokon do pásma po pravej strane dostal Gašparovič, ale Trenčanom to opäť výraznejšie nepomohlo. Nestihli ani vystreliť a domáci sa oslobodili.
     
    08:55
    Oceliari sa teraz dokázali ubrániť a puk dvakrát v rade vyhodili cez všetky čiary. Dukla musí začínať spoza svojej bránky.
     
    08:20
    Trenčania začali ihneď veľmi aktívne a na Halásza vyslali prudkú strelu, ktorú košický gólman zachytil v lapačke.
     
    08:15
    Košičania sa budú brániť! Na dve minúty za hákovanie odchádza na trestnú lavicu útočník Richard Jenčík.
     
    08:02
    Trenčín teda už medzičasom hrá v plnom počte, ale pozor si musí dávať aj naďalej. Lapšanský teraz puk zo stredného pásma od červenej čiary iba nahadzoval na bránku, avšak Chábera mal čo robiť, aby mu puk popod betón neprekĺzol do siete.
    07:32 Radek DEYL - 1:0
     
    07:32
    Košice dali gól!

    Oceliari potrebovali na využitie presilovky iba 48 sekúnd a po veľkom tlaku sa ujímajú vedenia! Bicek posunul puk na modrú čiaru, kde bol na strelu pripravený obranca RADEK DEYL, ktorého strelu gólman Chábera nestihol zachytiť. Asistencia: Jiří Bicek.
     
    06:57
    Košičania začali ihneď aktívne a obkľúčili bránku súpera. Strieľali Bicek a Bartánus, Chábera oboch bez zaváhania prečítal.
     
    06:44
    Trenčín sa bude brániť! Na trestnú lavicu smeruje na dve minúty za nedovolené bránenie v hre Michal Hlinka.
     
    06:33
    Oceliari sa pokúsili pohroziť. Dobrý prechod popri mantineli predviedol Boltun, ktorý dostal puk až za bránku, ale tam ho vynikajúco odzbrojil Rehák a zakončenie už neprišlo.
     
    05:26
    Dukla pár sekúnd vo vlastnom oslabení podľa očakávaní zvládla a už hrá v plnom počte. Trenčania začínajú spoza svojej bránky.
     
    05:15
    V zvyšnej časti hry štyroch proti štyrom sa na ľade neudialo nič výnimočnejšie. Puk lietal v okolí stredového kruhu a domáci už hrajú v plnom počte, čím sa začínaich kratučká presilovka.
     
    04:06
    Trenčania predviedli počas hry štyroch proti štyrom výbornú prácu! Puk najskúr bez zaváhania popri pravom mantineli dostali do pásma, následne prišla spoza bránky prihrávka na Mukiša a eho prudká strela. Puk bol ešte pred Halászom tečovaný, no napokon sa zastavil iba kdesi na košickej defenzíve.
     
    03:26
    Pomer síl na ľadovej ploche sa však rýchlo vyrovná. Na trestnú lavicu smeruje za hákovanie aj hosťujúci krídelník Michal Hlinka.
     
    03:15
    Košičania sa budú brániť! Na dve minúty za hákovanie odchádza na trestnú lavicu útočník Matej Češík.
     
    03:10
    Košičania sa mohli ujať vedenia! Z uhla prudko vpyálil domáci Češík, ktorý však trafil iba hosťujúceho obrancu, ktorý si puk nechtiac takmer zrazil do bránky. Chábera sa musel na zemi poriadne natiahnuť, aby v poslednej chvíli zakročil pravou korčuľou.
     
    02:25
    Oceliari v týchto chvíľach držia útočné pásmo, ale nedokážu tam nič vymyslieť. Hostia sa bránia veľmi dobre a puk na gólmana vôbec nepúšťajú.
     
    01:37
    Prvým nahodením sa prezentovali aj Košičania, ani teraz však nešlo o nebezpečnejšiu situáciu. Chábera puk vyrazil a pokračuje sa v hre.
     
    01:15
    Trenčania sa však do útoku takisto nedostali. Hostí najskôr pribrzdilo striedanie, ktoré oba celky absolvovali a následne aj zakázané uvoľnenie Dukly.
     
    00:48
    Po buly pred košickým branárom sa do útoku dostali aj domáci. Za bránkou skúšali kombinovať Češík s Bartánusom, ale vôbec im to nevyšlo a puk ponúkli iba súperovi.
     
    00:22
    Prvé vhadzovanie tohto stretnutia po veľkom boji vyhral hosťujúci center Dlouhý. Trenčín sa ihned presunul aj do útoku, ale tam priveľa priestoru nedostal, a tak to napokon skúsil iba nahodením, s ktorým si Halász pohodlne poradil.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Po štátnej hymna Slovenskej republiky je už všetko pripravené na úvodné buly tohto zápasu. Domáci nastúpia v bielych dresoch, hostia z Trenčína v červenej kombinácii.

