Chabarovsk – Novgorod 1:2 (0:1 po s.n.) | Vladivostok – Kazaň 3:2 (kon.) | Novokuzneck – Viťaz 0:2 (kon.)
Novosibirsk – D. Moskva 1:0 (kon.) | Metallurg Magnitogorsk – Dinamo Minsk 3:0 (kon.) | Ufa – S.Moskva 1:2 (po pr.)
Čeljabinsk – Doneck 0:1 (kon.) | Nižnekamsk – Záhreb 3:2 (1:0 po s.n.) | CSKA Moskva – Omsk 3:1 (kon.)
Riga – Barys 2:2 (3:2 po s.n.) | Lev – Jekaterinburg 3:2 (po pr.) | HC Slovan – Jugra Chanty-Mansijsk 3:2 (1:0 po s.n.)
po s.n. (1:0)
Neftechimik Nižnekamsk
3:2 (1:0, 1:2, 0:0)
KHL Medveščak Záhreb
Streda 13.11.2013, 16:00KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    V samostatných nájazdoch zvíťazil tím Neftechimik Nižnekamsk.
    Gól strelil PETER KOUKAL.
     
    Peter Koukal to však dokázal a dostal domácich do vedenia !
     
    54:01
    Belov dostal dve minúty a hostia tak dostávajú veľkú príležitosť v početnej prevahe.
     
    47:25
    Jonathan Cheecho je dnes hádam najčestnejšie spomínaný v štatistikách zápasu. Pri oboch zásahoch Záhebu asistoval a druhý krát si sadá za podrazenie na trestnú lavicu. Početná výhoda pre Nižnekamsk.
     
    39:53
    Podobne ako sme videli vylúčenie v závere prvej časti, ho vidíme aj na konci tej druhej. Sekaním sa previnil Koukal.
     
    39:18
    V závere druhej tretiny sme predsa len ešte videli veľkú domáci šancu, no prečíslenie dvoch proti jednému ostalo nevyužité ! Dekanich je veľkou oporou svojho tímu.
     
    32:19
    Medveščak Záhreb dal gól!
    Hosťom sa po druhý raz v zápase podarilo vyrovnať a opäť to bol ako blesk z jasného neba ! Prsty v druhom zásahu mal opäť Jonathan Cheeho, ktorý svojou prihrávkou našiel HUGHA JESSIMANA, a ten vyrovnal ! Asistencie : Jonathan Cheechom, Michael Ryan.
     
    27:57
    Domáci dostanú veľkú príležitosť počas presilovej hry. Dve minúty za hákovanie dostal Jonathnan Cheecho.
     
    25:02
    Hosťujúci strážca svätyni Dekanich musel čeliť dvom zakončeniam domácich hráčov. Poradil si so strelou Rybina aj Romanova.
     
    23:05
    Nižnekamsk dal gól!
    Zápas sa nám začína rozbiehať ! Domáci si berú svoje vedenia okamžite späť ! DENIS TOPLEKO ro urobil výborne, nakorčuľoval si na stred a svojou presne namierenou tiahlou strelou nedal Dekanichovi šancu. Asistencie : Martin Cibák, Oskar Osala.
     
    20:20
    Medveščak Záhreb dal gól!
    Tak, tomuto sa hovorí efektivita. Záhrebu sa podarilo vyrovnať prakticky z ničoho. Hostia mali k dispozícii prvú presilovú hru v zápase a dokázali ju využiť ! Strelecky sa dokázal presadiť BILL THOMAS. Asistencie : Jonathan Cheecho, Mark Katic.
     
    19:45
    Tak, na konci prvej tretine sme sa ešte dočkali vôbec prvého vylúčenia v zápase. Na lavicu hanby si sadol domáci obranca Belov. Poečetná výhoda pre Záhreb.
     
    08:29
    Nižnekamsk dal gól!
    Sú to domáci, ktorí strieľajú otvárací zápas stretnutia a dostávajú sa tak do vedenia ! Po strele od modrej čiary situáciu až do konca dosledoval JAN KOLÁŘ, ktorý zasunul puk za Dekanicha. Bez asistencie.

    Michal Bakoš

    Góly a asistencie: 9. Jan Kolář (Bez asistencie), 24. Denis Tolpeko (Martin CIbák, Oskar Osala), rozh. náj. Peter Koukal – 21. Bill Thomas (Jonathan Cheecho, Mark Katic), 33. Hugh Jessiman (Jonathan Cheecho, Michael Ryan)


    Neftechimik Nižnekamsk: Sudnicin (Mamedov) – Bělov, Mamašev, Berezin, Kosmačjov, Šulakov, Romanov, Beljakov – Kolář, Koukal, Milovzorov – Tolpeko, Cibák, Osala – Ljuduchin, Taratuchin, Jakimov – Polygalov, Chorchrjakov, Kulikov, Rybin.
    KHL Medveščak Záhreb: Dekanich (Vasiljević) – Carle, Martinović, Švarný, Foster, Katič, Popovič – Cheechoo, Murley, Thomas – Vesce, Linglet Ellison – Murray, Walker, Ryan – Björkstrand, Kane, Jessiman, Koren.

    Rozhodca: Beljajev, Gofman – Sadovnikov, Sivov