    Dámy a páni, prajeme vám príjemný športový zážitok.
    Hráči oboch celkov počas štátnej hymny
     
    Úvodné zostavy:

    HC Košice: Halász (Riečický) – Macejko, Dudáš, Chovan, Deyl, Šedivý, Pavúk, Cebák – Bartoš (A), Jenčík, Lapšanský – Bartánus (C), Češík, Bicek (A) -Boltun, Suja, Šoltés – Bortňák, Lelkeš, Hrnka, Hričina

    Dukla Trenčín: Chábera – Rehák, Pavlikovský, Hatala, Mikuš, Zaťko, Ryzák, Nechala, Holenda – Hlinka, Dlouhý, Gašparovič – Melichárek, Nemec, Vozdecký – Petrovický, Švec, Ölvecký – Jakúbek, Zlocha, Hudec

    Rozhodca: J. Konc, T. Orolin – Gajan, Smrek.
     
    Vážení priaznivci hokeja, vítam vás pri priamom prenose zo zápasu 17. kola Tipsport ligy pre ročník 2015/2016, v ktorom si hokejky skrížia domáci HC Košice a Dukla Trenčín.

    HC Košice sa po príchode staronového trénera Rostislava Čadu, ktorý získal v Košiciach už dva majstrovské tituly, teší zvyšujúcej sa forme. Aj vďaka nej sa Košice postupne uberajú na vrchné priečky tabuľky tak, ako sú na to zvyknuté. Domácemu celky patrí v domácej súťaži aktuálne 6. miesto, ktoré si Košice držia so ziskom 26 bodov. Oceliarom sa v aktuálnom ročníku podarilo zvíťaziť po riadnej hracej dobe v šesťkrát, v 2 prípadoch sa pritom tešili z bodu a v 4 stretnutiach si na svoje konto pripísali bod. Pomer strelených a inkasovaných gólov Košíc je pomerne vyrovnaný, 37:34.

    Posledné 3 zápasy Košíc v Tipsport lige:

    HC Košice – MHC Mountfield Martin 2:1
    HK Poprad – HC Košice 2:1
    HC Košice – HK 36 HANT Skalica 2:1 pp

    Dukla Trenčín síce po skvelom úvode sezóny mierne poľavila, ani to ale s celkom zo západného Slovenska výraznejším spôsobom nezamávalo a stále si tak drží striebornú priečku tabuľky v najvyššej hokejovej súťaži Slovenska. Trenčín je druhý aj vďaka 8 víťazstvám po riadnej hracej dobe, 3 výhram za dva body a Dukla si odviezla bod aj z ďalších troch stretnutí. V prospech Trenčína vraví tiež skóre 45:39.

    Posledné 3 zápasy Trenčína v Tipsport lige:

    HC´05 Banská Bystrica – Dukla Trenčín 8:0
    Dukla Trenčín – HK Nitra 4:5 pp a sn
    HK Orange SR 20 – Dukla Trenčín 0:3

    Oba celky už v aktuálnom ročníku jeden vzájomný súboj odohrali. V rámci 8. kola sa vtedy pod hráčom Matúša Čáka zrodilo víťazstvo Trenčína v pomere 2:1 pp a sn, ktoré budú chcieť Košice v domácej Steel aréne svojmu súperovi nepochybne odplatiť.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:30.

    Veronika Pancuráková

    Góly a asistencie: 8. Deyl (Bicek), 27. Bartánus (Češík, Bicek), 28. Hrnka (Deyl), 33. Bicek (Češík, Bartánus), 35. Chovan (Lelkeš, Hrnka), 43. Bartoš (Lelkeš)


    HC Košice: Halász (Riečický) – Macejko, Dudáš, Chovan, Deyl, Šedivý, Pavúk, Cebák – Bartoš (A), Jenčík, Lapšanský – Bartánus (C), Češík, Bicek (A) -Boltun, Suja, Šoltés – Bortňák, Lelkeš, Hrnka, Hričina
    HK DUKLA Trenčín: Chábera (35. Kompas) – Rehák, Pavlikovský, Hatala, Mikuš, Zaťko, Ryzák, Nechala, Holenda – Hlinka, Dlouhý, Gašparovič – Melichárek, Nemec, Vozdecký – Petrovický, Švec, Ölvecký – Jakúbek, Zlocha, Hudec

    Rozhodca: J. Konc, T. Orolin – Gajan, Smrek